Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Peter Remahl

Pages: [1]
1
Jatkan uudella jutulla, mode siirtää jos haluaa.

Eli poikamme loukkaantui varusmiespalveluksen aikana että joutui jalkaleikkaukseen ja asuntovelallisena oli hakemassa apua Vaasan sosiaalipalvelusta kun Valtion konttorin korvaus ensimmäiseltä kuukaudelta oli 170 euroa, teki tiukkaa asuntolainan, yhtiövastikkeen ja syömisen kanssa. Arvatkaa mitä ehdottivat, myy autosi!!

Auto on Paapalta peritty vanha VW Golf Variantti, jonka poika sai kun hoiti liikuntakyvyttömän Paapan kotiaskareet 3 vuotta. Eivät "sossussa" edes halunneet neuvotella asiasta.

Kun katsoo ympärille mitä jotkut saa niin, ei meinaa millään jaksaa olla yhteiskunnalle hyvä välillisten ja välittömien verojen maksaja.

2
Yleistä keskustelua / Re: Pohjalainen
« on: 19. 12. 2009 20:08 »
lainaus pohjalaisen nettisivujen uutisotsikko: Auto törmäsi hinattavan kylkeen
Julkaistu: 19.12.2009 18:43

nHenkilöauto törmäsi liikenneympyrässä hinattavana olleeseen autoon lauantaina Seinäjoella. Kolarissa ei tapahtunut henkilövahinkoja, mutta autot kärsivät lieviä peltivaurioita....

Ihan oikeasti, ei voi V.K. Jos Pohjalainen ei parempaan pysty, niin jompi kumpi muuttaa tapojaan, joko Pohjalainen kiinnostuu Vaasan ja Vaasalaisten asioista tai minä vaihdan lehteä. Kumpa saisi vielä toiselle lehdelle paremman jakelupalvelun niin ratkaisu olisi helppo ja nopea.

3
Yleistä keskustelua / Re: Valokuvaus harrastuksena?
« on: 29. 08. 2009 06:06 »
Lueskelin tässä tätä foorumia ja tuli ajatus että olisikohan Vaasassa mitään kerhoa tai kurssia missä voisi oppia saamaan digijärkkäristä enemmän irti. Meillä on nyt vuoden verran ollut Nikon D80 ja pari eri objektiivia mutta kun otan kuvia niin käytän automaatti asetuksia aina. Kyllä kuvat ovat mielestäni ihan OK mutta jotakin puuttuu. Tykkään kuvata luonnossa eri asioita. Opistotalolla alkaa joku kurssi mutta ymmärsin että se olisi ihan pokkari-kurssi.

Pages: [1]