Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - S-syväkurkku

Pages: [1] 2 3 4
1
Yleistä keskustelua / Vs: Kuntavaalit2012
« on: 14. 04. 2012 17:05 »
Herkkoo hyvä, ei tässä missään tynnyrissä olla, kun tuntee vanhushuollon historian, niin Laihialla, kuin Vaasassa.  Historia toistaa itseään, eli vanhusten hoito ennen ja nyt myydään halvimman tarjouksen antaneiille.  Poissa on vanhainkodit joiden perustamisille ennen poistettiin vanhusten myynti kunnalle edulliseen hintaan.  Silloin vanhuksia kunniotettiin, eivätkä olleet taloudellinen rasite.

Konsultit uurnille ja toimikaa!

2
Yleistä keskustelua / Vs: Kuntavaalit2012
« on: 14. 04. 2012 11:11 »
Kyllä kunnallisentason virkamieskaartti on supistunut huomattavasti viimeisen 15 vuoden aikana.  Siis Virkoja on lakkautettu, mutta toimenhaltioita on sitten pilvinpimein.  Samoin työsopimusperusteisia.  Kummallisinta on, että tämä kuntien koko henkilöstö lisääntyy, vaikka kuntien tuottamat palvelut ulkoistetaan kiihtyvällä vauhdilla.  Viimeisin on vanhuspalvelut, joita suunnitellaan tuotettavan kaupungintoimesta 51% ja yksityinen loput 49%. 

Taitaa olla syy siinä, että kaupungin listoilla olevat voivat sopimusten mukaan lomailla yli 90 päivää ja silloinkin on palvelutuotannon toimittava.  Viulut maksaa köyhin veronmaksaja, jolle lankee aina viimeinen verosentti maksettavaksi.

Konsultit toimikaa!

3
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 19. 02. 2012 11:11 »
Ei hätiä mitiä.  Entinen kaupunginjohtaja tulee Häyrylle parraajaksi, kun asettuu ehdolle syksyn kunnallisvaaleissa Kokoomuksen listoille.  Saadaan mies KH:n puheenjohtajaksi.

Konsultit Toimikaa!

4
Sekalaista keskustelua / Vs: Ennustus vuodelle 2012
« on: 09. 01. 2012 07:07 »
Vuosi 2012  tuo kansalaisille kaksi uutta mahdollisuutta muuttaa Suomen suuntaa.  Maaliskuussa eduskunta kaataa istuvan hallituksen. Uusihallitus istuu puolivuotta ja kokee edeltäjän kohtalon Kunnallisvaalien jälkeen marraskuussa, juuri joululahjaksi köyhälistölle.

Konsultit toimikaa!

5
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 31. 12. 2011 08:08 »
Tänään tämä jupakka näyttää siltä, että kaksikukkoa tepastelee oman lantakasanpäällä kuopien ja helttojaan heilutellen.  

6
Tiedoksi Heikille!  Ei yksi pääsky kesää tee, mutta sopii sitä koittaa lentää kurkihirren alle ja ryhtyä pesänrakentajaksi, jos voimat riittää.  Kysytähän sitten 4 vuoden päästä. kuinka onnisti.

Konsultit toimikaa!

7
Yleistä keskustelua / Vs: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 27. 12. 2011 14:02 »
Vaikka olis kuinka suuren talonpoika, kun ei tuu rahaa, niin ei oo rahaa.  Ne sanoo pankissakin. - ei anneta rahaa kun ei vastikkeet riitä!

Konsultit toimikaa!

8
Vaasa / Vs: Pikipruukin hallituksessa
« on: 27. 10. 2011 08:08 »
Jokaisella hyvin toimivalla yhtiöllä on vuosikertomus.  Jokainen yhtiön asioista kiinostunut voi mennä sen konttoriaikaan noutamaan sen yhtiön toimistosta. 

9
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 22. 09. 2011 13:01 »
Voisiko joku kertoa, koska Vaasan kaupunki on hävinnyt juttunsa Pohjanmaan Käräjäoikeidessa, tai entisessä Vaasan Raastuvanoikeudessa?

10
Eikös tuomari nurmio jo aikonaan laulanut, että -  juo meidän laskuumme ja panee kätensä taskuumme.
Mitä ne köyhät rahalla tekee, kun eivät siitä mitään ymmärrä.

