Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Into Poika

Pages: [1] 2 3
1
Vaasa / VKSn kohtalo kauhistuttaa
« on: 13. 12. 2016 20:08 »
Mitä tapahtuu parin vuoden kuluttua? Onko VKS silloin vain torso.

2
Vaasa / Lajitttelu ja läjittely
« on: 29. 06. 2013 10:10 »
Asumme ns. "hyvässä osoitteessa" olevassa pienkerrostalossa.  "Hyvässä" tarkoittaa sitä, että väki on keskimääräistä paremmin koulutettua ja samaa luokkaa ehkä tulotasoltaan.

Tämä ei kuitenkaan näy, ei ainkaan lajittelussa.  Biologinen lajittelu ei toimi lainkaan ja metallilaatikkoon kumotaan surutta sekäjäte- ja biojätekassit.  Juuri äsken poimin sieltä lisäksi tyhjiä viinapulloja, jotka olisi pitänyt laittaa lasinkeräysastiaan.

Jätekatokseen jätetään yön aikana kaikki mahdollinen hyljätystä soffasta pienkoneisiin.

3
Yleistä keskustelua / Vs: Lähituotteet- ja palvelut
« on: 28. 06. 2013 11:11 »
Eikö liikennöitsijöiden kannattaisi tutkia kulkeeko pakettiauto toisen sivun tyhjänä Vaasaan tai Vaasasta ja ottaa rahtia sen mukaan. 

Alueen tuottaajien pitäisi satsata juuri näihin tyhjiin kuormiin, jotka täytettyinä toisivat toimeentulon lisää sekä tuoftajille että kuljetusliikkeelle ja edullisempia tuotteita kuluttajille.

4
Yleistä keskustelua / Vs: Lähituotteet- ja palvelut
« on: 27. 06. 2013 17:05 »
Kun ruoan hinta jatkuvasti nousee ja työttömyys lisääntyy, ihmisten on pakko nöyrty etsimään keinoja säästöjen saamiseksi. 

Minua kiinnostaa tietää kuinka monta taloutta pitäisi kuulua rinkiin, jotta tuottajaa ja kuljetusta harjoittavaa konsepti kiinnostaisi. Osaaako joku kertoa?

5
Vaasa / Vs: Kuntaliitoksista Pohjanmaan liiton alueella
« on: 02. 09. 2011 19:07 »
Sis näin:

Hallitus haluaa yhdistää Vaasan seudun yhdeksi kunnaksi. Jos työssäkäyntialueiden kokoiset kunnat toteutuvat, Vaasaan kuuluvat jatkossa Mustasaari, Korsnäs, Maalahti, Laihia, Vähäkyrö, Isokyrö ja Vöyri.

Seinäjokeen liitettäisiin Kurikka, Ilmajoki, Jalasjärvi, Alavus, Kuortane ja Lapua, jotka Tilastokeskuksen mukaan muodostavat työssäkäyntialueen.

Kunnallishallinnon rakennetyöryhmä valmistelee kuntauudistuksen vuoden 2011 loppuun mennessä.

Hallitus pyrkii siihen, että uuden kuntarakenteen mukaiset päätökset ja ratkaisut on tehty vuoden 2014 loppuun mennessä.

Ja uusi elämä alkaisi 1.1. 2015.

6
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 28. 08. 2011 05:05 »
”Perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin mukaan hallitus säikyttelee suomalaisia Kreikan tukipaketin kaatamisen seurauksilla.

"Meitä pelotellaan nyt", Soini sanoo HS:n haastattelussa.
Mieluiten Suomen hallituksen pitäisi nyt ilmoittaa, ettei se kerta kaikkiaan aio olla mukana lainapaketissa. EU ei silti hylkäisi varsin hyvin taloutensa hoitanutta maata, perussuomalaisjohtaja arvioi.

Soinin mielestä paras ratkaisu olisi, että tukipaketti kaatuisi ja Kreikka ajautuisi velkasaneeraukseen.

"Miten Kreikka voi ikinä nousta, jos sille myönnetään 110 miljardia euroa? Millä se maksaa ne takaisin? Ei millään!"

HeSari

8
Viron puolustusministeriön ulkopuolelta on kuulunut hetki sitten laukauksia.


9
Valtuuston tietoon / Vs: Virkamiesmoraali
« on: 23. 05. 2011 18:06 »
Vaasalaiset ovat sinisilmäisiä hölmöjä:

Konsultit
On ilmiselvää, että konsulttien kautta kierrätetään rahaa politikoille ja päättäjille. Konsultit ovat
välikäsiä, jotka toimivat suurta korvausta vastaan,  ja toimivat itse asiassa rahanpesijöinä.

