Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - T.Tyly

Pages: [1] 2 3 ... 5
1
Puolustat futisstadionia sympaattisesti ja maltillisesti kiihtymättä.  Se on hienoa.  On totta että futis ei liikauta minua millään tavalla.  Pitää tutustua asiaan - siis hankkeen taloudelliseen puoleen ja hankkeen sijoittumiseen Vaasan kartalle.

Toistaiseksi olen skeptinen hankkeen suhteen.

2
Molemmista kaupunginteattereista olen sitä mieltä, että Vaasaan riittää yksi teatterirakennus, missä vierailevat huippunäyttämöt kummallakin kielellä,  Tarvitaan siis vain tekninen henkilökunta ja toiminnan koordinoija.

Sama koskee kaupunginorkesteria.  Tarviataan  vain musiikkisali, minne voidaan kutsua esim. maailman huippua olevia kamariyhtyeitä Venäältä.  Ja jää vielä säästöäkin nykyiseen budjettiin verrattuna.

Minusta tässä taloudellisessa tilanteessa on pantava suu säkkiä myöden.  Vanhusten, lasten ja lapsiperheiden ja luonnon etiu ajaa kaiken muun edelle.

Futiksen tuoma hetken mielihyvä n. 3000:lle innokkaalle ei ole kustannusten arvoinen asia.  Stadionin hinnalla innokkaimmat kuljet4taan lähimmälle stadionille busseilla tavalisen harrastajan eliniän  ja tarjotaan vielä snäkäri ja jää vielä runsaasti säästöä.

3
Minulle on jäänyt epäselväksi että miksi Vaasalla pitäisi olla liigajoukkue?  Eli mitä tapahtuisi Vaasalle jos ei olisi?

Onkpo sillä mitään merkitystä, mitä karvalakkibaareissa Vaasasta ajatellaan? 

Eikö todelliset vaasalaiset "liigajoukkueet" ole Wärtsilä, Vacon, Abb ...

4
Sekalaista keskustelua / Vs: Mellakkauutiset
« on: 18. 08. 2011 17:05 »
Mitä tarkoittaa puhdas rettelöinti?  Tarkoitatko että kaikki mellakoitsijat menivät kaduille vain saadakseen metelöidä.  Asenteesi muistuttaa kovasti britannian yläluokan omaksumaa hokemaa.

Oletetaan nyt että hallituksen veronkorotukset ja meneleikkaukset kurjistavat jonkun suomalaisen ryhmän elämää niin, että lähtevät kadulle.

Sanatko sillojnkin että pelkästä rettelöinnin halusta, juu.

5
Sekalaista keskustelua / Vs: Mellakkauutiset
« on: 18. 08. 2011 07:07 »
Ilmeisesti britannian konservatiivihallitus haluaa osoittaa että missään tilanteessa ei kannata ryhtyä vastustamaan hallitusta.

6
Vaasan sosiaalipalvelut / Vs: Kondis-hanke
« on: 17. 08. 2011 16:04 »
Eiköhän kysymys ole siitä että virkamiehet, Häyry etunenässä, haluaa toimia vahvojen  toimijoiden kanssa.  Eli siis Halli Oy:n ja Schaumnnin säätiön kanssa.  

Huhujen mukaan Halli Oy suunnittelee pysäköintiluolaston rakentamista Maasillan alkupäähän.  Suunnitelmaan ei sisälly pistokuiluja Vaasanpuistikon varrella oleville kiinteistöille/yrittäjille.

Yksi sisäänajorampeista on suunniteltu Wasa Gallerian nykyisen pääoven kohdalle, jotta viimeisinkin liiketoimita siellä kuolisi ja kaikki liikenne luolastossa palvelisi yksinomaan Rewell Centeriä.
e
Kondis on aivan liian pini toimija, jotta siitä kannattaisi välittää.  Muistini mukaan valtuusto on tehnyt päätöksen Kondiksen kaavoitustarpeesta joka menee umpeen vuoden vaihteessa.

Sen jälkeen todennäköisesti KPO saa rakentaa Wasa Gallerian ja Halpa-Hallin väliin tai Centralin taakse oman keskustaprismansa.  

Tässä yhteydessä on hyvä muistaa että useimmilla luottamus- ja virkamiehillä on S-etukortti.  Kysymys on vain siitä että millä bonusprosentilla?

7
Yleistä keskustelua / Vs: Kreikan vedätys
« on: 17. 08. 2011 10:10 »
Haluan 500.000 euroa lainaksi 30 vuodeksi.  Vakuuksia minulla ei ole mutta lupaan maksaa kaikki korkoineen takaisin.

Yhteyden voi ottaa tämän sivun kautta.

8
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 16. 08. 2011 08:08 »
Miten on tuon perussuomalaisten kollektiivisen demonisoinnin kanssa?  Pitäisikö se ottaa yhtenä elementtinä keskusteluun?

