Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - T.Tyly

Pages: 1 2 3 [4] 5
121
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 12. 11. 2007 19:07 »
Tarkoitatko kiristyst?

122
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 11. 11. 2007 14:02 »
Onko tässä sataman eli liikelaitosten johtokunta?
http://www.vaasa.fi/Default.aspx?id=392812

123
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 09. 11. 2007 15:03 »
Pentti Suksi kirjoitti:
Mutta tarkastellessani tätä asiaa ja tarkennetua valtuutettu Lamminmäeltä, että hakemusta ei ollut tehty ja siitä huolimatta asiaa on tavallaan kaupunginhallitus itsessään ryhtynyt valmistelemaan, on aika erikoista hallinnon käyttöä. Uutta hallintotapaa.

Tarkoittaako tämä Vaasassa sitä että kh:ssä väki, tai pieni porukka, pahkuloi kenelle annetaan avustusta ja kuinka paljon,  vaikka sitä ei olisi varsinaisesti haettu.  Summat otetaan esim.  liikekumppaneiden papereista.

Eli Robban ja Heikki voivat yhdessä päättää vaikka että Rabbe tarvitsee nyt 1, 4 miljoonaa?  Mutta pitäähän siitäkin jokin paperi olla?

124
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 08. 11. 2007 19:07 »
Lähdetään siitä että se mitä Gogolin Hattu epäilee ja jonka Pentti Suksi vahvistaa, on totta.  Varmasti se on kähmintää mutta se on myös paljon muuta.  Ei tälläistä kuprua voi jättää vain naureskelun varaan.

Jos tämä on totta niin tässä on kusetettu valtuutettuja, vaasalaisia, mediaa...  Kysymys on sen luokan asiasta että koko ketjun purkaminen tuo hikeä, verta ja kyyneleitä.

Nyt asia on kuitenkin jo framilla.  Periaatteessa enää ei ole muuta tehtävissä kuin viedä prosessi loppuun.  Vai pitäisikö moden poistaa kaikki edellä oleva ja meidän jotka olemme ehtineet nämä postaukset lukea, pitäisi unohtaa lukemamme?

Tietysti on edelleen sekin mahdollisuus että tätä asiaa koskevat kirjoitukset ovat fuulaa.

Heikki, Heimo, Tapio ja Marjatta teidän on pakko  pistää palikat paikolileen.  Ei tällaista ketjua voi jatkaa jos siihen ei ole mitään aihetta.

125
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 06. 11. 2007 12:12 »
Jos Sinä annat Kallelle tonnin ja pyydät että Kalle  vie rahat Villelle mutta Kalle pitäkin rahat itsellään, niin miksi sitä sanotaan?

126
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 06. 11. 2007 11:11 »
Jos nyt vaikka Markku Mäntymaa poliisina on nähnyt rikoksen tgapahtuvan mutta ei ole siihen puuttunut niin mit asiast apitäisi ajatella?
 
Viranomaisella on mahdollisuus itsenäisesti aloittaa tutkimus.  Onkohan Vaasan poliisilaitoksella tietokoneita?

127
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 06. 11. 2007 07:07 »
Eiköhän yksi kestävistä ideoista ole sellainen että kesäaikana matkustajaliikenteestä huolehtii raippaluotolainen pienlaivuri ja rospuuttokautena ja tavella Uumajaan mennän lentsikalla

Nyt muuten nähdään mikä on R. Grönblomin todellinen yrittäjäriski.  Minusta R.G:n tuli kehittää rahtiliikennettä.

128
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 04. 11. 2007 17:05 »
Pentti Suksi kirjoitti:
Kyllä valtuutettujen pitää itse ottaa selvää eikä se, että me äänestäjät pitää rautalangan heille vääntää totuutta.

Opi perusasiat

Mehän opimme kovaa vauhtia.  Pentti Suksi on 100%sen oikeassa siinä että ei ole meidän tavallisten vaasalaisten tehtävänä ottaa selvää asioista.  Mutta kun tilanne on se että valtuustossa on tyyppejä, jotka ovat kuin märkä vantus, niin sekin on tehtävä.