Politikot itse eivät suoraan voisi laskuttaa suuria summia itselleen mistään projeksteista.

Tähän tehtävään konsultit ovat oiva ratkaisu, eikä sitä ole jätetty käyttämättä. Konsulteilla on hyvät yhteydet politikkoihin, eikä ihme, sillä hehän ovat suurimmaksi osaksi entisiä epäonnistuneita ja  epäsuosioon joutuneita politikkoja. Näin se homma toimii.

Mutta jos konsulttien hämäriä toimia joskus erehdytään tutkimaan, niin ne tutkimukset politikkojen ja johtajien hyväveliverkosto lopettaa heti alkuunsa, joten hyvää tekevät konsultit jatkakoon.

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=148320&page=3

Vaasalainen kunnallispoliitikko Raimo Rauha on esittämässä konsulttien käyttöä mennen tullen.  Rauhalalla lienee myös hovikonsultti.

10
Valtuuston tietoon / Vs: Virkamiesmoraali
« on: 23. 05. 2011 14:02 »
Konsulttien käytöstä keskustelaan muuallakin kuin Vaasassa. Problematiikka tuntuu olevan sama.  Tätä keskustelua käydään Jyväskylässä:

Lainaus:
"Kaupunginhallitus ei anna selvitystä konsulttien käytöstä, koska se on liian hankalaa ja kallista. On itsestään selvää, että tällainen tilanne on laiton. On kunnallislain vastaista, että emme voi saada tietoja siitä, mihin kunnalliverojamme on käytetty. Tämä mahdollistaa sen, että virkamiehet uittavat konsulttisopimuksin verovaroja kavereilleen ja kun kunnan hankkeista ei anneta varojen käytöstä erittelyä, tämä jää piiloon.

On myös mahdollista, että tapahtuneet väärinkäytökset ovat se todellinen syy, miksi konsuttien käyttämisestä johtuneita kuluja ei haluta kertoa. Kun tilanne on tällaisenaan laiton, on parasta, että asiasta tehdään rikosilmoitus. Vasta sen valmistuttua tiedämme, onko tapahtunut laittomuuksia, ketkä ovat niihin syyllistyneet ja missä väärin laittomuuksia on tapahtunut.

http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelupalsta/posts/list/30/8860.htm

Lue myös Jorma Uskin kolumni.

Onko muuten Vaasassa koskaan kyselty konsulttien perään?

http://jormauski.vuodatus.net/blog/2351026/jyvaskylan-salaiset-konsulttitoimeksiannot/


11
Vaasa / Revitäänkö Vaasanpuisstikko
« on: 15. 05. 2011 12:12 »
Voisiko joku kertoa mitä kaikkea Vaasassa on meneillään?  Että voisi ottaa kantaa. Ei tärkeistä asioista voi päättää ilman laajaa kansalaiskeaskustelua.

13
Valtuuston tietoon / Vs: Hyvät Pahat ja Rumat
« on: 23. 03. 2011 18:06 »
Sama koskee ruokapalvelutyöntekijöitä.

14
Kaikista apocalyptisin skenaario on, että Tokio käy asumiskelvottomaksi.  Eli 35 miljoonaa ihmistä joutuu muuttamaan muualle.  En kuitenkaan usko että tällä olisi mitään vaikutusta O.W:hen ja kaltaisiin.  

Tai valtavan ihmisjoukon siirtämisestä kodeistana yli 100 kilometrin päähän voimaloista, joka alue jäisi siis asumattomaksi.

Jos on kerran ydinvoiman puolesta, niin on sitä loppuun saakka.  Eikö niin?

15

Arvelen että monen ns. tavallisen kansalaisen vastustus ydinvoimaa kohtaan perustuu pelkästään tunteeseen. 

Vanhempi ikäluokka muistaa Hiroshiman ja nuoremmat ehkä Tsernobolin ja Harissburgin.  Atomienergia on jotain mitä ei ymmärretä mutta, jonka seuraukset näkyvät ihmisten terveydessä ja nyt myös arkisessa elämässä.