9
Vaasa / Vs: Mansikkasaari
« on: 16. 08. 2011 08:08 »
Siirsimpä tuon mielipiteen Vaasan Imagosta tänne:

On aivan totta että Mansikkasaaresta voisi kehittää merkittävän lisän Vaasan imagoon. Mutta mitä se olisi:  kansainväliset mitat  täyttävä venesatama palveluineen (rajoitettu sesonki), koulutus- ja konferenssikeskus, hulppeita kerrostaloja, yliopiston tutkimuskeskus...?

Joka tapauksessa alue täytyy ottaa taloudellisesti tehokkaaseen käyttöön. 

10
Valtuuston tietoon / Vs: Vaasan Imago
« on: 16. 08. 2011 08:08 »
On aivan totta että Mansikkasaaresta voisi kehittää merkittävän lisän Vaasan imagoon. Mutta mitä se olisi:  kansainväliset mitat  täyttävä venesatama palveluineen (rajoitettu sesonki), koulutus- ja konferenssikeskus, hulppeita kerrostaloja, yliopiston tutkimuskeskus...?

Joka tapauksessa alue täytyy ottaa taloudellisesti tehokkaaseen käyttöön.  Aiheesta linee oma ketjukin?

11
Yleistä keskustelua / Vs: Sinua tarkkaillaan
« on: 15. 08. 2011 18:06 »
Syy siihen että kaikenlainen tarkkailu ja kontrolli lisääntyy on siinä että tavis ajattelee, että "ei minun elämässäni mitään salattavaa ole". 

Harrilla on asiaa
http://hazar.blogit.fi/poliisivaltio/

12
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 15. 08. 2011 17:05 »
Vaasa sai johtajakseen todellisen jyrän, joka on  jo valinnut paikkansa isojen toimijoiden leiristä.  Mitä se merkitsee Vaasalle selviää 2-3 vuoden aikana. Suhtaudun valintaan skeptisesti.

13
Valtuuston tietoon / Vs: Vaasan Imago
« on: 15. 08. 2011 09:09 »
Ympärivuotinen katettu formularata Vaasaan!

14
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 14. 08. 2011 18:06 »
Hienoa.  Lajunen tekee varmasti mielellään siitä videon!

15
Valtuuston tietoon / Vs: Virkamiesmoraali
« on: 11. 02. 2011 11:11 »
Aidosta Pekasta ja Pätkästä saattaisi löytyä hyvät nimet myös Vaasanpekan ja vaasanpätkän puoluetovereille?

- Manta-täti
- Römppäskä
- Pomppalinnan paroni
- Mattilan isäntä
- Mattilan emäntä
- Neiti Sievänen
- Nieminen
- Niemiskä

17
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 20. 03. 2010 09:09 »
Täällä on syntynyt sellainen kuva että vain täällä  vaasalaisia.infossa rasistit haluavat tietää, mitä maananmuuatto maksaa  veronmaksajille.  Tässä hieman lisää näitä rasisteja:

Kaikki tekemään aloitteita maahanmuuton kustannuksista.  Vaasasa näytetään mallia
http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=2925139

Tulosta tämä sivu ja levitä sitä eteenpäin:
http://hommaforum.org/index.php?action=printpage;topic=25079.0

MOT
http://tv1.yle.fi/juttuarkisto/ajankohtaisohjelmien-aiheita/mot-maahanmuuton-hinta

A-Tuubi:
http://atuubi.yle.fi/keskustelu/id-2006822

Keskustelu Suomi24
http://keskustelu.suomi24.fi/node/8833084

Maahanmuutonhinta: HS

HeSari

Heikki Tamminen
http://heikkitamminen.blogit.uusisuomi.fi/2010/02/09/mita-maahanmuutto-maksaa/

Maahanmuuton puolustus:
http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/2156684/maahanmuuton-vastustajilla-on-nyt-aloite

Kari Rajamäki

http://www.intermin.fi/intermin/bulletin.nsf/PFBD/F1846A68682A9599C22571EA0030380E

18
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 11. 03. 2010 05:05 »
Myös lastentarhoissa leikittävä ”Kuka pelkää mustaa miestä” on ehdottomasti kielletävä sakon uhalla.

19
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 07. 03. 2010 08:08 »
Googletin sanoilla suomalainen rotu /suomalainen rotuoppi

Suomalaiset 1900-luvun rotuteorioissa

Kaikki rotututkijat eivät enää 1900-luvun alussa luokitelleet suomalaisia mongoliseen rotuuun. Nimitystä "itäbalttilainen rotu" käytti suomalaisista ensimmäisenä suomenruotsalainen, Ruotsiin muuttanut Rolf Nordenstreng, joka kirjoitti rotuteoreettisia yleisesityksiä 1920 ja 1930-luvulla. Hän väitti rodun olevan toisaalta järkkymätön ja toisaalta altis joukkosuggestiolle. Yhdessä ne olivat hänen mielestään tuhoisa piirre. Hänen kuvauksensa "itäbalttilaiseen rotuun" kuuluvista suomenkielisistä suomalaisista on vähemmän mairitteleva:

