Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Henry Eklund

Pages: [1]
1
Sekalaista keskustelua / Biokaasu bussit
« on: 03. 05. 2017 17:05 »
Varma tieto Stormossenilta että kaasu on nestemäistä maakaasua joten pane banaaninkuoret biojätepönttöön, varma tieto korjaamoilta ettei niitä saa ajaa halliin sisälle. Seuraava kusetus on varmaan tuulivoimalla ladatut sähköbussit. Lajusella menee nyt herne nenään mutta koittakaa todistaa factat vääriksi.

2
Sekalaista keskustelua / Mikä vikana foorumissa
« on: 15. 05. 2016 12:12 »
Mulla on mielestäni asetukset kunnoss mutta osa on Englanniksi ja vaikka laitan keskusteluun login forever niin joka kerta pitää kirjautua sisään, tuo kieli ei haittaa mutta miksi aina lokkautua. Kysyy hän ja käytän Edge selainta mutta sama juttu IE:lä

3
Sekalaista keskustelua / Hierontaa
« on: 20. 07. 2013 00:12 »
J. Lahti käväisi hierontapöydän kanssa meillä. Osasi varoa ukon murtunutta kohtaa mut vaikka olin eilen fysysikaalisessa niin nyt on lavat irti. Nokun oli pöytä valmiina niin vaimon hiiri/niskajumi samalla kuntoon. Ei sitten ollu viimeinen kerta, pääsi ainakin mullä käsiksi niihin lihoihin mitä fysysikaalinen hoito ja nun nyrkkeilysäkki ole saanut kiinni. Kiitän Lahden Jaria, tuli kotiin ja kasasi ihan oikean hierontapöyödän. Voitte arvata oliko viimeinen kerta, no ei ollut eikä vaimonkaan kohdalta. Tilatkaa vanhuksille lahjaksi, mä tilaan.

4
Yleistä keskustelua / Uusia urheilulajeja
« on: 19. 06. 2013 14:02 »
Nyt kun Juhannus on tulollaan harjoittelemme ilman valmennusta tässä uudessa lajissa mutta jussin jälkee pitää kerätä joukkue ja voittaa veljeskansamme, tässä tyylinäyte. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hq-Cumia93U

5
Sekalaista keskustelua / Vaasa on pieni
« on: 13. 04. 2013 12:12 »
Tässä keskiviikon oltiin onkilahden huoltoasemalla kaffilla vaimon kanssa kun piti viettää tunti aikaa kun koira oli Saaren eläinklinikalla tainnutettuna näytteiden ottoa varten. No kipiän miehen ajatukset oli koirassa niin viereen istui Heimo Hokkanen joka tuumas että etkö ole Henry, lyhyesti puhuttiin foorumista positiiviseen sävyyn. No ajatukseni oli muualla eli olisin voinut kätellä mutta teen sen nyt virtuaalisesti, jos pitäisin listaa montako kirjoittajaa olen nähnyt oikeasti ja puhunut olisi jo aika pitkä vaikka tietenki häviän taas Karille.

Ketjun avauksen idea on miten muiden taapaamisien kanssa on käynyt, mulla tosi hyvin.

Koirasta otetut 10 neulanäytettä on alustavasti vain rasvapatteja, laboratorio vielä varmistaa. Vartiopäällikkö joutuu siis dieetille, no nälkänen koira vahtii paremmin;-)

6
Yleistä keskustelua / Mitä jos teemme näin
« on: 10. 03. 2013 20:08 »
Karin kanssa keskusteltiin ja ehkä irroitamme Gerbyyb ja Vesterviikin Vaasasta, teemme ns. valtauksen kuten kullankaivajat. Minä hallitsen Gerbyytä ja Kari Vesterviikkiä, teemme omat lait kunnioittaen perustuslakia. Teemme tolpat ja rajaamme alueet, eikö se olisi autonominen alue sitten kun kukaan muu ei ole alueita vallannut. Ketään ei häädetä kodeistaan mutta jos arvo mineraaleja löytyy ne olisi meidän, ulkomaiset firmat ovat tehneet valtauksi niin miksi olisi meiltä kielletty. Toivon asiasta keskustelua, kunnallis vero putoaa 10% ja kaavoitamme uusia tontteja ihan nimellista korvausta vastaan.