Näin on porvarit aina toimineet ja kepu myös.

Konsultit toimikaa!

11
Yleistä keskustelua / Vs: Persujen saama täänet
« on: 06. 04. 2011 15:03 »
Kyllä vanhastaan on niin, että äänestäjän mennessä vaalikoppiin, niin todellinen valinta numerosta tehdään muutaman sekunnin kuluessa.  Jokainen äänestäjä on kuitenkin tietynlainen konservatiivi, eli säilyttäjä.  Tässä perussuomalaisten arvot punnitaan ja todelliset teot näkyvät vasta tulevaisuudessa.

On kuitenkin sanottava totuuden nimissä, että vanhat puolueet ovat vaalituloksen selvittyä totuuden edessä muodostaessaan uutta hallitusta.  Tähän tulee vaikuttamaan persujen 14.2% kannatus, mutta tämä tulos jää kaivertamaan muita.

Konsultit toimikaa!

12
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 24. 02. 2011 20:08 »
On aivan uskotomanta että Kivimäki jaksaa vääntää luistatamattominsuksin suntti peksen kanssa.  Jorma ei näköjääm provosoidu vaikka provosoidaan tilaustyönä henkilökohtaisesti.  Suntti peksi yrittää toimia joka asian tuntiana sillä kokemuksella jonka ikuinen opiskelia ammatilliselta koulutuskekeskussesta on saanut.  Kivimäki ansaitsee vähintäin ansioitallin siitä ettei provosoidou asiattomuuksiin, eikä kompastu ovimattoon. 

Suntti peksillä on  omituinen kyky kääntää kaikki kirjoittelu itseään vastaan. Kaikella kunnioituksella suntti peksi on ilmeisen sivistynyt mies ainakin omasta mielestään

Konsultit toimikaa!

13
Valtuuston tietoon / Vs: Virkamiesmoraali
« on: 11. 02. 2011 13:01 »
Ainakin edellisten vaalien alla Pekka ja Pätkä harjoittivat kuvantunlaista vaalirahoituksen hankintaa, joten todellista pohjaa on löydettävissä myös aikasemmalta ajalta.  Silloin kaksikko kalasteli myös rakennus. ja teollisuusaloilla.  Nyttemmin ei kaksikkoa ole ainakaan yhdessä näkynyt ovientakana.  Kaiketi ikä on tehnyt tehtävänsä.

Kaikesta tästä olisi hyvä kyllä suorittaa jälkimarkkina tutkimus, sillä on turha luulla etteikö myös tänä päivänä jotkut Härskihartikaiset hanki etuisuuksia itselleen, vaikkakin tavat taitavat on huomattavasti hienostuneimpia.

Konsultit toimikaa!

14
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 30. 01. 2011 18:06 »
Vaasan kaupungin virkamiehistössä käy tällähetkellä kova kuhina, kuka vuotaa tietoja Lumion luottokortti ostoksista Vasabladettiin.  Varsinkin Kokoomukseën kallellaan olevat virranhaltiat pohdiskelevat vuodon suuntaa ja sitäkautta henkilöä.  Mielenkiintoista kuka saa kenkää, tai joutuu mustallelistalle?

Konsultit toimikaa!

15
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 29. 01. 2011 06:06 »
Ompa reilu mies tämä Lumio!  Osoittaa selvää suurta sitoitumista Vaasaan, kun pitää veronmaksajien rahoja ominaan.  Lisärehtiyttä osoittaa myös se, että maksaa omistaan puolet, sekä myös vaimon ostoksista.

Konsultit toimikaa!

16
Kehoitan arvon valtuutettuja pukeutumaan seuraavaan Vaasan kaupungin valtuuston kokoukseen edustusasussa joihin on kiinnitetty seuraava teksti. 
Itse maksetut ja itse pestyt.

Konsultit toimikaa!

17
Tapaus Salin ei ole ainut sopimus jolla suut tukitaan Vaasassa.  Ihmettelen ettei Teknisentoimen tiemestarin kuormasta syönti ole noussut täällä esiin.  Hänelle sorvattiin samalla tyylillä suuntukinta, tosin siihen sopimukseen sisältyy lauseke jolla kaupunki mahdollistaa oiketensa korvauksiin, jos rikostutkinta johtaa tuomioon.

