Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Timo Rintamäki

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 18
81
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 20. 05. 2013 18:06 »
Perussuomalainen puolue valmistautuu julkisuuteen antamiensa tietojen mukaan siihen, että lihavien vuosien jälkeen voi tulla laihoja vuosia. Lihavina vuosina tulleen puoluerahoituksen pitää siis olla sijoitettuna tuottavasti, kun koittaa laihemmat ajat.

http://uutiset.perussuomalaiset.fi/?p=454

Jos puolue on laittanut rahat säätiöön ja sijoittanut säätiön rahat tuottavasti niin puolueen politiikan pitäisi varmaankin olla sellaista, että se takaa sijoitukselle tuoton. Puolueen säätiövarat lienevät olevan pankissa, joten puolueen tavoitteena ei liene olevan pankkijärjestelmän toimintakyvyn haittaaminen. Perussuomalaisten säätiö omistaa käsittääkseni Perussuomalaisten puoluetoimiston.

82
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 20. 05. 2013 04:04 »
Assadilla taitaa olla ainakin vielä aika tehokas sortosysteemi tukenaan. Kapinalliset eivät ole päässeet vyörymään palatsin portaita ylös samalla tavalla kuin tapahtui Romanian diktaattori Nicolae Ceaușesculle.

Syyrian sisällissota on ilmeisestikin saavuttamassa tietynlaisen loppukuvion, joka saattanee jäädä Syyrian sisällissodan ratkaisuksi. Tällä hetkellä Syyria näyttää olevan jakautumassa kolmeen osaan. Sunnit hallitsevat laajaa kylistä koostuvaa maaseutua, joiden teillä Assadin armeija ei uskalla liikkua tienvarsipommien ja väijytysten pelossa. Assadin armeija hallitsee lähinnä Libanonia olevaa seutua ja Syyrian rannikkoa. Kurdit hallitsevat Turkin ja Irakin rajalla olevaa aluetta, josta heillä on yhteys Irakin kurdeihin. Assadin armeijan voimat eivät riitä kovin suuren alueen puolustamiseen. Valtaamiseen se riittäisi, mutta valtauksen puolustaminen on vaikeata, jos vihamielisillä alueilla kulkevat huoltolinjat venyvät kovin pitkiksi, niinpä Assadin alawiittivähemmistöstä koostuva armeija on keskittymässä Syyrian rannikkovuoristoon, jossa alawiitit perinteisesti asuvat, ja jossa heillä on satamat.

Syyrian sisällissodan kuvastosta puuttuu miltei täysin humanitaarisen avun kuljettaminen ja jakaminen. Kuvastossa on enimmäkseen vain kapinallisten taistelijoita. Kansainvälinen yhteisö ja YK näyttää kovasti olevan kapinallisten puolella, käytännössä esimerkiksi YK tunnustaa Assadin Syyrian johtajaksi, jossa hänellä on määräysvalta. Kaikki YK:n humanitaarinen apu Syyriassa kulkee Assadin kautta ja vaatii Assadin hyväksynnän eli YK näin osallistuu kapinoivan kansanosan nujertamiseen antamalla Assadin estää humanitaarisen avun toimitukset. Esimerkiksi, jos Suomi antaa muutaman miljoonaa YK:lle osoitettavaksi Syyriaan niin se apu menee Assadin kautta. Kapinoivan alueen humanitaarinen apu tuleekin kapinaa tukevilta valtioilta enemmän kuin YK:n alaisilta järjestöiltä.

Syyrian kapinalliset ovat kovasti peränneet länsimailta samanlaista ilmatukea kuin Libyassa. Se miksi länsimaat tulivat Libyan kapinallisten avuksi johtui siitä, että Kiina ja Venäjä hyväksyivät sen. Kapinallisten pitää siis puhua Kiinalle ja Venäjälle. Maailma on nimittäin muuttunut kylmän sodan päivistä paljon. Kiina on maailman tehdas ja tärkeä markkina-alue ja Venäjä on tärkeä hiilivetyjen ja mineraalien toimittaja. Voisi kysyä miksi arabimaat eivät ole ryhtyneet kapinallisten ilmavoimiksi.