Vieläkin tärkeämpi asia on nyt kun Fukushimassa esille tulleet laiminlyönnit, rakennuspiirrustusten väärennökset jne. ovat tulleet julkisuuteen.  Eli kaikki tuo mitä raha ja välinpitämättömyys saavat aikaan.

Meillä kaikilla on kuva esimerkiksi venäläisistä.  Kuinka moni uskoo että Venäjällä (Neuvostoliitossa)  olisi noudatettu kaikkia turvmäärähyksiä?  Olen vakuuttunut siitä että moni venäläinean ydinvoimala toimii vain hyvällä tuurilla.

Entä talousnousussa olevassa Kiinassa? Tai muissa sos. maissa?  Tai USA:ssa?

Mitä tapahtuu jos Tokiosta tulee aavekaupunki?  Mitä se  vaikuttaa Suomessa?  Muualla maailmassa?  Miten pitkälle ihmiset pystyvät emotiaalisesti ymmärtämään ydinturman uhreja?  Millaisia sanktioita ollaan valmiit asettamaan?
Ovatko kaikki ydinvoimaa puolustavat liikkeellä puhtaalla kaulalla vai onko kysymys myös heaidän omista sijoituksistaan.

Mikä itse asiassa pitää yllä uskoa ydinvoimaan?

Vastuullisten hallitusten ja kansalaisten on nyt mentävä syvempään itsetutkiskeluun kuin milloinkaan ennen.

Kysymys ei enää ole turvamääräysten noudattamisesta tai energian tuotantotavoista, vaan kokonaivaltaisesta suhtautumisesta rajattomaan kasvuun ja kulutukseen ja viikädessä kulutuksen vähentämiseen.

Ymmärrän jotenkin ydinvoiman puolustajia mutta pitkä elämänkokemus sanoo, että ”siellä missä on  iso raha, siellä on myös rikos”.

Tässä tapauksessa tämä rikos (väärät tiedot, kestämäton optimismi, rahanahaneus jne) sataa vielä ehkä ydinsäästeenä myös ydinvoimaa puolustavien ja heidän lastensa niskaan myös Suomessa.

16
Vaasa / Vs: Mikä mättää Vaasassa?
« on: 13. 01. 2011 11:11 »
Vaasasa saa elää kuin sika pellossa jos on tarpeeksi isot saappaat, oikea puolue takana ja tarpeeksi muitakin samassa lätissä eläviä kumppaneita.

17
Itse idea on loistava, mutta kilpailuun rekrytoiminen olisi pitänyt aloittaa jo vuosi sitten.  Ja kuka jaksaa takuta Rewellin kanssa.

18
Sekalaista keskustelua / Vs: Tietokoneähky
« on: 12. 01. 2011 17:05 »
Tänään syntyi ähkyä kun yritin siirtää rahaa PayPalin tilille OP:n Visa Elecktronista.  OP:n synteemi kieltäytyi hyväksymästä PayPalin antamia ID yms. tietoja.

Onkomuilla vastaavia kokemuksia?

19
Vaasa / Mikä mättää Vaasassa?
« on: 11. 01. 2011 05:05 »
Mikä mättää Vaasassa?

Klamydian tunnetun rallin mukaan vaasalaiset ovat homeperseitä,koska eivät osallistu heille järjestettyihin tapahtumiin.  Ajatusta voi laajentaa lähes kaikkeen Vaasassa.  Vaasalaiset eivät osallistu myöskään selvien puutteiden ja vääryyksien korjaamiseen.  Kaikkialla kaupungissa vallitsee "hälläväliä meno".

Esimerkiksi Kotkassa vaaditaan kaupunkilaisten toimesta ylimmän kaupunginjohdon palkankorotusten mitätöintiä oikaisuvaatimuksilla.  Kysymys on 500 euronkorotuksista.

Vaasassa kaavoitus mättää, tonttipolitiikka on syvältä, kadut ovat huonossa kunnossa, kielipolitiikka ja kaupunginjohtajan toimet ovat viemässä kaupungin maineen viemäriin.  Vain kourallista kuntalaisista kiinnostaa edes nostaa sormensa.

Mikä mättää Vaasassa?

Vaasasta puuttuu osallistumisen kulttuuri.  Kaupunkilaisten kuulemiset ovat naurettava farssi ,missä osallistujilae jaetaan tyhjä A 4:n ja kuulakärkikynä ja pyydetään vastaamaan ennakolta laadittuihin kysymyksiin.  Virkamiehet pyörittävät myllyä juuri niin kuin haluavat.