Konsultit toimikaa!

18
Off Topic / Vs: Ylläpidolta
« on: 19. 12. 2010 10:10 »
Yksin ja ykkönen on Vaasan kaupungin virkamiesten perustama :  Herkuttelevie herrojen keittiö!  Tämä ei tosin ole yhteiskunnalle vaarallinen. Esiin se nousee silloin kun soppa palaa pohjaan.  Kuten olette varmaan havainneet.

Tämä on syntynyt kun entinen Nappulaliika hajosi 10 vuotta sitten.

Konsultit toimikaa!

19
Sekalaista keskustelua / Vs: Ennustus vuodelle 2011
« on: 18. 12. 2010 16:04 »
Vaasa on edelleen Mustasaaren kuristusotteessa.
Vaasan väkiluku kasvaa 152, joista kaksi on Laihialaisia.
VPS putoaa Liikasta ja Sport ei ole nousussa Liigaan.
Vaasan veroprosentti nostetaan 0.5 %
Vaasan kaupungin velka on 2150 €/asukas
Vaasan Sähkö nostaa sähkön hintaa 3% ja kaukolämpö nosee 5%
Ikea ilmoittaa ettei rakenna Vaasaan
Bonda ei pääse sopimukseen linja-autoaseman tonttihankkeesta
Vaasan Maila luopuu piirsarjasta, koska puheenjohtaja vaihtuu, sekä mailapulan vuoksi.
Uimahalli kävijämäärät kasvavat 30%  koska uimahalli on myös kesällä auki
Vaasan kaupungin hallinnossa on ennätys määrä johtajia.

20
Kun lukee kirjoitukset Kuntsin taloudenhoidon epäselvyyksistä, niin tulee samaan johtopäätelmään kuin nimimerkki Oksanen.  Tämä ei ole mikään ihme, sillä kupla on puhkaisematta.  Kupla muodostuu siitä, että Vaasan kaupunki ei ole hävinnyt yhtäkään juttua oikeudessa ja hävinneet eivät ole vedonneet kertaakaan korkeampaan oikeusasteeseen.  Tästä johtunee tietävien koston ja syrjäyttämisen pelko.

Konsultit toimikaa!

21
Talousvastuussa oleva virkamies syyllistyessään säännöstörikkomukseen, tai budjettivarojen väärinkäyttöön joutuu vastaamaan hallintokuntansa toimielimelle rikkomuksensa.  Kyseessä on asianomistaja rikos, jolloin poliisin rikostutkimusta ei tarvita.  Toki näinkin voidaan menetellä. mutta rikkeen tekijä ei joudu vastaamaan asiasta käräjäoikeudessa.  Eli homma voidaan hoitaa hienovaraisemmin näin.

Konsultit toimikaa!

22
On ihme ja kumma jos ei vaasalaisia veronmaksajia heidän veroeurojen käyttö kiinnosta!  Esteen oikeiden tietojen saantiin muodostavat Vaasan kaupungin viranhaltiajat.  Tietojen pimittämiseen perustuu myös tuomitsematta jättäminen. Hyväveli suojelee silloin itseään. Jos yksikin taloudesta vastaava tuomitaan, niin siitä seuraa "laulaminen"  Laulun aiheena on - en minä vaan muut pojat.  Naisista ei niin väliä. Kuten tapaus Kuntsi näyttää.  Naiset roviolle.
 Konsultit toimikaa!

23
Vaasan kaupunginhallituksen puheenjohtaja kyseli Pohjanmaan radion aamu-uutisissa:  - onkohan muissa hallintokunnissa myös talousepäselvyyksiä.  Vastaus löytyy jos hieman on aikaa tutkia eri hallintokuntien toimia.  Esimerkiksi  Tekninentoimi!  Siellä on uusia ja vanhoja epäselvyyksiä riittämiin.

Konsultit toimikaa!

24
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 16. 11. 2010 06:06 »
Saamani varman tiedon mukaan Sivistystoimen toimialajohtajan vaalin Knookalan eduksi ratkaisi 3 RKP:n edustajaa, sekä yksi Kepulainen.  Parvelta kuulemma näkee!

Konsultit toimikaa!

