Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Salla

Pages: [1]
1
Vaasan sosiaalipalvelut / Re: Kondis-hanke
« on: 31. 05. 2007 08:08 »
Hellevi Lohva jätti ko. asiasta eriävän mielipiteen ja vastusti asiaa kaupunginhallituksessa. Siksi ihmettelen miksi hän ei rynnännyt käsittelemään asiaa valtuustoon kun kerran paikalle ehti (vaikka oli alunperin ilmoittanut työesteestä). Hän siis tarkasti pöytäkirjan ENNEN Kondis-asian käsittelyä ja työeste oli jo loppunut. Muuten Kondis-asiaa ei olisi voitu lainkaan käsitellä. Ehkä Sallalla on selitys asiaan.

Jos on siis este kokouksen alussa mutta este poistuu ja ehtii kokouspaikalle, niin silloin on mielestäni myös tultava paikalleen saliin ja kokoukseen.

Ihme juttu. Eihän vaan ollut niin, että asia oli tärkeä ja allekirjoitus tarvittiin. Mutta Hellevin mielipide oli väärä Kondis-asiassa eikä toverit päästäneet häntä äänestämään kun oli sovittu että väärinajattelevalla on "työeste".

Hei,
tästä asiasta nyt ei voi millään saada aikaan salaliittoteorioita. Pöytäkirjan H.Lohva kävi tarkastamassa palattuaan työmatkalta ja käsittääkseni lähti sen jälkeen hyvin pitkän päivän jo tehneenä kotiin lepäämään. Ryhmän painostuksesta ei siis missään nimessä ole kysymys. Sen mielestäni todistaa aukottomasti jo sekin, että äänestihän meidän ryhmästä kaksi palautuksen puolesta.
Ystävällisesti Salla R.

2
Vaasan sosiaalipalvelut / Re: Kondis-hanke
« on: 29. 05. 2007 15:03 »
Hei,

Kondis-hanke (ja muut vastaavat) vanhusten palveluja parantavat toimet ovat erittäin tervetulleita Vaasaan. Tulevaisuudessa saamme valtavia haasteita eteemme hoivapuolella ja on aivan ehdotonta ja hyvin toivottavaa, että löydämme julkisen sektorin kumppaneiksi ja rinnalle laadukkaita ja hyviä yksityissektorin ja kolmannen sektorin toimijoita.

Itse eilisessä valtuuston kokouksessa sain kyllä sellaisen kuvan, ettei hanketta sinänsä vastusta juuri kukaan valtuutettu, asiaa tuetaan ja halutaan selvittää. Tässä polemiikissa on lähinnä kyse toimintatavasta, josta ollaan eri mieltä. Olin itsekin (ryhmästäni poiketen) valmis aikalisään seuraavaan valtuuston kokoukseen asti (18.6) ja kannatin palautusta ihan vain sen vuoksi, että oltaisiin voitu keskustella vähän lisää ja kenties löytää yhteinen ratkaisu toimintatavasta. Pöydällepanoa en kannattanut, siinä saamme vain saman keskustelun ensi kerralla aikaan. Minullakin oli puheenvuoro vielä odottamassa, mutta kokous päättyikin lyhyeen.

Nuorten näkökulmasta (tulevaisuuden ja osittain nykyistenkin veronmaksajien) kannatan lämpimästi Kondiksen tapaisia hankkeita.

Ystävällisesti
Salla R.

3
Vaasan sosiaalipalvelut / Re: Kondis-hanke
« on: 29. 05. 2007 15:03 »
Oli muuten aivan hilkulla, että asiaa voitiin lankaan käsitellä tänään valtuustossa, sillä kaupunginhallituksen ylimääräisen Kondis-hätäkokouksen pöytäkirjaa ei oltu tarkastettu ennen kokousta. Pöytäkirjantarkastaja Hellevi Lohva tuli jostain tarkastamaan pöytäkirjan mutta ei muuten osallistunut kokoukseen. (Aika erikoista muuten  - yleensä vaaditaan pätevä syy varamiehen käyttöön).
No, kokoomus eittämättä pitää asiaa kovin tärkeänä ja on valmis varsin erikoislaatuiseen käsittelyjärjestykseen.