Kansaa viedään kuin lammaslaumaa. Siinä missä muualla maailmassa perheenemännät tulevat kadulle kolistelemaan patoja ja kattiloita, Vaasassa käännetään kylkeä ja pieraistaan.

Mikä mättää Vaasassa?

20
Sekalaista keskustelua / Vs: Tietokoneähky
« on: 10. 01. 2011 16:04 »
Etsiskelin tänään itselleni (etsin vieläkin) hyvää skype-nauhuria.  Törmäsin sivuun,joka tarjosi vanhemmille "Vanhempien skype nauhuria. 

Mainoksen mukaan nauhuri ei talleta itsestään ikonia.  Se käynnistyy windowsin käynnistymisen yhteydessä ja alkaa heti nauhoittaa kun skype käynnistyy.  Nauhoitteet tallentuvat omaan tiedostoon, jonka nimen voi määritellä vaikka doswiniksi mp3 muodossa.

"Näin vanhemmat voivat tarkistaa mitä ja kenen kanssa lapset keskustelevat"  Millta tuntuu?

Minusta softan nimenä voisi olla vaikka "Kenen kanssa aviopuoliso häärää?"

21
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 09. 01. 2011 18:06 »
Se on varmasti tosiasia että frakkiin on vaarassa hukkua moni muu tärkeä asia.  Sitä en usko että tässä olisi meneillään suunniteltu juoni.  

Asia vain on niin että täällä keskustelijoilta lopuivat eväät.  Lisää saadaan vasta selonteon jälkeen ellei joku hallintotalon sisätä tule paljastamaan jotain.

22
Aha.

23
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 08. 01. 2011 15:03 »
Kuntalain mukaan kaupunginjohtajan erottamista voi esittää sekä hallitus että valtuusto. Valtuusto voi irtisanoa kaupunginjohtajan tai siirtää hänen muihin tehtäviin. Kaupunginhallitus voi panna asian vireille, tai asia tulee vireille jos vähintään neljäsosa valtuutetuista on tehnyt asiaa koskevan aloitteen.

Valtuustossa erottamispäätökseen vaaditaan kalden kolmasosan enemmistö.

Kaupunginjohtajalle aikeet on ilmoitettava etukäteen ja yksilöiden mahdollisen epäluottamuksen perusteet. Epäluottamuksen saaneelle on varattava tilaisuus tulla kuulluksi.

Tulisiko kaupunginjohtajalle lähettää linkki tähän keskusteluun ja kun erottamisesta syntyy oikeudenkäynti, voitaisiinko tätä ketjua käyttää apuna?

24
Yleistä keskustelua / Kerrostaloelämää
« on: 08. 01. 2011 15:03 »
Meidän pienkerrostalomme pienoismaailmaa on jo muutaman kuukauden ajan häirinnyt iloinen leski.  Iloinenleski saapuu muutaman kerran viikossa aamuyöstä kovalla kolinalla ja yleensä hän on hukannut avaimensa ja kännynsä, jonka jälkeen hän soittaa lähinaapurin ovikelloa ja pyytää kännykkää soittaakseen talkkarin avaamaan oven.

Vähintaan 2 kertaa viikossa iloisellaleskellä on miesvieraita.  Jostain kumman syystä nämä ovat römeä-äänisiä sikoja, jotka kompastelevat ja kaatuilvat jo alaovella.  

Muutamankerran on käynyt niin että nämä tilapäissulhaset ovat poistuneet, tietysti aamuyöstä, kovan huudon ja metelin säestyksellä.

Väliaikoina iloinenleski on päiväsaikaan rauhallinen ja tyylikäs.  Mistään ei voi mitään päätellä, ellei tietäsi.

25
Yleistä keskustelua / Vs: Valokuvaus harrastuksena?
« on: 12. 07. 2010 10:10 »
Risto on suvereeni mestari myös valokuvauksen saralla.  Seuraavaksi odotan Riston näyttöjä maratoonissa, kyykässä, seiväshypyssä ja kolmiloikassa.

26
Yleistä keskustelua / Vs: Palvelu palvelusta
« on: 04. 04. 2010 09:09 »
Ei oikein ota tulta
Jotenkin vain tällainen vaihtopiiri ei oikein ”ota tulta”, vaikka naapuriapu ja talkoot ovat vanha suomalaisen kyläyhteisön tapa auttaa toinen toista.  Virtuaaliseen ympäristöön siirrettynä ”konsepti” ei vain toimi.

