Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Kolkkilainen

Pages: [1]
1
Raatikaiselle: "Kepulaista sumutusta"?? onko se jotain maatalouteen liittyvää?.. kuulostaa samalta kuin joskus 80- ja 90-luvulla viskotut kommentit kun muuta ei voida.. Keskusta on aina ollut eturintamassa järjestämässä Suomen asioita ja se korpee vissiin?

2
Toki paljon isompi kokonaisuus kuten Vaasa tarvitsee tekijöitä myös enemmän suhteessa.. kotitalouksia vaasassa on n. 30000 ja Vähäkyrössä n. 2400. Sitä ei voi vetää tuollaista hyvin pelkistettyä laskentamallia ja todeta suhdeluvun niistä. Vaasa on iso kokonaisuus joka on tässä tapauksessa jopa enemmän kuin lukujensa summa. Liitosneuvotteluissa sitä voi sitten katsoa rauhassa mihin paperiin sitä voi nimen panna ja mihin sitä taas ei kannata laittaa.

3
Kyllähän kuntaliitos asiat koskee nimenomaan kuntalaisia ja heidän palveluitaan. Jos menopuoli on sellainen kuin se nyt on Vähäkyrössä niin on pakko miettiä jotain ratkaisuja tilanteeseen. Isompi kunta saa myös valtionapuja ym paremmin. Työtehtävien järjestäminen kuuluu prosessiin mutta se tulee sitten eteen aikanaan. Turhat virat pois mutta ei nyt ketään kannata vain irtisanoa ja hetken päästä huomata että kuluja syntyy saman verran jollei enemmän johonkin toiseen kululuokkaan.

t: Marko Laukas

4
Mitä ajatuksia mikäkin kunta herättää ja missä mennään Vähäkyrön asioissa?

t: Marko Laukas (Keskustan kunnallisvaaliehdokas nro 37)

Pages: [1]