83
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 20. 05. 2013 04:04 »
http://www.nytimes.com/2013/05/19/opinion/sunday/friedman-without-water-revolution.html?hp&_r=0

New York Timesissä oli Syyrian sisällissodan syitä valottava kirjoitus. Assadin alawiittihallinto oli epäonnistunut perustehtävässään, eli pitää suuri sunnienemmistö rauhallisena ja tyytyväisenä oloihinsa hallitsevan alawiittivähemmistön vallassaolon ja hyvinvoinnin turvaamiseksi. Assadin hallinnossa vallitsi täydellinen varmuus siitä, että sunnit kyllä pysyvät kurissa hyvillä toimiviksi todetuilla malleilla eli kapinoiden verisillä kukistamisilla. Assadin hallinnon aikana sunnit ensin politisoituivat, ja koska he eivät saaneet hallinnolta asiallista yhteistyötä vaan pidätyksiä ja kovaotteista tyranniaa, he alkoivat radikalisoitua.

Syyriassa vallitsi sunneja syrjivä apartheid ja hallintoa lähellä olevia tahoja suosiva korruptoitunut kleptokratia. Sisällissotaan johtavaa radikalisoitumista oli tapahtunut vuosikymmeniä ja hallinto oli kukistanut kaikki kapinat verisesti. Syyriassa oli vallinnut juuri ennen arabikevään alkamista laaja kuivuus, joka pakotti 800 000 pientilallista muuttamaan kaupunkiin toimeentulon hankkimiseksi. Elinehtojen katoaminen joltain seudulta saa liikkeelle väestöä, joka tunkee toiselle seudulle. Suomalaistenkin rasistien kirjoituksista näkee kuinka kiivasta polemiikkia tälläinen tilanne saa aikaan.

84
Valtuuston tietoon / Vs: Merenkurkun siltayhteys
« on: 19. 05. 2013 22:10 »
Busan-Geoje kiinteän yhteyden tunneliosuuden merenpohjaan teki megastruktuuriin erikoistunut rakentaja nimeltä Strukton. Kiinteä yhteys avattiin vuonna 2010.

http://www.strukton.com/projects/busan-geoje-fixed-link/

Vaasassa ei varmaankaan tarvitsisi itse kehittää osaamista. Meidän tarvitsee vain löytää yhteyshenkilöt, rahoitus ja alan osaajat.

Merenkurkussa meren syvyys on vain 25 metriä. Meren pohjaan asetetuista lohkoista tehdyn tunnelirakenteen korkeus olisi helposti yli 10 metriä, jolloin suurella syväyksellä varustetut laivat voisivat karahtaa siihen. Pitäisiköhän tunneli kaivaa uraan sillä tavalla, ettei sitä päällystystöiden jälkeen merenpohjassa juuri huomaakaan.

85
Valtuuston tietoon / Vs: Merenkurkun siltayhteys
« on: 19. 05. 2013 21:09 »
Etelä-Koreassa rakennettiin kiinteä yhteys mantereella sijaitsevasta Busanin kaupungista Geojen saarelle. Geojen saarella on useita satamia ja laivanrakennusteollisuutta. Kiinteä yhteys tehtiin siltojen ja merenpohjaan laskettujen tunnelilohkojen avulla. Pitäisiköhän Vaasan lähettää Busanin kaupunkiin delegaatio aiheesta.


Vaasan Valassaarten ja Ruotsin Holmön saarten välillä on niin paljon matalikkoa ja saaristoa joille on helppo rakentaa teitä ja siltoja, että se lyhentää varsinaiseksi meritaipaleeksi vain 17 kilometriä. 17 kilometrin mittainen tunneli merenpohjaan asennettuna olisi varmaankin ympäristöystävällisin ratkaisu. Tosin 17 kilometriä pitkä tunneli on vähän sellainen ratkaisu, ettei sopine klaustrofobisille. Jos merenpohja on tasaista moreenia niin alustustöihin menisi varmaankin vähemmän rahaa sitten.

86
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 16. 05. 2013 08:08 »
Hei, me lietsotaan taas.

87
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 16. 05. 2013 07:07 »
Veikkaisin, että vallan sylikoiramedia aloittaa valtaisan kansan kyykyttämisen ja pelottelun ja kriisimielialan lietsomisen viedäkseen kansan huomion toisaalle tästä asiasta tyyliin tämä uutinen ja oheen pelottavan karmaisevia uutisia, jotka ikään kuin vievät huomion aiheesta. Uskoisin, että kahta kovemmalla volyymilla mediassa tullee lähipäivinä ulkomaiden katastrofeja sen alleviivaamiseksi, että ulkomailla on karmeata ja Suomen ainoa turva on erinomaiset virkamiehemme.

