Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Into Poika

Pages: 1 [2] 3
41
Valtuuston tietoon / Re: C Express
« on: 26. 11. 2009 19:07 »
Kun kääntää pääuutisen ennsin ranskasta englaniksi ja sitten eglannista suomeksi niin lopputulos on hämmästyttävän hyvä. Kiinnitä huomiota loppukappaleen kitkerään arvosteluun Suomen v ranomaisia kohtaan ja ilmeiseen epäilyyn aluksen todellisesta kohtalosta.

raskasta>englaniksi> suomeksi

Lautta hinattiin Brest viranomaiselle maanantaina, kun hän oli vaikeuksissa pois Ushant, on "jäte" silmissä Suomen viranomaisille. Mutta mitä hän teki pois Bretagnen rannikolla?

Mikä oli Ouessantin reitillä, uudet kelluvat roskat "Made in Europe? Maanantaina 129m lautalla, joka on rakennettu Ruotsissa vuonna 1966, ajelehtia myrskyn, loppuu käyttövoima. Intialaisesta miehistöstä (ei matkustajia) tekee parhaansa korjaamiseen. mekaniikka kamppailevat tuntia palauttaa tasolle vaihteen räjähti. Mutta laiminlyötyjä aluksen ei helpota heidän tehtävänsä.

Yhdellä jalalla

Kun lähtemistä Vaasa, Suomi, Onyx purjeet yhdelle akselille. Englannin kanaalin, vene tuskin tulee tuulen ja aaltojen ja on menossa kohti Biskajanlahden kiukusta. Se on kaaos, kun mekaaninen ongelma ilmenee. Kaiken kukkuraksi, moottorin Bay baari kuuluu alhaisen 8 10m. Merenkulun prefekti määräsi kapteeni ottaa perävaunun abeille Bourbon. Valtion ja tunnettu historian alusta ei vakuuttamaan viranomaiset.
 
Bee kahdeksas vanhan säiliön ja teki työtä, myrskyssä. Vaikka hinausköysi kova useissa paikoissa kilven. Lautta lopulta heittää ankkuri satamassa Brest, tiistaiaamuna, ja heti saa tarkastuksen keskustassa aluksen turvallisuuden. Indian omistaja velvoitetaan tekemään työtä kapteeni ja miehistö (shriveled myrskyssä, ilmeisesti valmis luovuttamaan heidät eroamaan vuonna saapuu Brestin) voi lähteä.

Jätteet kaksi vuotta

Virallisesti alus oli matkalla Turkin rakentamiseen jatkaa kaupallista toimintaa (ajoneuvojen). Mutta osa ei ole mitään harhakuvitelmia hankkeen todellinen omistaja, romu Intiassa. Hän luonnos pikemminkin johtaa aluksen telakalle purkamisesta, on vastoin EU: n sääntöjä, joiden mukaan saneerausmenettelyn on tehtävä Euroopassa.

Luovuttiin jo vuosia, tämä vene on päivitetty "jäte", jonka ympäristökeskus Suomessa. Joten miten tämä maa on usein mainittu esimerkkinä, hän voisi antaa hänen mennä tässä tilassa, ja tässä yhteydessä? Suomen viranomaiset ovat myöntäneet luvan matka telakalle Turkissa. Kuvitella he olivat innokkaita näkemään hänet menemään. Mutta mitä tapahtuu siellä Brest kun määrä korjausten lähestyy arvoa veneen?

...
Ehdota parempaa käännöstä

42
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 15. 11. 2009 19:07 »
Kaveri kertoi että Vasabladetissa oli aiheesta juttu lauantaina mutta se meni sivu suun.  Mitä siinä sanottiin?

43
Sekalaista keskustelua / Re: Malka silmässä
« on: 08. 11. 2009 15:03 »
Vaasassa on/oli Huber niminen putkiliike, joten huuberinkalja tarkoittaa vettä.

44
Sekalaista keskustelua / Re: Malka silmässä
« on: 08. 11. 2009 10:10 »
Täällä heitellään vastauksia täysin umpimähkään.

45
Valtuuston tietoon / Re: C Express
« on: 03. 11. 2009 11:11 »
Voisiko joku viisaampi kertoa miten tuon kulkujäljen saa näkyviin, joka on Lajusen kuvakaappauksessa.  Minun kuvassani Onyx on edelleen jossakin ensimmäisen vilkun kohdalla vaikka kello jo 13.00.