25
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 15. 09. 2010 12:12 »
Kun Vaasassa on yli 3000  maahanmuuttaja ja heistä valtaosa on islaminuskoisia, niin ei ole sitten ihme, että Seinäjoelle tiedetään eläinteurastuksessa otetun käyttöön islaminuskon mukainen teurastusmenetelmä.  Eläimen kurkut viillettän auki ja veri juoksutetaan pois, kunnes eläin kuolee verenhukkaan.  Nosmaalisti pulttipistoolilla tapettun eläimen liha ei islaminuskoisille kelpaa.

Konsultit toimikaa!

26
Tämä Widensjön vaimon vaatimukset ovat jatketta yhteiselle harhauttamisoperaatiolle.  Kun omaisuuden kasvattaminen rikollisinkeinoin on tapahtunut avioliiton voimassa ollessa, eikä tiettävästi avioehtoa ole olemassa, niin vastuu takaisinmaksusta pitäisi olla mielestäni kiistatta yhteinen.

Kaiken huippu on, kun vaimo kertoo suurista tuloistaan ja seuraavaan henkenvetoon vaatii elatusapua pesästä.  En kyllä ihmettele vaikka saisi, sillä oikeus ja kohtuus ei ole sama asia.  Röyhkeydellä ei näytä olevan rajoja.

Hyvä on myös muistaa, että Vaasan kaupungin veronmaksajat maksavat apaut 50% keskussairaalan menoista, joten puolet tulevista korvauksista ovat meidän rahoja.

Konsultit toimikaa!

27
Valtuuston tietoon / Vs: Virkamiesmoraali
« on: 23. 07. 2010 05:05 »
On virkamiehillä otsaa ryhtyessään yksityisten yrityksien mainostoimistoksi!  Vaasan kaupungin ruokahuolto jakaa ja lähettää postitse vanhuksille yksityisten ruokahuolto yrittäjien mainoksia.

Konsultit toimikaa!

28
Valtuuston tietoon / Vs: Virkamiesmoraali
« on: 20. 07. 2010 09:09 »
Viimeiset Kuntaliiton tutkimukset kertovat virkamiesten vallan kasvaneen Suomessa.  Tämä on ollut tiedossa Vaasan kaupungissa jo pitkään.  Viimeisin vallan osoitus on katuvalojen vähentäminen ja vanhusten ruokahuollon siirto yksityisille liikelaitoksille.

Konsultit toimikaa!

29
Vaasa / Vs: Vaasan kaupunkirakenne
« on: 20. 07. 2010 09:09 »
Tulee pimeäsyksy Gerbyseen, kun Vaasan Sähkö on poistamassa Teknisentoimen virkamiespäätöksellä Gerbynrantatien katuvalistuksen.

Konsultit toimikaa!

30
Vaasa / Vs: Vaasalaiset liikenteessä.
« on: 07. 07. 2010 06:06 »
Näin se sekamelska ja maailmanennätys saadaan aikaiseksi Suomen pienimmällä automääräällä, kun käpykylästä tänne tulleet pääsee suunnittelamaan.

Kaikkensa tekevät saadakseen ruuhkat aikaiseksi.

Konsultit toimikaa!

31
Herkkoo tuo esiin Parashankkeen toteuttamisen välttämättömyyden.  Juuri kiihtyvää vauhtia kasvava valtionvelka ja valtion huikea kustannusten nousu, yhdessä pitkittyvän taantuman myötä supistavat merkittävästi valtionrahoituksen supistumista.  Nykymeno johtaa myös ns. paremmin pärjäävien kuntien tasausrahastoon kerääntyvän euromäärän huomattavaa supistumista.  Joten sieltä myös jaettava valtiontuki köyhille kunnille supistuu merkittävästi.  Esimerkkinä:  vuonna 2008 Vaasa maksoi 10 miljoonaa euroa tähän valtionavun tasausrahastoon.

Pienenä esimerkkinä ajattelemattomuudesta voidaan ottaa tasavallan presidentin toimikausien rajaamisen.  Tämän päätöksen edelleen toteuttamisella valtiomme maksaa lähivuosina 3 entisen presidentin ja yhden istuvan kulungit hautaan asti.  Toista oli Kekkosen aikana.  Joten tehdään poikkeuslaki ja annetaan Tarjan jatkaa, sillä valta häneltä ollaan joka tapauksessa riisumassa pois, niin suuri on oikeiston pelko.  Säästäisimme euroja isovanhempien perhepiiriin hyväksymisen toteuttamiseen.