Ymmärrän kyllä aivan hyvin, että kelvottomasti valtiontalouden hoitaneiden kreikkalaisten poliitikkojen ja virkamiesten teoista ei pidä Kreikan kansalaisten kärsiä koska se voisi johtaa erinäisten kreikkalaisten poliitikkojen ja virkamiesten varsin karmaisevaan kohtaloon tyyliin Gaddafi.

Suomen median jatkuva pelottelu-uutisointi jollain tavalla vaikuttaa juuri päinvastoin kuin pitäisi, joka lienee olevan median oletuskin, että Suomen media todellakin haluaa eräänlaisella käänteisellä logiikalla luoda kuvaa, että Suomessa on jotain hämärää tekeillä, ja siksi tarvitaan jatkuva huomiota toisaalle vievä pelottelu-uutisointi.

88
Vaasa / Vs: Vaasan kehitysideoita
« on: 16. 05. 2013 07:07 »
Think big..

89
Pitäisikö hieman nostatella tätäkin viestiketjua. Väliaikatietona, että odottelemme kesää, että näemme miten kesäkausi pohjoisella jäämerellä etenee talvikauden alkamiseen asti.

90
Sekalaista keskustelua / Vs: Puhelimen hankinta
« on: 13. 05. 2013 20:08 »
Noh aika on ajanut tuosta ohi jo vuosikausia sitten.  Tuskin kukaan enää GPRS:ää käyttää

Tämä kokeilu tapahtui vuonna 2005. Ensimmäinen internetyhteys, jonka hankin vuonna 2000 oli 64 kbit/s ISDN. Nykyisin minulla on 10 megainen ADSL. Jos tänne saisi 100 megaisen katsoisin IIHF You Tube-sivulla jääkiekon MM-kisoja HD tarkkuudella.

91
Sekalaista keskustelua / Vs: Puhelimen hankinta
« on: 13. 05. 2013 19:07 »
Alussa oli vain energiaa, sitten jumala sanoi tulkoon radioaallot, ja radioaallot tuli. Radioaaltojen ruuhkautuminen on hieman vaikeasti käsitettävä ilmiö. Ilmeisesti radiotaajuudelle ei mahdu rajattomasti yhteyksiä. Älypuhelin ja mokkula käyttävät varmaankin samaa mobiiliyhteystekniikkaa internetyhteyden luomiseen. Maailmassa on varmaankin miljardi älypuhelinta ja mokkulaa, ja ne kaikki haluavat radioaalloille.

Itselläni ei ole mokkulaa. Hankin kytkyllä Samsung Galaxy S Plus älypuhelimen, jota tosin voi myös käyttää mokkulana liittämällä älypuhelin laturinjohtoon ja älypuhelin tietokoneeseen. Mokkuloiden jumittamisesta saa lukea niin paljon, että päätin googletella netissä tästä aiheesta. Johtopäätös oli, että operaattorilla on yksi leipä, jonka hän myy sadalle ihmiselle, jokaiselle pieni murunen, vaikka mainoksessa oli luvattu koko leipä. Operaattorit ovat ylibuukanneet linjat, eli he myyvät sitä mitä heillä ei oikeastaan edes ole.

Ihmiset ovat keksineet erilaisia konsteja, esimerkiksi yrittää korjata yhteystekniikan ongelmia lataamalla netistä ilmaisia ohjelmia, jotka pingaavat linjaa koko ajan, joilla verkko varmaankin ruuhkautuu vain entisestään. Ping on yhteyden vastaamistesti. Toiset ovat keksineet muuttaa asetuksia niin, että mokkula ei pysty vaihtamaan verkkoa esimerkiksi 3G verkosta GPRS verkkoon.

