Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - R B Rintamäki

Pages: [1] 2
1
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 09. 07. 2013 20:08 »
Retusointi oli huipussaan  huiputettaessa ihmiskuntaa USA :n kuussakäyntiä elokuvateknologian avulla. Tänä päivänä voidaan puhua vastaavasta tapauksesta  mars luotaimen tekemistä kuvauksista.

2
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 02. 07. 2013 06:06 »
Suurimpina esteitä tietotekniikan käytölle tulevaisuuden koulutuksessa ovat raha, politiikka , asenteet ja mielikuvitus. Lähes jokaisessa perheessä on tänä päivänä ainakin yksi tietokone. Jokaiselle nuorelle tulisi antaa tämä mahdollisuus, koska se on pääomaa tulevaisuuteen. Nykyhallitus ei ilmeisesti kykene tekemään  koulutukseen  liittyviä päätöksiä mm. Kielipoliittisista syistä johtuen. Joku taho haluaa nähdä , mitä ruotsissa päätetään ja sitten teemme samalla tavoin. Etäkoulutuksen tuoma mahdollisuus olisi nyt jo harkinnan paikka. Tällä tavoin voisimme  siirtyä maasta toiseen ja saada koulutusta eri maiden opettajien avustuksella asettumalla heidän luokkahuoneisiinsa oppilaiksi.

3
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 25. 05. 2013 12:12 »
Hieno taktinen veto tuo makkarajuttu. Nyt siellä joku valopää keksi, että makkaran voimalla  saadaan tuotua  esiin, että miksi te nuoret meidän autoja poltatte. Polttakaa niiden autoja, jotka ovat vastuussa teidän ongelmistanne, eli varakkaat ruotsalaiset. Elikkä ensi viikolla todennäköisesti poltellaan kalliimpia autoja. Eiköhän pian kumiluoditkin lentele ja vesitykit roisku.

4
Vaasa / Vs: Kemira
« on: 12. 05. 2013 09:09 »
70 luvun rikkihapon/kemiran väki olivatkin ertyisen puhtoisia , kun polttavan saunan lisäksi oli polttava vesi. Nyt pitäisi vanhojen kemiralaisten puhua suu puhtaaksi menneistä virheistä. Se on suorastaan velvollisuus vaasalaisia kohtaan, eikä kiittää kemiraa irtisanomosista olemalla hiljaa.

5
Vaasa / Vs: Kemira
« on: 11. 05. 2013 07:07 »
Vuosikymmenet pukinjärveltä valuneet vesimassat ovat myrkyttäneet myös onkilahden. Tämän vuoksi olisi selvitettävä , miten terveellistä on syödä kaloja, jotka on kalastettu onkilahdesta. Onkilahden perukassa on mm. Myrkyllisiä sähkötolppia upotettu metrin välein koko rannan pituudelta. Olisiko onkilahden perukka myös ruopattava myrkkyjäämien vuoksi?.

6
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 02. 05. 2013 05:05 »
Olisikohan aika uudenlaiselle ajattelulle yritystoiminnan suhteen. Nyt on suomessakin havahduttu klobaalin kvarttaalitalouden seurauksiin, joka johtaa ennemmin tai myöhemmin itsetuhoon. Olisi herätettävä henkiin uuden mallinen osuuskauppahenki , jossa tärkeitä tekijöitä olisivat työntekijät ja jatkuva menestys sekä kasvu suomessa. Valtio voisi suunnata alkuvaiheessa avustukset ensisijaisesti tällaisiin yrityksiin jotka investoisivat Suomeen. Palkkausjärjestelmän tulisi olla joustava ja kasvua edistävä. Mallin rakentamiseksi olisi käytettävä asiantuntijoita. Valtio voisi olla mukana verotuksellisesti mielummin tällaisessa toiminnassa , kuin jakamassa rahoja ulkomaille.

