Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Pappa Razzi

Pages: [1] 2
1
Ihmisten, varsinkin vanhusten hyvinvointi, on asia jonka tulee ohittaa kaikki toisarvoiset rahareijät kuten hevosurheilukeskus, jalkapallostadion jne. 

Me olemme kaikki tämän moraalisesti velkaa nyt vanhusikää elävälle sukupolvelle.  He ovat luoneet nykyisen vallassa olevan sukupolven hyvinvoinnin omalla työllään.

Kuina moni nykyisistä keski-ikäisistä on perinyt hyvinvointinsa?

2
Sadan vanhusten laitospaikan alasajaminen on kauhistuttava teko.  Kaikki tämä tapahtuu säästöihin vetoamalla.
-Säästöihin ei päästä kuin sulkemalla osastoja, sanoo sosiaaöi- ja terveyslautakunnan puhaeaenjohtaja Thomas Öhman.

Kysymys on siis siitä, että säästöt onsaatava mahtumaan kh.N määrittelemiin raameihin.  Näihin raaameihin eai kuulu vanhusten inhimillinean kohtelu, ei omaisten huoli ja lisääntynyt työtakka.

-Ketään ei ajeta kadulle, vaan kaikilla tulee olla seurantapaikka, sanoo perusturvajohtaja Juka Kentala.

Mitä tuo seurantapaikka tarkoittaa?

Vanhuksille ja omaisillae on luvassa kovat ajat nyt kun demarit ovat ryhtyneet kokoomuksen ja rkp:läisten kanssa samaan kelkkaan.

Ne, joita asia koskee eivät kirjoittele foorumeilla, vaan kärsivät hiljaa sänkyjaensä pohjalla.

3
Yleistä keskustelua / Etana, etana, näytä sarves
« on: 28. 07. 2012 18:06 »
Lukasin tuon tappaja-etanan jutun Pohjalaisesta. Olen niitä nähnyt jo viime vuonna Vaasassa vanhan kaatopaikan kohdalla massoittain.

Muualla maailmassa tappajaetana on aiheuttanut sen, että tonttien hinnat ovat laskeneet, missä näitä etanoita oon, mutta ei varmastikaan Vaasassa.

Muuten etanat menevät hanakasti ns. kalja-ansaan, ne ovat persoja kaljan hajulle. Yksi luonnon mukainen hyvin tehokas myrkky on kofeiini. Laimea seos riittää ja etanat kuolevat parin päivän sisällä ja se taas houkuttelee lisää etanoita ja nekin sitten saavat kofeiini-annoksensa.

4
Vaasan sosiaalipalvelut / Vs: Kondis-hanke
« on: 07. 09. 2011 11:11 »
Kirjoitin muutama vuosi sitten tässä ketjussa että asumme mamman kanssa 52,5 neliön luukussa lähellä palveluja ja olisimme kiinnostuneita kondisasumisesta mutta rahat eivät taida riittää.  Slloin sanotiin että kondisasunnon saa omakotitalon hinnalla.

Nyt molemmat lapset ovat muuttaneet ulkomaille ja meillä on asunnon lisäksi talviasuttava kasämökki, jota lapset eivät halua ja jota emme pian enää jaksa ylläpitää.   Uskomme siis rahojemme riittävän kondisasuntoon jos sellainen palvelu joskus valmistuu.

Tiedämme muitakin ikäisiämme, jotka ovat asiasta kiinnostuneet.  Toivtavsti pääsette pian rakentamaan muuten aika menee ohitse ainakin meidän kohdaltamme.

5
Luulen että seinäjokisille ei ole merellä, puistokaduilla, museolla, taidehallilla jne mitään merkitystä.  Seinäjokisille riittää halpa-halli-laatikot.  Jos muuttaa peräkylästä kirkonkylään, niin kaikki tuntuu uudelta ja hienolta.

6
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 17. 03. 2011 14:02 »
Tarkoitat varmaan tätä:
""Poikaseni, kunpa tietäisit, miten vähällä järjellä tätä maailmaa hallitaan."

Mitä sanot tästä:
"Demokratia on hieno asia, mutta aivan liian arvokas annettavaksi kansan käsiin."

Tai tästä:
"Kaikki asiat ovat joko liian suuria tai liian pieniä kansanäänestyksellä ratkaistaviksi."