http://www.lyseo.edu.ouka.fi/suvaitsevaisuus/historia/suomrot/suomrott.html

Suomalaiset rotuopeissa
 Modernin ”tieteellisen” rasismin synnytti kriisiin joutuneen eurooppalaisen aateliston tarve keksiä uusia syitä sille miksi se oli ”alhaissyntyisiä” nousukkaita ja poliittisia oikeuksia vaativaa rahvasta parempaa. Yläluokka alkoi perustella syntyperänsä merkitystä samastamalla itsensä todellisiin ja kuviteltuihin muinaisiin valloittajiin, joilta he väittivät saaneensa paremman verenperinnön kuin tavallinen rahvas, jonka suonissa virtasi heidän mukaansa pikemminkin muinoin alistettujen heikompien kansojen veri. Tällaisia ajatuksia esitettiin Keski-Euroopan aateliston keskuudessa jo 1500-luvulla, mutta vasta 1800-luvun puolivälistä lähtien  ne alkoivat toden teolla saavuttaa suosiota

http://www.anarkismi.net/kapis/38suomalaiset.htm

Alempirotuiset suomalaiset
Ruotsinkielinen kirjailija, rakennushallituksen yliarkkitehti Jacob Ahrenberg julisti vuosisadan vaihteessa selvää eroavuutta ruotsalaisen ja suomalaisen kansanosan välillä: "Suomalainen rotu oli perinteetön ja sivistyksetön, ruotsalainen se, joka siirsi kulttuuria ja traditiota eteenpäin."

http://www.sci.fi/~eiry/alersuom.html

Ruotslaisia rotuoppeja
Ruotsalaiskansallinen liike julisti1800-luvulla: "Ruotsin kieltä puhuva sivistyneistö kuuluu toiseen, lahjakkaaseen ihmisrotuun, suomalaiset ovat vastaisuudessakin kykenemättömiä luovaan henkiseen toimintaan." (Mm. Otava Iso tietosanakirja: Suomalaiskansallinen liike.)

Ruotsalaisuuden liikkeen arvostelu suomenkielisistä väitöskirjoista 1860-luvulla: "Kukahan tahtoisi käyttää aikaa ja nähdä vaivaa näitten kehittymättömällä kielellä kirjoitettujen teosten tutkimiseen."
Det unga Finland (Ruotsalaisuusliikkeen lehti 1800-luvun jälkipuoliskolla): "Elleivät suomalaiset ja unkarilaiset olisi joutuneet kosketukseen sivistyskykyisempien kansojen kanssa, ne olisivat raakalaisimmat kaikista."

http://stoppakkoruotsi.freehostia.com/sp3.php

Kansallissosialistit
Nämä sivut ovat tarkoitettu itsenäisesti ajatteleville suomalaisille, jotka uskaltavat kyseenalaistaa valtion ja median opit tasa-arvosta ja monikulttuurisuudesta, demokratiasta ja markkinataloudesta. Me katsomme, että yhteiskunta, jossa elämme, on sairas ja pyrimme tuomaan sille vaihtoehdon.

http://www.kansallissosialismi.org/

Suomalaismiehen kotisivu
Tietoa suomalaisuudesta, suomalaisasiamiehestä, suomalaisvastaisista aineksista ja suomalaisten syrjinnästä. Valitettava totuus on se, että suomalaisia syrjitään ja ulkomaalaisperäisiä suositaan. Tämä syrjintä on virallista ja se perustuu rasismilainsäädäntöön, joka ei tunnusta suomalaisten oikeuksia vaan kriminalisoi meitä.

http://www.saunalahti.fi/g333/

Maahanmuuttajat ja suomalaisuus
Suomeen tullessaan maahanmuuttaja joutuu automaattisesti kasvokkain uuden kulttuurin kanssa. Vähemmistöpolitiikan mukaisesti maahanmuuttajan tulisi voida säilyttää oma kulttuurinsa elinvoimaisena valtakulttuurin rinnalla (Mikkola 2001), mutta käytännössä periaate ei aina toteudu. Perustellulta tuntuu myös se, että maahanmuuttajan pitäisi oppia tuntemaan suomalainen kulttuuri ja yleensä myös kieli, jotta hän voisi toimia suomalaisessa yhteiskunnassa ja tulla sen jäseneksi.

http://herkules.oulu.fi/isbn9514268075/html/x441.html
 
Suomi ja suomalaisuus
Mitä Suomessa asuvat ulkomaalaiset ajattelevat Suomesta ja suomalaisuudesta?
TKK:n kieltenopettajat (ja muutkin) kertovat seuraavassa omia kokemuksiaan. (Tekstejä ei ole suomennettu - jotkut ovat kuitenkin vastanneet alunperin suomeksi.)

http://www.uraverkko.net/kulttuuriguru/suomi.html

Modernin rasismin synty
"Väri valkoinen, posket punaiset, tukka ruskea tai kastanjanruskea, pää puolipyöreä, kasvot ovaalit, suorat, osat kohtuullisesti erottuvat, otsa leveä, nenä kapea, hivenen kaareva, suu pieni, etuhampaat kohtisuorassa molemmissa leuoissa, huulet (erityisesti alahuuli) kohtuullisen avoimet, leuka täyteläinen ja pyöreä. Yleensäkin sen kaltainen ulkomuoto, jota me symmetriakäsitystämme vastaten pidämme komeimpana ja sopivampana.