7
Mitä mieltä muut on, mielestäni nyt meillä on presitentti joka on mukana hallituksen toiminnassa. Kahden lautasen käyttöä ei meillä enään ilmene ja yksityis lentokoneen käyttö ihan minimiä muumimammaan verrattuna eli on esimerkillisesti mukana säästöissä. Herättääkö keskustelua koska tämä ei ole populismia vaan maamme johtaja on aidosti mukana pudottamassa kuluja.

8
Yleistä keskustelua / Luovun jostain
« on: 02. 01. 2013 11:11 »
Presitentti juuri sanoi ettei saa olla itsekäs vaan pitää luopua jostain, mitähän se luopuminen ihan oikeasti voisi olla 5v työeläkkeellä olleelle. Yksi nikotiinipurkka päivässä tai päivä syömättä, olisi nyt kertonut ihan esimerkkejä luopumisesta. Kyseinen Herra on esimerkillisesti luopunut melkoisesta summasta mut käsitin että puhe oli myös tänne alespäin. On kurjaa kun en pysty luopumaan mistään.

9
Yleistä keskustelua / Kunnallispolitiikka
« on: 22. 11. 2012 10:10 »
En ihan tähän ketjuun löytänyt sopivaa topiikkia mutta ylläpitäjä siirtää jos semmonen on, Harri Moision pikaero tuntuu kamalalta vaikka en itse puoluetta äänestäis koskaa mutta henkilöä kyllä. Nyt menetettiin kokenut henkilö ja lukkoon lyödyistä asioistakin saa puhua ainakin Kujanpään mielestä vaikka säännöt on käsitelty mikä käsitelty mutta aina asioita voidaan tarkentaa koska päätös voi olla väärä. Oliko Vaasalla varaa menettää noin kokenut henkilö, mielestäni ei vaikka mun vene ei kallistu vasemmalle. Ihmiset keskustelee ja päättää mutta nukuttuaan yön yli voi mieleen tulla virheitä, itse olen semmonen ja joskus soitan ja haukun ja joskus sositan ja kehun. Nyt me menetimme kokemusta ja yhteyksiä joihin velkaantuvalla kaupungilla ei ole varaa, lasku lyödään kyllä pöytään ja taas maksaa sairaat ja eläkeläiset.

10
Yleistä keskustelua / Niiskutin mies
« on: 06. 08. 2012 22:10 »
Pudotti roskat syötyään ikkunasta maahan, ei ihan hyvä vaikka oli roskaruokaa.

11
Oltais ny näyrettu mihn majalkka alunoerin ori tarkoitus pystyttää ja sitten mies/eläin voimin tehtiin kivinen tie ja se siirrettiin nykyiselle paikalle, työ olisi nykyisillä koneillakin jättimäinen. Ei tarvi ihmetellä ihmisten voimaa rakentaa pyrämidejä, sinne mentäessä kivitietä ei voi olla huomaamatta ja se oli isompi työ kuin majakan pystytys jonka on suunnitelly sama Henry kuin Pariisin Eifeltornin, vähän tarkkuutta eikä lokkien kuvausta jos tämä pannaan Vaasan historiaan.

12
Sekalaista keskustelua / Puhelimen hankinta
« on: 14. 06. 2012 12:12 »
Eilen päätin tänään mennä ostamaan Nokian 8000 kun tuo 2700 navi pitää muistaa kerran viikkoon sammuttaa että soi, muuten tyytyväinen mutta puhelujen missaaminen voi olla pahakin juttu kun odotat peruutusaikaa yms. ja kartat saa nätisti netistä eikä semmosta taistelua kuin ZTE Bladen kanssa. Enpä enään ostakkaa Nokian tuotteita ja nyt pitäis löytää hyvä eiikä siinä saa olla omenan kuvaa kun vieläkin näen painajaisia omppukoneiden johdosta kun ne piti saada firman domainiin/spostiin ja muuhunki firman käytössä oleviin järjestelmiin. Myyjän samaan ei voi luottaa ku kaikki toimii tostavaan paitsi ilmaiset kartat ja muut pikkujutut.

13
Yleistä keskustelua / Vaasalaisille
« on: 10. 06. 2012 20:08 »
En löytänyt ketjua jossa samottiin et maalataan sähkökaappeja yms.

14
Yleistä keskustelua / Chatti aina tyhjä
« on: 05. 06. 2012 16:04 »
Eikö voitais sopia joku aika et chattaillaan ja parannetaan mailmaa, mun ehdotus olisi sunnuntaisin klö 20.00 jolloin olis jo päässyt mökiltä kotiin. Muut aikaehdotukset tietenki huomioidaan näin eläkeläisenä mutta pyhät ei oikein sovi. Ideoita.