7
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 26. 04. 2013 19:07 »
Joona on täysin oikeassa. Miksi suomessa on tehtävä samat virheet jälleen kerran apinoidessaan ruotsia täysin järjen vastaisesti. Maahanmuutto on saatava järkevälle tasolle myös vaasassa, tai joudumme nostamaan veroäyriä pelkän kulttuurin takia, joka meitä ei edes kiinnosta.

8
Mitä tulee palvelusektoriin  pätee myös sama kehitys. Ikeassa on jo käytössä itsepalvelu maksun osalta. Eli asiakas maksaa itse koodin mukaan ja valvova silmä on tietenkin taustalla kameran toisella puolella. Myös hälyttimet ovat varmistamassa laittomuuksia. Mitä tulee hoitoalalle on sielläkin mahdollisuuksia tekniselle kehitykselle . Vaipan vaihto ja pesu on täysin tehtävissä automaation avulla. Emme saa olla niin yksinkertaisia, että uskoisimme kehityksen jäävän tälle tasolle. Kehitys tulee väistämättä lisääntymään yhä nopeammin , vaikka sitä eivät kaikki ymmärrä. Itse olen nähnyt huiman kehittymisen koko työhistoriani ajan ja pyrkinyt sitä myös omalta osaltani kehittämään.

9
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 25. 04. 2013 16:04 »
Maken ehdotus perussuomalaisten kannatuksen tuplaamiseksi olisi hyvä. Perussuomalaiset voisivat todellakin lähteä ehdottamaan puoluetuen puolittamista. Tämä panisi vastustajat polvilleen, koska monen puolueen elinehto on puoluetuesta saama rahoitus.

10
Kemiran suhteen vaasassa on tärkeintä, että huolehditaan siitä, että sen edeltäjän rikkihapon saasteet pukinjärvelle ja onkilahteen selvitetään, ennenkuin kemira livahtaa toisiin maisemiin. Mitä tulee suomen kilpailukykyyn tulevaisuudessa on teollisuuden osalta jatkuva koulutus, joka kestää koko työhistorian. Koska teknologia kehittyy yhä huimempaa vauhtia. Tämä koskee kaikkia henkilöstöryhmiä asetajasta insinööreihin. Automaation lisääntyminen on itsestäänselvyys. Emme tule tarvitsemaan hirveästi työvoimaa, koska robotit ja automaatiolinjat huolehtivat työn tekemisestä yhä enemmän. Tämä on ainut keino taistella maita vastaan, joilla on ns. Halpoja käsiä. En ymmärrä poliitikkoja , jotka hamuavat maahamme lukutaidotonta väkeä. Koska se tuo vain kustannuksia ja lisää työttömyyttä joka tulee valitettavasti muutenkin lisäätymään kantasuomalaistenkin osalta. Joku poliitikko on tietenkin innokas tietämään , kuka maksaa verot, jos ei saada työvoimaa kehitysmaista. Voimme tulevaisuudessa harkita ns. Automaatioveron käyttöönottoa. Onhan kohtuullista verottaa automaatiolinjaa ,joka tekee kahdenkymmenen ihmisen työn.

11
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 20. 04. 2013 15:03 »
Eikka on täysin oikeassa. On kyseenalaista sotkea politiikkaa ja sairauden hoitoa keskenään, niissä toimii täysin eri lainalaisuudet, koska jos politiikassa on väärässä , voi menestyä vielä seuraavissa vaaleissa. Jos siraanhoidossa on väärässä, ei tule seuraavaa kertaa. Sitä paitsi joka puolueessa on omat kannattajansa kaikille hoitomuodoille, vai onko tehty joku tutkimus tätä koskien?.

12
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 19. 04. 2013 07:07 »
Eiköhän se ole sitä pahinta rasismia ,joka täällä kohdistetaan vähän koulutettuihin ,joita ovat mm. Maahanmuuttajat. On se vaan kumma, että em. Eivät ymmärrä omaa rasistisuuttaan.

