Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Toivo Mandell

Pages: [1]
1
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 22. 01. 2010 09:09 »
Tuskimpa tässä tarvitsee kukaan pannata.. Toisaata toi Maahanmuuttajien keskustelu on jo paisunut niin laajalle ja jos pysyttäisiin paikalisissa asioissa enemmän, jotka koskettavat enemmän kaikkia kirjoittajia olisi todella suotusampaa.. Rasimi on vakava asia jota ei suoraan ole näillä sivuilla esiintynyt, mutta hegessä lähennellyt sitä on jo turhauttavaa ja se on paisunut aivan sellaiseksi että se pyörii ympyrää eikä anna mitään uutta enään. Se tuntuu vain olevan joidenkin askartelukenttä ja eivät juuri muuhun keskusteluihin osallistu. Jos rasimia ei esiinniy niin sitä sanallisesti ilmaista, mutta aisian henki huokuu sitä.. Sanan vapaus on täällä päässyt esiin etenkin jos todella sitä vain edustaisi nämä valtalehdet täällä vaasan alueella ja siksi on tämä Vaasan Info aivan paikallaan.. Tapio Parkkari on mahdollistanut meille kaikille hyvän keskustelupaikan ja käytetään sitä oikein..

2
Vaasa / Re: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 30. 07. 2009 00:12 »
 
  Jaa Helin tuntuu viihtyvän erittäin hyvin näillä sivuilla.. Myös maahanmuutto politiikka on tämän rinnalla
  tuntuu olevan läheistä.. Mitäpäs sitä enempää tästä sanomaan.

3
Sekalaista keskustelua / Re: Vihreät
« on: 11. 06. 2009 20:08 »
Jaa ehkä tämä on tyhjästä nyhjäistyä, mutta kai kaikista vihrein ratkasu olisi että me immeiset katoaisimme täältä maan päälta vaikka toiseen ulottovaisuuteen.. Luonto ehkä hoitaa itsensä luonnollisemmin.. Meillä on halu ja se on yleensä kohtuuton luonnon kannalta. Ei nämä asiat todellakaan selviä yksin että on vihereä, tai ruksea.. Kyllä meidän kaikkien olisi omaksuttava että vastustammeko tai kannatammeko, niin ollaan vahingollisia kaikissa tapauksissa..

Tulisi kai olla enemmän kuin jotain mieltä. No tuo on minunkin ogelmani kun tään kirjoitin.. :0)

4
Vaasa / Re: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 05. 06. 2009 16:04 »
No ei todellakaan mieltä ylentävä kuva.. Tähän liittyy niin paljon kauheuksia.. Kysymyksiä ja vastauksia on täällä paljon.. Tässä ei enään ole ilmaisuvapaudesta kysymys, vaan uhoamista.
Muukalaisvastaisuus tässä ilmenee tietysti tässä hetkessä. Myös kuvastaa erittän suurta alemmuuden tuntoa.

5
Yhdistysten Vaasa / Re: Asevelikylän asiat
« on: 26. 07. 2007 08:08 »
Onnitelkaa nyt vielä Edviniäkin, hyvästä luontopolku ideasta..

Toden totta Edvinille täysi tuki ja kunnia saavutuksistaan. Itse polku ja vestokset ovat todella laajasti tunnettuja ympäri maata.


6
Yhdistysten Vaasa / Re: Asevelikylän asiat
« on: 21. 07. 2007 15:03 »
Quote from: Veikko Siltanen link=topic=409.msg22851#msg2285date=1181976134
Onnittelut Sulo Kalliolle director musices-arvonimestä. Seniorien Suomen mestari saa edelleen arvostusta pitkästä työrupeamasta musiikin parissa. Asevelikylän kesäjuhlissa pari kertaa esiintynyt Sulo saa täältä lämpimät onnittelut.

Niin todella Onnitelut Sulo Kalliolle Senjorimestaruudesta ja hienosta arvonimestä..
Ääni sen kuin paraneen.. Sulo alkaa olemaan hyvää vuosikertaa. :)

7
Valtuuston tietoon / Re: Kuntaliitos Vaasa-Mustasaari
« on: 30. 06. 2007 18:06 »
Ei lie kummallista Mustasaarelaisten asenne. Toisaalta mustasaaren kunnasta ovat vanhat elinkeinorakenteet hävinneet. Halvempi veroäyri ei voi enään houkuttaa. Se tulee viellä nousemaan. Kielipolitiikkaan ei voi tukeutua, koska itse ruotsinkieliset pitävät Vaasaa pääkaupunkinaan. Myös suuri osa mustasaarelaisista saa todella leipansä Vaasasta.
Kielipoliittista kysymystä ei tästä voi saada tekemälläkään. Tämä on kaksikielistä aluetta ja tulee olemaan siitä se ei muutu.
Pages: [1]