15
Yleistä keskustelua / Vaasa forum
« on: 26. 04. 2012 21:09 »
Esa Nikko antoi mulle elinikäisen porttikiellon kun kysyi niin arkaluontoista asiaa että olisin joutunut paljastamaan kohteen nimen, haukkui sit siitä niin sanoin ettetei Pohjalaista saa syyttää ja tämä ei ole uhkaus vaan vanha Pohjalainen totuus. Älkää kirjoitelko sinne ukko on pihalla kuin lumiukko. Tässä lauseessa oli kaikki jotka johti ikuiseen banniin IP:numeron taakse, oman IP:n vaihdan alle 10 sek ja mulla sattuu olemaan niitä kuusi kappaletta ku jäivät duuniajoista ja sanoivat että olen ollut niin hyvä asiakas et saan pitää. Josei pyydä anteeksi en rekkaudu uudestaan ja muille varoitan älkää menkö sinne ku katkoo ketjuja kuin leikkuri.

16
Sekalaista keskustelua / Aprillipila
« on: 01. 04. 2012 17:05 »
Nyt Pohjalainen lohkasi niin hyvin etten aamukaffeen kanssa meinannu saada syötyä tippaleipää, onko meillä noin hyvä kirjoittaja eli se vois kertoa totuuksistakin elävästi. Entisistä parhaana pidän että kuluttaja voi ostaa sähkömittarin josta ydinsähkön voi kytkeä pois kun se tunnistetaan sen tasaisuudesta joihin muut voimalat ei kykene. Nyt tuli 10+

17
Sekalaista keskustelua / Robotti imuri
« on: 28. 03. 2012 17:05 »
No tuli tilattua tommonen kun sisko kävi näyttämässä omaansa ja meitä jännitti miten koira reagoi kun tavalliseen imuriin nappaa kiinni, nyt seurasi pelon sekaisin tuntein lattialla liikkuuvaa UFOa. Pitäisi olla malli joka ei syö esim. kännykän latausjohtoa eikä jää maton hapsuihin kiinni vaan peruuttaa ja funtsii uuden reitin. Ottaa kolmekymmentä kuvaa minuutissa jotta oppii huoneiston ja ilman mitään esteitä sille voi näyttää vaikka lemmikin pedin että tänne et mene. Vajaassa viikossa oppii missä eniten roskaa/hiekkaa ja 90min tekee hommia ja menee lataamaan itsensä, imuroitiajat saa säätää ja pääsee kynnyksen yli. Voiko olla noin älykäs vai tuliko koiralle vaan uusi lelu, siskon imuri päivän vanhan täys imuroinnin jäkee oli täynnä pölyä ja tämä menee roskiksen eteen piippaamaan et tyhjää. Roskiksen paikka pitää opettaa tietenki, huomenna pitäis tulla. Muilla kokemuksia näistä älykkäämmistä.

18
Yleistä keskustelua / Mihinkä meidän rahat menee
« on: 11. 02. 2012 15:03 »
Ennen posti jaettiin kahdesti päivässä luukkuun, ennen oli merivartioasemia ympäri saaristoa, ennen oli kasarmeja ja sotilaita ja nyt loppuu kaikki tehtaita myöten. Miten tämä on mahdollista kun ennen äidit hoiti lapset kotona ja nyt on työläppäri mukana synnytyssairaalassa. Nyt kun levottomuudet leviää annetaan sadoille poliiseille potkut, postitoimistoja ei ole, kaupat on markettiryppäitä ja vaikka mitä muuta. Kyllä me tehdään jotain nyt niin väärin, mistä se raha tuli ennen ja minne nykyiset rahat menee. Miksi mikään ei kannata, saako Kauhavalta lähtevät koneet lentää yöharjoituksia. Miksi tuhotaan 100 000 käyttämätöntä rynnäkkökivääriä jotka olisi helppo muuttaa kertatuliaseiksi ja antaa ahkerille reserviläisille. Onko Suomi enään turvallinen, rauhan aikana sotilaat etsi eksyneitä/dementikkoja yms. Miksei leikkaukset koske kansanedustajia joille ostettiin kalliit ulkoilupukimet mutta Pihtiputaan mommo kitkuttaa 700€/kk

Menikö kaikki Kreikkaan ja EU:n syövereihin, siis pientä Vaasalaista ihmetyttää ja paljon tehtiin pressan vaalien alla (salaa), osaako joku valaista mua.