Tilanteessa ei auta muu kuin, että operaattorit lisäävät yhteystekniikoita, joihin ihmiset jaetaan. Kun yksi yhteystekniikka ruuhkautuu jaetaan käyttäjiä toiseen yhteystekniikkaan. Pulma johtuu siis siitä, että langaton mobiiliyhteys on niin menestynyt, että tuli armoton ruuhka, ja langaton mobiiliyhteys lakkasi toimimasta kunnolla, jolloin saattaa tulla toinen ääripää, langaton mobiiliyhteys menettää suosionsa kokonaan. Etenkin kiinteässä kotikäytössä mobiili langaton verkkotekniikka ei mielestäni ole kovin perusteltu. Kiinteään kotikäyttöön sopisi mielestäni paremmin langallista puhelinverkkoa käyttävä ADSL laajakaista.

Langallinen ADSL laajakaistakaan ei ole teknisesti takuuvarma. Yhteys katkeaa silläkin vähintään kerran kuukaudessa. Itse olen korjannut ongelman sammuttamalla tietokoneen ja irroittamalla modeemista virtajohdon, modeemin virtajohdon irroittamisen jälkeen olen siirtänyt modeemilta tietokoneelle menevää johtoa modeemissa porttiin 1 tai 2 riippuen kumpi on vapaana, sitten olen kytkenyt virtajohdon takaisin modeemiin ja odottanut modeemin yhteyden muodostamista, jonka jälkeen olen käynnistänyt tietokoneen, en tarkasti tiedä miksi toimenpide palauttaa internetyhteyden.

92
Sekalaista keskustelua / Vs: Puhelimen hankinta
« on: 13. 05. 2013 19:07 »
Käsittäisinkö väärin, jos luulen, että Herra Kari Lajunen yrittänee ilmeisesti käyttää kännykkää tietokoneen modeemina. Itse en ole vielä yrittänyt kytkeä Samsung Galaxy S Plus kännykkää tietokoneen modeemiksi. Nokia 6810 kännykällä kokeilin hankkimalla siihen datasim-kortin kiinteällä kuukausimaksulla ilman tiedonsiirtorajoitusta. GSM tekniikkaa käyttävä GPRS oli kuitenkin niin hidas nettikäytössä, että luovuin pian kokeilusta. Ilman tälläistä sim-korttia kännykän liittäminen tietokoneen modeemiksi voisi tulla erittäin kalliiksi. Liitoksen tietokoneen ja kännykän välillä tein bluetooth-yhteyden kautta hankkimalla tietokoneen usb-liitäntään liitettävän bluetooth-tikun.

93
Sekalaista keskustelua / Vs: Mediakritiikki
« on: 11. 05. 2013 07:07 »
Ja miksi inhoan suomalaista mediaa: koska suomalaisen median tavoitteena on pitää suomalaisten mielialat matalana. Suomalaisen median annista ei juuri koskaan piristy vaan lannistuu ja kiukustuu ja tulee huonolle tuulelle.

94
Yleistä keskustelua / Vs: Valokuvaus harrastuksena?
« on: 11. 05. 2013 03:03 »

Täten, että asujaimistoa on suoranaisilla roskilla törkeästi sotkettu.


95
Valtuuston tietoon / Vs: Valtuustossa tapahtuu
« on: 11. 05. 2013 03:03 »
Vaasalaisia.infossa on ihmetelty miksi valtuutetut eivät kirjoita vaasalaisia.infossa. Syynä on se, että kuntalaiset ovat ulkoistaneet ajattelun valtuutetuille. Jos nämä, joille ajattelu on ulkoistettu, kirjoittaisivat vaasalaisia.infossa, kaikille selviäisi millaisia henkilöitä he ovat äänestäneet.

96
Sekalaista keskustelua / Vs: Puhelimen hankinta
« on: 11. 05. 2013 00:12 »
Operaattorit tienaa ongelmilla rahaa soitattamalla niistä käyttäjiä maksullisiin numeroihin, siispä operaattorit luovat ongelmia. Jos kaikki operaattorit luovat ongelmia rahastusmielessä niin sitten pitää potkia eduskunta vallasta koska se ei ole valvonut kansalaisten oikeuksia. Tosin eduskunnalle ei ole oikein vaihtoehtoa koska kansalaiset eivät ole valmiita suoraan demokratiaan. Suora demokratia tarkoittaa, että äänioikeutetut kansalaiset äänestävät kaikki asiat. Siihen ei varmaankaan useimmilla riittäisi aika ja kiinnostuskaan.