8
Yleistä keskustelua / Vs: Ikea Vaasaan?
« on: 10. 03. 2011 14:02 »
Minusta Sinä Klasu olet jäävi.  Olet itse töissä peltomaketissa, minne päästäkseen täytyy olla auto. Entä jos ei ole autoa. Tai on jo sen ikäinen että ei saa enää ajokorttia, mutta haluaisi halvat kumisaappaat, joita teillä ehkä sattuu olemaan?

9
Vaasassa oli aikoinaan poliisimaestari, joka ei hyväksnyt terasseja kesäisin, koska ne levittävät juoppoutta ja huonoa elämää.  Sama poliisimeastari kielsi M.A, Nimmisen esiintuymisen kauppatorilla kulkutautialain perusteella.

Sama henkinen tila tuntuu vaivaavan vaasalaisia päättäjiä vieläkin.

10
Vaasa / Vs: Kuseeko kaupunkisuunnittelu kintuilleen?
« on: 10. 03. 2011 11:11 »
Ei voi sanoa että vaasalaiset eivät ole kinnostuneita.  Minun ikäluokkani keskuudessa on paljon senioreja, jotka ovat kiinnostuneita laadukkaasta palvelusta ja asumisesta.  Moni on valmis vaihtamaan omakotitalonsa hyviin palveluihin mutta ne eivät kyllä tarkoita kynnyksettömiä asuntoja, joissa on turvakahva kylppärissä ja eteisessä turvapuhelin.

Ainoat, jotka eivät ole kiinnostuneita ovat parhaassa työvireessä olevat virkamiehet ja luottamusmiehet.  He elävät kuin eivät koskaan tulisi itse vanhoiksi.

Minua myös ihmetyttää peli jota Vaasassa pelataan.  Vanhusten palvelutalo on suunniteltu milloin Huutonimen sairaalan aluaeelle, milloin kasarmialueelle, milloin minnekin.  Ja nyt viimeeksi ilmeisesti matkahuollontorille.

Yksikään näkemistäni kunnan suunnitelmista ei vastaa mielikuvaani senioreisden palveluasumisesta.. Minä en missään tapauksessa tule muuttamaan mihinkään betonihirviöön. Haluan ympärilleni palveluja ja tilaa mieluimmin 1-2 kerroksessa ja olen niistä myös valmis maksamaan.

11
Yleistä keskustelua / Vs: Vaalit 2011
« on: 29. 01. 2011 16:04 »
No nyt kannattaa kysellä Mape Mäntymaalta Pohjalaisen sivulla.

Kysy vaikka kump ion pahempi rosvo:  Ilkka Kanerva  vai Markku Lumio?

http://www.pohjalainen.fi/Article.jsp?article=549730&Title=M%E4ntymaa+avasi+vaalikampanjansa

12
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 29. 01. 2011 15:03 »
Kiitos.  Otan välittömästi käyttöön käsitteen Lex Lumio.

13
Yleistä keskustelua / Vs: Vaalit 2011
« on: 29. 01. 2011 15:03 »
Minusta ei koskaan tule persua, mutta siitä huolimatta olen päättänyt äänestää heitä.  Annan heille neljän vuoiden valtakirjan yrittää  muuttaa nykyinen meno. Olet varmaan kuullut lauseen, jota täälläkin on toisteltu:  "Mieltään muuttava äänestäjä on demokratian vaeltava ritari".

Ei siihen muuta syytä tarvita kuin kyllästyminen nykymenoon. Kyllä se sitten siitä suttaantuu.14
Sekalaista keskustelua / Vs: LEIPÄÄ!
« on: 14. 01. 2011 11:11 »
Meillä suurina juhlapäivinä syödään "kaksoisleipiä". Eli maalahden limppua ja päälle voita ja raavia sikaa tai lohta ja toinen missä on vaaleata vuokaleipää ja savusiikaa tai savulohta tai kylmäsavulohta ja kotikaljaa.  Voiko parempaa olla?

15
Yleistä keskustelua / Vs: VLP - oletteko tyytyväisiä?
« on: 14. 01. 2011 11:11 »
Meillä on joskus 1962-63 VLP:ltä hankittu lankapuhelin ,josta ei enää löydy osakekirjaa. Onko mahadollista että se menetetään?

16
Yleistä keskustelua / Vs: Vaasalaisia kummitustarinoita
« on: 02. 01. 2011 09:09 »
Melko tyypillinen kaupunkilegenda.  Story perustuu vain sille, mitä ystävätär on kertonut.  Kunnioitan syvästi konsulinnaa, joka on oppinut käyttämään kännyä.  Konsulinnalla lienee ikääkin jo xxx vuotta.

