Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Into Poika

Pages: [1]
1
Vaasa / VKSn kohtalo kauhistuttaa
« on: 13. 12. 2016 20:08 »
Mitä tapahtuu parin vuoden kuluttua? Onko VKS silloin vain torso.

2
Vaasa / Lajitttelu ja läjittely
« on: 29. 06. 2013 10:10 »
Asumme ns. "hyvässä osoitteessa" olevassa pienkerrostalossa.  "Hyvässä" tarkoittaa sitä, että väki on keskimääräistä paremmin koulutettua ja samaa luokkaa ehkä tulotasoltaan.

Tämä ei kuitenkaan näy, ei ainkaan lajittelussa.  Biologinen lajittelu ei toimi lainkaan ja metallilaatikkoon kumotaan surutta sekäjäte- ja biojätekassit.  Juuri äsken poimin sieltä lisäksi tyhjiä viinapulloja, jotka olisi pitänyt laittaa lasinkeräysastiaan.

Jätekatokseen jätetään yön aikana kaikki mahdollinen hyljätystä soffasta pienkoneisiin.

3
Vaasa / Mikä mättää Vaasassa?
« on: 11. 01. 2011 05:05 »
Mikä mättää Vaasassa?

Klamydian tunnetun rallin mukaan vaasalaiset ovat homeperseitä,koska eivät osallistu heille järjestettyihin tapahtumiin.  Ajatusta voi laajentaa lähes kaikkeen Vaasassa.  Vaasalaiset eivät osallistu myöskään selvien puutteiden ja vääryyksien korjaamiseen.  Kaikkialla kaupungissa vallitsee "hälläväliä meno".

Esimerkiksi Kotkassa vaaditaan kaupunkilaisten toimesta ylimmän kaupunginjohdon palkankorotusten mitätöintiä oikaisuvaatimuksilla.  Kysymys on 500 euronkorotuksista.

Vaasassa kaavoitus mättää, tonttipolitiikka on syvältä, kadut ovat huonossa kunnossa, kielipolitiikka ja kaupunginjohtajan toimet ovat viemässä kaupungin maineen viemäriin.  Vain kourallista kuntalaisista kiinnostaa edes nostaa sormensa.

Mikä mättää Vaasassa?

Vaasasta puuttuu osallistumisen kulttuuri.  Kaupunkilaisten kuulemiset ovat naurettava farssi ,missä osallistujilae jaetaan tyhjä A 4:n ja kuulakärkikynä ja pyydetään vastaamaan ennakolta laadittuihin kysymyksiin.  Virkamiehet pyörittävät myllyä juuri niin kuin haluavat.

Kansaa viedään kuin lammaslaumaa. Siinä missä muualla maailmassa perheenemännät tulevat kadulle kolistelemaan patoja ja kattiloita, Vaasassa käännetään kylkeä ja pieraistaan.

Mikä mättää Vaasassa?

4
Yleistä keskustelua / Kerrostaloelämää
« on: 08. 01. 2011 15:03 »
Meidän pienkerrostalomme pienoismaailmaa on jo muutaman kuukauden ajan häirinnyt iloinen leski.  Iloinenleski saapuu muutaman kerran viikossa aamuyöstä kovalla kolinalla ja yleensä hän on hukannut avaimensa ja kännynsä, jonka jälkeen hän soittaa lähinaapurin ovikelloa ja pyytää kännykkää soittaakseen talkkarin avaamaan oven.

Vähintaan 2 kertaa viikossa iloisellaleskellä on miesvieraita.  Jostain kumman syystä nämä ovat römeä-äänisiä sikoja, jotka kompastelevat ja kaatuilvat jo alaovella.  

Muutamankerran on käynyt niin että nämä tilapäissulhaset ovat poistuneet, tietysti aamuyöstä, kovan huudon ja metelin säestyksellä.

Väliaikoina iloinenleski on päiväsaikaan rauhallinen ja tyylikäs.  Mistään ei voi mitään päätellä, ellei tietäsi.

5
Sekalaista keskustelua / Kuvia foorumiin
« on: 02. 05. 2008 19:07 »
Monet laittavat jättimäisiä kuvia foorumiin ja sitten täyttävät sivuston  gallerian kaikenlaisilla kuvilla.  Nyt on asiaan tullut todellinen helpotus eli ilmainen Photoshop Express palvelu, jonne jokainen voi tallettaa 2 gigaa kuvia.

Photoshop Express
https://www.photoshop.com/express/landing.html

Muitakin ilmaisia kuvien säilytyspaikkoja löytyy.  Niitä voi etsiä sanoilla free image sharing tai free image hostin tai free image publishing.

Liittämällä hakuun kirjaimet url - löydät palveluja, joissa on mahdollista saada suora url-rivi kuvaan.

Pages: [1]