Tähän muunnokseen kuuluvat Euroopan asukkaat (lukuunottamatta lappalaisia ja jäljellä olevia suomalaisten jälkeläisiä) sekä itäisen Aasian asukkaat Ob-joelle, Kaspian merelle ja Gangesille saakka ja lopulta Pohjois-Afrikan asukkaat."

http://www.lyseo.edu.ouka.fi/suvaitsevaisuus/historia/modrasy/eurotuih.htmlGoogleta myös: Axel Olof Freudenthal, suomalaisuus, kansallissosialistit

20
Vaasa / Re: http://bambuser.com/channel/vaasalaisia
« on: 06. 03. 2010 19:07 »
Eiköhän se eläkeläisten pilkkikilpailu mene "kenttäkokeiden" piikkiin.  Veikkaan Mä.

21
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 06. 03. 2010 19:07 »
Googletin sanoilla vihreät fundamentalistit

Onsmo Soininvaara ja fundamentalismi
En halua vaikuttaa mitenkään besserwisseriltä, mutta haluan ihan vakavasti tietää, että miten Sinä Osmo saat tehtyä muualla maailmassa kristilliseen fundamentalismiin liittyvistä (kiistämättömistä) ongelmista osan suomalaista maahanmuuttokeskustelua?

Kullervo Kalervonpoika

Pula ongelmista
Ilmastonmuutoksen uskonlahko on tietenkin pettynyt, sillä sen saarnaama vedenpaisumus on taas kauempana. Ympäristöoppinsa Vanhan Testamentin Nooalta omaksuneet vihreät fundamentalistit joutuvat väliaikaisesti keskittymään turkiseläimiin, sikatalouteen ja kasvisten pakkosyöttöön koululaisille.

http://blogit.iltalehti.fi/aarno-laitinen/2010/03/01/pula-ongelmista/

Kun politiikan kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa

Kokoomuksen Naton kannattajat, SDP:n ydinvoiman vastustajat, keskustan kaupunkiehdokkaat, vihreiden fundamentalistit ja Vasemmistoliiton ympäristöväki voisivat kukin yhdistää voimansa yhteislistoihin, jotka keräisivät ääniä ehkä muistakin puolueista. Ainakin ne herättäisivät keskustelua ja saisivat liikkeelle sellaisia äänestäjiä, joiden olisi nyt aikaisempaa helpompi löytääomaa ajatteluaan vastaava ehdokas ja uskoa hänen mahdollisuuksiinsa.

Pertti Suhonen

Ekologinen modernisaatio
"Ekologinen modernisaatio haastaa myös vihreän fundamentalismin. Ympäristöliikkeiden ideologioissa elää vieläkin sekä apokalyptisiä, maailman tuhoa ennakoivia että maalle tai johonkin yksinkertaisempaan maailmaan paluun ajatuksia. Tällaisilla ideoilla on aatteellisia esikuvia erilaisissa romanttisissa, utopistisissa, anarkistisissa ja sosialistisissa ideologioissa."

http://arkisto.sll.fi/tiedotus/1997/helleavausympsaastava.html

Googleta lisää sanoilla vihreä fundamentalismi/ vihreät fundamentalistit

22
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 06. 03. 2010 17:05 »
Tässä hieman tietoa  Suomen romaneista

Suomen romanit
http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_romanit

Kulttuurinsa kapinallinen
Suomen mustalaisista puhutaan julkisuudessa vähän. Heimonsa jättänyt Kiba Lumberg on toisinajattelija, joka rikkoo hiljaisuuden ja kertoo pahoinvoinnistaan mustalaisten keskuudessa.

http://www.ylioppilaslehti.fi/1997/12/12/kulttuurinsa-kapinallinen/

Romanien kansalaisoikeudet taisteltiin 1960-luvulla
http://www.rauhanpuolustajat.fi/RaPu-lehti/lehdet/2007/307/romanien_kansalaisoikeudet.html

Riku Lumbergin avoin kirje romaaniyhteisölle
Rikun kirje

Väistäminen ja verikosto
http://www.mtv3.fi/uutiset/arkisto.shtml/arkistot/kotimaa/2007/10/573169

Romanit potilaana
http://www.spekula.oulu.fi/arkisto/2002/1/ulkop2.htm

Romanit Suomessa
http://www.toisinsanoen.fi/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=399

Soininvaara
http://www.soininvaara.fi/2010/01/20/mita-tehda-romaneille/

23
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 06. 03. 2010 15:03 »

Googletin sanalla maahanmuuttajat

Wikipeadia
Uuteen kotimaahan sopeutumisprosessia kutsutaan kotoutumiseksi. Kotouttaminen tarkoittaa viranomaisten toimia jotka auttavat maahanmuuttajaa osallistumaan suomalaiseen yhteiskuntaan ja sen toimintaan. Viranomaisten tehtävä on tukea maahanmuuttajaa ja hänen perhettään hänen asettuessaan maahan.
 