46
Sekalaista keskustelua / Re: Malka silmässä
« on: 03. 11. 2009 09:09 »
Parahin Zovanni

Sinun isoäitisi taisi olla tissuttelija.  Fingerpori on todella sormustin.  Sitä käytetään sormen suojana että neula ei pääse satuttamaan sormea kun parsitaan esim sukkia neulalla ja langalla.

Eli tuo sana parsia on sellainen jota voisi kokeilla nykynuoriin. Kuinkahan moni tietää?

Ja parsiiko kukaan enää.  Minulla ainakin oli muinaisessa kansakoulussa alaluokalla parsitut villasukat, joita häpaesin syvästi mutta minkäs teit kun äiti oli säästäväinen.

Tänään kai rikkinäiset sukat heitetään pois ja haetaan kaupasta uudet.

47
Sekalaista keskustelua / Malka silmässä
« on: 03. 11. 2009 06:06 »
Varsinkin isovanhempien ikään ehtineillä on paljon sanoja ja sanontoja, jotka eivät nykyihmiselle merkkaa mitään.  Olisi varmaan paikallaan hiemn verestää niitä nykyihmisille:

MItä tarkoittaa esimerkiksi "Malka silmässä"?

48
Valtuuston tietoon / Re: C Express
« on: 27. 10. 2009 14:02 »
Jos purtilo lähtee torstaina niin päivän voisi julistaa palkalliseksi vapaapäiväksi.  Sen verran veronmaksajien varoja säästyy.  Joidenkin arvioiden mukaan aluksen jääminen Vaskiluotoon maksaisi vaasalaisille veronmaksajillle n. 5-6 milj. euroa.

49
Valtuuston tietoon / Re: C Express
« on: 27. 10. 2009 14:02 »
Seuranta kattaa nyt siis matkan ainakin Turkkiin saakka ellei alus sitten kytke Aissin pois niinkuin Artic Sea teki.  Öitä en aijo valvoa aissia mutta valveilla kyllä ainakin muutaman päivän.

50
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 26. 10. 2009 18:06 »
Tässä tiertoa abrogaatiosta ja vähän muustakin:

http://vasarahammer.blogspot.com/2006_05_01_archive.html

51
Valtuuston tietoon / Re: C Express
« on: 26. 10. 2009 17:05 »
Jos tuo kaukalo joskus Vaasasta lähtee niin se upotetaa nennen Biskajanlahtea.

52
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 10. 08. 2009 19:07 »
Vaasan kaupunginjohtaja Markku Lumio on siis seinäjokelaisen kiinteistöyhtiön Pohjanmaan YH-Asunnot Oy:n hallituksen puheenjohtaja.  Tietääkö kukaan millaista korvaus/kokouspalkkioita hän nostaa tästä tehtävästä?

Muistan myös lukeneeni että Lumiolla on mojova asuntoetu.  Mitä muita etuja ja palkallisia/palkkiollisia luottamustoimia Lumiolla on . Eikö niiden kaikkien pitäisi olla julkisia, myös korvauksen osalta? 

Jos niiden hoito tapahtuu virka-aikana niin eihän niistä voi silloin nostaa palkkioiata.

Mitä konkreettistä hyötyä vaasalasille on tästä kaksoisroolista vai onko hyöty vain Lumion hyöty?

Jos YH on nyt myös vuokranantaja niin liittyykä tähän jonkinlaisia välityspalkkioita, "hyvänmiehen lisiä?

53
Yleistä keskustelua / Re: Pohjalainen
« on: 07. 08. 2009 17:05 »
Sen verran minäkin tiedän lehden tekemisestä että kasäkuun puoilivälistä elokuun puoliväliin on vaikeata aikaa toimituksissa.  Väki on lomalla ja mitään ei tapahdu. 

Tarvitaan vähintään yksi "Ruokolahden Leijona" per viikko että toimitus pysyy hereillä, niinja lukijat.

Tosiasia on kuitenkin että varsin kehnoa kesäl ehteä olemme saaneet lukea.

54
Yleistä keskustelua / Re: Sikainfluenssa
« on: 23. 07. 2009 05:05 »
Tiedotusvälineet ottavat nyt kaiken irti sikainfluenssasta.  Olisiko yhtenä syynä tyypillinen heinäkuun uutispula.  Toki kaikki ymmärtävät että henkilökohtainen hygienia on kaiken a ja o.

