Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - navajo

Pages: [1]
1
En kyllä millään käsitä miksi Asevelikylään Sepänkyläntien ja Kalliokadun risteykseen rakennettiin tämä hieno liikenneympyrä. Sitä on nyt niin kovasti puunattu ja laitettu viimeisen päälle. Tuleehan sieltä nyt se uusi tie uudelta asuntoalueelta, mutta eihän liikennemäärä sieltä yksinkertaisesti voi olla suuren suuri. Ja Kalliokadulta ei paljoa liikennettä tule, koska kukaan ei tykkää ajella Huutoniemen kirkon edessä olevan suuren hidastetöyssyn yli 30 km/h (toki se on varmaan siinä tarpeellinen turvallisuuden kannalta).

Voin helposti nimetä aivan lähistöltä monta risteystä johon olisi paljon kipeämmin tarvittu liikenneympyrää tai liikennevaloja:
- Keskuskadun ja Kuninkaantien risteys
- Keskuskadun ja Haukankadun risteys
- Sepänkyläntien ja Keskuskadun risteys
- Sepänkyläntien ja Toukolantien risteys

Näitä riittää.... Ja noissa ed. mainituissa on aivan varmasti risteävä liikenne paljon suurempaan kuin tässä turhaan rakennetussa. Miksi meidän verorahoja on tuhlattu tuollaiseen?? Tiedän, että tämän ympyrän tarkoitusta ovat muutkin ihmetelleet.

Ja koska Sepänkyläntie laitetaan kuntoon koko matkalta? Se on niin surkeassa kunnossa vuodesta toiseen.

2
Yleistä keskustelua / Jäätie
« on: 03. 01. 2011 06:06 »
Pohjalaisessa kerrottiin jäätiestä, joka alkaa Gerbyn venesatamasta. Missä tuo venesatama tarkemmin on?

3
Voisiko joku viisaampi kertoa miksi Sepänkyläntien ja Kalliokadun risteykseen tehdään liikenneympyrä? Sepänkyläntiellä on kyllä kova liikenne, mutta Kalliokadun tuleva ja menevä liikenne on aika pientä. Samasta risteyksestä tehdään käsittääkseni uusi tie Purolan taakse valmistuvalle asuntoalueelle. Mutta ei kai sieltä nyt niin kovaa liikennettä tule? Siis miksi ihmeessä tämä ympyrä? Suurempi tarve ympyrälle olisi ainakin Sepänkyläntien ja Keskuskadun risteyksessä. Tai Sepänkyläntien ja Toukolantien risteykseen. Jälkimmäisessä liikennevalotkin voisivat olla paikallaan.

http://maps.google.fi/?ie=UTF8&ll=63.099147,21.660275&spn=0.009398,0.043945&z=15&layer=c&cbll=63.099094,21.660604&panoid=qBPNxEDDGSq8comX57Tiwg&cbp=12,115.37,,0,1.4

4
Yleistä keskustelua / Maasillan tilanne
« on: 02. 10. 2010 16:04 »
Oliko se joskus reilu vuosi sitten, kun Maasiltaa levennettiin ja rakennettiin tämä uusi ja "tilava" linja-autoasema.

- Rautatieaseman puolelle tehtiin erillinen bussikaista vai pysäkkikö se on. En ole koko tänä aikana nähnyt siinä ajavan tai pysähtyneen yhtäkään bussia. Siis miksi se tehtiin ja käytettiin Kaupungin rahaa?

- Sitten ne hissipömpelit sillan molemmin puolin. Empä ole ruuhkaa nähnyt niissäkään. Ei kertaakaan ihmistä tulevan tai menevän hissiin. Käyttääkö niitä joku ehkä yöllä? Hukkaan heitettyä rahaa!

- Ja Maasillan surkeaa asfaltointiakaan ei korjattu edes kesällä 2010. On aika kamala ajaa Maasiltaa pohjoiseen vasemmalla kaistalla, kun siinä on se asfaltin reunus, jossa renkaat soutaa. Ja tuntuu myös, että sillan alapäässä on jotenkin kapeampi kohta.

Mikäs tämän homman nimi oikein on? Uusi matkahuoltokaan ei ole kehuja saanut. Koko remontti näyttää menneen perseelleen. Ja me kaupunkilaiset sen maksoimme.


Pages: [1]