19
Sekalaista keskustelua / Sponsorointi
« on: 06. 02. 2012 18:06 »
Nyt ja tulevaisuudessa tarvittaisiin pientä sponsorointia, onko ylläpidolla mitään mahdollisuutta pitää sponsoroivan yrityksen nimeä jotenki helposti esillä. En meinaa mitään etusivun mainosta mutta jotain keinoa josta näkisi ketä ja kuta on sponsoroinut. Siittähän saataisiin pieni kilpailukin aikaiseksi eli firman nimi ja kohde, en tiedä onko summa tärkeä mutta jos niin katsotaan niin sekin sitten. Lajusen kanssa oli asiasta kevyesti puhetta ja kas kummaa löysin pari firmaa jotka ovat valmiita mutta jotain näkyvää heistä pitäisi jäädä ja oma topiikkikin olisi jo hyvä. Mielipiteitä asiaan kiitos, kohteet voivat olla valittuja tai sponsorin määräämiä.

Edit1: Kari pyysi muokkaamaan tätä viestiä mutta ei mun mieli keksi mitäkohtaa, siis esimerkiksi opiskelijoiden jotain pientä matkaa ja monet keksii esimerkiksi retken vammaisille tai ihan mitä vaan katsotaan tarpeelliseksi, tämä toimisi niin että joku sanoisi että esim 350€ ja jokin ryhmä pääsi tekemään jotain heille mahtavaa ja sitten joku firma sanoisi okei että me maksetaan ja firman nimi/logo olisi topiikissa sponssaajat, en mä keksi parempaa joten kommentoikaa ideaa.

20
Sekalaista keskustelua / Ettei tule väärinkäsityksiä
« on: 23. 01. 2012 17:05 »
Niin oikaistaan vähän, en ole rasisti enkä varsinaisesti vihaa ketään enkä mitään kansalaisuutta mutta olen konsertaviininen Vaasalainen ja en hyväksy asioita jotka ei meille sovi, Kari soitti ja varoitti että eräs kirjoitukseni voidaan tulkita vihakirjoitukseksi mitä se ei missään tapauksessa ole. Haluan kulkea kotikaupungissani rauhassa ja ikävä kyllä se ei aina onnistu, myös ulkomaisille toivon rauhaa ja tutustuminen uuteen kulttuurin on hyvällä alulla ja taas kiitos Karille. Näppäimistön takana saatan olla vihaisempi kuin luonnostani olen mutta tiikerikään ei voi raidolleen mitään. Kyllä tänne pitäisi mahtua ja mun hirteris huumoriakin pitäisi pystyä ymmärtämään.

21
Yleistä keskustelua / Merimetso ei juuri syö ahvenia
« on: 16. 11. 2011 09:09 »
No ohan siika senki suussa parempaa ja lohi. Pian ei ole rannikkoa jos niiden leviämistä ei rajoiteta, helpo metsästää luodoilta. Yhtä hyvin voidaan antaa rottien lisääntyä kaupungissa, ketä muistaa ajan ennen lasikuitu/pelti roskiksia kun poliisit sano kun niitä ilmakoilla ammuttiin et hyvä jatkakaa.

22
Yleistä keskustelua / Etusivun energia omavarainen
« on: 14. 10. 2011 23:11 »
Pisti silmään savilahden enerkiaomavaraisuus, pyydetään sähkön miehiltä katkaisemaan virta alueelta niin saamme lukea asuntoonsa jäätyneistä, vähän energiaa käyttävistä voidaan puhua mutta miksi glamoksin asentajat laittaa pattereita. Ai siksi et räpyläy jäätyy lattiaan kiinni, se on kurjaa ja moista roskaa ei saisi julkaista. Kerrostalossa jo kodin viihde elekroniikka lammittää mukavasti. Pankaa kilowatit sähköstä ja savesta otetusta lämmöstä niin lasketaan puhutaanko puolen säästöstä vai taydestä omavaraisuudesta. Jotain rajaa ja factaa.