17
Siihen aikaan kun Pappa Razzi oli vielä paparazzi, herrasväkeen suhtauduttiin kunnioituksella.  Ei tullut edes mieleen että johtajista olisi julkaistu epäedullisia kuvia.  Jopa tuhkakuppi retusoitiin kuvasta.

Toimittaja teititteli haastateltavaa ja ikäviä aiheita pyrittiin kaikin tavoin kiertämään.  Toimituksessa toimitussihteeri pani sitten viimeisen pisteensä, ja jos ei sitä tehnyt, niin päätoimittaja viimeistään.

Nyt ei millän ole mitään väliä.  Jos vain jostain asiasta löytyy vaikka seksiä niin se julkaistaan lööpeissä asti.

Herrat päättivät isoista asioista kabineteissä konjakkilasi kännyssä ja kuvaajilla ja toimittajilla ei ollut niihin paikkoihin mitään asiaa. 

Nyt saat lukea päätöksistä netistä heti kunne on tehty.  Jos jostain ei haluta kertoa, niin joku asian vuotaa kuitenkin.

18
Sekalaista keskustelua / Vs: Ennustus vuodelle 2011
« on: 31. 12. 2010 16:04 »
-Salinin vaientamiseen tarkoitettu raha perutaan ja annetaan vanhusten kävelyttämiseen.
-Lapsiperheiden tuki nousee 15%
-Vaasan väkiluku kasvaa 500 hengellä
-Vaasa ei vastaanota ainuttakaan pakolaista
-Sundominlahden ruoppaus aloitetaan
-Kaupungin veroäyri laskee 1,1 prosenttia
-Kaupunginjohto vaihtuu
-RG-Linestä tulee kannattava ja firma maksaa velkansa
-Rabbe Grönblom valitaan Vaasan pormaestariksi
-Merenkurkun maayhteyden rakentaminen aloitetaan

19
Valtuuston tietoon / Vs: Vaasan Imago
« on: 29. 12. 2010 16:04 »
Kopioi tämä aina omaan viestiisi:

-Toivo Kuula
-Herman Frithiof Antell
-A.A. Levon
-Jorma Ojaharju

20
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 12. 04. 2010 08:08 »
Lukemattomia kertoja muinaisessa Neuvostoliitossa työmatkoilla käyneenä suhtaudun ns. tavalliseen venäjän kansalaiseen, kansallisuudesta riippumatta, myönteisesti.  Min ulla on ollut lukuisia hienoja kokemuksia kulttuurieroista huoilimatta.

Olgalta haluaisin arkipäivän kokemuksia.  Sellaisia jotka liittyvät syömiseen, juomiseen, kanssakäymiseen, perhe-elämään, hygieniaan - eli tervehtimiseen, kuuntelemiseen jne.

Nämä ovat juuri niitä asioita, jotka kiinnostavat.  Tietysti myös kysymykset  neuvostoaikaisesta moraalista jne.

21
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 25. 03. 2010 10:10 »
Jos tuo rodunjalostus koskeekin vain suomalaisia naisia? Itse yritin 40 vuotta sitten iskeä suomenruotsalaisia tyttöjä Tekun tanssseissa huonolla menestyksellä. Suomalaisen tytön saatille pääsi aina kun vain hiukan yritti.

22
Yleistä keskustelua / Vs: Vaalit 2011
« on: 25. 03. 2010 09:09 »
Entä RKP?  Entä jos Osala ilmoittautuu ehdokkaaksi.  Onko "Musta Hevonen" edes mahdollinen?

23
Yleistä keskustelua / Vs: Chat vaasalaisia
« on: 25. 03. 2010 08:08 »
Entisenä paparazzina katselen kadehtien niitä mahdollisuuksia, joita nykytekniikka tarjoaa. Kun Pappa Razzi aloitti työuransa ei vielä ollut edes järjestelmäkameroita, vaan kuvaus tapahatui "rollereilla! ja "Linhoffeilla".  Sitten tuli Leica, jonka työnantaja  vaivoin osti.

No sitten tulivat nikonit ja canonit ja pentaxit ja miehet jakaantuivat kukin oman kameramerkkinsä taakse. Tänään ei ilmeisesti tällaista jakoa enää ole.

Nyt saa hd:tä tekevän pokkarin parillasadalla eurolla.  Voi, kumpa olisin syntynyt 50 vuotta myöhemmin.