Maahanmuuttajan ammattitaito tai tutkinto voidaan päivittää työelämän vaatimuksia vastaavaksi joko lisäkoulutuksella ja tutkintojen tunnustamisella

Suomessa maahanmuuttajilla on ollut vaikeuksia päästä asumaan haluamaansa asuinympäristöön. Helsingin asuntoasiainosaston osastopäällikön Mikko Luukkosen mukaan maahanmuuttajakeskittymiä syntyy siksi, että kaupungin vuokra-asuntoja vapautuu useimmiten alueilta, joilta kantaväestö hakeutuu pois.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Maahanmuuttajat_Suomessa

Maahanmuuttaja työelämäsä
Ennemmin tai myöhemmin maahanmuuttaja löytää paikkansa työelämässä. Se voi alla vaikeaa, kuten myös monelle suomalaiselle, mutta mahdotonta se ei ole.  Näin puhuvat maahanmuuttajat itse. He kertovat elämästä ja työstä uudessa kotimassaan, Suomessa.

http://www.edu.fi/oppimateriaalit/maahanmuuttaja/

Pakolaistyö, kotoutumisen tukeminen ja syrjinnän vastainen työ
Punainen Risti on sitoutunut toimimaan syrjintää vastaan ja edistämään moninaisuuden kunnioittamista. Punaisen Ristin toiminnan vahvana perustana ovat liikkeen arvot, joista inhimillisyys ja tasapuolisuus muodostavat syrjinnänvastaisen toiminnan ja moninaisuuden viitekehyksen.

http://www.vaasalaisia.info/keskustelu/index.php?topic=3111.new#new

Uskonto ja maahanmuuttajat Suomessa
Uskontoon, kulttuuriin ja etnisyyteen liittyviä kysymyksiä pitää pinnalla myös monikulttuurisuuspolitiikka, joka korostaa nimenomaan näitä ihmisten ominaisuuksia muiden sijaan. Tämä on kaksiteräinen miekka. Toisaalta on hyvä, että kulttuuriselle ja muulle moninaisuudelle annetaan tilaa, mutta toisaalta se helposti tekee kulttuurista ihmisen ainoan ominaisuuden.

http://www.tkukoulu.fi/~moped/kulttuurit/uskonto/index.html

24
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 06. 03. 2010 10:10 »
Fanaattinen monikulttuurisuusideologia
Poliittisten päättäjien keskuudessa vallitsee nykyisin fanaattinen monikulttuurisuusideologia, joka pyrkii tukahduttamaan kaiken demokraattisen kansalaiskeskustelun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä taistolaisuuden kaltainen uskonnollinen hurmoshenkisyys on vallalla myös sanomalehdistössä, joka ei julkaise mitään multikulti-ideologian vastaisia ikäviä tosiasioita. Yksityishenkilöiden ylläpitämät blogit ovat tällä hetkellä ainoa lähde, josta saa totuudenmukaista tietoa Suomessa ja muissa Euroopan maissa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

http://uusiviesti.blogspot.com/2009/08/perussuomalaiset-eivat-ole.html

Rasismilla ei pitäisi leikitellä 
Rasismi on asia, jolla ei pitäisi tehdä politiikkaa tai leikitellä hetkellisten irtopisteitten toivossa. Rasismiin, ihmisten syrjimiseen rodun tai kansallisuuden perusteella, voi suhtautua vain yhdellä tavalla: tuomiten.

Lue lisää

Maahabmuuttokriittisyys ei välttämättä ole rasismia
"Rasismi saattaa toki liittyä niihin, mutta ei aina. Maahanmuuttoa voi vastustaa ihminen, joka on rasisti, mutta myös ihminen, joka ei ole rasisti."  Joillakin nettipalstoilla huomautetaan, että keskustelussa rasistiksi leimataan kaikki kriittiset mielipiteet.

http://www.kaleva.fi/plus/juttu781420_page0.htm

Suomen konservatiivit ja Suomen Vapauspuolue
Kaksi uutta puoluetta on perusteilla. Suomen konservatiivit on selkeän ei-vasemmistolainen konservatiivipuolue, kun taas Suomen vapauspuolue vaikuttaa kansallissosialistiselta. Suomalainen vapauspuolue vihaa kapitalismia Hitlerin 25 kohdan puolueohjelman lievennetyn kopion voimalla.

Lue lisää

Arjalaisuus
http://www.saunalahti.fi/g333/arjalainen.htm

Googleta lisää sanalla maahanmuuttokriittiset

25
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 06. 03. 2010 06:06 »
Mitä googletus sanalla maahanmuuttokriittiset tuo?