Konsultit toimikaa!

32
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 17. 06. 2010 11:11 »
Lehtitiedot eivät kerro kuinkapitkälle oppilaitoksen hallitus on jo päätökset tehnyt. Pitänee kysyä Aimolta, sillä Aimo on läpeensä rehellinenmies.

Konsultit toimikaa!

33
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 17. 06. 2010 05:05 »
Kyllä näyttää vaikealta tuo YT-lain noudattaminen myös demarivaltuutetuilta.  Silveriassa on selkeästi rikottu YT-lakia.  Hallituksen jäsen Aimo Pukkila ei korviaan lotkauttanut, vaan hyväksyi irtisanomis esityksen ilman eriävää mielipidettä.

Totuus ryhmä 39 syntyyn löytyy Rauhalan ja Marjatan innosta saada itselleen lisää valtaa.  Tuskin Rauhala olisi saanut ilman RKP:n tukea Sunnnittelujaoston puheenjohtajuutta takaisin itselleen ja Marjatta niin monta luottamustehtävää, ettei kaikkiin ehdi osallistua.

Konsultit toimikaa!

34
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 21. 05. 2010 18:06 »
Arvoisat valtuutetut!  Nyt tarkkana, kun kaupunginjohtoa uudistetaan, ettei nepotismi ala nostamaan päätään.

Konsultit toimikaa!

35
Sekalaista keskustelua / Vs: Asiat jotka risuttaa
« on: 21. 05. 2010 18:06 »
Näyttää olevan vähän niin kuin meikäläsellä hesas.  Oli 110 neliön kämppä käytös, mutta niin oli myös 30 toisellakin kaverilla.

36
Sekalaista keskustelua / Vs: Makkarat
« on: 20. 04. 2010 06:06 »
Kyllä nykyisen makkarateollisuuden sekoittimet ja Kutterit ovat niin tehokkaita, että makkaraan saadaan jopa Kivimäen mainetsema eläimen ääni sellaisenaan sisään.

Muistan oikein hyvin kun kiersin 50 luvun lopulla Hannu Korven kanssa Karjakunnan makkara-auton muka ympäri Pohjanmaata.  Silloin kerättiin Osuuskaupoista pois kaikki myymättä jääneet makkaran pätkätkin mukaan Vaasaan.  Hannu kertoi niiden päätyvän uusiokättöön, Ryynimakkara sai niistä lihansa.

37
Valtuuston tietoon / Re: Katujen talvikunnostus
« on: 03. 03. 2010 06:06 »
Poikkeuksellinen lumentulo vaatii poikkeuksellisia toimia, Ehdotan, että kaupungin toimistoissa olevat virkamiehet laitetaan kuntokursiile luomaan lumet suojateiltä ja bussipysäkeiltä, sekä kadunkulmista.  Lumilapiot käsiin ja kuntokursille, sillä rappeutuminen paperinkäännössä tuhoaa fyysisen kunnon.

Konsultit toimikaa!

38
Yleistä keskustelua / Re: Pohjalainen
« on: 30. 01. 2010 13:01 »
Tämän päivän Pohjalaisen uutinen peltivaurioista tai työllistää peltipoliiseja?

Konsultit toimikaa!

39
Valtuuston tietoon / Re: Merenkurkun siltayhteys
« on: 30. 01. 2010 13:01 »
Ei kai vain ollut Kouhin Heikki se aikoinaan lahjaksi saaneen lapion kans.  Se lapio lahjoitettiin, kun Heikki esitti rakennettavaksi yhteyden ylitse Merenkurkun.

Konsultit toimikaa!

40
Yleistä keskustelua / Re: Pohjalainen
« on: 19. 12. 2009 18:06 »
Ei tarvitse olla kummoinenkaan ennustaeukko, kun näkee, että Pohjalainen lehtinimenä poistuu ja Ilkka jatkaa.  On siellä Ilkka lehden hallituksessa sen verran enemmän voimaa Almamedian hallinnossa, että lopputuloksen tietää.

Vasabladet taitaa olla muutaman vuoden päästä Vaasan suuri levikkisin päivälehti.  Ainakin silloin jos järjestää varhaisjakelunsa itse.

Konsultit toimikaa!

Pages: [1] 2 3 4