97
Sekalaista keskustelua / Vs: Venäjä ja Suomi
« on: 11. 05. 2013 00:12 »
Ehdottaisin, että Suomi asettaa NATO-jäsenyytensä ehdoksi, että NATO ottaa doktriininsa ylimmäksi ehdoksi kaikilta jäsenmailta puhdas ympäristö ja toimiva talous.

Doktriini tarkoittaa oppijärjestelmää. Doktriinilla viitataan jonkin valtion harjoittamaan politiikkaan tai toimintatapaan tai sotilasstrategiaan.

98
Sekalaista keskustelua / Vs: Venäjä ja Suomi
« on: 10. 05. 2013 23:11 »
.

99
Sekalaista keskustelua / Vs: Venäjä ja Suomi
« on: 10. 05. 2013 23:11 »
Venäjän armeijan doktriinissa on puolustettaviksi asioiksi luokiteltu Venäjän hiilivedyt, mineraalit ja puhdas ympäristö. Puhdas ympäristö tarkoittaa laadukasta elintilaa. Venäjä on ilmeisen tarkkaan katsonut ylikansoittuneen ja ympäristöltään saastuneen Kiinan ja Intian tilannetta ja ymmärrettävästi huolestunut näiden maiden vastuuttomasta ympäristöpolitiikasta, koska se voi tarkoittaa, että näillä mailla on tarvetta kompensoida tilanne luomalla ulkoisia levottomuuksia.

100
Sekalaista keskustelua / Vs: Venäjä ja Suomi
« on: 10. 05. 2013 22:10 »
Teemaksi voisi ottaa jääkiekko ja politiikka. Suomella on meneillään tärkeä pitkän kantaman JASSM-risteilyohjushankinta Yhdysvalloista. Olettaisin, että Suomella oli syytä antaa jääkiekon maailmanmestaruuskisoissa kaksi pistettä Yhdysvalloille. Venäjällä on ihmetelty miten Venäjä hävisi Ranskalle. Olisiko tässäkin taas jokin politiikka taustalla.

Kun Suomi ja Venäjä ottivat tänään yhteen, taustalla ei liene olleen mitään politiikkaa. Joukkueet ottivat selkeästi, rehellisesti ja aidosti yhteen. Ja Suomi voitti.

101
Yleistä keskustelua / Vs: Valokuvaus harrastuksena?
« on: 04. 05. 2013 01:01 »
Mutta siis seuraavaksi, jotta ollaan rehellisiä, laitetaan aakkoset näkyville, kun ne pitää luetella koska ei niitä muista suomalainenkaan ulkoa.

Ja sitten herra arvostettu kansalaisjournalisti Lajunen voisi kysyä puhutaanko kiinassa viittomakieltä.

Kuvassa aakkoset suomen kielen viittomakielen mukaisesti.


102
Sekalaista keskustelua / Vs: Mediakritiikki
« on: 03. 05. 2013 23:11 »
Mielestäni uutistoimisto STT on niin täysi ällötys kuvotus ja oksetus, että heidän muotoilemiaan uutisia ei pitäisi sellaisenaan julkaista. STT:n taka-ajatuksena on niin häiriintynyt ajatus joka on yksinkertaisesti niin sairas, ettei heidän tiedotteitaan pidä julkaista STT antamassa muodossa. STT nalkuttaa niin kaavamaisesti Suomea ja länsimaisia arvoja kohtaan, että ihmetyttää kenen asialla kyseinen uutistoimisto on. STT ainoa uutisointi joka ei saa nalkutusta osakseen on urheilu.

103
Yleistä keskustelua / Vs: Valokuvaus harrastuksena?
« on: 03. 05. 2013 23:11 »
wtf tai siis omg

104
Yleistä keskustelua / Vs: Valokuvaus harrastuksena?
« on: 03. 05. 2013 23:11 »
Itsekään en osaa aakkosia ulkomuistista, että se tälle kiinalaissankarille joka tähän koettelemukseen joutui viestitettäköön. Laittaisin aakkoset näkyville taustalle vaikka olenkin suomalainen.

105
Yleistä keskustelua / Vs: Valokuvaus harrastuksena?
« on: 03. 05. 2013 23:11 »
ups

106
Sekalaista keskustelua / Vs: Ärkkopee
« on: 03. 05. 2013 22:10 »
Pointti tässä lienee olevan öö mikä.

107
Yleistä keskustelua / Vs: Valokuvaus harrastuksena?
« on: 03. 05. 2013 21:09 »
Itsekään en osaa aakkosia ulkomuistista, että se tälle kiinalaissankarille joka tähän koettelemukseen joutui viestitettäköön. Laittaisin aakkoset näkyville kuvan taustalle vaikka olenkin suomalainen.