13
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 19. 04. 2013 07:07 »
Ihmiset, jotka kykenevät työllistämään itsensä ovat normaaleja fiksumpia ,sen kummemmin erittelemättä. Kaikki puolueet ovat aikanaan pyrkineet tavoittamaan kansansuosiota populistisin keinoin. Eiköhän kyse ole pikemminkin siitä, että muut puolueet ovat pahasti tyrineet ja täten antaneet mahdollisuuden populismin käyttöön eli luoneet pohjan kansankiihotukseen, joka on vielä kaukana perussuomalaisista. Vastustajat käyttävät yleensä populistista propagandaa menestyvää puoluetta kohtaan moittimalla heitä aiheettomasti esim. Rasisteiksi. Tarkoitin hyvän fyysisen kunnon omaavilla lahjakkailla henkilöillä ihan tavallisia ihmisiä, jotka ovat ymmärtäneet hivenaine / vitamiinitasapainon merkityksen kuntonsa ylläpitämiseksi, sekä tietenkin liikunnan ja terveellisen ravinnon huomioon ottamista. Ei kukaan voi määritellä , kuinka pitkälle joku keski ikäinen henkilö vielä kouluttautuu. Tänä päivänä on nimittäin niin, että jokaisen työelämässä olevan ihmisen on koulutettava itseään menestyäkseen tehtävässään oli sitten insinööri ,rakennusmies .

14
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 19. 04. 2013 05:05 »
Ollessani työelämässä jouduin tekemisiin monien ihmisten kanssa, yhteistä heille kaikille oli se, että jokainen oli lahjakas omalla tavallaan huolimatta erilaisista lähtökohdistaan. Oli ylioppilaita kymmeniä vuosia asennustehtävissä. Oli kansakoulupohjalla eri tehtävissä olevia ihmisiä , joista joku lähti eläkkeelle ylempänä toimihenkilönä. Muutamalla oli 60v. 20 vuotiaan fyysinen kunto, jota pidän erityisen lahjakkaana. Tuli juoksupoikana, meni eläkkeelle talouspäällikkönä. Esimerkkejä on lukuisia. En karsinoisi ihmisiä lahjattomaksi pelkän peruskoulutuksen perusteella, tai mitä puoluetta hän kannattaa jossakin elämänsä vaiheessa.

15
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 09. 04. 2013 12:12 »
Tietenkin on muistettava , että pelkän mausteen syöminenkään ei onnistu , kuten nyt on joidenkin päämäärä.

16
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 09. 04. 2013 05:05 »
Edellämainituista teksteistä päätellen ongelma mamujen kotouttamiseen näyttääkin olevan kantasuomalaisissa. Vaikuttaa siltä, että koulutusta ovatkin saaneet väärät henkilöt. Ehdotankin, että kotouttamiskoulutusta ei pidetäkkään mamuille , vaan kantasuomalaisille. Eli rasisteille.

17
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 08. 04. 2013 10:10 »
Olen mielenkiinnolla seurannut, kuinka monet kansanedustajat tietämättömyyttään korostavat sitä, että monet yrityksissä toimivat lähinnä toimihenkilöinä olevat henkilöt luetaan maahanmuuttajiksi. He ovat pääsääntöisesti tehneet määräaikaisen sopimuksen ja ovat täällä kouluttautumassa ,jonka jälkeen he palaavat hoitamaan vastaavia tehtäviä kotimaahansa, joitakin poikkeuksia lukuunottamatta. Heillä on täällä olemiseen täysin erilainen status, kuin pakolaisilla tai mitä työperäisellä maahanmuutolla yleisesti ymmärretään. Monilla palkka on vastaava, kuin heidän kotimaassaan, eli huomattavasti pienempi. Sopimukset on tehty heidän kotimaassaan yritysten tytär yhtiöissä.

18
Sekalaista keskustelua / Vs: Rakkaamme - Pohjois-Korea
« on: 08. 04. 2013 09:09 »
Tästä voimmekin siirtyä suomen armejaan ,joka on ajetaan alas  yhä enemmän. Presidentti Halonen on saanut agressiivisen ja sotaisan kissin Putinilta. Tästä ilmeisen jalosukuisesta kissasta voitaisiin tehdä ylipäällikkö ja sen jälkeläisistä suomen armejan perusta. Tosin on ensin varmistettava, että siihen ei ole sijoitettuna lähetintä, jolloin se voisi toimia vakoojana.Tämä voisi miellyttää Puolustusministeriä sillä ehdolla, että ylipäällikkö ymmärtäisi ruotsia.