Kasvaahan siinä omakin tieto samalla.  Toivoisin vain että esim. Aimo Pukkila ja Oiva Lehtonen opettelisivat tietokoneen käytön.  Samaa toivon myös Taina Lehdolle.  On niitä varmaan muitakain.

"Yksityisten osakeyhtiöiden osake- ja osakasluettelot ovat julkisia, joten ne on pidet-
tävä yhtiön pääkonttorissa jokaisen nähtävänä ja jokaisella on oikeus yhtiön kulut
korvattuaan saada niistä jäljennös. Yhtiön osakkeiden kuulumisesta arvo-osuus-
järjestelmään määrätään yhtiöjärjestyksessä. Osakeyhtiölaissa on omat säännöksensä
arvo-osuusjärjestelmään kuuluvien osakas- ja odotusluetteloiden julkisuudesta.
Osakekirjojen antaminen yhtiön osakkeista ei ole pakollista"


Osakaeyhtiölaki
http://www.heikniemi.net/kirj/jur/kauppa/oyha.html

Kaupparekisteri ja julkisuus
http://www.prh.fi/fi/uutiset/302.html

Tappiota seurattava tarkasti
http://www.aavthm.fi/art8.htm

129
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 01. 11. 2007 19:07 »
Universal Exports kirjoitti:
Kaksirunkoinen alus on nimeltään katamaraani, ei katamariini. Mariini on sinisen sävyinen väri, muuta yhteyttä mereen ei ole. Katamariini ei tarkoita mitään ja katamaraani on alustyyppi. (”Johansson” #188) ”

Esimerkki on sinänsä mitätön mutta kertoo kirjoittajan asenteesta.  Kirjoittaja haluaa antaa kuvan että foorumiin ei voi luottaa kun siellä on ”jopa” kirjoitusvirheitä.

Kysymys on samasta asiasta kuin jos ”hoono suomi puhuva leimattaisiin tyhmäksi tai moraaliattomaksi vain sen vuoksi että ei hallitse oikeakielisyyttä.

Olen aikaisemman kirjoittajan kanssa samaa mieltä siitä "että se koira älähtää johon kalikka kalahtaa"  vaikka näitä sanoja ei ole käytettykään.


130
Yleistä keskustelua / Re: Ikea Vaasaan?
« on: 31. 10. 2007 17:05 »
IKEA tulee varmasti Pohjanmaalle.  Ikea tulee paikkaan, missä on ympärillä 360 astetta kuivaa maata ja maantieverkko.  Näin se vaan on.

131
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 28. 10. 2007 14:02 »
Ruotsinmatkailun virallinen nettisivusto:

http://www.visitsweden.com/VSTemplates/Article____56226.aspx132
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 24. 10. 2007 13:01 »
Eiköhän Pohjalainen laula Kouhin taustakuorossa ainakin niin pitkään kun Kouhi on lehden hallinnosa.

133
Pentti Suksi:
En tierä mitä kansaa tämä, joka ensimmääsnä huutaa vaivaasapua.

Tuli tässä mieleen R. Grönblomin yleisönosastokirjoitus vuosien takaa, missä tämä muistaakseni vaati työttömiä tulemaan torille jonoon hakemaan avustuksia, tietysti kaikkien silmien alla.

Olisiko jollakin tuo kirjoitus tallellä niin voitaisiin julkaista se täällä.  Nyt haku päälle.

Kaippa sen vois postittaa tuolla etusivulla olevalla nappulalla niin ei tarvitse rekisteröityä.

134
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 17. 10. 2007 08:08 »
Auttakaa nyt minua ymmärtämään.  Vaasan kaupunginvaltuusto on siis tehnyt päätöksen, jolla RG-Linelle annetaan korontan lainaa ja jonka perusteella Rabbe Grönblom vapautuu henkilökohtaisesta vastuustaan.

Eli valtuusto on taannut ainakin Grönblomille vapauden yrittäjäriskistä.  Lisäksi kaupunginvaltuusto on asettunut tukemaan  ruotsalaisen paperiteollisuuden kilpailukykyä Suomen markkinoilla? 