55
Yleistä keskustelua / Re: Kaupunginkirjasto
« on: 13. 07. 2009 12:12 »
Jenkeissä kirjalainat skannataan ja epäilyttävistä kirjalainoista tulee merkintä ja ehkä turvallisauuspalvelun vierailu.  Jenkeissä ei siis kannata lainata ainakaan "anarkistin päiväkirjaa".  Mitä muuta listalla mahtaa ollakaan.  Ehkä Darwinin "Kehitysoppi+"

Onko sama käytäntö tulossa Suomeen? 

Mitä siis kunnon ihmisen ei kannata lainata.  Yksi on  varmaan vanha oppikoulun kemian oppikirja, missä kerrotaan ruudin ja pumpuliruudin valmistamisesta.
56
Vaasa / Vs: Videoteam Vaasalaisia.info. Uusi video.
« on: 28. 05. 2009 10:10 »
Todella hieno idea tehdä ohjelma joka näyttää alusten sijainnin Vaasan edustalla tässä ja nyt.  Palvelu pitäisi tietysti saada näyttämään kaikki ais-signaalia lähettävät laivat koko Merenkurkun alueella niin silloin palvelusta olisi todellinen hyöty merenkulkijoille, pelastushenkilöstölle ja aivan tavalisille kansalaisillekin.

Tämä on hyvä alku.

57
Yleistä keskustelua / Re: KOY Pikipruukki
« on: 25. 11. 2008 05:05 »
Pikipruukin vuokrat nousevat 3 %:lla.  Paljonko se tekee kahdessa vuodessa vuoteen 2006 verrattuna?

Tiedossa on että korotuspainaeita on paljon, joten vuokrat nousevat jälleen 2010.58
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 16. 10. 2008 14:02 »
VIC"= kirjoiti:

"Ei ole Ivakossa miestä tunnustaa, että kaavamuutos vedettiin takaisin, koska asiasta nousi kohu. Pisteet VBL:lle, vaikka toisaalta selvää, että jos RKP:n herrat olisivat touhunneet vastaavalla tavalla, niin lehti olisi vaiennut asiasta."

Onko siis lkaupunginjohtaja Markku Lumio aikonut kaavoituttaa (määrätä) uudelle tojtileen paikan omakotitalolle.  Jos näin on, niin ukon lähtölaskeneta on alkanut.  Mitään muuta mahdollisuutta ei ole jos halutaan piatää kiinni Vaasan maineesta. Toivottavasti "ankkalammikon" uutinen on ankka.

59
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 16. 10. 2008 10:10 »
Mitä siis tarkalleen ottaen Vasabladet asiasta kirjoittaa kun tuli lasketeltua ruotsintuntien aikana.

60
Yleistä keskustelua / Re: KOY Pikipruukki
« on: 23. 07. 2008 08:08 »
Tuollainen "Pihapiiri"-palvelu olisi loistava juttu mutta epäilen että sitä ei koskaan toteuteta. Syitä on kolme:

-Se maksaa jotain
-Ei riitä asiantuntemus
-Pikipruukki ei halua, että talon foorumissa keskusteltaisiin Pikipuurista.

Mikään ei tietenkään estä taloa perustamasta palvelua Pikipruukista huolimatta, jos vain löytyy maksaja/sponsori. 

Tällaisella verkottumisella olisi paljon etuja esimerkiksi jos useampi Pikipruukin talo verkottuisi ketjuksi.  Tieto kulkisi nopeasti ja Pikipruukin olisi pakko ottaa asukkaiden mielipiteet huomioon nykyistä paremmin.

J.K

Pystytkö Tapio O. vastaamaan siihem ettäl ukeeko Pikipruukin henkilökunta tätä ketjua?

61
Vaasa / Re: Vaasan Asuntomessut
« on: 15. 07. 2008 13:01 »
Asuntomessualue on aivan liian kostea myyrille ellei sitten vesimyyrille. 

62
Sekalaista keskustelua / Kuvia foorumiin
« on: 02. 05. 2008 19:07 »
Monet laittavat jättimäisiä kuvia foorumiin ja sitten täyttävät sivuston  gallerian kaikenlaisilla kuvilla.  Nyt on asiaan tullut todellinen helpotus eli ilmainen Photoshop Express palvelu, jonne jokainen voi tallettaa 2 gigaa kuvia.

Photoshop Express
https://www.photoshop.com/express/landing.html

Muitakin ilmaisia kuvien säilytyspaikkoja löytyy.  Niitä voi etsiä sanoilla free image sharing tai free image hostin tai free image publishing.

