Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - OH6AYW

Pages: [1]
1
Oikeastaan poliisin touhut ihmetyttää?

Olen keskustellut muutaman sairaalan työntekijän kanssa ja vaikuttaa silleen, että entisen teknisen päällikön alaisia (myös eläkkeellä jo olevat) ei ole kuulusteltu, saatikka henkilöitä, jotka ovat omalta osaltaan olleet hankintojen kanssa tekemisissä. Kyllä tuo porukka jotakin tietää, olen itse kuullut heidän kertovan.

Olisi kuvitellut, että runsaasti urakoita saneet yritykset olisi kuulusteltu. Vastaavasti niitä urakoitsijoita olisi kuulusteltu, jotka eivät urakoita ole saaneet. Luulisi, että joku olisi jotakin merkittävää kertonut. Mutta, kun hommaa ei pystytä tai haluta hoitaa kunnolla. Mistä kiikastaa?

Entä mitenkä asiaa poliisissa on voinut hoitaa Granö-niminen henkilö, kun sairaalassa vaikuttaa saman niminen henkilö johtoportaassa. Olisiko poika ja isä?

Kaiken huipuksi entisen teknisen päällikön entinen vaimo nyt vaatii omaa osuuttaan vääryydellä hankitusta omaisuudesta ja elinkorkoa.

Aiemmin törkeyden huippu oli, että kun meni jonkun eteiseen paskalle, soitti ovikelloa ja pyysi paperia,
mutta tämä on kyllä nyt uusin TÖRKEYDEN HUIPPU!

Toivottavasti käräjäoikeus osaa tehdä sen ainoan oikean päätöksen asiassa.

Pages: [1]