Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Änkyrä

Pages: [1]
1
Valtuuston tietoon / Re: Hevosurheilukeskus
« on: 16. 03. 2010 07:07 »


Montako hevosta siis ravihevosta on Vaasalaisessa omistuksessa ...ei varmaan kovin montaa, Vähäkyröhän olisi oiva paikka raviurheilulle.

 

2
Vaasa / Re: Kuntaliitoksista Pohjanmaan liiton alueella
« on: 16. 03. 2010 07:07 »


Täällä muutama kirjoittaja päästelee "aivopierujaan" teatterien tarpeellisuudesta ynnä muista,no on se hyvä että Vaasa tuo sivistystä jyväsjemmareille kun ei omat rahat niin ja tieto riitä.Ja toiseksekseen missähän rapakuopassa käyvät uimassa tai kävisivät jos Vaasa ei olisi laittanut komiaa uimahallia jossa myös jyväsjemmarit voivat jauhooset pölynsä käydä huuhtomassa... (tietysti matkat ketuttaa kun joutuu tulemaan matkan takaa sivistyksen pariin)

Kyllä asia on niin että tuo ympäristökuntien kuppaus on tullut tiensä päähän ..verorahat jotka Vaasa tuottaa kuuluvat yksin ja vain Vaasalaisille ja heidän hyvinvointinsa edistämiseen.

Vaasan on luovuttava roolistaan olla kokoavana voimana ja heitettävä pallo toisin päin antaa ympäristökuntien olla vuorostaan rähmällään niin nähdään mihin omat eväät riittää kun oikeen alkaa kurittamahan ...alkaa siinä hymy hyytyä kun laarin pohja alkaa pilkottamahan ...
3
Valtuuston tietoon / Re: Katujen talvikunnostus
« on: 04. 03. 2010 10:10 »
No sitten ensimäiseksi palosaarentie on niin tukossa ja kapea että mielenkiinnolla odottaa koska kolahtaa ja laskun saa sitten laittaa?

Toinen paikka on kotirannalla kujakatu on niin tukossa rivitalon kohdalla kun asukkaat lykkivät lumensa portipieleen mielenkiinnolla odottelen koska lehdestä saa lukea kun palokunta on hälytetty kyseiselle alueelle tai ambulanssi..toisekseen myös asukkaat jättävät autojaan ennestään kapealle ajotielle eli poliisit käymään isannöitsijän pakeille...ja edelleen monella muulla kadulla sama ongelma mutta EI KAI ole rahaa...VAI?

4
Sekalaista keskustelua / Re: Asiat jotka risuttaa
« on: 22. 02. 2010 10:10 »
No selityksissä ei mitään uutta soomi poika osaa selittää ajasta ja paikasta riippumatta...

http://www.youtube.com/watch?v=uldFXVc6YXs5
Sekalaista keskustelua / Re: Päättömät Uutiset:
« on: 22. 02. 2010 10:10 »
Suomi voittaa jääkiekossa olympiakultaa...haha...haha

6
Vaasan sosiaalipalvelut / Re: Pete pelastushelikopteri
« on: 16. 02. 2010 09:09 »
Ei nyt ihan heti tule mieleen mikä asia Vaasassa olisi mennyt ilman virkavallan selvittelyjä tappiin saakka!!!Missä raha liikkuu niin kiusaus on läsnä ja oma napa likimpänä...

Ajatuksena Pete kopteri on ihan hyvä vaikka sijoituspaikka on ihan jotain muuta...mielestäni ainut ja oikea paikka olisi se että laskeutumisalusta tehtäisiin Vaasan keskusairaalan katolle tai muuhun vastaavaan paikkaan alueella jossa lääkäri olisi likekellä ja saatavissa...

Toisaalta kopterin rahoitus pitäisi olla ilman tällaisia tykiyhdistyksiä ...