24
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 25. 03. 2010 08:08 »
Joskus 60-luvun alussa muinainen Kansan Ääni-lehti teki kuvajutun, jonka otsikko oli jotain "Neekeri nähty Elvalla". Elva oli silloisen SKDL:n tanssipaikka. Niin outo asia oli neekeri.

Hiukan ihmettelen tätä intohimoista keskustelua.  Täällä on esitetty hieno ajatus kirjojen lukemisesta mamuille.  Eikä Valittu voisi liittyä lukupiiriin lukijaksi kun Valitulla tuntuu olevan runsaasti luppoaikaa näin parhaaseen työaikaan.

Eläkkeellä jo 11 vuotta olleena voisin hyvinkin mennä lukemaan.  Toivoisin että täällä keskusteltasiin konkreettisita asioista.  Lukupiiri on yksi sellainen asia.  Olen myös kuullut että Vaasasa toimisi ruokapiiri mamuille.  MItä muista piirejä täällä on?

Tämä sivusto voisi hyvin kertoa niistä kaikista ja osoittaa että on konsensuksen puolesta.

25
Valtuuston tietoon / Re: C Express
« on: 04. 11. 2009 05:05 »
Anyway olisi mukava tietää mitä eilen tapahtui ja vielä tärkeämpää olisi että Osala vääntäisi rautalangasta millaisista riskeistä on kysymys.

26
Sekalaista keskustelua / Re: Malka silmässä
« on: 04. 11. 2009 05:05 »
Heikin esittämät sanat ovat edelleen vastausta vailla.  Samoin taitaa käydä Proffan kimpulle. Mutta...
tavataan sanoa etä "Mene niin kauaksi kuin pippuri kasvaa". 

Miten kauaksi pitää mennä?

27
Valtuuston tietoon / Re: C Express
« on: 03. 11. 2009 17:05 »
Älkää nyt vielä upottako Onyxiä.  Luulen että AIS signaali katkeaa vasta vähän ennen Turkin rannikkoa.

28
Yleistä keskustelua / Re: Valokuvaus harrastuksena?
« on: 03. 11. 2009 17:05 »
Ilman muuta joku kameraseura.  Sen lisäksi kameran käsittelyssä on vielä huomioita a tämä globaali RFM-ongelma.  Se on suurin este hyvien valokuvien ottamiselle.

Ai, siis mikä?  No, tämä read the fucking manual.

29
Sekalaista keskustelua / Re: Malka silmässä
« on: 03. 11. 2009 17:05 »
Vastaan ensin tuohon "kolmen konstin timpermanniin" mistään tietyistä konsteista ei ole kysymys, vaan sanoilla halutaan kertoa että "timpurilla" on homma hanskassa omassa työssään. 

Heikki Lamminmäki pani todella pahan. En pysty vastaamaan mutta naveri kuulostaa jonkinlaiselta taltalta - vert. nävertää.  Muut  voivat yrittää.

Mutta mennään eteenpäin jotta tarina jatkuisi.  Miniun nuoruudessani sanottiin riidan päätteeksi että "Siitä poikki ja jenka päähän".  Kuinka moni tietää mikä on jenka?


30
Vaasa / Vs: Videoteam Vaasalaisia.info. Uusi video.
« on: 09. 07. 2008 06:06 »
Sehän tolimii kuin junan vessa.  Kirjoitin Googlen kuvahakuun: site:www.vaasansport.fi -siis ei välilyöntiä kaksoispisteen jälkeen ja sain tulokseksi ison määrän unohtumattomia pelikuva, vaikka ne eivät Vaasan kaupungista kerrokaan,

Googlen kuvahaku;
site:www.vaasansport.fi


31
Yleistä keskustelua / Re: Vaasalaisia keskustelufoorumi
« on: 20. 01. 2008 18:06 »
Eiköhän tässä keskustelussa ole kysymys tästä foorumista.  Eli kuka maksaa laskun jos joku tekee tutkimuspyynnän jostain kirjoituksesta ja se johtaa käräjäoeikeudessa langettavaan tuomioon?

32
Yleistä keskustelua / Re: Vaasalaisia keskustelufoorumi
« on: 20. 01. 2008 18:06 »
Lähes koko työhistoriani lehtimaailmassa viettäneenä muistan aina vanhan toimitussihteerin tokaisun kesätoimittajille:  TARKISTA, TARKISTA JA  TARKISTA.33
Yleistä keskustelua / Re: Ikea Vaasaan?
« on: 01. 11. 2007 07:07 »
Olisihan se iso asia saada IKEA Vaasaan. Luulen että seuraava putiikki tulee jonnekin Kuopio - Lappaeenranta välille.