108
Sekalaista keskustelua / Vs: Mediakritiikki
« on: 03. 05. 2013 21:09 »
Katselin vuoden 2013 ensimmäisen Suomen MM-kisojen Suomi-Saksa jääkiekkomatsin maikkarilta. Lopputulos ei oikein selvinnyt koska matsi näytti olevan kovin sekava. Kuulemma siinä oli jatkoaikakin.

109
Yleistä keskustelua / Vs: Valokuvaus harrastuksena?
« on: 03. 05. 2013 16:04 »
Aakkoset

A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä, Ö

110
Yleistä keskustelua / Vs: Valokuvaus harrastuksena?
« on: 03. 05. 2013 16:04 »
Esitä tälle kiinalaispojalle suomalaiset aakkoset ja pyydä ääntämään ne.

111
Yleistä keskustelua / Vs: Valokuvaus harrastuksena?
« on: 03. 05. 2013 15:03 »


Tiedustelisin oppivatko Vaasaan tutustuneet kiinalaiset opiskelijat suomea.

Jos he ovat olleet 5-vuotta tai yli niin yhdeksän kymmenestä osaa suomea ja se kymmenes joka toisella kerralla ruotsia. Lukema perustuu arviooni. 3 vuotta tuntuu olevan sellainen taitekohta, että he joko lähtevät tai jatkavat ja jos jatkavat niin alkavat oppia Suomea. Tosin juuri tämä maisteriksi valmistuva kuuluu siihen yhteen kymmenestä jonka epäilen, ettei osaa suomea viidessä vuodessa mutta tiedä sitä. Ehkä hän aristaa puhua sitä kanssani. Huomasin sen siitä kun opetin hänelle sanoja mitkä hänen tuli kysyä valtuutettu Häkkiseltä, ja se ei ollut aivan helppo juttu.


Ehdottaisin, että kiinalaisille opetettaisiin ensiksi suomalaisten aakkosten ääntäminen a b c d e f g  ja h i j k l m n ja o p q r s t u ja v w x y z å ä ö. He käsittäisivät ehkä aakkosten ääntämisen opettelun avulla paremmin sanan foneettisen ääntämisen. Tosin itsekään en tiedä miten w eli kaksoisvee äännetään. Ruotsalainen å on myöskin hieman hankala äännettävä koska en tiedä sen oikeata ääntämisasua.

"Standardin SFS 4600 mukaan w katsotaan pelkästään v:n muunnelmaksi. Suomen kielessä v ja w edustavat samaa foneemia."

Tiedustelisin onko herra arvostettu kansalaisjournalisti Lajunen pitänyt kiinalaisille suomenkielen oppituntia.

112
Sekalaista keskustelua / Vs: KEPU!
« on: 03. 05. 2013 15:03 »
Ymmärtänemme varmaankin, että alhaisilla opinnoilla ja älykkyydellä puoluepolitiikassa kivunneet henkilöt ovat riippuvaisia pysyvästä, oppineesta ja sangen korkealla älykkyydellä varustetuista virkamiehistä. Luulisin, että ministerin henkilö tai se mikä puolue on hallituksessa ei paljoa merkitse. Virkamiehet johtavat Suomea. Se, että haukutaan pääministeriä tai valtiovarainministeriä ei ole oikea osoite. Jos halutaan haukkua päätökset niin pitäisi haukkua se korkeassa asemassa oleva pysyvä virkamies. Kieltämättä eduskunta äänestää asiat, mutta se mitkä asiat heille tuodaan on kulkenut virkamiesten mankelin läpi. Sitten on toki kansanedustajien omat esitykset, jotka kateelliset kanssaedustajat lienevät tyrmäävän.

113
Yleistä keskustelua / Vs: Valokuvaus harrastuksena?
« on: 03. 05. 2013 13:01 »


Kuvassa näkyy hyvin varustautuneita moottoripyöräilijöitä. Harmillista, että mopoilijat eivät varustaudu samalla tavalla.