19
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 08. 04. 2013 07:07 »
Olemme joutuneet vaasassa sellaiseen tilanteeseen väkivallan suhteen, että jotain pitäisi tehdä asian eteen.Ehdotankin. Koska monet mamut kunnioittavat omaa uskontoaan ja siihen liittyvää käyttäytymisnormia enemmän, kuin paikallisia lakeja. Tätä tulisi myös käyttää hyväksi siten, että esim. Paikallinen uskonnollinen johtaja osallistuisi esim. Tuomioistuimen istuntoon kutakin uskontoa koskien. Tai ainakin saisi päätöksen ja ao. Henkilön nimen ja tarvittaessa pitäisi asianmukaisen keskustelun yhdessä suvun kanssa. Tämä tietenkin edellyttää , että viranomainen kysyy nimen yhteydessä myös uskonnon.

20
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 06. 04. 2013 12:12 »
Suuruusluokka olisi se, että100 kantasuomalaista jouduttaisiin viemään poliisilaitokselle ja 20 poliisia terveysasemalle. Puhutaan jo todella vakavista asioista. Lisäksi suomalaiseen kulttuuriin kuuluu virkavallan kunnioittaminen jota mamut näyttävät täällä halveksivan. Ja nyt puhutaan pelkästään tästä kaupungista.

21
Sekalaista keskustelua / Vs: Päättömät Uutiset:
« on: 06. 04. 2013 10:10 »
Tuohan merkitsee sitä, että on lähetettävä delegaatio tapaamaan kuningasta.Se voisi koostua persuista ja RKP:stä, koska ovat kaikkein isänmaallisimpia. Samalla he voisivat sopia keskinäiset kinastelunsa ja täten ajatella jo seuraavia vaaleja. He voisivat lyödä ns.hynttyyt yhteen ja jakaa tehtävät niille osa-alueille jossa he ovat parhaimmillaan.Elikkä RKP:lle sopisi sieraimien alapuolinen osa ts. Verbaalinen osuus ja persuille taas sieraimien yläpuolinen osuus, eli ajatteleminen.

22
Sekalaista keskustelua / Vs: Rakkaamme - Pohjois-Korea
« on: 06. 04. 2013 07:07 »
Siinä vaiheessa juhlaa, kun isoisän kunniaksi ammuttanee iso raketti ja USA. Pudottaa sen saman tien, niin Kim Jong-un saa herneen nenään.

23
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 05. 04. 2013 11:11 »
Voisimme ottaa käyttöön uudelleen ns. Bilaretaarisen kaupan Venäjän kanssa . Me antaisimme vankeja ja he näille ilmaishoidon. Saisivat tarpeellista työvoimaa, joista osa osaisi jopa venäjää.

24
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 05. 04. 2013 07:07 »
Pohjoismaiset ystävämme ovat myös tehokkaasti myötävaikuttaneet siihen, että täältä on siirtynyt yrityksiä pääkonttoreineen muihin pohjoismaihin. Naapurimaiden valtiot ovat suurella omistusosuudellaan myötävaikuttaneet siihen, että jäljelle jääneet osuudet on ajettu alas suomessa. Näitä yrityksiä ovat olleet mm. Sampo, Nordea, Sonera j.n.e. Valitettavasti lisää tulee koko ajan. Tätä pitäisi poliitikkojen miettiä todella vakavasti.

25
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 04. 04. 2013 19:07 »
Anteeksi Eklund , kun en tyhmyyttäni ymmärtänyt todellista tilannetta. Huomioiden tilanteesi oli se kotimaiselta kuljettajalta väärin , jos on käskenyt sinua poistumaan takovesta , vaikka olet joutunut kulkeman kainalokepeillä.

