Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Veli Kulta

Pages: [1]
1
Sekalaista keskustelua / Vs: Aution saaren levyni!
« on: 21. 03. 2011 19:07 »
No nyt on, joten ketju pysyy aktiivisena. Voisipa siihen lisätä vielä kiusaksi:

A. 5 parasta kitaristia( ei erikseen minkään kategorian virtuooseja vaan kaikki samalle vaa'alle punnitettavaksi laitettuna
B. 5 parasta rumpalia
C: 5 parasta laulajaa (ei erikseen mies/nais, rock/blues/jazz/oopperakategoriaa)
D. (5 parasta basistia)

Eikös se basso tavattu antaa sille, joka halusi jäädä mieluiten ehkä verhon taakse soittamaan, kun muut kuittasivat suosionosoituksia. Tosiasiassa basistinhan merkitys koko poppoon tahdissa pysymisessä on merkittävä.

Sitten vain kynäilemään arvon vaasalaiset, vaikka on teillä muitakin murheita pohdittavanne. Näkyvyyttä on taas tullut 100 000 egellä valtakunnallisesti ja  tasaiseen tahtiin. Huomioarvo on ollut taattul

2
Sekalaista keskustelua / Saanko pluvan?
« on: 28. 04. 2006 20:08 »
Näin vapun kunniaks tällanen keskiketterä teekkarijuttu vanhasta Äpystä sellaselta ajalta kun diploomit tehtiin ihan rehellisesti piirtämällä eikä ollu tietoo kaiken maailman suunnitteluohjelmista.
Hyvät herrat ottakaa oppia parketille noustesanne: Herra menee kysymään daamia tanssimaan. Kohteliaasti hän kysyy viehkeältä neitoselta jo hiukkasen sopertavalla äänellä: Neiti, tanshimmeko enshin?

3
Valtuuston tietoon / Re: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 12. 04. 2006 07:07 »
Quote
”Ei tässä voi muuta ajatella kuin että lautakunta teki päätöksen vaimoni vuoksi.  Mutta hän on syytön osapuoli, ja häntä on kohdeltu nöyryyttävästi.

Kas, kas, kumpikohan avioparista on sitte syyllinen osapuoli, jos kerta rouva on syytön? Loogisella ajattelulla lopputulema on herra. Akj siis itse tunnusti tässä rikkeensä tai miks sitä nyt kutsutaanki.

4
Valtuuston tietoon / Re: Vaasan Imago
« on: 10. 03. 2006 12:12 »
Tän nappasin eln sivuilta just eli kaupunki jatkaa Rabben puljun pankkina olemista ja jatkaa RG-linen lainojen takaamista. On pistäny kaupunki liriin ittsensä, koska muuten joutuis maksamaan itte lainat. Kuka piru näitä sopimuksia on oikein tekemässä?
http://lotta.yle.fi/rswebvsa.nsf/sivut/uutisaihe?opendocument&pageid=Content54AAF

Rahaa riittää muuhun mut ei ihmisten elämän helpottamiseeen!

5
Sekalaista keskustelua / Re: Historiaa
« on: 05. 03. 2006 18:06 »
Quote
Niitä ihmisiä on todella vähän, jotka eivät kuulu työväenluokkaan. Toisaalta sitä ei varmaankaan suuriosa itse tiedosta. Sivistyneistö melkein kokonaisuudessa ja jopa pienyrittäjätkin kuuluvat työväenluokkaan.

Tarkoittaako tavarits, ett ideologia ei ole eikä saa olla henkilökohtanen valinta et se on ikäänku karma jota on sitte pakko noudattaa.
Mikä on toi sun ajatus kuinka noi muut sopeutetaan. Neukkulan malliin mielisairaalan kautta? Mahtaako niitä toisinajattelijoita olla siellä vielä sopeutettavina vai onko jo päästetty ihmisten ilmoille.

6
Sekalaista keskustelua / Re: Historiaa
« on: 05. 03. 2006 14:02 »
Quote
Oleellista siinä on vain se, että valtaa käyttää vasemmisto-työväenluokka.

Entäs sitte ne muut, jotka eivät kuulu mainitsemaas  luokkaan. Viedäänkö ne liiterin taa ja nappi otsaan vai pakkotyöhön  a la Siperia.

7
Yleistä keskustelua / Re: Vaasan kauppatori
« on: 22. 02. 2006 07:07 »
http://www1.vaasa.fi/webcam/

Samaa mieltä. Kyllä torilla näyttää livenä olevan reippaasti tilaa myös torikauppiaille. Jäänveistokilpailu vie vaan pienen alueen torin keskeltä. Harmi ettei luistinrataa kuvassa näy. Sää on ilkeän näköinen.