114
Yleistä keskustelua / Vs: Valokuvaus harrastuksena?
« on: 03. 05. 2013 12:12 »
Aloitin kiinakielen cd-kurssin pari vuotta sitten mutta keskeytin sen kun toistuvista opettelemieni sanojen ääntämistäni kiinalaisille, he eivät ymmärtäneet mitään.  Kun kerroin mitä sanomani on englanniksi, he ääntivät saman aivan samalla tavalla (puhun siis vain
omasta puolestani) mutta kuin salaisesta sopimuksesta, nyt muutkin ymmärsivät.  Kun aivan sama lause tuli minun suustani, he eivät sitä ymmärtäneet mutta sama kiinalaisen suusta oli muka ymmärrettävässä muodossa.   Totesin, että koska he ymmärtävät puhumaani englantia, pysyn siinä ja yritän kehittää ennemminkin englanninkielen taitojani.  Siinä olen mielestäni onnistunut paremmin  kuin kiinankielen kanssa.

Tiedustelisin oppivatko Vaasaan tutustuneet kiinalaiset opiskelijat suomea.

115
Vaasa / Vs: Kaupunginvaltuuston kokous 6.5
« on: 03. 05. 2013 11:11 »
Pohtisin tässä millaisia mahdollisuuksia työttömällä tai eläkkeellä olevalla tontinomistajalla on saada kaupungilta avustusta tontilla olevan historiallisesti arvokkaan omakotitalon korjaamiseen. Vaasassa on varmaankin paljon heikossa taloudellisessa tilanteessa olevia tontinomistajia, joilla on tarvetta korjata tontilla olevaa omistamaansa historiallisesti arvokasta rakennusta.

116
Sekalaista keskustelua / Vs: Mediakritiikki
« on: 03. 05. 2013 11:11 »

117
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 01. 05. 2013 22:10 »
Olipa harvinaisen hyviä pointteja Original Wiikiltä. Todellakin kannattava toiminta ei tarvitse tukia. Kannattavaa toimintaa ei myöskään pidä liiallisesti verottaa.

Netissä on paljon sivustoja, joissa on tekijänoikeuksia rikkovaa tuotantoa tarjolla ilmaiseksi. Nämä sivustot pitää systeemin kaataa järjestelmällisesti. Jos systeemi ei puutu rankalla kädellä tekijänoikeuksien rikkomiseen niin miksi tuottaa systeemille verotuloja.

118
Jokilaivojen kuljetusta laivalla Kiinasta Alankomaihin.


119
Sekalaista keskustelua / Vs: Puhelimen hankinta
« on: 26. 04. 2013 23:11 »
Käsittääkseni mokkuloiden käyttämä yhteystekniikka on sangen ruuhkainen ja lisää vaan pukkaa, kun kaikki siirtyvät mokkuloihin. Kaikki älypuhelimet on ihan hyviä. Ratkaisevin seikka on, että kun myyjä kysyy laitetaanko netti, niin se kannattaa hankkia koska muuten voi seurata suuria datasiirtomaksuja.

120
Vaasa / Vs: Kemira
« on: 26. 04. 2013 19:07 »
Pukinjärveen on syydetty myrkkyjä sadan vuoden ajan. Jos haluaa tarkasti tietää mitä myrkkyjä ja kuinka paljon Pukinjärveen on syydetty niin mahtaisikohan tietoa tästä omaavan tahon tiedustelu http://www.vaasa.fi/Suomeksi/Etusivu/Asiointi_ja_neuvonta osoitteessa Pääkirjasto (1.krs), Kirjastonkatu 13, Vaasa tuoda valaistusta.

"Kansalaisinfo on julkisen hallinnon yhteispalvelupiste, joka neuvoo, opastaa ja palvelee sinua julkisen hallinnon asioinnissa."

Vaasassa on ympäristöasioiden virasto http://www.vaasa.fi/Suomeksi/Julkiset_palvelut/Ymparistoasiat.

Ympäristökeskuksen tehtäviin kuuluu:
ympäristönsuojelun ja
ympäristöterveydenhuollon viranomaistehtävät
eläinlääkintähuolto 
ympäristölaboratorion tutkimuspalvelut

Ympäristökeskus toimii rakennus- ja ympäristölautakunnan alaisuudessa.

Olisikohan Pukinjärven tilanteesta tietoa sitten rakennus- ja ympäristölautakunnassa.
 


Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 18