Hyvä Tapio, ei pitäisi vihjailla ikäviä, ellei tiedä olevansa oikeassa. Hellevi Lohvalla oli oikein pätevä ja perusteltu syy olla poissa valtuuston kokouksesta (työeste, josta ilmoitettu hyvissä ajoin). Työmatkat eivät kaikilla kuitenkaan kestä koko yötä, joten hän ehti hyvin pöytäkirjan tarkistamaan illan mittaan.

terkuin Salla

4
Sekalaista keskustelua / Re: Asiat jotka risuttaa
« on: 28. 06. 2006 10:10 »
Risuttaa ko talviloma loppui eilen :(

onneksi kesäloma pian edessä...

mahtavaa risutonta kesää kaikille!
T. Salla

5
Vaasa / Re: Vaasan parhaat ravintolat
« on: 19. 05. 2006 10:10 »
Hei ruoan ystävät!

Eilen avattu Chili& Lime- ravintola (siis juurikin tuo "Birran yläkerta) testattu juuri ja voin lämpimästi suositella. Lounasbuffet 7,90 sisälsi melko maukkaan keiton, tavanomaisen salaattipöydän ja lämmin puoli erilaisia friteerattuja jutskia (katkarapuja, sipulirenkaita, munakoisoa jne), naudanlihaa, kasviswokkia, riisiä ja erittäin maukasta lohta. Jälkiruoaksi sai kauhoa jädepalloja :)

Vilkaisin myös alacarte-listaa ja taidan mennä sinne jonain iltanakin syömään, näytti hyvältä. Erikoisuutena iltaisin "suuri buffet" 17,90 euroa, jolloin voi itse valita erilaisista lihoista ja muista aineksista mitä haluaa ja kokki valmistaa aterian nenun eessä. Tuohon hintaan kuului kyllä myös se alkukeitto ja jälkkäribanaanit jätskeineen.

Yrittäjät ilmeisesti muuttaneet bisneksensä kanssa Kristiinankaupungista Vaasaan, sellaista kuulin. Ehkä siis toivoa onnistuneesta konseptista ja jatkosta... toivotaan niin!

Vatsa pulleana hyvästä ruoasta
Salla R

6

Siispä kysynkin; mihin ihmeeseen kummaan mahtavatkaan kadonneet sukat joutua?

Kannattaa ennaltaehkäistä asiaa ostamalla samanlaisia ja samanvärisiä sukkia. Kuulin taannoin loistavan jutun tuttavan tuttavasta, joka osti miesystävälleen lahjaksi 20 paria samanlaisia mustia sukkia, siinä rytäkässä heittivät pois / kierrätyskäyttöön siivoukseen tms. vanhat sukat...

Salla R.

7
Vaasa / Re: Mansikkasaari
« on: 26. 04. 2006 13:01 »
Mansikkasaari lienee yksi näistä ikuisuusaiheista Vaasassa. Syytä olisi saada jonkinlainen ratkaisu aikaan. Itse olen sitä mieltä, että alueelle sopisi loistavasti sekä asumista että virkistysaluetta (ts.uimarantaa jne). Siistiminen pitäisi alkaa välittömästi ja vakava keskustelu tulevasta käyttötarkoituksesta. Museo on ajatuksena hieno, mutta valitettavasti itsekin luulen, että realistisia mahiksia siihen ei ole.
Salla Rundgren

8
Vaasa / Re: Vaasan parhaat ravintolat
« on: 24. 04. 2006 15:03 »
Hei!

Omalla rahalla mieluiten käyn amarillossa tai fondiksessa- ja toivon, että joku joskus kutsuisi minut gustav wasaan tai bacchukseen...

listalta puuttui paras takeaway-paikka- palosaaren kiinalaismuonitus (siinä maalikaupan vieressä), valtaisat annokset kohtuuhinnalla!

