Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - S-syväkurkku

Pages: [1]
1
Valtuuston tietoon / Katujen talvikunnostus
« on: 27. 11. 2007 14:02 »
On tullut jälleen se aika vuodesta jolloin mitataan katujemme kunto talviliikenteessä, niin jalankulkijan kuin autoilijan kannalta koettuna.

Sama näyttää olevan tahti kuin aijemminkin. Talvikunnostus kilpailutetaan, mutta valvonta ja vaatimikset kunnossapitokalustolle, eikä niiden käyttäjien ammattitaidolle ole hallinnassa.

Tämä nyt maahan satanut lumimäärä on varsin pieni ja varsin hyvin hallittavissa oikealla kalustolla ja ammattitaidolla. Pari kuvaavaa esimerkkiä. Kustaalantien linja-autopysäkit palteitten takana. Risteysalueiden suojatiet samoin. Härskein homma oli nähtävissä Gerbyntiellä entisen Pitsitehtaan kohdalla, siellä auraustraktori puski linja-autopysäkin ja suojatien kohdan lumet yksityisen kunnossapito velvoitetulle jalkakäytävälle, joka oli juuri avattu vapaaksi lumesta. On varmaan kevyttä poistaa nämä palteet pois ja vielä jos tulee yöksi pakkanen.

Konsultit toimikaa!

Pages: [1]