Liittämällä hakuun kirjaimet url - löydät palveluja, joissa on mahdollista saada suora url-rivi kuvaan.

63
Tänään tuli television puoliyhdeksän uutisissa juttu siitä että suomalaisia toreja vaivaa tuulisuus ja että ne on rakennettu paraatitoreiksi niin kuin Vaasassa.  Jutussa sanottiin että toreille pitäisi saada rakennuksia.

Juuri näin.  Tai jotain muuta.  Toistan tässä foorumissa aikaisemmin esitetyn idean että keskelle Vaasan kauppatoria pitäisi saada Havis Amandan mittasuhteita edustava suihkulähde ja Vaasanpuistikon varteen passagekäytävä joka yhdistäisi H&M:n ja KapAhlin ja josta olisi porraskäytävä tulevaan parkkiluolastoon Vaasanpuistikon alle ja josta olisi yhteys myös kauppahalliin.

Lisäksi torille pitäisi saada kiinteitä myyntipöytiä torikauppialle tai itse asiassa kaikille jotka haluavat jotain myydä. 

Torin myyntialueita pitäisi myös ryhmitellä uudelleen ja kieltää eräitä tiettyjä torikauppiaita laittamasta pöytänsä keskelle toria.

Tällainen yksinäinen myyntipöytä on todella korni.  Hessburgerin eteen voisi laittaa torishakkiruudukko. Noin puolimetriä-metrin nappuloita voisi varmasti säilyttää Hesbirgerissa.

Sitten tietysti vielä esiintymislava ja kellopelitorni He4sen eteen  niin meillä olisi tori, jota tultaisiin katsomaan matkojenkin päästä.

Ai niin.  Torikauppiaat tietysti vastaavat huuton omalta osaltaan ja laittavat värikkäitä myyntokojuja ja lopettaisivat kadehtimasta toisiaan.

Pentele. Olin aivan unohtaa sen kaivon ja sen että Maipin-tyyppistä kala-aittaa ei torille saa enää pystyttää. 

Olenkin kuullut että Maipin paikalle tulisi kontista rakennettu torikahvila.  Hyvä idea jos se vain on hyvännäköinen ja että sen kyljessä ei lue Halmesmäki.

64
Valtuuston tietoon / Re: Kuntaliitos Vaasa-Mustasaari
« on: 14. 12. 2007 19:07 »
Eihän tässä pitäisi mitään ongelmia olla.  Viedään Vaasasta tiet ja kunnallistekniikka joka paikaan metrin päähän Mustasaaren rajasta, missä se vain on mahdollista.  Kyllä se siitä.  Nyt jo kulkee kunnanraja ainakin yhden olohuoneen keskeltä, kerrottiin.


65
Mustasaari / Re: Mustasaari-Vaasa kuntaliitos
« on: 14. 12. 2007 14:02 »
Ainoa mahdollisuus on valtion määräämä pakkoliitos.  Neuvottelemalla ei sitä saada aikaan.


66
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 08. 12. 2007 09:09 »
Tämähän käy todella jännittäväksi.  Suosittelen kaikille että luette kaikki blogin jutut aiheesta.  Vieritä sivu loppuun ja klikkaa "pienellä präntättyä" kohdasta seuraavat sivut.  Jatka niin pitkälle kuin juttuja riittää.  Näin saat nopeasti yleiskatsauksen aiheesta.

Mielenkiintoista nähdä miten keskustelu jatkuu maanantain jälkeen?

67
Yleistä keskustelua / Re: VLP - oletteko tyytyväisiä?
« on: 22. 11. 2007 15:03 »
Viimeisimmässä VLP:n laskussa oli puhelinluettelon rivimaksu matkapuhelimesta 13,20 euroa vaikka olin merkinnyt että en halua ko. riviä puhelinluetteloon.  Sitäpaitsi numero luettelossa on viisi vuotta vanha, eikä siis käytössä.  Kuitenkin se yritettiin laskuttaa.

Soitto laskutuspalveluun tosin muutti tilanteen.  Minua pyydettiin itse vähentämän tuo summa laskusta.

Olkaa kuitenkin tarkkoja.  Tarkistakaa viimeisimmästä laskustanne juuri tuo matkapuhelinrivi.

Tiedä vaikka VLP olisi laittanut sen jokaiseen laskuun.