Ja nyt vielä valtuusto on asettunut tukemaan ulkomaisen halpatyövoiman palkkaamista RG-Linelle, jos he niin katsovat.

Lisäksi tällä päätöksellä estetään kaikenlainen kilpailu ja uudet mahdolliset ideat. 

Korjatkaa ne kohdat joissa olen ymmärtänyt väärin.

Lisäksi haluaisin tietää mikä on RG1:n oletettu käyttöikä ja mikä on aluksen todellinen kapasiteetti kuljettaa rekkoja.  Jos kapasiteetti on nyt äärirajoillaan niin miten asia hoidetaan.

Jos varustamo hankkii uuden isomman aluksen, niin pitääkö sitäkin tukea?  Tyhmän on pakko kysellä.

135
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 13. 10. 2007 11:11 »
Miksi meidän vaasalaisten veronmaksajien  pitäisi tukea ruotsalaisten paperitehtaiden tuontia Suomeen kilpailemaan kotimaisten vastaavien tuotteiden kanssa. 

136
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 06. 10. 2007 20:08 »
Melko omituista että kaupallisen nettisivun linkkirivillä, niin kuin nyt tuon Desnetin sivulla,  on linkki Kokoomuksen paikallisosaston sivulle. Yhteys on niin selvä että jopa Tyly ymmärtää että kokoomus  varmasti kannattaa Desnetin konsultaatiota.

Ja Tyly ymmärtää myös sen että kokoomusta lähellä oleva virkamies on konsultaation tilannut. Mielenkiintoista onkin nähdä saako konsulttityön tilannut virkamies esimerkiksi kutsun jollekin matkalle tms.

Tätä käytäntöä kutsutaan "Palauterahaksi"  Tarkoittaa sitä että konsulttipalkkio sovitaan yläkanttiin, josta osa sitten palautuu tavalla tai toisella alkulähteeseen.

S-Syväväkurkkua oikein lainaten:

Konsulit valvokaa

Kuka on Johanna

137
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 06. 10. 2007 11:11 »
Minussa on tätä ketjua lukiessani herännyt kova halu koota jonkinlainen linkkikokoelma näistä vekkuleista vaikka kirjoitukset eivät suoraan Vaasan kaupungin kolmen koplaan sopisikaan.  Aina oppii jotain uutta vaikka tieto liusääkin tuskaa:

http://www.erkkiaho.com/blog/?content=detail&id=138

Aho kirjoittaa em. linkissä mm. näin: "Lahjusrahoja kierrätetään tyypillisesti juuri erilaisten välimiesten ja konsulttien palkkioiden kautta. "

Siitä tulikin mieleeni että mahtaako joillakin vaasalaisilla virkamiehillä olla omat kotikonsultit vert. kotiryssä?


138
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 04. 10. 2007 07:07 »
Kun etsii Googlella sanoilla kunta tiedotusstradegia löytää paljon hyviä linkkejä sivuille, joilla kerrotaan kunnan hyväksymästä tiedotusstrategiasta.  Kun menee Vaasan kaupungin kotisivulle ja kirjoittaa hakuikkunaan sanan tiedotusstrategia on tuloksena nolla.

Onko siis niin että Vaasan kaupungilla ei ole tiedotusstrategiaa ja jos ei ole, niin tarkoittaako se sitä että tiedottamisesta ei tarvitse piitata?

Kyllä tilanne on niin että RG-Linen tukeminen ja asuntomessukatastrofi kaipaavat kuntalaisille suunnattuja tietoja.  Esim vielä eilen oli Vaasan asuntomessusivuilla ikivanha uutinen talon vajoamisesta.

Kyllä uudet uutiset pitää panna heti ulos. Sama koskee RG-Lineä.  Tiedot on nyt kaivettava esille valtuuston esityslistoista, joka on monelle aivan liian vaikeata.  Kaupungin etusivulla pitää olla selkokielellä, aitä esitetään ja milloin päätetään ja kaikki muutklin tarvittavat tiedot.

