Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - urban cowboy

Pages: [1]
1
Vaasa / Vs: Mikä mättää Vaasassa?
« on: 12. 01. 2011 10:10 »
Lue mitä kaikkea urbaani city-kulttuuri voisi olla:

”Kaupungin elämä on kiehtovaa. Jossain tapahtuu aina jotain. Kaupunki ruokkii mielikuvitusta. Asfaltissa on tuhansia sävyjä. Kaupungissa täytyy olla sopeutuvainen ja anarkisti yhtä aikaa, pitää olla kekseliäs. Asfaltin koloista ja halkeamista työntyy voimalla esiin, mitä sinnikkäimpiä kasvilajin edustajia. Koivu kasvaa suoraan seinästä. Nokkelat cityoravat asuttavat Seurasaaren taloja, kunnes museosaaren valtaavat kesävieraat saapuvat. Silloin alkaa poikasten hilaaminen puiden suojiin. Ja ruokaa riittää, kun kyttää sillan kupeessa ohikulkijoiden iloksi. Ihmismieli ei ole yhttän laiskempi.”

”Urbaaniin liittyy myös monikulttuurisuus. Kaupunki on sitä urbaanimpi, mitä enemmän siellä on erilaisia pyhättöjä, etnisiä ravintoloita ja ruokakauppoja, ja mitä useampia kieliä kadulla kulkiessaan kuulee. Monikulttuuriset tapahtumat antavat eloa ja ihmeteltävää myös tavalliselle asfaltin tallaajalle. Kiinalaiset lohikäärmeet piristävät katukuvaa kummasti.  ”

http://urbica-urbiet.blogspot.com/

2
Vaasa / Vs: Mikä mättää Vaasassa?
« on: 12. 01. 2011 08:08 »
Vaasasta puuttuu urbaani kaupunkikulttuuri. Muutama graffittien töhertelija ei tee Vaasasta urbaania kaupunkia.  Opiskaelijat elevät omaa sateliittielämäänsä biletyspaikan, koulutuspaikan ja kämpän bermudankomiossa.

Opiskelijat pitäisi saada näkymään paremmin kaupunkikuvassa.  Kaupunkiaelämästä puuttuvat kaikki modernille kaupungille ominaiset piirteet:  uteliaisuun, rentous, innovatiivisuus, positiivinen aggressiivisuus, etniset ruokapaikat, värikäs katuelämä, happeningit jne.

Itse vaasalaiset ovat sisäänpäinkääntyneitä ”homeperseitä”.  Palvelu kauppaliikkeissä on tylyä.
Vaasalaisilta puuttu melko täydellisesti kyky ottaa vastaan vaikutteita muualta.

Paljon parjattu kaksikiaelisyyskin on suomenkielisten rasite.  Kuka muu Vaasassa yrittää viedä kaupunkia lähemmäksi skandinaviaa ja eurooppaa  kuin vaasanruotsalainen kulttuuriväki?  Tarkoitan nyt esimerkiksi Skafferia Ritziä.

Vaasan tulisi satsata kaupungin rock-skeneen, sillä sillä suunnalla tapahtuu ja rock-skene kiinnostaa myös muualla.  Kaupunki on vaarassa vajota unohduksiin, koska valtaa pitävät vanhat kääkät.

Onneksi kh:n on nyt saatu edes yksi nuori ihminen eli Anna Swanljung.


3
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 03. 05. 2010 19:07 »
Kaappaus iltiksen keskustelusta:

W"Nyt alkaaa kyllästyttää näiden tekstien lukeminen! Itse kun olin tilanteen keskellä niin voisin vaikka nyt oikasista muutaman väärinkäsityksen. Nämä maahanmuuttajanuoret olivat viettämässä iltaa sisäpihassa, grillaten ,saunoen ja musiikkia kuunnellessa. Skinit eivät tästä pitäneet joten alkoivat riitaa haastaaa kun maahanmuuttajat naureskelivat että "kattokaa kuinka noi natsit kattoo meitä" . Maahanmuuttajia oli tappelussa vähemmän kuin skinejä, ja maahanmuuttajilla oli ruhjeita puukoista ym teräaseista.

Muutama skini joutui todellakin sairaalaan, mutta itse en tästä lähtisi tuomitsemaan, sillä tuskin kovin moni seisoo paikallaaan ottaen turpiinsa, sen sijaan että puolustaisi itseään. Kun skinit riidan aloittivat, heidän on mielestäni turha aiheeesta jälkeeenpäin itkeä.

JA siihen oon kyllästynyt, että poliisien paikalle tullessa, skinit saivat lähteä ja jokainen ulkomaalainen kuulusteltiin! Onko tuo nyt sitä tasa-arvoa?? Ja nämä tarinat mitä netissä lukee, voi huh miten kaukana totuus taas onkaan. Eiköhän suurin osa kansalaisista tiedä että kumpien taskuista niitä moria ja nyrkkirautoja löytyy? Järki käteeen herraisä. "

4
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 03. 05. 2010 18:06 »
Nuorison kertoman mukaan ”Natsit meni rähjäämään Suvilahteen ja saivat turpaansa”.

