Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Roy Rabb

Pages: [1]
1
Off Topic / MM-kisat
« on: 10. 08. 2013 19:07 »
 Voi voi missä on Lasse Viren nyt kun häntä tarvittaisiin...

                             

2
Sekalaista keskustelua / Uusi Vuosi
« on: 31. 12. 2012 10:10 »
Alkaa huonosti kun en löydä Uuden vuoden vanhaa ketjua. Siispä uusi sitten.
       
         Mitähän se tuo tullessaan? Antaa aihetta mietiskelyyn...


http://www.youtube.com/watch?v=sUvjabwPZo4

3
Sekalaista keskustelua / salaseurat
« on: 09. 08. 2011 21:09 »
Tämä Vaasalaisinfo mielestäni oikuttelee. Tämän ketjun ei pitänyt syntyä. Voiko mestari poistaa sen.

4
Yleistä keskustelua / Tehotuotanto ja eläinrääkkäys
« on: 19. 02. 2010 19:07 »
TEKKU-suden toivomus     

" Tässä kuljen, yksin ja koditonna, ilman päämäärää. Muistan äitiemoni neuvon kiertää ihmisiä kaukaa. En sure itseni takia, mutta mielessä ovat kaikki muidenkin eläinlajien veljeni ja sisareni, jotka joutuvat kärsimään ihmisten julmuudesta, tehotuotannosta. Miksi ihmisillä raha on kaikki kaikessa? Nauttiiko ihminen toisten kiduttamisesta, hävittääkö rahanhimo kaikki tunteet, kaiken omatunnon?

Kuin Sylvia-lintu Topeliuksen runossa kiitän minäkin Jumalaa että sain nähdä tämän kauniin Pohjolan, sen vaaroja, sen synkkiä metsiä. Mutta toivoisin ettei kenenkään tarvitsisi kärsiä, että loppu olisi nopea. Nälän pakottamana minäkin tapan, mutta pyrin aina puremaan saaliin niskan nopeasti poikki.

Pystyn kyllä kestämään säryn jonka aiheuttaa etutassussani oleva vanha ampumahaava. Mutta jos Te ihmiset jahtaatte meitä, älkää ajako lumiskootterilla yli. Antakaa meidän kuolla nopeasti ja kunniallisesti ampumalla. Ja lopettakaa eläinrääkkäys turkis- ja muussa tehotuotannossa.
                                                                                                                                                                              Jumala sanoi, että olette luonnon ja eläinten herroja. Mutta hän ei totisesti tarkoittanut julmuutta;  julmuutta vain parin euron tähden."

5
Sekalaista keskustelua / Matkailu
« on: 15. 12. 2009 17:05 »
Kertomus eräästä matkasta maailman ympäri

Viime lokakuussa lähdin ystäväni Irma Hietasen kanssa kahden viikon maailman ympäri-matkalle, pääkohteena Havaiji. Melko rasittava; ahtaat penkit, kymmenen turvatarkastusta ja vuorokausirytmi. Mutta kokonaisuutena hieno matka.
Lontoossa 2 yötä. Metrolla Heathrowin kentältä Piccadilly lineä pitkin, vaihto Green parkissa Victoria linelle Pimlicon asemalle, sieltä kävely Carlton-hotelliin Belgrave Roadilla. Tämä katu on täynnä hotelleja.
Lontoon Victorian alueella pisti silmään maahanmuuttajien suuri määrä ja vaatimattoman näköinen ympäristö - mutta miellyttävä. Kävimme Lontoon Silmässä ihailemassa näköalaa. Myönteisiä piirteitä olivat taksit ja puhelinkopit - hyviksi koettujen perinteiden kunnioittamista. Tuli väkisin mieleen koto-Suomen hölmö nousukasmainen pyrkimys kaikkiin ytimiin ja kehityksen kärkeen.
Sitten lento Los Angelesiin, 11 tuntia ahtaissa penkeissä. Ensi kerralla valitsen varmaan businessluokan budgetluokan asemesta. Hotelli Holiday Inn Express oli lähellä Lax Airportia joten otimme taksin sinne. Yleensäkin taksi kannatta lyhyillä matkoilla, etenkin saapuessa, kun kaikki on vierasta.
Los Angeles on melko siisti, ja Laxin kenttä erittäin vilkas. Koneita laskeutuu yhtenään. Kävely pitkin Hollywoodin Walk Of Fame
oli ikimuistoinen. Siellä vastaan tulivat Superman, Dart Vader, Elvis Presley ja moni muu tunnettu hahmo. Hotellien järjestämät kiertoajelut ovat paikallaan - ja edulliset - isoissa paikoissa. Esim. Hollywood ja Disneyland sijaitsevat noin sadan kilometrin etäisyydellä toisistaan.
Sitten Havaiji, Honolulu ja Waikikin kaupunginosa rantoineen. Täällä vietimme 5 yötä ja 4 päivää. Huippusiisti paikka ja muutenkin huippua. Waikiki on täynnä 20-30-kerroksisia ylellisiä hotelleja. Tonttihinnat lienevät kalleimmasta päästä. Uimme Tyynessä valtameressä. Vesi oli lämmintä ja yllättävän suolaista.
Video Havaiji-oleskelustamme löytyy osoitteesta myspace.com/royrabb.
Lento Honolulusta Tokioon kesti noin 8 tuntia. Naritan kentältä junalla Tokyo Ekiin - päärautatieasema. Tokio lienee herrasmiesten kaupunki. Ainakin 90% miesvastaantulijoista kantoivat tummaa pukua ja solmiota. Pultsareita en nähnyt.
Hotelli Villa Fontaine sijaitsee noin kilometrin päässä asemalta. Kun Honolulun kohdalla muistan suolaisen veden, niin Tokion kohdalla sähköisesti lämmitetyt vessapönttöjen istuinlaudat.
Sitten lentoa Siperian yltä - Suomen rajaa miltei hipoen - tavoitteena Rooma. Matka kesti 13 tuntia. Koska olimme matkalla itsenäisinä turisteina näimme myös Rooman takapihat, emme pelkästään kulisseja. Ja vaikutus oli synkkä ja epäsiisti. Historiallisia nähtävyyksiä, kuten Colosseumin valtavaa aluetta, pidetään kyllä hyvässä kunnossa. Matkan kokemista hotelleista tämä Rooman Termini-rautatieaseman lähellä sijaitseva Planet-hotelli oli kaikista kallein; 100 euroa vuorokausi. Silti se oli huonoin, tasoltaan vain matkustajakoti.
Mutta Rooman Fuimicino-lentoasemalla EU-kansalaisia kohdeltiin kuitenkin jonkinmoisella kunnioituksella. Toisin Helsingissä. Siellä kohtelu oli ainakin minun kokemukseni mukaan välinpitämätön ja töykeä. Nousukkaan kun on oltava tehokas mallioppilas kaikessa. Suomalainen kirous on olla aina etulinjassa ja johonkin suuntaan rähmällään.

Havaijivideon pitäisi näkyä klikkaamalla osoitetta

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.channel&contributorid=21900088

Pages: [1]