Nyt jää mieleen vain hämäämisen maku.  Miksi muuten yksikään virkamies  ei ole osallistunut täällä keskusteluun?

139
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 03. 10. 2007 11:11 »
Herrat voivat tietysti olla ihan mitä mieltä tahansa mutta kansalaiskeskustelu ja sen edistäminen on kirjattu mm. Vanhasen hallituksen hallitusohjelmaan.  Haluaisimpa nähdä sen virkamiehen joka uskaltaa suitsia esim. täällä käytyä keskustelua.  Siitäpä älämölö syntyisi.

Johatavat virkamiehet  voivat aina tietysti kieltää alaisiaan osallistumasta keskusteluun ainakin työaikana mutta siihen se sitten jääkin.  Ihmisillä on koneita myös kodeissaan ja aina voi hankkia itselleen ”kakkosmeilin” tai käyttää anonyymipalvelimia.

tietoyhteiskuntaohjaelma

Kansalaisjournalismista


140
Vaasa / Re: Vaasan Asuntomessut
« on: 18. 09. 2007 09:09 »
Herra mun vereni, tapasi isoäiti sanoa kun jotain kauheata oli tapahtunut.  Nyt siis sanotaan 6:n talon vajoneen ja lehdessä on että Lapponia-House harkitsee  vetäytymistä ja että Asuntomessujen projeksipäällikkö Keijo Ullakko on lomalla ja tulee kustannuspaikalle ilmeissti 24 syyskuuta.

Ennustajan osa ei ole koskaan helppo mutta yritän kuitenkin.  Seuraavat uusiotsikot Suvilahden asuntomessuista saattavat olla tämän näköisiä:

Keijo Ullakko pitkälle sairaslomalle
Jo kuusi rakentajaa on vetäytynyt  asuntomessuilta
Asuntomessujen lasku vaasalaisten maksettavaksi
Risberg hakee itseään konkurssiin
Asuntomessut nostavat veröäyriä Vaasassa
Asuntomessuista pitkä oikeustaistelu
Kielteinen julkisuus haittaa Vaasan asuntomessuja
Asuntomessujen liput eivät käy kaupan


Tämä on siis vain ennuste, mutta ei sitä niin vakavasti pidä ottaa.  Eihän kukaan ole profeetta omalla maallaan.141
Vaasa / Re: Vaasalaiset liikenteessä.
« on: 16. 09. 2007 12:12 »
Miten ihmeessä tällaista åääsee tapahtumaan?  Hyvä että ihmiset pitävät kiinni oikeuksistaan.

142
Vaasa / Re: Vaasalaiset liikenteessä.
« on: 15. 09. 2007 17:05 »
Jaa`ah.  Saattaa pitää paikkaansa tuo arvio vääristä pysäköintimaksuista.  Kuinkahan pitkä jono sinne tekniseen on menossa?

143
Vaasa / Re: Vaasan Asuntomessut
« on: 30. 08. 2007 06:06 »
Tämänpäivän Pohjalaise nmukaan ainakin yksi meassutalo on vajoamassa.  Kuka mahtoi sen ennustaa?  Miten käy muille?

144
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 22. 08. 2007 20:08 »
Lastenvaunut viittaavat kovasti siihen että ko. tiloissa asuisi ainakin äiti ja pieni lapsi  elleivät  vaunut sitten ole "odotusarvoa".  Yleensä siellä missä on äiti, on myös onnellinen isä. 

Koska kohteeseen on jonkin  verran matkaa keskustasta, on todennäköistä että isukin auto on jossakin ko.kohteen läheisyydessä.

Vain onko tässä logiikassa jokin datavirhe?


145
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 22. 08. 2007 12:12 »
Kellon katoamisesta esitän omat arvioni:

1.  Kello on vain pudonnut paikoiltaan ja vierinyt toistaiseksi tuntemattomaan paikkaan.

2. Kello oli valmistettu sokerista, sokeritehtaan kello kun oli, mutta se on nyt sulanut sateisen kesän    johdosta.

3. Kello on varastoitu Teollisuuskiinteistö Oy:n hallituksen puheenjohtajan kesähuvuilalle, mutta tietojärjestelmässä olleen virheen vuoksi tieto kellon siirtämisestä ei ollut kirjautunut.  Kello siirretään takaisin paikoilleen joskus lähitulevaisuudessa yöllä.