8
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 17. 02. 2006 06:06 »
Kyllä tulee taas tuubaa. Totta helkatissa valtio osallistuu kuntien ylläpitämiin palveluihin valtionosuuksilla. Mitä valtionosuudet sitte oikeesti on? Ne on yksityisiltä henkilöiltä ja yrityksiltä kerättyjä veroja pääosin. Jo nyt on nähtävissä että myös yritykset hakeutuu alhaisempien työvoimakustannusten ja halvemman verotuksen maihin. Sama koskee jo osaa työväkeäki.
Kovin  on huonossa muistissa kymmenen vuotta sitte ollut valtion rahoituskriisi. Suomi oli hetken aikaa kuin joku banaanivaltio arvottoman valuuttansa kans. Siinä loppu nopeesti rahat ja samalla kuntien mahdollisuudet saada valtionosuuksia. Oli kyllä kylmää kyytiä!

9
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 16. 02. 2006 09:09 »
Quote
Toiminta pitää lähetä siitä, että valtuutetut asettavat tavoitteet ja virkamiehet hakevat rahat ja tekevät esityksen miten asia hoidetaan käytännössä ja tämän jälkeen sitten poliitikot ottavat asiaan kantaa ja päättävät asian.

Onko herra Kolmonen ystävällinen ja kertoo meille typeryksille, että mistä ne virkamiehet ne oikein hakee, ne rahat. Kenties Kankkulan kaivosta vai osoitatkos heille jonki muun runsauden sarven jossa on mistä ottaa. Tarpeiden määrä on rajaton, mutta rahan ei ja valtuuston yks tärkein tehtävä on osottaa toiminnoille rahat. Suuri osa kuntataloudesta toimii kuntalaisten verovaroilla edelleenki. Ja niin kauan kun on vapaa muutto-oikeus eikä mahdollisesti työpaikkatarjonta kunnassa ole hyvä, joudutaan pian tilanteeseen jossa sairaat ja vanhukset jää ja työkykyinen kansa vaeltaa kevyemmin verotettuihin  kuntiin, etupäässä ruuhka-Suomeen. Tolla mainitsemallas tavalla on saatu monta kuntaa tässä maassa saattohoitokuntoon.

10
Sekalaista keskustelua / Re: Historiaa
« on: 12. 02. 2006 10:10 »
Tota, tota, oon nyt lukenut tän aiheen läpi ihan kokonansa. Näyttää siltä ett Kolmosta provosoidaan, koska se säntää refleksinomaisesti jokaista vastausta kohti- kuin raivo härkä konsanaan. Eikö Kolmonen huomaa että tilanne on jo "6-0" ja porukat hassuttaa minkä kerkiää. Säästä itseäs, ihan vaan inhimillisistä syistä tän sanon. En tiedä onko sit muissa topiceissa sama juttu. Näin monesti eri blogeissa näyttää käyvän, eikä tää sitten oo ensimmäinen kerta.

11
Sekalaista keskustelua / Re: Historiaa
« on: 03. 02. 2006 21:09 »
Ei kyllä enää jaksa veivata tätä tahkoo, jäi alkusenteille lukeminen, goofbye.... kommunuístisen maailmankatsomuksen saavutukset, jos niitä joskus olikaan.

12
Yleistä keskustelua / Re: Vaasan kauppatori
« on: 02. 02. 2006 11:11 »
Samaa mieltä. Aukioita on Kaupungeissa, niin Roomassa, jossa sitä kutsutaan piazzaksi kuin Brysselissäkin, samoin Lontoossa Squaret. Vaasa on pieni kaupunki ja välimatkat pieniä, joten pieni pistäytyminen ulkona ei pahaa tee kenellekään satoi tai paistoi. Myyrät kaivautuu maan sisään, ihmisten luontainen elinympäristö on maan päällä.

13
Sekalaista keskustelua / Re: Historiaa
« on: 26. 01. 2006 17:05 »
Juhani otti esiin termin maanpetturi. Näiden kirjoitusten perusteella voisi jopa termittää desantti-nimityksellä.....

14
Sekalaista keskustelua / Re: Historiaa
« on: 24. 01. 2006 18:06 »
"Mielestäni on aivan turhaa surra, että on menetetty joitakin alueita sodassa, vielä kun itse on niihin syypää. Tavoitteena oli sotaherroilla suursuomi!": kertoo Kolmonen, suuri Suomen ystävä.

15
Sekalaista keskustelua / Re: Päivän piristeeksi
« on: 23. 01. 2006 21:09 »
Göran ja Håkan riitelivät. Håkan lähti keittiöön mököttämään ja Göran pieraisi olohuoneessa. Håkan huusi keittiöstä: "Tähän ei kuule lentosuukot auta!"

Pages: [1]