Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - puffi

Pages: [1]
1
Vaasa / Re: Vaasalaiset liikenteessä.
« on: 18. 12. 2007 08:08 »
vaasalaisten yleisimmät synnit liikenteessä:

-parkkeeraaminen suojatien eteen: päivittäin vähintään kaksi autoa saa lyskan ja yhtärin välissä sakot tästä hyvästä

-suojatiekäyttäytyminen: ei väistetä, ei sitten millään. tämä tosin on parantunut viime vuosina

-liikenneympyrät: väistämisvelvollisuudesta ei tiedetä mitään ja jotkut jopa kiertävät väärään suuntaan

-nopeusrajoitukset: ajat ohikulkutiellä 10km/h ylinopeutta ja perässä ajava vilkuttelee pitkiä ja tööttää

-moottoritielle liittyminen: kuinkahan moni on yrittänyt kiilata minut tieltä ulos?

ja sitten kaikkein pahin: korsholmanpuistikkoa risteävien teiden kärkikolmiot. ne ovat olleet siinä vuosia eikä niitä huomaa vieläkään kukaan. olen ajanut siitä lähes päivittäin ohi vuodesta 2004 asti ja saan olla onnellinen että olen elossa.

ja syynä noihin eivät ole nuoret kuskit eikä autokoulu, vaan vanhemmat, tapoihinsa pinttyneet ihmiset, joiden autokouluaikana ei liikenneympyröitä, moottoriteitä tai mitään muutakaan ollut olemassa ja jotka ovat tottuneet siihen, että korsholmanpuistikkolaisia ei tarvitse väistää. lakia pitäisi muuttaa niin, että viiden vuoden välein on suoritettava ajokoe ja jossei sitä läpäise niin autokoulu on käytävä uudestaan.

2
Vaasa / Re: Vaasan paikallisliikenne
« on: 18. 12. 2007 08:08 »
ei polttoaineen hinta vielä mitään.. asun sellaisessa paikassa, ettei minun kannata hankkia kuukausikorttia. jos vaikka haluan täältä gerbyseen tulevat bensat halvemmaksi kuin maksaa se 2,70. paikallisliikenne on oravanpyörässä, josta ei päästä pois. hinnat ovat kalliit koska asiakkaita ei ole. asiakkaita ei ole, koska reittiverkosto on karsittu ja kalusto on huonoa. reittiverkostoa on karsittu koska ei ole rahaa ja samasta syystä hintoja taas nostetaan. viimeksi kun kuljin säännöllisesti bussilla (olisikohan ollut talvi 05-06) olivat tuon lisäksi vielä kuskitkin harvinaisen epäystävällisiä. Samaan syssyyn tuli vielä tuo mysteerinen korttien hajoaminen. tuossa vaiheessa totesin paikallisliikenteelle kiitos ei.

Pages: [1]