146
Vaasan sosiaalipalvelut / Re: Kondis-hanke
« on: 10. 07. 2007 15:03 »
Kouhi hoitaa  varmasti hommansa.  Siitä en ole lainkaan varma muuttuuko Kainuun malli Vaasan malliksi.  Tällainen äveriäiden ihmisten palvelukeskus kun ei koskaan voi olla mikään kovin yleinen ratkaisu.

Se tulee aina koskemaan vain väestön pientä vähemmistöä siitä huolimatta että kunta käyttäisi kohdismallia ostopalveluiden tekemiseen, mihin kunta tuskin on kovin helpolla valmis.

147
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 26. 03. 2007 10:10 »
Yle Pohjanmaa:
Vaasan kaupunginjohdon ja Osuuskauppa KPO:n lahjusjutun käsittely on alkanut tänään Vaasan hovioikeudessa. Jutun syyttäjä on uudistanut kaikki syytteet lahjusten antamisesta ja ottamisesta sekä Lapin että Tallinnan matkoilla. Aiemmasta poiketen syyttäjä on luopunut syytekohdasta, joka koskee kestitystä ravintola Maxissa Tallinnassa.

148
Vaasa / Vs: Videoteam Vaasalaisia.info. Uusi video.
« on: 20. 03. 2007 09:09 »
Mitä enemmän kaupungin karttapalvelua tutkii, sitä fixummalta se tujntuu.  Printtasin juuri kokeeksi tulevan päivälenkkini ja sain sen pituudeksi 3837 metriä.  Jätän sen dokumentiksi vaimolle tästä päivästä.

KarttaMestari voisi jättää tänne hyviä idiksiä vaikka siitä, miten GoogleMappia voisi hyödyntää yhdessä Vaasan karttapalvelun kanssa vai voiko?

149
Vaasa / Vs: Videoteam Vaasalaisia.info. Uusi video.
« on: 20. 03. 2007 09:09 »
No uskotaan että en olisi säilynyt hengissä.  Miksi koordinaattijakoja sitten pitää olla kaksi, eikä yhdellä pärjätä?

Käykää Vaasan karttapalvelussa ja kokeilkaa vaikka välimatkan mittaamista tai reittipalvelua.  Todella näppäriä, placemarkista nyt puhumattakaan.  Ihmettelen että tätä palvelua ei osata käytrtää täällä.

http://kartta.vaasa.fi/maplocus5/index.jsp

150
Vaasa / Vs: Videoteam Vaasalaisia.info. Uusi video.
« on: 09. 03. 2007 15:03 »
Kyllä se toimii kaupungin sivuilla, mutta sen sijaan kordinaatit eivät toimi.  Tai en ainakaan minä saanut toimimaan. Otin ensin koordinaatit 112-koordinaattipalvelusta eli täältä:

http://maps.navici.com/112/?lang=fi

ja vertasin sitten Vaasan kaupungin karttapalvelun koordinaatteihin.  Heitto oli niin suuri, että jos koordinaatit olisi laitettu täsmäohjukseen niin olisin säilynyt hengissä.  Kokeilkaa.

Vaasan kaupungin karttapalvelu:
http://kartta.vaasa.fi/maplocus5/index.jsp

151
Vaasa / Re: Mansikkasaari
« on: 08. 03. 2007 15:03 »
Mansikkasaari on vaasalainen ikuisuuskysymys ja sellaiseksi se taitaa jäädäkin.  Hienot visiot saaren käytöstö ovat utopiaa.  Annetaan saari yliopistolle ja maksuksi velvoite rakentaa se parhaalla mahdollisella tavalla.  Niin päästään siitäkin.

