Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Roikale

Pages: [1]
1
Yleistä keskustelua / VLP - oletteko tyytyväisiä?
« on: 04. 08. 2005 18:06 »
Oletteko tyytyväisiä VLP:n toimintaan? Itseä ainakin jurppii se, kun töllöttimestä on kadonnut kanavia vuosi vuodelta: SubTV poistui jakelusta ilmeisesti vain siksi, että digibokseja menisi enemmän kaupaksi (muistaakseni SubTV:n johtaja kommentoi silloin, että kyse ei ollut mistään maksullisuudesta). Super Channelia ja NBC:tä näyttänyt kanava hävisi vaivihkaa, miksi? Esim. loistavaa Discovery Channelia näyttänyttä koekanavaa ei enää ole. Joissakin kaupungeissa analogisessa jakelussa olevaa Urheilukanavaa on kai turha edes toivoa. Jakelussa yhä olevalta Ranskan TV5:ltä en muista koskaan katsoneeni yhtään ohjelmaa. Maksuissa mitattaessa VLP taitaa kuitenkin olla siitä kalliimmasta päästä.

Nettipuolella ovat nyt laittaneet torille ja Rewelliin langattoman verkon. Jotenkin ihmettelen tämän verkon tarpeellisuutta, itselleni ei tulisi mieleen mennä naputtamaan kannettavaa Rollsiin tai Vapaudenpatsaalle. Korkeintaan hotelliasiakkaille sillä voisi olla käyttöä, mutta Vaakunassa on jo Soneran wlan-verkko. Jatkuvaa kitinää VLP:n toiminnassa aiheuttavat myös laajakaistayhteyksien asennukset, jotka yritys tekee kyllä omille liittymilleen nopeasti, mutta muille operaattoreille viikkojen viiveellä.

Kertokaapa mielipiteitänne ja korjatkaa, jos sattui virheitä faktoihin.

Pages: [1]