Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Salama

Pages: [1]
1
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 21. 10. 2008 13:01 »
On hyvä, että Lumion huvilakauppa on tuotu julkisuuteen. Ja on hyvä, että vielä löytyy jokunen poliitikko ja virkamies, jotka uskaltavat tuoda esiin eriävän mielipiteen asiasta, kiitokset Håkan Nordmanille ja Tapio Ivakolle.

 Kaupunginjohtajan jos kenenkä on oltava valmis katsomaan peiliin omia tekemisiään. Hänellä on korkein valta ja vastuu kaupungissa. Toimintatavat yleensä ”valuvat” ylhäältä” alaspäin, ts. sellainen organisaatio kuin johtaja.

Lumio viittasi ensimmäisessä asiaa koskevassa lehtihaastattelussa siihen, että on toiminut juridisesti oikein kauppaa tehdessään. Olen ehkä vähän liian monen kaupungin ylemmän edustajan  suusta kuullut  eri asiayhteyksissä sanottavan että on toimittu juridisesti oikein.

Odotan hartaasti sitä, että kuulen jonkun kaupungin johtavassa asemassa olevan sanovan, että on tarkkaan miettinyt moraalin ja omantunnon kannalta tekemisiään ja pystyy rauhallisin mielin katsomaan itseään aamuisin peiliin. Vasta silloin uskallan luottaa vastuunkantajiin.

Pages: [1]