152
Yleistä keskustelua / Re: Pohjalainen
« on: 07. 11. 2006 16:04 »
Pohjalaisen pääkirjoituksen alakerrasa vaadittiin tänään Fortumin Mikael Liliuksen erottamista, koska tämä on roisto ja ahneuden ruumillistuma. 

Vaimo luki jutun aamulla kahvipöydässä ääneen ja arveli samalla, että jutun kirjoittaja saa kenkää.
No, ehkä ei nyt kenkää, mutta moitteet kuitenkin.  Ellei kirjoittaja sitten satu olemaan päätoimittaja itse.

Minä arvelen, että kysymyksessä on Pohjalaisen joulujuhlaan tarkoitettu huumoripläjäys, joka joutui vahingossa lehteen.


153
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 27. 10. 2006 18:06 »
No, nepotismi tarkoittaa tietysti yritystä palkata oma vaimo kaupyungin hommiin. Onneksi se torjutiin.

Sen sijaan tuo "keep smiling"-juttu kiinnostaa kovasti.  Onko todella näin, ja onko se todistettavissa. että töissä pysymiseen tarvitaan kestohymy?

Jos Lonka näin ajattelee, niin kehoitan häntä joku aamu menemään vaikka kaupungin pienipalkkaisten sijaisten pukukoppiin tekemään havaintoja.

Kuinka momni jaksaa hymyillä maireasti.  Monikin varmasti nauraa, mutta se on katkeraa naurua.


154
Yleistä keskustelua / Re: Paskalla
« on: 25. 10. 2006 16:04 »
Pohjalainenhan ylitti fiksuuskynnyksen kysymällä asiaa Kaarina Suonperältä.  Tiettävästi asiaa kysyttiin myös Juha Miedolta, mutta hän ei vastannuat puhelimeen, kokska oli juuri sillä hetkellä no. kakkimassa.

Pohjalaisen uutisvalinnat vain kehittyvät päivä päivältä.

155
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 23. 10. 2006 12:12 »
"Laki se löytää nappivarkaan, mutta suuret roistot se kiertää"
M.A. Numminen

156
Yleistä keskustelua / Re: Pohjalainen
« on: 19. 10. 2006 06:06 »
Pohjalainen kertoo tänään Övningskolanin opettajan nettipäiväkirjasta eli blogista.  Lehden mukaan opettajan blogi sisältää materiaalia, joka saattaa olla ristiriidassa  opetussuunnitelman kanssa.

Katariina Paajasten kirjoittamassa jutussa ei kuitenkaan ole osoitetta ko. sivulle ja jutun perusteella ei voi sitä oikein etsiäkkään, koska lainattu teksti on todennäköisesti käännös.

On täydellinen moka jättää osoite pois jutusta vai onko kysymyksessä toimituksen  valinta?  Suomenkielisiä halutaan suojella huonoilta vaikutuksiolta.

157
Yleistä keskustelua / Re: Pohjalainen
« on: 30. 09. 2006 11:11 »
Säästyy aikaa ja rahaa.  Aikaisemminhan ILkkaa kutasuttiin yleisesti sontasiioniksi uutisaiheiden valinnan mukaan.  Nyt tämä toimituksellinen valinta on tullut myös Pohjalaisen sivuille.

158
Yleistä keskustelua / Re: Vaasa 400-tuotteita
« on: 29. 09. 2006 13:01 »
Eivät ihmiset enää osta tuotteita sen vuoksi, että ne ovat "Vaasa-tuotteita". Ihmiset ostavat tuotteita, joiden hinta-laatusuhde on heidän mielestäään O.K.

159
Yleistä keskustelua / Re: Vaasa 400-tuotteita
« on: 25. 09. 2006 06:06 »
Minusta pahvijorma olisi parempi vaihtoehto. Onkohan joku keksinyt valmistaa sellaisia.

160
Vaasa / Re: Vaasan Asuntomessut
« on: 04. 09. 2006 11:11 »
Löytyykö uutiseen linkki tai voiko joku referoida?  Minulle ei tule Hesaria.

Pages: 1 2 3 [4] 5