Olisiko tässä avaimia tapahtuneelle?
http://whiterebelsfinland.blogspot.com/2010/03/pohjanmaa-skins.html

Valkoinen kapinahenki
http://whiterebelsfinland.blogspot.com/p/infoa-blogista.html

Muutamia tärkeitä hav aintoja.  Postilaatikko (box) ja linkit ja meiliosoite.

Natsit Vaasassa alkaneet organisoitumaan
http://www.potku.net/forum/viewtopic.php?p=350168

5
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 25. 03. 2010 10:10 »
Tuosta rodunjalostuksesta sen verran että kuinka moni tätä ketjua selaava voi retostella mamunaisen kaadolla.  Tuskin monikaan.  Suomalaisen naisen kaadolla  voi monikin mamumies retostella.  Sen verran "waildia" elämää tämän kaupungin kapakoissa eletään.

Mamut pitävät tarkkaa huolta naisistaan.  Arvelen että  nimm. Valitun mielipide rodunjalostuksesta on teoreettinen tai sitten se perustuu seksifantasioihin  tai sitten Valittu on pääassyt kaadon makuun.

6
Valtuuston tietoon / Re: Club25
« on: 15. 09. 2009 11:11 »
Olen kovasti pohtinut tätä Club25 <> Matkahuolto asiaa ja tullut siihen tulokseen että pelkkä vaatimus saada Matkahuolto rokkikäyttöön on liian kapea.  Siihen eivät nykyiset vallassaolijat suostu.

Asiasta on tehtävä koko nuoren sukupolven oma juttu. Kaupunki, virkamiehet, valtuutetut ja luottamusmiehet on pantava vastakkain koko nykyisen nuoren ikäluokan kanssa.

Vain näin saadaan aikaan tarpeeksi liikettä.  Jos matkahuolto ei onnistu, niin vastustajien on kerrottava ja toteutettava vaihtoehto.

Vaasa on hoitanut nuoriensa tilantarpeen hirvittävän huonosti.  Sille on pantava stoppi.  NYT!

7
Valtuuston tietoon / Re: Club25
« on: 14. 09. 2009 11:11 »
Onhan se aivan käsittämätönsä että vaasalaiset joutuu meneen Seinäjoelle kuuntelemaan bändejä.  Sehän on aivan sama kuin jos Wasa Teatern siirrettäisiin Östermyyraan.

8
Vaasa / Re: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 21. 05. 2009 16:04 »
Kansainvälinen uusinatsien verkosto The Pagan Front ja suomalaiset uusnatsit aikoivat järjestää viime vuoden tammi-helmikuun vaihteessa kolmen konsertin Carelian Pagan Madness Mini Tour 2008 Suomessa. Poliisi esti konserttien järjestämisen.

Järjestäjät kutsuvat itseään musiikin kanssa tekemisissä olevien arjalaiseksi veljeskunnaksi, joka ei kuulu saatanan palvojiin, mutta vastustaa juutalais-kristillistä vaikutusta yhteiskunnassa. Se haluaa luoda kansallisten arjalaisten valtioiden liiton.

Lappeenrantalainen Satanic Warmaster on Suomen kuuluisin uusnatsibändi. Sen perusti vuonna 1999 valenimillä Nazgul ja Satanic Tyrant Werewolf esiintyvä mies. Perustaja on aktiivinen myös uusnatsiyhtye Gestapo666:ssa. Yhdessä yhtyeen kappaleessa kuvaillaan yksityiskohtaisesti juutalaisen murhaa.

Saksassa arvioidaan toimivan noin 120 äärioikeistolaisia, yleensä raskasta rockia tai metallin soittavaa yhtyettä kuten Feldzug, Nahkampf, Nordwind, Stormnatt, Stutthof, Ravenbanner, Störkraft tai Stosstrupp. (Turun Sanomat)

Natsimusiikkia löytyy netistä ostettavaksi asti.  Tarjolla on jopa ”natsikaraokea”.  Eli sivuja joilla on II maailmansodan aikaisia natsimarssin sanoja.  Voit lauleskella niitä samaan aikaan kun kuulet musiikin.

”Natsimusiikki” käsitteen piiriin kuulu suuri joukko mitä erilaisempaa musiikkia alkaen ”Erikasta” ja päätyen erilaisiin white power tai  skinheads variantteihin.  Yhteistä  tälle musiikkigenrelle ovat rasistiset ja raa´at sanoiatukset, jotka sisältävät kehoituksia kansanmurhaan tms. Musiikkityylien nimiä ovat sellaiset kuin national socialist blac metal, nazi punk, hateacore jne. Jotkut tutkijat väittävät että tyylejä on nimetty lähes 400

Musiikin levitys tapahtuu lähinnä nettikauppojen ja p2p verkon kautta. Musiikkilajilla on omat esikuvansa ja ns. hatemusiikilla on vahva ja kannattajia yhdistävä vaikutus. Yksi ensimmäisistä genren levy-yhtiöitä on nimeltään White Noise Records

