Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Äippä

Pages: [1]
1
Vaasa / Skeittihalli
« on: 27. 01. 2012 09:09 »
Vai että on niin suuri loukkaantumisriski tuossa lajissa! Eikös sitten Vaasan pidä lopettaa kaikki jääkiekkokaukalot, jalkapallokentät, liikuntasalit jne... olipa kökkänen perustelu taas!

2
Ihmettelen kovasti miten tasapuolinen Vaasan sosiaalitoimi onkaan. Yksikin yh-äiti myi vanhat ehjät huonekalunsa ja kas kas - hetken kun lyö jalkaa lattiaan niin jo irtoaa sossusta maksusitoumus Jupiteriin valkkaamaan vähän yhtä ja toista! Samalla äitillä on taipumus istua yökaudet tietokoneen ääressä - joten päivät ovat varmasti raskaita. Siksipä siellä käykin kodinhoitaja joka jopa tiskaa siivoaa käy kaupassa ja laittaa ruoat ja vieläpä ulkoiluttaa lapsenkin pari kertaa viikossa. Muuten ei lapsikaan pääse ulos - on aina "flunssa" Äiti pääsee nukkumaan päiväunet. Paljonkohan tuo lysti Vaasan kaupungille maksaa? Eipä millään saanut kodinhoitajaa kun lapsi oli kipeä ja oli pakko mennä tenttimään.... päätä vaan auottiin. Olisi pitänyt silloin ymmärtää juopotella tai istua yökaudet pelaamassa. Aiheuttaa kyllä hieman ihmettelyä ympäristössä, mutta kait se on että mitä paremmin osaa ruikuttaa, sitä enemmän sieltä sossustakin apua saa.

Pages: [1]