Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - valtteri

Pages: [1]
1
Yleistä keskustelua / Vs: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 28. 11. 2011 14:02 »

.

Eikös se RG line ole osakeyhtiö joka voi hankkia pääomaa myymällä osakkeita, näin niin kuin toimitaan normaalikapitalismissa?
Jos kukaan ei osta niitä osakkeita se tarkoittaa että firmaa ei oikeasti tarvita?

.Tälläistä ehdotusta se Rabbe nyt esittää...

Linkin laitan vaikka "asiantuntija" ei niistä tykkää

http://yle.fi/alueet/pohjanmaa/2011/11/rg_linelta_uusi_tukiehdotus_3064250.html

Täällä on puhuttu RG1:sen ruuasta...  kyllä niinä kertoina kun olen yli mennyt on ruoka ollut ihan hyvää  (( muuta kuin pitzaa on ollut tarjolla))

2
Yleistä keskustelua / Vs: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 24. 11. 2011 18:06 »
Rabbe asetti tiukan ukaasin Vaasalle ja Uumajalle......."RG Linen laivaliikenteen jatkuminen Merenkurkussa vaatii nopeita ratkaisuja. RG Linen omistaja Rabbe Grönblomin mukaan yhtiön rahoitusratkaisun on löydyttävä joulukuun puoliväliin mennessä.

Grönblomin mukaan laivaliikenne loppuu Merenkurkussa, mikäli Vaasan ja Uumajan kaupungit eivät saa takarajaan mennessä jonkinlaista ratkaisua RG Linen tukemiseksi."


Tuosta ylen uutisesta napattua.
http://yle.fi/alueet/pohjanmaa/2011/11/rabbe_gronblom_asetti_ukaasin_vaasalle_ja_uumajalle_3052899.html

Ukaasihan ei ole mitenkään erityisen tiukan oloinen. Siinä kerrotaan ainoastaan vaihtoehto, että mitä tapahtuu jos liikennettä ei tueta tarpeeksi. Anteeksi vaan nimimerkki valtteri, mutta minulle jää sellainen kuva, että haluat nyt vähän leimata Rabbea uhkailijaksi. Toivottavasti tuosta otsikkoon itse lisäämästäsi sanasta muodostuva kuva on virheellinen.


HÄH...

Otsikkohan on suoraan ylen uutisesta : Rabbe Grönblom asetti ukaasin Vaasalle ja Uumajalle
ja kyllä ukaasi on aika tiukka jos Rabbe on sanonut  = ""Grönblomin mukaan laivaliikenne loppuu Merenkurkussa, mikäli Vaasan ja Uumajan kaupungit eivät saa takarajaan mennessä jonkinlaista ratkaisua RG Linen tukemiseksi.""

4
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 20. 10. 2008 17:05 »

Pages: [1]