”It is today perhaps the most important tool of the international neo-Nazi movement to gain revenue and new recruits. And those recruits are in turn inspired by this music to engage in acts of racist violence.”
Tzvi Fleischer 

Erinomainen johdatus aiheeseen:
http://www.aijac.org.au/review/2000/258/sounds.html


9
Vaasa / Vs: Videoteam Vaasalaisia.info. Uusi video.
« on: 15. 04. 2009 11:11 »
Sturm und Drang - A Million Nights

http://www.youtube.com/watch?v=eVgDXdLWitM

10
Jotenkin näin minäkin sen näen. Nyt jo edesmennyt isoäitini tapasisanoa, että "Vara on viisautta, eikä vahingon aenne".

Omavaraiseen energiantuotantoon pyrkiminen on suurta viisautta.

 Kun erittelen omia tunteitani, niin kyllä sieltä löytyy ennakkoluuloja kaikenmaailman kapitalisteja, kohtaan jotka ajattelevat vain omaa napaansa mkutta eivät ole lainkaan huolissaan luonnonvarojen ehtymisestä.

Yksi asia on minulle ylittämätön. Ehkä joku voi valaista.  Tunnen suurta myötätuntoa kehitysmaiden asukkaita kohtaan, mutta mitä sitten kun joka toisella kiinalaisella ja intialaisella on auto?


11
Täällä sedät keskustelee kyynisesti ja heittää herjaa.  Olisiko kuitenkin syytä mennä tänään kuuntelemaan, mitä näillä nuorilla on sanottavana?

12
Vaasa / Re: Vaasan kaupunkirakenne
« on: 24. 10. 2007 16:04 »
Tuo viittaus opiskelijoihin alkoi kiinnostaa.  Jos Vaasaan rakennetaan uusi "Iso Omena" niin millainen se voisi olla?  Hyviä esimerkkejä löytyy kun googlettaa sanoilla mall tai mall store tai shopping mall.  Kaikilla löyty hieman erilainen tulos.  Laita nuo sanat Googlen kuvahakuun.

Siittä vaan oppia hakemaan.

13
Vaasa / Re: Vaasan kaupunkirakenne
« on: 29. 04. 2007 11:11 »
Toistaiseksi löytämäni kaupunkien keskustelufoorumit ovat lehtien ylläpitämiä.  Joten ne edellyttävät rekisteröitymistä ja sitä, että toimitus käy kirjoitukset lävitse ennen niiden julkaisemista ja myös muokkaavat niitä.

Taitaa olla että tämä foorumi on yksi harvoista, joka toimii kansalaiskeskustelun periaatteiden mukaan.

14
Yleistä keskustelua / Re: Pohjalainen
« on: 11. 01. 2007 12:12 »
Lindan fetishistisiä kuvia voi katsella täältä:
http://lyninda.deviantart.com/gallery/

15
Tänne on tähän päivään mennessä rekisteröitynyt 347 henkilöä, joista muutama on selvästi tuplapersoonallisuus, mutta kuitenkin.  Jos jokainen ottaisi asiakseen kertoa sivustosta neljälle ystäväleen, joista jokainen kertoo edeleen 3:lle, 2:lle ja yhdelle ystävälleen.  Tämä saitti saataisiin todellisen kiitoon.

16
Yleistä keskustelua / Re: Luistinrata torille
« on: 14. 02. 2006 15:03 »
Lumikinosten jättäminen turille on fiksu idea.  Nyt vain pitäisi löytyä joku/jotkut muotoileen kasasta kunnon peffamäki pikkulapsille.  Se ei koneella veisi kovinkaan paljon aikaa.  Kyllä ihmiset sitten tekee lopun.

Juuri tällaiset pikkujut tekee kaupungista inhimillisen paikan asua.


17
Yleistä keskustelua / Re: Vaasan kauppatori
« on: 14. 02. 2006 08:08 »
Ihan vain pieni kysymys:  Onkohan Vaasan teknisenpuolen edustajat koskaan käyneet tutustumisretkellä Suomen muissa kaupungeissa tai vertailukohdiltaan vastaavaissa kaupuingeissä eri puolilla maailmaa?  Kannattaisi varmasti käudä.  Se tulsi vaasalaisille halvemmaksi kuin omituiset päätökset.

18
Yleistä keskustelua / Re: Luistinrata torille
« on: 14. 02. 2006 08:08 »
Jään odottamaan suurellä mielenkiinnolla. Äiti onkin jo lähettänyt vanhat hokkarit tänne Vaasaan.

19
Yleistä keskustelua / Re: Luistinrata torille
« on: 01. 12. 2005 11:11 »
Olen joskus miettinyt että voisiko murskatuista jäälauatoista rakentaa Vaasan rannoille jonkilaisen "jäälinnan".  Tarkoitan todella suurikokoisia pystyyn nostetuja jäälauttoja.  Vai pitäisikö niistä rakentaa linna maalle?

Pages: [1]