26
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 04. 04. 2013 18:06 »
Korjaisin em. Sen verran, että 50 luvulla oli rahastajatyttö ja hän istui takana, kävi kyllä edessäkin rahastamassa, mutta joka tapauksessa ulos mentiin  yleensä takaa. Joskus oli kyllä niin täyttä, että mentiin mistä päästiin.

27
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 04. 04. 2013 17:05 »
En ymmärrä, mitä Henry haluaa tuoda esiin sillä, että musta mies sallii hänen mennä etuovesta, onko kenties kaikki valkoiset pahoja ja mustat hyviä. Jos kyseessä on terveraajainen ihminen, kuten ajattelen, niin olisi aika loogista, että poistuessa käytetään takaovea, kuten käytettiin jo 50luvulla, ettei törmätä vastaantulijoihin. Jos joskus menen bussiin olisi melkoinen häslinki, kun ihmisiä tulisi vastaan ja itse yrittäisin sisään. Bussiaikataulut on ymmärtääkseni vedettyniin tiukaksi, että tällaisia typeriä aikaavieviviä törmäilyjä pitäisi välttää.

28
Sekalaista keskustelua / Vs: Rakkaamme - Pohjois-Korea
« on: 04. 04. 2013 11:11 »
Ompa Tuomiojalla mielenkiintoinen näkemys.Ei ole merkkejä siitä, että pohjoiskorea toteuttaisi uhkauksiaan.Ohjuksien siirto itärantaan ja ennen näkemätön uhittelu. Enään ei tarvita muuta, kuin, että sormi lipsahtaa väärään nappiin. Kiinakin on herännyt viemällä joukkojaan pohjoiskorean rajalle, ilmeisesti sen vuoksi, että eteläkoreaan joukot eivät juoksisi innoissaan liian pitkälle. Tai sitten tukijoukoiksi pohjoiskorealle.

29
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 04. 04. 2013 08:08 »
Jos nyt oikein mennään saivartelun puolelle. Niin voimme kysyä, olisiko Suomen karttaa hieman syytä muuttaa?. Suomineidollahan on selvästi natsitervehdys.

30
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 04. 04. 2013 07:07 »
Olen sitä mieltä, että meidän on voitettava Ruotsi jälleen kerran. Nyt heillä kuntia, jossa kantaruotsalaiset ovat ns. Maahanmuuttajien asemassa eli vähemmistönä omassa kunnassaan .Meillä voisi olla tavoite, että kantasuomalaiset olisivat vähemmistönä koko maassa. No tätä menoa se tapahtuukin n.30 vuodessa.

31
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 03. 04. 2013 18:06 »
Viro on Eu. Maa, ja Suomessa on paljon virolaisia töissä.Tuossa naapurissakin tekevät uutta kattoa. Nyt on kysymys siitä, että jos otetaan , heistä on myös huolehdittava. Kaikki on saatava koulutettua ja heille on taaattavaa työpaikka. Nyt vain sattuu olemaan niin, että omassakin massa on niin paljon työttömiä, ettei kortistoon kannataa ottaa liikaa ihmisiä, sitä ei edes Suomenkaan talous kestä. Maahanmuutto kriittisyys on juuri sitä, että otetaan niin paljon, että siitä ei synny kohtuutonta haittaa. Sitä vaan ei kaikki tunnu tajuavan.


32
Sekalaista keskustelua / Vs: Venäjä ja Suomi
« on: 03. 04. 2013 15:03 »
Suomen olisi kaikin mahdollisin keinoin pyrittävä pitämään portti auki venäjälle. Suomi voisi älykkäästi käyttää hyväksi Venäjän suuruutta ja läheisyyttä. Suomalainen korkea teknologia voisi vielä paremmin hyödyntää venäjän kauppaa. Suomelle oli erittäin hyödyllistä, kun meillä oli bilaretaarinen kauppasopimus. Veimme teknologia tuotteta ja saimme raaka-ainetta. Näin pieni maa voisi nostaa elintasoaan pitkälle jo venäjän kaupallakin . Naapurimme lännessä eivät kenties sitä hyväksyisi vetoamalla Eu. Sääntöihin. Ruotsi tulisi varmaan lisäämään huomattavasti venäjän kauppaa, jos Vaasasta olisi silta Uumeoon.