Hiukan taas hämäsi  Pohjalaisen jutussa oleva lause: "He puhuvat kauppakeskuksesta, eivät vain Ikean myymälästä".

Mtähän tuo kauppakeskus sitten tarkoittaa? 

Miten se sijoituu Runsorin alueelle suunnitellut Prisman. linja-auto aseman torin kauppakeskuksen, Pohjamaan Lihan tiloihin tulevan kauppakeskuksen, ISKUN myymälän ympärille suunitellun, EKA-Marketin alueelle tulevan kauppakeskuksen, Sepänkyläntien varteen tulevan Lidlin,  Kivihakaan tulevien kauppakeskittymien, Rehutehtaan alueelle tulevan kauppakeskittymän, Klemettilän uuden kauppakeskittymän ja ja muiden suunnitteilla olevien kaupan keskittymien joukkoon?

Nyt täytyy muistaa että kaikki hankkeet ovat fantasiahankkeita ennen kuin ensimmäinen lapionpisto on pistetty maahan. 

Joskus tuntuu siltä että jotkut kulkevat Vaasassa pää pilvessä ja jalat tukevasti maan pinnan yläpuolella.


34
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 16. 10. 2007 11:11 »
Paikallahan oli myös poliisi, Markku Mäntymää.  Eikö Mäntymaan tehtävänä "ikään kuin rysän päältä yllättäneenä" olisi nyt viedä asiaa eteenpäin.  Muutoinhan Mäntymaata voidaan syyttää virkavelvollisuutensa laiminlyömisestä.
Lainaus


Voisiko joku joka osaa, kaivaa rikoslaista kohdan, missä sanotaan jotain siitä jos joku saa tietoonsa tapahtuneen rikoksen? Voisiko sellaista kohtaa soveltaa tässä?

35
Sekalaista keskustelua / Re: Asiat jotka risuttaa
« on: 29. 09. 2007 19:07 »
Minua risuttaa rakkaan kumppani muutamat piirteet.  Yksi niistä on näkkileipärituaali. Näkkileipärituaali on sitä, että hän rouskuttaa näkkileipää lukiessaan tai katsoessaan televisiota.  Hän käyttää hampaitaan oikein voimalla ja nauttii rouskutuksen äänestä.

Toinen piirre, joka hänellä on,  salpaa hengitykseni joka kerta.  Rakkaimpani rapsuttaa nahkasuikaleita kantapäistään lattialle, jonne kasaantuu niitä kokonainen kasa.  Hän kyllä korjaa ne pois mutta touhu oksettaa. Eikä vain suikaleet, vaan myös ääni:  rapsp, raps, raps.

Kollman piirre  liittyy pyyheliinoihin.  Rakkaimpani rytmiin kuuluu pestä pyyheliinat keskellä viikkoa.  Minä taas haluan puhtaan pyyhkeet lauantaina sen jälkeen kun tulen saunasta ja olen pessyt itseni.  Se ei sovi hänelle ja niinpä kuivaan itseni jo puoli viikkoa käytetyihin pyyhkeisiin.  Emme pysty millään sopimaan asiasta.

No. Lähes 40 vuotta yhteiselämään on pitkä aika.  Kun olen kestänyt näin pitkään niin ehkä kestän loppuun saakka.

36
Vaasa / Re: Vapaamuurarit Vaasassa
« on: 21. 09. 2007 08:08 »
Viimeaisimmässä Hymy-lehdessä on päivitetty luettelo Vaasan vapaamuurareista.  Eikö joku  voisi kopioida tämän listan ja lisätä uudet nimet ja laittaa uusi ketju  vaikka nimellä: Uusi vapaamuurarilista.

Näin ihmiset pysyisivät ajan tasalla.  Tekisen sen itse mutta näkö on mennyt lähes kokonaan.

37
Vaasan sosiaalipalvelut / Re: Kondis-hanke
« on: 02. 06. 2007 12:12 »
Minulla ja mammalla on pieni eläke.  Asuntomme on 2h+k=52,5 neliömetriä. Talo on rakennettu 50-60-lukujen taitteessa ja yhtiövastike on pieni.  Sauna ja pesutupa ovat yhteiset muiden asukaiden kanssa.

Meille kaupunki on elämäntapa.  Olen syntynyt ja kasvanut nuoruuteni täällä ja muutaman poissaolovuoden jälkeen palannuat takaisin.  Mammalla on samanlainen historia.  Minulle Vaasa on "kylä" siinä ideaalisessa mielessä että en ole vielä tahän päivään liikkunut keskustassa että en olisi tavannut tuttuja tai ainakin tervehtinyt tuttua naamaa.