7
Rio de Janeirossa tänään liki +50C lämmintä, taitaa krokilasissa vielä jäät sulaa.Eilen tuli mielenkiintoinen ohjelma JIM kanavalta, jossa Dosterdmuksen ennusteita käsiteltiin mitä mailmassa tapahtuu 2012 kovasti oli kuumenemaan päin ilmasto.
 

8
Sekalaista keskustelua / TV lupa
« on: 10. 02. 2010 11:11 »
Tänään posti toi jälleen kerran töllöluvan maksukuoren ja ylläri ylläri liki  59 euroa...kyllä alkaa olla siinä ja siinä rajoilla kun ei tule kuin samat elokuvat viikosta toiseen ja uusintoja muista ohjelmista illasta toiseen.

Tuntuu tyhmältä maksaa erikseen maksukanavista ja lisäksi tuo 60e uusintaohjelmista...

Olisi mielestäni parempi että tuo raha maksettaisiin suoraan veroista ettei sieppaisi niin rutosti....

9
Kuinkahan moni kirjoitajista on paljasjalkainen  Vaasalainen?

10
Sekalaista keskustelua / Re: Asiat jotka risuttaa
« on: 04. 02. 2010 07:07 »
Risuttaa naapurikuntien köyhyys...

11
Vaasa / Re: Vaasan Asuntomessut
« on: 03. 02. 2010 12:12 »
Samalla kalustolla ilmeisesti ruopataan  Vanhan-Vaasan kanaalia että menköön samaan syssyyn..

12
Yleistä keskustelua / Re: Vaasalaisia keskustelufoorumi
« on: 03. 02. 2010 11:11 »
Vuorovaikuttaminen tarkoittaa sitä, että olemme valmiita antamaan ja ottamaan. Kuuntelemaan tarkalla korvalla sitä mitä toisella on sanottavana mutta samalla myös kertomaan siitä mitä me olemme asioista mieltä, miltä ne meistä tuntuvat ja mitä niille meidän mielestämme pitäisi tehdä.

Jämäkkä ja rehellinen omien näkemysten ilmaiseminen tarkoittaa sitä, että otamme vakavasti sekä toiset ihmiset että itsemme. Sitä, että olemme valmiit seisomaan omien näkökulmiemme takana vaikka toiset olisivatkin asioista eri mieltä. Avainkysymys on se miten löydämme tasapainon itsemme ilmaisemisen ja toisten kuuntelemisen - antamisen ja ottamisen - välillä?

Tässä lisää aiheesta

http://www.avaintoimija.net/sivu.php?artikkeli_id=29

13
Yleistä keskustelua / Re: Pohjalainen
« on: 01. 02. 2010 09:09 »
Ensimmäiseksi voisi uusi päätoimittaja riisua lehden niistä koko sivun ärsyttävistä mainoksista, meinaan kun joutuu maksamaan yli 200e vuodessa on hiukka liikaa tuosta ilosta.

Lisäksi voisi ottaa tiukemman otteen Vaasalaisesta elämänmenosta ja jättää maakuntaa hiukan vähemälle koska Ilkka lehti tekee ihan tarpeeksi työtä heidän eteensä.

Lisäksi voisi Pohjalainen alkaa kirjoittaa niistä hyödyistä mitä kuntaliitokset toisivat nyt saa lukea yleensä vain siitä miten hyvin on asiat kun ei tehdä liitosten eteen yhtään mitään,Mustasaaren jäärät etunenässä.

Toisaalta sitä ihmettelee että mitä annettavaa noilla ehkä liittyvillä kunnilla olisi Vaasalle tulevat olemaan suuria menoeriä tulevaisuudessa ...toisaalta tuo näytelmä mitä ympäristökunnat Vaasallle esittävät liitymisen kielteisyydestä on todellista sumutusta ja hyvin suunniteltua aivopesua ...luulenpa että hykertelevät jossain että kyllä se Vaasa ansaan astuu kun vaan ollaan negatiivisia..


Pages: [1]