Salla


9
Hiphei, musaa!
myöhäisherännäisenä listaan pari omaa suosikkiartistiani jos LOST- sarjan tapahtumat osuisivat omalle kohdalle (toivoa sopii soittopelin toimivan jotenkin ja ettei monstereita olisi häiriönä...):

- Bryan Adams (teiniaikojen ainoa musaidoli, kolme kertaa nähnyt livenä, huippua!)
- Egotrippi (myös loistava livenä)
- Bo Kaspers Orkester (kiva huomata, Leena, että pidät myös BKO:sta! vaikka sitä hissimusiikiksi joskus haukutaan, itse pidän kovasti...)
- Peter Cetera (Chigagon laulajan soolotuotantoa siis)
- Reipasta Tiktakkia mukaan kanssa ("mennään minne vaan")
- Queen
- Eppu Normaali
- Ultra Bra
- Guns n roses

Muista tuotteista mukaan ottaisin musakamojen lisäksi ainakin parhaita ystäviä, satelliittipuhelimen, aurinkorasvaa, pepsi maxxia, puukon, tulitikkuja, ensiaputarvikkeita, hyvän kirjan...

Salla R.

10
Vaasa / Re: Vaasalaiset liikenteessä.
« on: 01. 03. 2006 13:01 »
Kun muutin Vaasaan -97, olin jäädä auton alle ekan vuoden aikana 4-5 kertaa. Syynä oli mitä ilmeisimmin se, että olin pikkupaikkakunnalla (Peräseinäjoki ja Seinäjoki) oppinut, että autoilijat pysähtyvät mikäli jalankulkija näkyvästi pyrkii tietä oikeaoppisesti ylittämään. Sitten opin, että kyllä se on jalankulkija joka täällä väistää. En väitä, että kyseessä olisi juuri vaasalainen ominaisuus, mutta Seinäjoki on hyvä esimerkki toisenlaisesta liikennekulttuurista. Toinen naapurimme Uumaja on kuin toiselta planeetalta suhtautumisessa pyöräilijöihin ja apostolinkyytiläisiin. Täällä tuntuu välillä oudolta se, että jos ja kun (on paljon huomaavaisiakin autoilijoita!) auto pysähtyy, tulee aivan kiitollinen (ja vähän epäuskoinen) olo ja käytännössä juoksee tien yli, ettei vain häiritsisi ja veisi liikaa autoilijan aikaa...

Myönnän, että itsellenikin oli vuosien kuluessa tarttunut vähän tuota samaa autojen etuajo-oikeusasennetta ja aloitin henkilökohtaisen parannuskampanjan vuosi sitten kun auto piti hankkia. Tiedän hyvin, miltä tuntuu kävellä Vaasan tuulessa / loskassa, joten pysähdyn aina kun jalankulkijat tietä suojatiellä ylittävät. Monesti siinä saa vain sitten huitoa, että menkää nyt, ihan oikeasti en aja teidän päälle :)

En haluaisi "nukkuvia poliiseja" ratkaisuksi kaupunkiin, enemmän aikaa ja empatiaa kaikille kaupungissa liikkuville sitäkin enemmän.

ystävällisesti
Salla

11
Tunnbröd- herkkurullat ovat myös loistavia vierasvaroja- itse käytän täytteenä ihanaa (mutta melko hintavaa) poronleikkelettä pieniksi palasiksi silputtuna. Koko paketin kun tekee, niin muutama rulla on hyvä laittaa pakasteeseen (valmiiksi rullattuna vaikkapa pakastepussiin), sieltä sellainen sulaa nopeasti yllätysvieraiden saapuessa.

Pages: [1]