Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - tekopirteä

Pages: [1]
1
Onpa hyviä uutisia elintärkeästä asiasta. Onko Keskusairaalalla vielä toivoa?

Huonommaksi ei nimittäin johto enää olisi voinut mennä (Stenman, Keistinen, Anttila, Honga) henkilökunnankaan näkökulmasta. Onkohan hallintoylihoitaja Anttila myös poistolistalla? Moni ristisi kätensä ja usea voisi palatakin töihin jos....

Olisi syytä putsata koko johtokaarti Hongaa myöten.

2
Et vastannut kysymykseen. Paljonko firmassasi/taloduessasi kuluu energiaan? Meneekö ehkä huonosti? Vai oletko ahne? Jokin järkevä syy täytyy olla kun et ole valmis maksamaan vastuullisesti tuotetusta energiasta mahdollisesti hieman enempää.

3
Valtuuston tietoon / Re: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 16. 02. 2008 22:10 »
On varmaan otettava naapurikuntien johtajatkin joihinkin virkoihin kun joskus kunnat yhtyvät. Nyt on hyvä rako vapauttaa kaksi johtajanpaikkaa.

4
Mutta kun joillakin on moraalia. Emme tarvitse niin paljon halpaa energiaa ja lisää krääsää. On elettävä säästäen tätä ainutta Tellustamme.

Kerro "jarto" mitä sinulta puuttuu elämässä. Mitä sellaista kaipaat, jonka voi saavuttaa vain halvalla lisänenergialla?

5
Totta puhut, womanpower.

Anttila on juuri tuollainen miestenkin perässä vedättäjä. Mutta minun tietääkseni hän on kylläkin hallintoylihoitaja. Henkilöstöpäällikkö on toinen. Nainen hänkin ja sinänsä kyllä Anttilan kanssa kuulemma samaa kaliiberia.

Yh ei taida paljon tietää modernista henkilöjohtamisesta. Jos hän on jo kauan keskussairaalassa vahinkoa tehnyt, niin toivottavasti edes eläkeikä on lähellä.

Johtajalääkäri Keistinen on lehtitietojen mukaan viime vuosina hakenut useammankin kerran muualle hommiin, mutta ei ole päässyt.
Häntä keskussairaalan täytyy kestää siis todennäköisesti vielä vuosia.

Kun piirin johtajakin on melkein vasta valittu, niin ei voi kuin toivoa, että uusi  hallintoylihoitaja, Anttilan jäätyä eläkkeelle,  toisi homehtuneeseen keskussairaalan ilmapiirin uusia raikkaita tuulahduksia.

6
Vaasa / Re: Pikipruukki ja vuokrankorotukset
« on: 28. 12. 2007 21:09 »
Olemme asuneet reilut viisi vuotta Pikipruukilla ja olen tyytyväinen. Toissa vuonna ei vuokria korotettu lainkaan! Sen tuntuu moni valittaja unohtaneen. Aikaisemmin yksityisellä tuli aina korotukset ja lopulta myytiin asunto alta. Nyt on turvallista enkä ihmettelisi vaikka asuisimme tässä asunnossa hautaan saakka.
Olen käynyt talokokouksissa missä vuokralaskelmat on esitelty. Kaikkiin kysymyksiin saatiin järkeen käyvät vastaukset. Olisi se nyt perin outoa jos ei vuokra nousisi kun kaikki muukin nousee! Palkkanikin on noussut enemmän!
Olen jutellut toisen asukasedustajan Pikipruukin hallituksessa. Kertoi hän esimerkiksi, että hallituksessa on sopuisaa ja vuokralaisen etu on aina etusijalla. Tuota höpötystä "Pikipruukkipuoleen" perustamisesta ihmettelen. Puoleen perustaminen ei ole helppoa - tarvitaan tuhansia nimiä. Sen "Puolueen" pitäisi saada monta paikkaa kaupunginvaltuustossa, jotta heruisi paikka Pikipruukin hallituksessa. Ja siellähän on jo kaksi asukasta! Taitaa muuten olla enemmänkin. Tiedän että ainakin aikaisemmin ainakin yksi "tavallinen" hallituksen jäsen asui Pikipruukilla, sen yhden valtuutetun vaimo. Minä ainakin haluan äänestää kaupunginvaltuustoon sellaista, joka tietää muustakin kuin Pikipruukin vuokra-asumisesta.

Olemme tässä makselleet sukulaisen viime laman jälkeisiä asuntolainatakauksia ja onneksi ne on nyt loppu. Nyt jää enemmän itse elämiseen vaikka vuokra 40 nousikin. Hyvä on olla meillä ja hyvää uutta vuotta vaan kaikille pikipruukkilaisille, myös tyytymättömille!

7
Yleistä keskustelua / Re: Pohjalainen
« on: 08. 07. 2007 08:08 »
Minkä kirjoitin, sen kirjoitin. Eihän pohjalainen mies voi tunnustaa olleensa väärässä vaikka ammattilainen rautalangasta vääntää totuuden.
Todella halpamaista on Mantilan vihjailla, että psykiatrit ja psykologit muka masentuneita itse tehtailisivat rahan himo silmissä. Näistä ammattilaisista on huutava puute ja kaikilla kädet täynnä työtä muutenkin. Joillakin on sentään vielä ammattietiikkaakin tässä maassa!

Mantilan ajatuksenjuoksu panee epäilemään hänen oma työmoraaliaan. On tunnettua, että juuri sellaisesta ominaisuudesta muita epäilee, joka itseään vaivaa. Epärehellinen epäilee toisia epärehellisyydestä, uskoton on epäilevän mustasukkainen jne.

Lehti siis ottaa aina sellaisen linjan, jolla katsoo eniten tienaavan? Se ei kirjoita kriittisesti suurmainostajien  intresseissä olevista asioista.

- Niin, unohdin mainita, että minulla on kokemusta masennuksesta sekä omakohtaisesti että lähipiiristä. Se ei ole leikin asia.

Mantilankin olisi syytä tutustua johonkin masentuneeseen, niin saisi kuulla suoraa tietoa.

Pages: [1]