Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - riivinrauta

Pages: [1]
1
Sekalaista keskustelua / Vs: Valtuustoehdokkaat
« on: 01. 10. 2012 10:10 »
Hyviä typpejähän monet kansanedustajista on.  Niinkuin tämä Tolppanen.  Olen sitä mieltä että ääni pitää antaa sellaiselle, jonka tuntee ja tietää.   Minä en ainakaan ääntäni anna kenellekään julkkikselle.

2
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuutto ja pakolaiset
« on: 01. 10. 2012 10:10 »
Tässä on sitten toinenkin pohjalaanen ämmä joka on jetsulleen samaa mieltä.  Mutta kyllä huomio pitää kiinnittää myös kaljaa kittaaviin äijänköriläisiin, jokka ei muuta kun haisoo soffalla. Ja ne on ehtaa suomalaista mallia.

3
Sekalaista keskustelua / Koirien sarjamurhat Vaasassa
« on: 30. 11. 2011 15:03 »
Vaasassa on parin viime päivän aikana tullut esille puolenkymmentä tapausta, missä koira on syönyt rotanmyrkkyä.  Näyttää siltä että myrkky on kylvetty maastoon tarkoituksella.

Pohjalainen
Rotanmyrkky oli koitua Sepänkylässä asustavan mäyräkoira Oskarin kohtaloksi syyskuun lopulla. Kaksitoistavuotias koira kuitenkin selvisi saamansa hoidon ansiosta, mutta toipuminen vei viikkoja

Pohjalainen

4
Sekalaista keskustelua / Vs: Kysy - kansa vastaa
« on: 05. 11. 2011 10:10 »
Asiaantuntija on oikeassa (huokaus). Pahinta on se, että täällä ei ole tilaa naisille. Minä ainakaan en oikein uskalla tänne tulla, vaikka ukolle uskallan kyllä panna hanttiin.

5
Yleistä keskustelua / Vs: Sitä ittiänsä
« on: 25. 10. 2011 11:11 »
Pesitkö muuten kätesi sen jälkeen kun olit puhunut kännykkään wc-pöntöltä?  Entä pesitkö kännykän?

6
Sekalaista keskustelua / Vs: Suksi takaisin keskusteluun!
« on: 19. 10. 2011 18:06 »
Kiitokset Kari Lajuselle.  Moderaattoreilla on siis paljon valtaa ja myös vastuuta.  Tuskin monikaan moderoinnin kohteeksi joutuva kokee sitä oikeudenmukaisena.  Tällaisia me olemme.

Ylläpito voidaan siis tuomita vain sen vuoksi että on perustanut foorumin, jonne joku kirjoittaa jotain josta tulee tuomio? 

7
Sekalaista keskustelua / Vs: Suksi takaisin keskusteluun!
« on: 19. 10. 2011 14:02 »
Voisiko joku kertoa minulle mikä on ylläpidon ja moderattoreiden työnjako?  Olen ymmärtänyt että ylläpito lähinnä mahdollistaa tällaisen foorumin ja modet hoitavat ns. likaisen työn?

Pages: [1]