Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - tavallinentaavi

Pages: [1]
1
Huomasin tänään kaksi ulkomaista haitarinsoittajaa molemmin puolin toria.  Hetken kuluttua huomasin, että kysymys on organisoidusta toiminnasta.  Molempia vahti itämafiosoa muistuttava lyhyt, viiksekäs, nahkatakkiin pukeutunut,  paksuniskainen bodaria muistuttava ja kännykällä varustettu mies.

Mies siis vahti, että soittaja ei pistä rahoja omaan taskuunsa ja samalla teki varmasti arvioita bisneksen kannattavuudesta. 

Toinen miehistä oli citarin edustalla känny kädessä.  Mieleen tuli että viestittääkö sisällä olevalle kaverileen potentiaalisesta uhrista, joka useimmiten on vanha rollattorialla matkassa oleva nainen. Mielenkiintoista seurata, tapahtuiko tänä viikonloppuna tavallista enemmän taskuvarkauksia.

Koska kysymys on organisoidusta toiminnasta, on selvää että perässä tulevat kerjäläiset ja asuntomurtajat.  Kannattaa siis olla tarkkana ennen sesongin alkamista.

Täällähän on Lyhytviesti, johon voi heti laittaa jos havaitsee jotain merkillepantavaa.

2
Laihian asiat / Laihialaiset kusi sukassa
« on: 15. 04. 2012 13:01 »
Sen jälkeen kun kaikkien tunnistamat Antti Ruostetniemen nimimerki ja Antti poistettiin laihiaketjuista, ei täällä ole ollut minkäänlaista elämää.  Melkein toivon että Antti saisi tulla takaisin.

3
Yleistä keskustelua / Herroilla herrojen metkut
« on: 05. 04. 2012 15:03 »
Kun on koko elämänsä saanut toimeentulonsa palkkatyöstä ei voi kuin huuli pyörenä lukea ja katsella herrojen touhuja.  Hyvä esimerkki on tämä Stefan Wallin.  Wallin on ulkoiselta olemukseltaan sellainen, että hänen ei uskoisi sotkeutuvan mihinkään moraalittomaan tekoon.  Mutta toisin näyttää olevan.  Hän ei itse koe käyttäytyneensä moraalittomasti.

Onko siis niin että kaikenlainen taloudellinen juionittelu ja hyvän jakaminen pienelle suomenruotsalaiselle piirille on niin tavallista käyttäytymistä, että sitä ei edes ymmärretä moraalittomaksi.  Vai onko kysymys täysin turmeltuneista ja kyynisistä ihmisistä, jotka eivät  välitä, mitä muut heistä ajattelevat.

En yhtään ihmittelisi vaikka koko Åbo Acatemin säätiön johtokunta olisi kikkaillut itselleen ansiotonta tuloa saman verran kuin mitä Wallin.

Pages: [1]