23
Yleistä keskustelua / Rasismi saa uusia piirteitä
« on: 20. 09. 2011 08:08 »
Pian lapset ei saa piirtää tikkuukkoja kun loukataan nälkää näkeviä http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011092014419376_ul.shtml?ref=kn
Siis aikuiset hyvinkoulutetut ihmiset esittää tämmöstä, taidan lähteä laitokselle tekemään parikymmentä syytettä ja satakunta tutkintapyyntöä. Lisäksi mun nimellä myydään tuotteita joista ei ole kysytty lupaa ja rojaltikki on maksamatta ja hiljan musta tyttö joka silitti mun koiraa kysyi miksi mulla on musta koira kun itse olen valkoinen, eikö se loukannu kumpaakin ja pahasti.

24
Vaasa / Ihan mielenkiinnosta kysyn
« on: 14. 09. 2011 12:12 »
Kuinka monta uutta isoa kauppakeskusta Vaasa vielä tarvii, kenellä on niinpaljon rahaa ettei saa niitä ihan kohtuulisella jonottamisella kulutettua nykyisissä kaupoissa ja marketeisaa joissa kaikissa on kassoja miehittämättä eli kapasiteettiä on kauppiaalla lisätä palkkaamalla muutaman kassan lisää. Mitä nuo kauppiaat luulee saavansa myytyä enemmän kun rakentaminen on kallista niin nyt voisi vaikka pudottaa hintaa ja avata ne tyhjät kassat. Mitä meiltä puuttuu ja jätetään ny se Ikea pois laskuista. Voisiko joku tämmöstä kansakoulun käynyttä valaista kun yksityisautoilu vaan lisääntyy ja sitä yritetään vähentää. Samalla uudet isot kauppakeskukset tappaa kaupungin viimeiset kaupat ja asuntojako niihin pitäisi rakentaa, poikkeusluvalla tietty ettei kaikiin tarvi tehdä autopaikkaa ja lapset voi leikkiä roskakatoksessa. Jotain tässä on takana mutten keksi mitä, olen aina luullut että kauppiasta kiinnostaa tuotto eikä velka uuden rakentamisessa. Jos joku vastaa niin sitten niin yksinkertaisesti että ymmärrän.

25
Yleistä keskustelua / Hyvin on
« on: 19. 08. 2011 22:10 »
Sivut siivottu, meni semmoistaki jossa aika eitullut aika  töyteen mutta asia oi tärkeä.Hyvä jatkakaa samaan malliin nii täälä ei ole yhtäkään kirjoittajaa. Allekirjoittatanut ekana.

26
Yleistä keskustelua / Kysysys ja aiheekkline
« on: 08. 05. 2011 00:12 »
Olikiko Maitseman ja pari muuts ylläpidon apu nikkejä jolla saatiin ëklu prosoitumaan, nyt kun tiedetään kerä eklu om miin loppui kirjoittrluu. Veurimien puuton sanalla kuin minä oalla niellä san joakukaan olis tullu takaisin. Kysyy hän

27
Sekalaista keskustelua / Avoin kirje Harri Leppälälle
« on: 02. 05. 2011 16:04 »
Pohjalaisen mielipide palstalla otsikko Mopot rauhaan, veneille vero oli otsikkona niin raaka etten vieläkään ole pystynyt sitä lukemaan. Hiljattain kun mulla oli vielä matkavene jossa isohko diisseli nousi kustannukset vuodessa yli 1000€ kun siirryttiin diisseli polttoaineeseen, kaupunki perii maksun venepaikasta ja mitään korjausta ei ole tehty vuosikymmeniin esim kaide on niin laho eiitei kestä ottaa tukea, Kulmakadun laiturissa paikka n. 80 on nämä surman rappuset ja itse laiturista nousee lahonneet kansilankut ylös ja pian menee jonkun jalka läpi. Nyt vaihdoin pienempääm veneeseen joka vie bensaa 25-35l/t ja eikö siinä ole veroa, samalla työllistä veneen kuljetuksesta ja huollosta melkoisen summan. En uskalla lukea mitä veroa suunnittelet mutta vääryydellä sait meidän suvusta n. 8 ääntä joita ei tule ensikerralla ja rannassa aiasta puhutaan niin ääniä häipyy kymmeniä, oletko nyt ylpeä kun sairaseläkeläinen koittaa mennä mökillensä jossa voi pärjätä paremmin ilman yhteískunnan lääkäripalveluja. Miksi ette tee lakia jolla joka tilistä siirretään kuukausittain rahaa teidän pussiin.

Et ole persu vaan kiero kepulainen.

Pages: [1]