Vaasa on juuri oikean kokoinen kaupunki hyvään sosiaaliseen elämään.  En lainkaan kiellä etteikö palvelutalo, missä on kaikki palvelut houkuttelisi joskus sitten kun ikä alkaa 8:lla.

Voi hyvin olla että jokin kondistyyppinen ratkaisu alkaa silloi miellyttää. En vain usko että sen saa kaksion ja kesämökin myyntituloilla.  Mutta eipä se elämään sen köyhemmäksi tee.

38
Vaasan sosiaalipalvelut / Re: Kondis-hanke
« on: 02. 06. 2007 10:10 »
Asumme mamman kanssa hissitalossa keskikaupungilla.  Lähikauppa on melkein vastapäätä ja myös terveyskeskus ja hautaustoimisto ja kiarjasto ja teatteri ovat kohtuullisen kävelymatkan päässä.  Vihdymme erittäin hyvin.

MInä olen koko työhistoriani viettänyt kaupungeissa keskellä urbaania sykettä.  Mieleeni ei ole koskaan tullut lähteä rantalomalle tai "karhuhkierrokselle" märäräisten pureskeltavaksi.  En myöskään halua kompuroida pitkospuita vain löytääkseni itseni napaa myöten vetelästä suosta.
Saan parhaat luontokicksini katsomalla hyviä luontodokumenttejä.

Haluan asua keskustassa.  En usko että Kondis on meitä varten kun kaikki on muutoinkin kondiksessa mutta haluan ilmaista muutamalle tänne kirjoittavalle että kaikki eivät kaipaa omaa tupaa ja perunamaata sen ympärillä.

Siksi ei tulisisi mieleenikään muuttaa Karasmialueelle vaikka sinne rakennettaisiin minkälainen seniorilaatikko.

39
Vaasan sosiaalipalvelut / Re: Kondis-hanke
« on: 01. 06. 2007 19:07 »
Onko alle 70-vuotias riittävän vanha antamaan asiantuntijalausunnon? Ajattelin ensin että en sekaannu koko keskusteluun mutta nyt on pakko.

Haluan asua kaupungin keskustassa lähellä palveluja. Arvostan suuresti sitä että teatteri, konserttisali, kirjasto ja taidenäyttelyt ovat mukavan kävelymatkan päässä. Viinakaupasta ei ole väliä.

Erittäin tärkeänä pidän sitä, että lähikauppaan on lyhyt matka.  "Minnan" luona tosin käyn parturissa vaikka hän toimisi hiukan kauempanakin, mutta täytyyhän sitä jotain perinteitä olla.

Linnunlaulusta voin nauttia mökillä niin pitkään kun  jaksan sinne ajaa tai niin pitkään kun lapset jaksavat kuljettaa.  (Varmasti jaksavat kun tietävät sen perivänsä)

Siitä en ole varma riittävätkö varani kondisasuntoon mutta ajatus senioriasumisesta ydinkeskustassa on todella kannatettava juttu - siis ainakin minulle. 

Eri asia ovat nämä remontti-reiskat ja nippeli-niilot mutta suon heille riemumielin oman lintukotonsa  metsän siimeksessä niin pitkään kun siellä pystyvät olemaan.40
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 18. 12. 2006 08:08 »
Tässä vain yksi kohta raportista, jonka pitäisi jo yksistään saada valtuutetut hereille:

>Käytettävissä olevien tilastojen mukaan kaavoituksen parissa työskentelevien henkilöiden määrä on Vaasassa vertailuryhmän suurin laskettuna 10 000 asukasta kohden. Hertta-järjestelmästä saatujen tietojen mukaan kaavoja valmistui vuosina 2002-2005 vertailuryhmästä vähiten ja keskimääräinen valmisteluaika oli Kuopion jälkeen pisin. Trendiä ei näytä selittävän myönnettyjen poikkeuslupien määräkään. Toisaalta poikkeamalla hyväksytystä kaavasta ohitetaan tarkoituksenmukainen suunnittelu, joskus myös oikeudenmukaisuus ja laajempi kuuleminen.<

On päivänselvää, että  mitään ei tapahtu elleivät kuntalaiset herää ensin.  Valtuutetut reagoivat  vasta pakon edessä.  So. kun pelko uudelleenvalinnasta käy ilmeiseksi.

Pages: [1] 2