68
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 22. 11. 2007 12:12 »
Täältä saattaa löytyä jotain mielenkiintosita:

http://www.landgangen.se/forum/index.php

Niinku tämä:
http://f24.parsimony.net/forum58104/messages/139402.htm

69
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 21. 11. 2007 15:03 »
Näin lääninhallituksen Reino Matintupa Pohjanmaan e-portaalissa 24.5. 2005.  Lienee selvää että lääninhallituksen kanta on pysynyt ennallaan:

Yhteiskunnan panostus on edelleenkin Merenkurkun ympärivuotisen laivaliikenteen ylläpidon edellytys. Oikean konseptin löytäminen luo edellytyksiä pysyvälle ympärivuotiselle liiketaloudellisesti kannattavasti toimivalle matkustajalauttaliikenteelle Vaasan ja Uumajan välille.

Lisätietoja: LÄNSI-SUOMEN LÄÄNINHALLITUS Liikenneosasto Vaasan palveluyksikkö PL 200, 65101 VAASA Liikennesuunnittelija Rauno Matintupa-.

70
Yleistä keskustelua / Re: Vaasalaisia keskustelufoorumi
« on: 19. 11. 2007 06:06 »
Jokelan koulun tapahtumat ovat nostaneet poliisin ja oikeusministeriön harkintalistalle niin sanotun kyberpoliisiyksikön perustamisen. Mallia tällaisesta nettipoliisista antaa Norja.
Norjassa poliisilla on erityinen nettipoliisiryhmä, joka seuraa jatkuvasti netissä liikkuvaa materiaalia ja keskustelupalstoja. Aamulehti kysyi oikeusministeri Tuija Braxin näkemystä Norjan mallin kopioimisesta.

Tietokone
http://www.tietokone.fi/uutta/uutinen.asp?news_id=31925&tyyppi=1

Mitä kyberpoliisi löytäisi täältä?
71
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 05. 11. 2007 04:04 »
Voisiko ylläpito kiireellisesti  muuttaa muutama tärkeimmistä kirjoituksista pdf:äksi ja laittaa linkki tähän ketjuun niin että dokumentin on helppo printata ja jakaa kaikille valtuutetuille.  Se onnistuu joko valtuuuston ovella tai mahdollissti jopa viemällä valtuustosaliin.

72
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 13. 10. 2007 18:06 »
Tämän blogin mukaan Casino Expressistä tarjouksen tehneet Erkki Lehto ja Pekka Koskimäki aikoivat viedä aluksen kasinolaivaksi Tallinnan satamaan.  Ei ajatus kasinosta Rabbellekaan mikään uusi ole:

Rabbe aikoi kasinoyrittäjäksi

73
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 09. 10. 2007 13:01 »
Unohdetaan Olaus Magnus ja tullaan lähemmäksi nykyaikaa.  "Aina on mMerenkurkun ylitse kuljettu":

http://www.kvarken.org/default.asp?id=11635

Tuossa Merenkuarkun neuvoston sivulla on rikkinäinen linkki.  Tässä on oikea linkki vaasanlaivojen historiaan:

http://www.simplonpc.co.uk/Vaasanlaivat.html

74
Vaasa / Re: Vaasan Asuntomessut
« on: 29. 09. 2007 19:07 »
Tämä foorumi riittää hyvin pitkälle jos tunnutteisuus vain olisi parempi.  Nyt tieto tästä leviää lähinnä puskalennättimen avulla.

Varmasti monella muullakin kuin nyt asuntomessuista kirjoittaneilla olisi messuista sananen sanottavanaan.

Tuli vain mieleeni, että voisiko sivuston koodari tehdä napin, jonka avulla myös rekisteröitymätön vieras voisi lähettää sivusta tiedon ystävälleen?

75
Vaasa / Re: Vaasalaiset liikenteessä.
« on: 29. 09. 2007 19:07 »
Ratikka, trolleybussi, pienoisbussi, gyrobussi...  kaikki erinomaisia ratkaisuja.  Inovatiivisuus ei kuitenkaan saa jäädä tähän.  Jokainen tietää että työmatkojen enemmistö tehdään yksityisauatolla yksin.  Ratkaisuksia on haettu mm. kimppakyytiä mutta huonolla menestylksellä.. Yksi parannus olisi vuoro-kimppakyyti.

Eli vaikaj oka toinen päivä yhdellä ja joka toinen päivä toisella autolla.  Sekää ei ole ottanut tulta.  Mutta olisiko mobiilitekniikasta apua.  Eli saat vaikka tekstiviestin autosta joka menee samaan suuntaan kuin sinä kun olet ensin rekisteröitynyt kimppaportaaliin.

