Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Teukka

Pages: [1]
1
Eli ihan vaan mielenkiinnosta kysyn, kun ei ole tilanteesta mitään käsitystä.

Joko Vaasassa on kaikilla huoltamoilla ja kylmäasemilla nämä uudet 95 E10 ja 98 E5 -bensat tankeissa, vai saako edes molempia joka paikasta vai mikä on tilanne ?

2
Vaasa / Vs: Vaasan Ikkunan risutuspalsta
« on: 25. 01. 2011 10:10 »
Jotakuta risuttaa seuraavasti.

 
Quote
Pikipruukille. Perhe johon kuuluvat vanhemmat ja noin vuoden ikäinen lapsi, käyttää pesutupaa 20-30 tuntia viikossa ja varaa kaikki viikonloput.  He eiveä edes käy töissä.  Milloin me duunarit pääsemme pyykille?

Miten olisi jos "me duunarit" varaisimme itsekin vuoromme niin josko silloin?

En tunne tilannetta sen paremmin kuin Lajunenkaan, mutta olisikohan todennäköistä, että kun Pikipruukin uudet listat tuodaan sinne pesutuvan seinään/oveen(tod.näk. virka-aikaan), niin tämä 20-30 tuntia viikossa pyykkäävä sakki on heti paikalla varaamassa omat vuoronsa ja työssä käyvät duunarit ovat silloin töissä ja jäävät ilman vuoroa.
Nähdäkseni ihan todellinen ongelma, eikä mikään naureskelun aihe, vaikka Lajusta ilmeisesti tuo huvittaakin.

3
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 11. 03. 2009 07:07 »
Lainaus T.Osalalta: "Eija Muuttonen-Mattila oli hyvä rakennustarkastaja. Koskaan ennen Vaasan historiassa ei rakennustarkastajana ollut
a) naista"


Tunnut painottavan tuota naisasiaa parissakin viestissä tässä ketjussa.
Mitä väliä sillä on että hän on nainen ?
Miten se liittyy hänen hyvyyteensä rakennustarkastajana?

Ja mitä tulee hävyttömään loan heittoon, niin mielestäni sellainen on jossain määrin sallittua, kun arvostellaan ja arvioidaan meidän kaikkien verorahoilla palkattuja tai palkittuja, oli kyse sitten virkamiehistä tai luottamushenkilöistä.

Jos on halua tunkea itsensä joko politiikkaan tai nostaa korkeaa palkkaa kuntalaisten yhteisestä kassasta, on aina syytä varautua loanheittoon ja mustamaalaamiseen.

Lisäksi korkeat palkat perustellaan aina ns. "vastuulla".
Korkeita palkkoja nostavien yhteisten asioiden hoitajien pitää kestää (asiatontakin) arvostelua enemmän kuin tavallisen mattimeikäläisen.

Nykyään vaan ollaan turhan herkkänahkaisia. Etenkin, mitä korkeammalla pallilla istutaan (esim. pääministeri joka riitelee yksinhuoltajan kanssa oikeudessa).

Joka leikkiin lähtee, se leikin kestäköön !
Siinä olisi ohjetta monelle vielä tänäkin päivänä.

4
Mitähän muuta näiden masentuneiden hoito sisältää, kuin pelkkää pillerin popsimista ?

Nimittäin sikäli tuo "Ota itseäsi niskasta kiinni" -kommentti on osuva, että mitäs sitten kun masentaa ja saa lääkäriltä tarpeelliset pillerit ?
Jos pillerit jotain kerran auttaa, niin jatkuuko hoito sitten pillereiden syönnin lisäksi jotenkin ?

Kyllähän tämä "masennus" on nykyään jo osin muotiakin, ihmisistä on kasvatettu sellaisia velliperseitä, joilla pitäisi aina olla kivaa, ei ole ilmeisesti tarpeeksi ajoissa kerrottu, ettei elämä kuitenkaan ole yhtä aurinkoa ja onnea jatkuvasti, vaan välillä menee huonommin - mutta siihen pitää vaan osata sopeutua ja asennoitua.

Nytkö sitten pumpataan nämä masentuneet vaan sellaiseen "no nyt ei tunnu oikein miltään" -tilaan pillereillä ja kuvitellaan, että asia on ratkaistu ?

Asioihin voi aina vaikuttaa itse, elämä koostuu etupäässä omista valinnoista ja tekemisistä - tai tekemättä jättämisistä. Ja silloinkin, kun elämä kusee suoraan suuhun, ei se oma paha olo korjaannu millään tabletilla, vaan tekemällä sille elämälleen jotain. Itse.

Mutta toisaalta nykyään on joka luukulla "koulutettua ymmärtäjää legioonittain" (lainaus J.Leskiseltä), jolloin on helppo vaan heittäytyä masentuneeksi ja antaa asioiden olla.
Jonka jälkeen huomataan, että ongelmat vain kasautuu.
Niinkuin nyt vaikka tuo päihdeongelma.

Ymmärretään vaan vielä näitä tyyppejä, ei vaadita niiltä mitään panostusta oman elämän järjestämiseen takaisin raiteilleen ja huomataan, että ne ongelmat kasautuu vaan lisää.

5
Valtuuston tietoon / Re: Kenen hyväksi VAASAN SÄHKÖ?
« on: 03. 03. 2008 09:09 »
Ihme vimma vaasalaisilla on valittaa piiloverosta ja olla myymässä Vaasan Sähköä.
Ihan kahelia.

Tottakai se on piiloveroa. Sehän on ihan selvä.
Kaupungin kassassa on siis summan X mentävä reikä.
Nyt korotuksilla se täytetään tällä piiloverolla joka kerätään sekä vaasalaisilta, että myös naapurikuntien Vaasan Sähkön asiakkailta.
Mikä siinä voi vaasalaisen mielestä olla vialla?
Kyllä minä ainakin mielummin maksan vähän piiloveroa kuin paljon ihan oikeaa veroa.
Sehän on vaan hienoa, että ulkopaikkakuntalaiset osallistuvat minun verojeni maksuun !

Ja sitten tämä Vaasan Sähkön myynti.
Joku totesi, että: "Kaupungin on irtauduttava toiminnoista,  jotka sille eivät luontaisesti kuulu".
Kissan villat. Vaasan Sähkö se ei ainakaan ensimmäisenä ole listalla, jos tälle tielle lähdetään.
Ennemmin kaupungin tehtävä on tuottaa sähköä ja rahaa kassaan, kuin ylläpitää esim. Vaasan Kaupunginteatterin tai Kaupunginorkesterin kaltaisia laitoksia.
Jos jotain haluatte yksityistää, niin aloittakaa Vaasan Kaupunginteatterista.


Pages: [1]