Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Leppäkerttu

Pages: [1]
1
Yhdistysten Vaasa / Re: Asevelikylän asiat
« on: 04. 06. 2007 13:01 »
Tervehdys kaikille! Täällä keskusteluja lueskelee muuttokuormaa innokkaasti pakkaileva kolmekymppinen pariskunta, josta kesäkuun alussa tulee asevelikyläläisiä. Kävimme eilen tyhjentämässä uuden kodin postilaatikkoa ja olimme jo saaneet ilmoituksen kirpputoritapahtumasta. Ei muuta kuin sinne! 
Uusi koti kauniissa maisemassa on todella hieno asia, mutta hieman mietityttää, että miten me sinne joukkoon sulaudumme...? Löytyykö uusia ystäviä, tuttavia, naapureita...?   
Onko sinne askaan nyt isompikin kolmekymppisten invaasio kun juuri päivällä juttelin puhelimessa kaverin kanssa koka juuri tehnyt muuttoa sinne.. Tai sitten asia ja keskustelijat menee jotenkin yks yhteen..?! ;)
Rintamamiestalo on paras asumismuoto mikäli nykyajan muovipullotalot ei nappaa, ja kerrostalokanikoppikommuunista tai rivariparakista nyt ei kannata edes mitään mainita...! Lukuisia ikätovereitani asuu myös asevelikylässä ja itse asun n.100km pohjoisempaan vastaavanlaisessa paikassa. Ja todellakin tuntuu olevan kovassa huudossa nämä perinnetalot palvelujen ja kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä! :) Lykka till sanois joku..!!

Täällä vielä yksi kolmekymppinen pariskunta, joka muutti muutama päivä sitten Asevelikylään! :D
Kivaa kuulla, että muitakin on nyt samaan aikaan tullut - ehkäpä jopa muksuille tulevia luokkakavereita (?) ;)

Vielä on rintamamiestalo ja autotalli täynnä pahvilaatikoita ja mustia pusseja, mutta eiköhän kaikille ennen pitkää paikka löydy :)


Pages: [1]