Matkasta voisi myös maksaa pienen summan.  Tätä pitäisi kehitellä verottajan kanssa.  (Nyt taximiehet suu tukkoon

Mahdollisuuksia on vaikka kuinka paljon.


Luovuutta liikenteeseen
http://www.edu.fi/teemat/KEKE/liikenne/politic.html

Uuuta imua joukkoliikenteelle
http://arkisto.sll.fi/liikennestrategia/023UuttaImua.html

Anu Vehviläinen Riihimäellä
http://www.vn.fi/ajankohtaista/puheet/puhe/fi.jsp?oid=203893

Mobiili maksaminen joukkoliikenteessä
http://www.its-finland.fi/mobimaksuinfovalmistelu.htm
76
Vaasa / Re: Vaasan Asuntomessut
« on: 19. 09. 2007 05:05 »
Lehden ei tietenkään tule julkaista suoria sitaatteja tällaisesta kansalaiskeskustelusta, vaikka se voisi toki juttuja värittääkin. 

Sen asemasta lehti voisi toimia journalistisesti ja suorittaa omia tutkimuksia.  Nyt lehti ilmeisesti jää odottomaan viranomaiskutsua lehdistötilaisuuteen.

Täällä joku kirjoitti, että "saappaaat jalkaan ja kartsalle".  Se on hyvä neuvo jokaiselle toimitukselle.

77
Vaasa / Re: Vaasan Asuntomessut
« on: 18. 09. 2007 14:02 »
Vaikka talot saataisiinkin paalutettua niin ympäristö saattaa todella vajota.  Sen seurauksena taas putket rikkoutuvat ja vahingot saattavat olla suuriakin.  Minusta tuntuu että tässä on nyt koko asian ydin teknisessä mielessä.

Aivan oma lukunsa on sitten juriidinen ja mielenterveydellinen puoli.  Tämä on aivan vakavasti esitetty ehdotus. Pitäisikö vajoavein tonttien omistajille järjestää tukiryhmä.  Tiedän että jopa pienten remonttien ongelmat ovat aiheuttaneet avioeron.

Taloudelliset vahingot ovat aina korvattavissa mutta henkiste nvaurioiden korjaaminen on jo paljon vaikeampaa.

78
Sekalaista keskustelua / Re: Kysy - kansa vastaa
« on: 11. 09. 2007 07:07 »
Pojat käyvät uistelemassa Vaskiluotoon aenevällä silalla.  Onko haukien elohopeamäärät tutkittu?

79
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 26. 06. 2007 08:08 »
Aiheesta virmamiehet ja korruptio löytyy materiaalia vaikka kuinka paljon – siis teoreettista kirjoittelua.  Jokainen ymmärtää, että kaikki pitää todistaa.  Juuri tästä syystä korruption ydin jää piiloon.

Vaasan kaltaisessa kaupungissa, siis aivan teoreettisesti, kaavoitus on se alue, jolla on suurimmat mahdollisuudet korruptioon.  Muista ovat mm. kaupungin suorittamat hankinnat ja konsulttupalveluiden tilaaminen ja yhteistyö arkkitehti- ja grynderimafian kanssa.


Transparancy Suomi
http://www.transparency.fi/Documents/d01c.htm

Transparancy.fi
http://www.transparency.fi/

Virkamiesvalta ja korruption
http://www.valt.helsinki.fi/blogs/jproos/post24.htm

EU ja  petosten torjunta
http://europa.eu/scadplus/leg/fi/s30000.htm


80
Vaasan sosiaalipalvelut / Re: Kondis-hanke
« on: 18. 05. 2007 07:07 »
Dannya täytyy lukea kuin piru Raamattua.  Danny sanoo enemmän kuin tyhmempi hoksaakaan. 

Täysin riippumatta siitä, pitääkö Dannyn konspiratiivinen teoria paikkaansa, yhteydet ovat olemassa.

Terveystalon ja Mehiläisen mormoniyhteydet ovat kaikille tuttuja ja joku muistaa myös J.J. Pitkämäen yhteydet lahkoihin.  Onko siis muitakin?  Toki on.  Ainakin yhdellä terveysalalla toimivalla ja myös  vanhuspalveluja antavalla yrityksellä on lahkoyhteys.

Tämä ei tietenkään tarkoita, että kondishankkeen vastustamisessa  käytettäisiin "taivaskorttia" ellei sitä sitten pystytä todistamaan.

Pages: 1 [2] 3