Maahanmuuttokriitiset selättivät valtamedian
Tällä hetkellä perussuomalaiset on ainoa puolue, jonka maahanmuuttopolitiikka vastaa tavallisen kansalaisen oikeustajua ja käsitystä järkevyydestä. Yhä useampi kansalainen kokee maahanmuuton ongelmiin puuttumisen hyvin tärkeäksi. Kello tikittää Timo Soinin ja kumppaneiden hyväksi.

http://turunen.blogit.uusisuomi.fi/2009/01/03/maahanmuuttokriittiset-selattivat-valtamedian/

Maahanmuuttokriittiset ovat jääneet juoksuhautoihinsa
Olisin ihan älyttömän kiinnostunut tietämään, että mistä ihmeestä olet saanut päähäsi, että Suomi ei hyvinkin voimallisin keinoin säätelisi maahanmuuttoaan, sekä ns. pakolaisten, että myös työperäisten suhteen. Ilmeisesti rasistinen propaganda on mennyt päähän ilman minkäänlaista sulattelua.
Sitten on eri asia, jos kuten hommastelijat yleensä asian ymmärtävät, että Suomeen suuntautuva
maahanmuutto tulisi kieltää kokonaan.

http://www.hommawatch.org/forum/topic.php?id=50

Maahanmuutto vaarantaa uskonvapauden
Maahanmuuttajien asuttaminen ympäri Suomea tapahtuu ilman paikallisten asukkaiden halua ja tahtoa. Tyypillistä on, että tähän toimintaan ei lupaa alkuperäisväestöltä kysytä. Tämä tehdään pakottamalla, ilman uhrin myötätuntoa ja suostumusta. Sananvapautta rajoitetaan, jotta asiat voivat tapahtua hiljaisuudessa.
http://www.vapauspuolue.fi/blogi.php?blogi=helo

Googleta lisää sanalla maahanmuuttokriitiset

26
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 12. 02. 2010 12:12 »
Suomalaisessa keskustelussa sanalla rasismi on varsin yksioikoinan sisältö. Sanan määrittelyn ovat ottaneet haltuunsa viranomaisten pakolaispolitiikkaa yksisilmäisesti puoltavat henkilöt, jotka myös hyötyvät taloudellisesti joko palkan tai muuta kautta pakolaisten maahanatulosta.

Nämä henkilöt ovat myös määrittelemässä suomalaista sananvapautta.  Mahdollisuus esittää mielipiteensä pakolaispolitiiksta vaikka foorumeilla pyritään täysin suitsemaan näiden henkilöiden toimesta. He ovat myös saaneet aikaan pelon ilmapiiarin jopa täällä.

Nimimerkit Matseman, Valittu ja Asiantuntija sivaltavat rasismikortilla heti kun joku uskaltaa olla heidän kanssaan eri mieltä.  Me elämme pian Suomessa totalitaarisessa kontrollivaltiossa, missä vallitsee vain yksi totuus: oikeusministeriön, sisäministeriön, Astrid Thorsin ja paikallisen verbaalitrion totuus.

Itse sanan humaani sisältö tuppaa unohtumaan.  Täällä rasismikorttia heiluttevat lähinnä viihdekäyttäytyjät Martseman, Valittu ja Asianatuntija.

”Rasismi eli rotusyrjintä tai rotusorto on aate tai toiminta, jossa ihmisten väitetyn rotuluonteen ja siihen liittyvien fyysisten piirteiden erilaisuudella perustellaan eriarvoista kohtelua eli syrjintää 

Rasismiksi voidaan kutsua myös toimintatapoja ja yhteiskunnallisia rakenteita, jotka johtavat näihin seikkoihin perustuvaan eriarvoisuuteen.  Arkikielessä sanaa rasismi käytetään joskus myös puhuttaessa muusta syrjinnästä, kute ikärasismista.

Rasismi yhdistetään usein etnisten konfliktien lietsontaan, rotuerotteluun ja joskus myös käsitykseen ihmislajin biologista jakautumisesta eri ihmisrotuihin.”

Tätä käsitystä voisi laajentaa vaikka niin että kun joillekin erityisryhmille annetaan oikeuksia, joita muilla ei ole, on kysmys rasismista.  Eli myös ns. enemmistö voi olla rasistisen toiminnan kohteena
silloin  kun vaikkapa maahanmuuttajille annetaan erikoikeuksia tms.

Odotan mielenkiinnolla kommantteja.

27
Matseman, perhana.  Nyt silmä käteen.  Tuo  on kyllä olkiukkojen Olkiukko.


28
Älkää nyt pojjaat panko tätä hienosti alkanutta keskustelua läskiksi. Argumeantoikaa mieluummin mitä aikaisemmin sanomassani oli sellaista mikä ärsytti.  Olen hyvä oppimaan.

Kannattaisi ehkä siltikin lukea tuo kunnat.net sivulla oleva teksti ja palata sitten taas tänne naljailemaan.

Katso myös nämä You Tube  videot.  Olen niiden suhteen täysin viaton, vannon:

Holmlunadit ja pakolaisbisnes
http://www.youtube.com/watch?v=pnq3uoJ1CmE

Kontiolahti
http://www.youtube.com/watch?v=Z9prtIKnNwM

Onko esim. A. Ruostetniemen pakolaisbisnes bisnestä vai humanismia?

