Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Leena

Pages: [1]
1
Yleistä keskustelua / Kadonnut lemmikki
« on: 31. 07. 2011 13:01 »
Korsholmanpuistikon loppupäässä liikkuu kaunis mustavalkoinen kissa, joka ruikuttaa kovasti.  Kissa on ilmeisesti maurullaan ja pyrkii hieromaan itseään ihmisten jalkoihin. Kysymyksessä täytyy olla karannuat tai hyljärtty kotikissa.

2
Sekalaista keskustelua / Karppaus
« on: 20. 01. 2011 16:04 »
Olen ajatellut siirtyä vähähiilihydraattipitoiseen ruokavalioon.  Tätä kutsutaan netissä karppaukseksi ja dieettiä harrastavat ovat siis karppaajia.  Hiukan minua etoo lähes uskonnollinen kiihko, millä karpaajat suhtautuvat itseensä ja muihin karppaajiin.  Aihe kuitenkin kiinnostaa.

Olisi mukava lukea jos täällä on vähähiilihydraatti-karppaajia.  Olen lievästi ylipainoinen ja suvussa on II-diabeetikkoja.

http://karppaus.info/

3
Sekalaista keskustelua / LEIPÄÄ!
« on: 12. 01. 2011 17:05 »
Lehtitietojen mukaan leivän kulutus on vähentynyt.  Meillä se tarkoittaa sitä, että kaupasta ei enää osteta yhtä paljon leipää kuin aikaisemmin. Syynä on kaupan leivän kova hinta ja huono laatu.  Meillä tehdään nykyään lähes kaikki leipä itse.

Tänään tein vanhanajan häpanta ruisleipää.  Juuren sain laittamalla 5 hapankorpun viipaletta kädenlämpöiseen veteen muutamaksi tunniksi.  Leivästä tein vuokaleipää ja lopputulos oli todella maistuva ja hyvä. Taikinan vääntäminen tosin otti ranteisiin.  Jauhona käytin Myllärin ruisleipäainesta.

Millaista leipääSinä syöt, miten syöt ja mitä leivän päälle?  Olisi mukava saada uusia vinkkejä.
Onko Sinulla hyvä, vähän harvinaisempi respti?

Pages: [1]