Mieleen tuli että ovatkohan  virtuaalimaailman ihmiset (hyvätuloiset) etääntyneet liian kauaksi naapuriavun maailmasta.  Esimerkiksi Savonlinnan vaihtopiirin säännöat ja ohjeet ovat esimekillisiä muutta eivä vain toimi:

Sivuston alareunassa on myös kohta verottaja
http://hammer.prohosting.com/~msurakka/verot.htm

Yleistä
http://hammer.prohosting.com/~msurakka/index.htm

27
Sanomalahti Pohjalaisen pääkirjoituksen kivijalassa oli tänään hieno idea:  Vaasakin voisi toteuttaa oman pääsiäisnäytelmänsä keskieurooppalaiseen tapaan.

28
Ensin hätkähdin kun huomasin informatiokeskuksesta että keskustelu loppui kokonaan.  Kun pohdin asiaa lähemmin niin huomasin että kysymys on harhasta,  Maahanmuuttokeskustelu näytti dominoivan foorumia mutta itseasiassa kysymys on vain 4-5 henkilön jatk vasta pommituksesta, joka siis nyt on pantu jäähylle.

29
Yleistä keskustelua / Vs: Vaalit 2011
« on: 25. 03. 2010 06:06 »
Nyt sitten vain odottelemme muita ehdokkaita ruodittavaksi.   Keitä on jo ilmoittautunut?

30
Yleistä keskustelua / Vs: Chat vaasalaisia
« on: 25. 03. 2010 06:06 »
Huomasin juuri että vaasalaisia.infon ystävillä on mahdollisuus muodostaa äänichatin tähän tinychat-palveluun.
Eli jos joukko ihmisiä sopii että tiettynä päivä tiettyyn aikaan äänichattailaan, niin se onnistuu.

Tarvitset vain headsetin.  Sellaisen löytää citatista kympillä.

Tässä ketjussa voi sopia ajasta.

http://tinychat.com/vaasalaisia

31
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 20. 03. 2010 10:10 »
Nimimerkki "Valittu" on "messiaaninen" hahmo, jonka älyn soihtu valaisee rasistien pimeimmätkin aivojen sopukat, jos tämä viesti vain halutaan ottaa vastaan.

Kunnelkaa Valittua ja seuratkaa hänen oppejaan, niin pääsettu monikultturiseen paratisiin Valitun oikealle puolelle.

32
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 18. 03. 2010 12:12 »
Blaadetti tekee nyt töitä sen eteen että RKP:n entinen kansanedustaja Eva Biaudet valittaisiin vähemmistövaltuutetuksi.  Näin kaksi maahanmuuton avainpaikkkaa olisi RKP:llä ja suomeen saataisiin runsasti uus-suomenruoitsalaisia Närpiöön ja Oravaisiin ja sitä kautta äänestäjiä.

Mitä nettirasismiin tulee niin missään  Suomessa ei ole ollut toisesta kansanryhmästä (suomalaiset)  niin rasistisia kirjoituksia kuin Bllaadetin Debatissa.

Että se siitä journalismista ja rasismista.


33
Vaasa / Vs: Videoteam Vaasalaisia.info. Uusi video.
« on: 03. 03. 2010 09:09 »
Olisiko tästä apua:
iMOvie
http://docs.info.apple.com/article.html?path=iMovie/6.0/fi/imv1041.html

Miten olisi Logitechin C905-web-kamera.  En tiedä voiko sen kiinnittää monopodiin?  Hinta on n. 80 euroa.  Tai Logitech QuickCam Pro 9000.  Hinta n. 105 euroa.

Creative Live Cam Voicessa on 2 mikrofonia.  Jalustakiinnityksestä en tiedä.  Maksaa n. 91 euroa.

Varmasti löytyy muitakin malleja.


34
Vaasa / Vs: Videoteam Vaasalaisia.info. Uusi video.
« on: 23. 12. 2009 08:08 »
Tuli tuossa mieleeni että tapainpäivänajaelu, jos sellaisia enää on, olisi hyvä kuvauskohde. 

Itse aijon mennä digipokkarin kanssa kuvaamaan lastenlapsia pulkkamäkeen, todennäköisesti Hoviskan rantaan.