29
"Jos siitä ryhmästä tulee tarpeeksi suuri ja onnistutaan toitottamaan päättäjille, että meidän on nyt pakko saada tietää se viimeinen summa siellä alareunassa, niin kyllä se varmasti järjestyy."

Näin minäkin toivon.  Saan kuitenkin koko ajan lukeakseni että bryrokratia kasvattaa itse itseään.  Jopa että pakolaisten livulla työllistetään kavereita, omia lapsia ja muutoin vaikeasti työllistettäviä "hyiä typpejä"

Pari vuotta sitten netissä puhuttiin siitä että Oravaianen ja Närpiö ovat esimerkkejä RKP:n politiikasta ongelmakunnissa ja pohjautuvat myös RKO:n äännestäjämäärä kasvattamiseen.

Piuhutaan myös siitä että jotkut suurliikemiehet tekevät todella rasvaista bisnestä pakolaisilla.  Esimerkiksi on nostettu mm. ministerin veli.  

Voisiko tällainen olla mahdollista Vaasassa?

Mm-. näiden seikkojen vuoksi mahdollisimman monen tulisi ottaa  vakavasti nyt tehty aloite kansalaisaloitteesta.


30
Mikä tahansa asia voidaan torjua silltä että laskelmia on vaikea tehdä.  Lähes aina on kysymys siitä että laskelmia ei haluta tehdä.  On merkillistä jos mikä tahansa kustannuserä tässä taloustilanteessa ei kiinnosta.

Julkisuusperiaate

Hallinnon julkisuusperiaate on tiedonsaantioikeuden peruslähtökohta eli viranomaisten asiakirjojen julkisuusolettama.

Perustuslain 12 §:n 2 momentin mukaan viranomaisen asiakirjat ja muut tallenteet ovat julkisia, jollei niiden julkisuutta ole välttämättömien syiden vuoksi lailla erikseen rajoitettu. Jokaisella on oikeus saada tieto julkisesta asiakirjasta. Asiakirjojen julkisuudesta voidaan tehdä poikkeuksia vain lailla ja välttämättömien syiden vuoksi.

Jos asiakirja ei vielä ole julkinen, tiedonsaanti siitä on viranomaisen harkinnassa. Tiedon saamista ei tällaisistakaan asiakirjoista saa rajoittaa ilman asiallista ja laissa säädettyä perustetta eikä enempää kuin suojattavan edun vuoksi on tarpeellista. Tiedon pyytäjiä pitää kohdella tasapuolisesti.

Lue tästä

31
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 25. 01. 2010 12:12 »
Risto Helinille:

Opettele käyttämään enteriä ja kappalejakoa.  Tuollaista pötköä ei kukaan jaksa lukea.

Oi, te viisaat miehet.

Mitä arvelette islaminuskoisten ajattelevan jos heille kerrotaan että suomalainen tyttö tapetaan jos hän seurustelee islaminuskoisen pojan kanssa.  Taputtavako käsiään?

Tapetaanko myös islaminuskoinen poika sukulaistensa toimesta tässä tilanteessa vai koskeeko kunniamurha vain tyttöjä?


32
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 24. 01. 2010 19:07 »
Viime aikoina Ruotsissa ovat saaneet kuuluisuutta monet maahanmuuttajien tekemät kunniamurhat, joissa murhattuina, länsimaisittain uhreina, on ollut aivan nuoria tyttöjä. Murhaajilta ei ole puuttunut ruotsalaisia puolustajia. Koska uppiniskaisten naisten murha on perinne maahanmuuttajien perheissä, vaaditaan perinteen jatkajille ymmärtämystä myös uudessa kotimaassa.

Länsimaisten arvioiden mukaan maailmassa tapetaan kunniasyistä, kivitetään, poltetaan roviolla tai murhataan myötäjäisten tähden vuosittain noin 5000 (viisi tuhatta) naista tai tyttöä. Yksin niin pienessä maassa kuin Jemenissä nelisen sataa.

Päänkivistystä länsimaisille ajattelijoille tuottaa se, että kunniamurhat on kytketty kulttuuriin

Lue myös tämä:
http://www.vapaa-ajattelijat.fi/lehti/2006_03/kulttuurit_sodassa.html

33
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 24. 01. 2010 17:05 »
KUNNIAMURHAT JA LASTEN KURITTAMINEN

Viisituhatta naista vuosittain murhataan läheisimpien perheenjäsenten, isän, veljien tai lankomiesten toimesta. Aviorikos, esiaviollinen suhde, haluttomuus avioitua isän määräysten mukaan tai raiskauksen uhriksi joutuminen voivat olla syynä nuorten naisten ja tyttöjen murhiin. Perheen kunniaa on loukattu ja se riittää perusteeksi kuolemantuomiolle.
 
Kunniamurhat ovat vain jäävuoren huippu. Kyse on miljoonista, sadoista miljoonista naisista, jotka elävät patriarkaalisissa yhteiskunnissa kunniamurhan kaltaisen kuolemanrangaistuksen uhan alla. 
Viisitoistatuhatta naista vuosittain murhataan kostoksi saamatta jääneistä myötäjäismaksuista.