33
Amerikkalaiset toimittivat leningradiin ruokatarvikkeita jäämeren kautta, joita kyllä löytyi myös venäläisiltä sotilailtakin. Suomi olisi voinut jos olisi halunnut katkaista muurmannin rata, jolloin Leningradissa olisi ollut tukalat paikat, tosin Amerikasta tuli uhkauksia julistaa sota Suomea vastaan, jos rata katkaistaan.Tihutöitähän kyllä tehtiin. Oletettavasti Mannerheimin käsky oli, että rataa ei katkaista pysyvästi, joka olisi ollut kyllä mahdollista, mutta viisaana taktikkona hän lunasti itselleen menolipun Sveitsiin mm. Juuri ,antamalla ruokakuljetuksen toimia, sekä olla osallistumatta Leningradin piiritykseen.Suomalaisten olisi pitänyt vaihtaa Leningradin lähellä olevat alueet ylemmäs pohjoiseen . En tiedä , olisiko se ollut mahdollista siinä tilanteessa ennen sotaa.

34
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 02. 04. 2013 05:05 »
Näyttää sltä, että nämä suurimmat ongelmat kulminoituvat taas kahteen vanhaan seikkaan.Voisimmeko jo vihdoin tehdä sille jotain. Kaksituhatta vuotta on tapeltu siitä, mikä on parempi, KORAANI tai RAAMATTU. Suurin piirtein sama sisältö, sanat hieman eri järjestyksessä. Aloitetaan nimestä, josta voisi tehdä jopa nimikilpailun .Sen jälkeen voisi perehtyä sisältöön. Palkintona meille kaikille ikuinen rauha. KORAAMA.

35
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 31. 03. 2013 19:07 »
Sivupersoona on oikeassa nimiasiasta. Voisiko hän kuitenkin tarkentaa lauseen annetaan ympäri korvia.

36
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 31. 03. 2013 18:06 »
He.He. Voiskohan mahdollista korean sotaakin syyttää huonoista sanan valikoinneista. Kyllä aikuisen pitää tajuta, mitä kirjoittaa.

37
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 31. 03. 2013 17:05 »
Lieköhän itse terroristi, kun tuollaisia kehtaa kirjoittaa, että voi antaa kranaatteja  terroristijärjestöille.Uskomatonta. Suopo perään.

38
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 30. 03. 2013 04:04 »
Vasemmistoa viedään , kuin pässiä narussa. Katainen narun päässä. Jotkut vielä kehtaavat ivailla Soinia , kun ei suostunut samaan farssiin.

39
Sekalaista keskustelua / Vs: Rakkaamme - Pohjois-Korea
« on: 29. 03. 2013 07:07 »
Suomellahan on jo näkymättömiä pommikoneita ja tätä menoa näkymätön armejakin, kiitos puolustusministerin.Pohjoiskorean johto on ajanut itsensä nurkkaan, josta ei ole heidän kannaltaan kunniallista ulospääsyä muuten, kuin sota. Vaikka heillä on runsaslukuinen armeja se ei sovellu, kuin ns. Salamasotaan. Jo viikon kuluttua huoltoon liittyvät ongelmat alkavat vaikuttaa. Kiinan apu on ratkaisevassa asemassa. Jos Pohjoiskorea käyttää atomiaseitaan se on sille itsemurha. Mikäli tilanne pitkittyy joillakin vuosilla se on taas USA:n kannalta huono asia, koska Pohjoiskorea kykenee kenties kehittämään pitkän matkan ohjuksiaan.

40
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 27. 03. 2013 14:02 »
Lisäksi valtion kassaan kertyy liikevaihtoveroa. Siitä huolimatta tulos on negatiivinen.

Pages: [1] 2