35
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 30. 11. 2009 04:04 »
Tottakai minareetti kuuluu arkkitehtoonisesti moskeijaan aivan samoin kun kirkonkellot tai kellotorni suomalaiseen kirkkoon. Ainoa asia, mitä minä vieroksun ja mitä en voi hyväksyä, on muessinin rukouskutsu.

Ja siihenkin on syyvä vain se että en halua herätä aikaisin aamulla mihinkään möykkään.

36
Valtuuston tietoon / Re: C Express
« on: 29. 11. 2009 06:06 »
Kaikki ainekset pienimuotoiseen diplomaattisen selkkaukseen EU: sisällä on nyt olemassa.  Katso täältä:
Lue lisää

”Alus on ilmeisesti hinattu Ponant -nimiseen paikkaan Brestin lähistölle odottelemaan mahdollista remppaa. Ei taida siksi näkyä kuvissa enää. Ranskalaiset pelkäävät saaneensa uuden riesan sinne. Ei ole ilmeisesti ensimmäinen kerta. Veronmaksajien rahojen menekkiä pelkäävät, niin kuin aikanaan täällä Suomessakin. Saadaankohan tästä pieni diplomaattinen selkkaus aikaan? Milloin mahtaa Greepescen mies havahtua asiassa..”

ja konekäänös

”Jos onyx liittyessä Intian purkamisessa toimipaikka hyvin, yritysten merkitsisi rikkomista manifesti yleissopimuksen Baselin ja Euroopan rajat osalta asetuksen vaarallisen jätteen siirto. Tässä yhteydessä ei ole puhdistettu vientiä rungon ei ole hyväksytty, Euroopan unionin, että OECD- maiden kohti, joka kuului Turkin. Kuitenkin tätä varten lähettävän maan (tässä Suomi), että se täytyy perustella ei ole valmiuksien kansallisella tasolla kohdella Aluksen. Ranskassa, se tekee tulkinnan merkittävästi eri tekstit, kuten osalta voimassa määrärahasiirrot purkamisessa vain EU: n jäsenvaltioissa ja Euroopan vapaakauppaliiton (Efta) maat.”.

37
Vaasa / Vs: Videoteam Vaasalaisia.info. Uusi video.
« on: 27. 11. 2009 16:04 »
Slaidari onnistui aivan mainiosti.  Voisit jossaki vaiheessaa kertoa muille miten se tapahtuu. 

Parhaimmlilaan slaidari on silloin kun ennsimmäisen ja viimeisen iuvan välillä on tarina.  Tarinan kertomista auttaa jos vaihtelee kemerakulmia - siis - oikealta, vasemmalta, ylhäältä, alhaalta.  Kanattaa myös käyttää kuvajakoa:  isokuva, puolilähikuva, lähikuva ja erikoislähikuva.

Aivan oman säväyksensä slaidariin tuo tekstiplanssit eli välitekstit.  Ne voi tehdä vaikka millä tahansa teksturilla tai kuvakäsittelyohjelmalla, missä on grafiikkaominaisuudet, Windowsin Media Makerillä tai vaikkapa netin online työkalulla ei Wordlead`illä tai vain leikkaamalla VIstan snippettillä.

38
Vaasa / Vs: Videoteam Vaasalaisia.info. Uusi video.
« on: 27. 11. 2009 08:08 »
Kyllä ja kyllä.  Ei siis Picassa 3.lla mutta ottamalla käyttöön Picasa albumi.  Siellä on työkalut slideshowta varten.

39
Vaasa / Vs: Videoteam Vaasalaisia.info. Uusi video.
« on: 27. 11. 2009 06:06 »
Käyhän se yksittäiskuvavideon teko noinki. Parhaan tuloksen jos haluat slideshown eli kuvaesityksen saat kun otat käyttöön Googlen ilmaisen Picasa 3 palvelun.

Sieltä saat käyttöön embedin jonka voit lähettää milhin tahansa blogiin. Kataso mitä kaikkea Johan Hagström on saanuatg aikaan.  Helppoa kuin mikä.

40
Valtuuston tietoon / Re: C Express
« on: 27. 11. 2009 05:05 »
Tämähän on kuin jatkokertomus.  Nyt pitäisi vain löytää ranskalaisia lähteitä, muitakin kuin tuo Le Telegram

http://www.letelegramme.com/ig/generales/regions/bretagne/ferry-poubelle-un-dechet-finlandais-dans-le-port-de-brest-26-11-2009-671287.php

Pages: [1] 2 3