Satakaksikymmentä miljoonaa naista on ympärileikattu osana aikuistumisen riittiä. Joka vuosi kaksi miljoonaa naista ympärileikataan ja heiltä riistetään mahdollisuus kokea syvästi sukupuolinen kanssakäyminen.
 
http://www2.eduskunta.fi/fakta/edustaja/464/Kunniamurha.htm

Lue myös tämä:
http://www.kepa.fi/kumppani/3862/

34
Valtuuston tietoon / Re: C Express
« on: 14. 12. 2009 09:09 »
Olisiko tässä nyt kysymys kulttuurieroista ja pitkästä historiallisesta kokemuksesta.  Suomalaiset viranomaiset halusivat päästä aluksesta eroon, jotta mitään maksettavaa ei tulisi.

Ranskalaiset taas tietävät että jossakin on maksaja ja käyttävät tätä tietoa hyväkseen.  Alus kunnostetaan Ranskassa ramskalaisen työntekijöiden voimin, jonka jälkeen alus palautetaan Vaasaan.  Sitä ennen muodollisesti pyritään laskuttamaan nykyistä omistajaa, joka ei tietenkään maksa.

Ranskalaiset tietävät tasan tarkkaan että suomalaiset ovat eu-pilkunnussijoita ja maksavat.  Kysymys on enää tuleeko lasku Vaasaan saakka vai jääkö se esim SYKEn maksettavaksi.

35
Valtuuston tietoon / Re: C Express
« on: 14. 12. 2009 08:08 »
Sävel: Pikku-Matin autosta...

Hei Onyxistä on motti särkynyt
Hei Onyxistä on motti särkynyt
Hei Onyxistä on motti särkynyt

Purukumilla me paikkasimme sen

36
Ihmettelen kovasti suomalaisen median alennustilaa.  Eräskin tiedotusväline oli kovasti tohkeissaan kun oli saanut Jorma Ollilata vastauksen kysymykseen kuka oli vahivin ehdolas Hjallis Harkimon Diili ohjelmassa, sen sijaan että olisi kysynyat Ollilalta että millä tavoin Shell on rahoittanut ilmastotutkimusta ja mitä reunaehtoja Shell on asettanut tutkimukselle.

Odotan suurella mielenkiinolla Jarton kolmatta osaa.

Tässä mielenkiintoinen konekäännös asiasta:
Käännös

37
Valtuuston tietoon / Re: C Express
« on: 15. 11. 2009 11:11 »
Onyxin seuraaminen on yksi hienoimpia asioita tässä foorumissa.  Tiedä vaikka seuraajat bonbgaisivat vielä uutisen. 

On vain hyvä opetella käyttämään näinta seuraamisohjelmia.  Onko kukaan keksinyt ottaa käyttöön Google Alerttia Onyxin seuraamisessa?  Tai jotain newsalerttia?

Olisko tästä mihinkään?
https://www.succeednews.com/default.aspx

38
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 15. 11. 2009 09:09 »
Eikö ketään kiinnosta?  Tietääkö joku enemmän? Onko kysymys siitä että on taas ostettu omalta firmalta palveluja, niinkuin Destiassa? 

Kuinka yleistä tämä on?  Selvisikö koskaan ostoon oikeuttavien virkamiesten ja sukulaisten konsulttifirmojen suhteet?

Onko Vaasan Suomen korruptuneitunein kaupunki vai vieläkö Turku vie voiton vai Espoo?

Näissä jutuissahan on aina kysymys siitä että varastettaan työnantajalta ja kaupungista kun on kysymys, niin veronmaksajilta.  Eikö näistä jutuista pidä aina nostaa julmaettu meteli.

39
VaasanPradva kertoo asiasta huomenna?

40
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 08. 11. 2009 13:01 »
Näitähän löytyy.  Minun käsittääkseni myös partioliikkeen perustaja ja "buurisodan sankari" Robert Baden-Powell, kuuluu näiden propagandasankareiden joukkoon.  Itse asiassa hän oli britrtäinen nationalisti, militaristi ja imperialisti sekä  peruskatsomukseltaan rasisti.

Hänestä tehtiin tekemällä uudentyyppisen nuorisoliikeen sankari joka sopi erittäin hyvin oikeistolaiseen Suomeen ja mm. suojeluskuntien tarpeisiin.

Partioliike oli aina 60-luvun loppuun saakka lähinnä oppikoululaisten nuorisoliike.  Liikkeeseen ympättiin Jumala, Uskonto ja Isänmaa. 

Tämän vastapainona oli epäisänmaallinen, kommunistinen ja SKDL:n pyrkimysten kanssa sopusoinnussa oleva Pioneerit, jonka militantti nimi saattoi  iitata punakaarteihin.

Tänään partioliike lienee päässyt oikeistolaisesta maineestan, vaikka käytännössä se on edeleen keski- ja ylemmän keaskiluokan lasten liike.

Jotta en antaisi väärää todistusta niin joku voi kertoa kuuluuko liikkeeseen myös muita kuin ns. valkoisen rodun edustajia.

Pages: [1] 2 3 ... 5