Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Tuuliverkko

Pages: [1]
1
Vaasa / Re: Vaasalaiset liikenteessä.
« on: 20. 02. 2008 12:12 »
Onko joku puusilmä mennyt kääntämään sitä kivimuuriin kiinnitettyä liikennevaloa uudessa risteyksessä? Kyse on kohdasta, missä Konepajankatu yhtyy Hietasaarenkatuun ja Rautatienkatu risteää tämän uuden liikenneväylän kanssa.

Ajoin viime viikolla muutaman kerran Rautatienkatua kirjastolta päin kohti rautatieasemaa. Kaksi kertaa yritti joku tulla vasemmalta Konepajankadulta kylkeen. Mietin syytä tähän ja päädyin sellaiseen päätelmään, että joku on kääntänyt sitä kivimuurissa olevaa liikennevaloa vaikeammin havaittavaksi.

Risteys on uutena muutenkin joillekin vaikea hahmottaa ja tällaiset tempaukset lisäävät onnettomuuden riskiä. Konepajankadulla on liikennevalot juuri ennen rautatien ylitystä, mutta niitä on ilmeisesti vaikea havaita. Niinpä kuskit katsovat Hietasaaren kadun ensimmäisiä valoja, jotka ovatkin vihreällä. Ei muuta kuin vauhdilla keskelle risteystä vaikka ajo-oikeus on Rautatienkadun liikenteellä.

Vielä ei kolissut, joskus vielä kolisee.

Edit: olisi tainnut sopia paremmin otsikkoon "Jännittäviä kohteita kaupungin tieverkostossa"
Edit2: ja päivän lehden mukaan näköjään heti kolisikin http://www.pohjalainen.fi/epaper/products/21-02-2008/articles/article_12_7.htm

Pages: [1]