Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Tsailor

Pages: [1]
1
Suomessa on tapahtunut järkyttäviä lasten pahoinpitelyitä ja laiminlyöntejä. Nyt kun nämä julmuudet ovat nouseet julkisuuteen on voitu osoittaa että suomalainen ei puutu naapurin lasten hätään vaan ummistaa siltä silmänsä. Omista pidetään usenmiten huolta mutta vieraiden lasten kärsimyksiltä ummistetaan   silmät.

Pahimpia laiminlyöntejä ovat väkivaltateot mutta on paljon muutakin jossa lasten oikeuksia poljetaan . Esim turvallisen koulutien vaarantaminen käyttämällä koulun läheisiä teitä uskomalla sokeasti että liikennemerkit eivät koske MINUA koska minulla on kiire. Vanhemmat jotka oikaisevat päivittäin ajonauvolla ajon kieltävällä tiellä aivan koulun vieressä syyllistyvät näihin lapsia koskeviin laiminlyönteihin. Samoin kunnan viranomaiset jotka kuittaavat ongelman lapsellisella ilmaisullaan: " jos teitä on rakennettu niillä on voitava myös ajaa" Tämä ajattelematon kommentti viranhaltijan suusta löytyy myös Pohjalaisen julkaisemasta lehtijutusta jossa ihmeteltiin liikenteen asennevammaisuutta.

Mikäli yksikin kouluun kävelevä tai pyöräilevä lapsi joutuu asennevammaisen kuljettajan uhriksi, voin luvata että Almantien tilanteesta ja Mustasaaren kunnan ylimielisestä suhtautumisesta vaaditaan rikostutkinta. Aivan samoin kuin pahoinpidellyn pienen helsinkiläistytön kuolemasta käynnistyi tutkinta lastensuojelun virkamiehiä
kohtaan.  

Turvallisen koulutien järjestämisen laiminlyönti on mustasaarelaisten lasten laiminlyöntiä. Vakavat ongelmat ovat tiedossa, mutta kunnan virkamiehiltä puuttuu tahto toimia lasten edun mukaisesti. Päinvastoin. Suhtautuminen vaikuttaa jopa kiusaamiselta.

2
Hyvää Itsenäisyyspäivää! (Rakkaan Suomemme alasajosta huolimatta)

http://www.youtube.com/watch?v=WBwUur0xabI&translated=1

Laitoin tämän Vaasa-ketjuun videossa olevan kuvan johdosta.

3
Me kaikki käytämme kortteja, luottokortteja ja erilaisia maksukortteja, Visa Electroneja ja muuta. Joustavaa ja turvallista niin kauan kun homma pelittää. Mutta, kun linjat ja maksupäätteet reistailevat, kortin käytöstä aiheutuu tarpeetonta ja turhaa stressiä arjen yksinkertaisten toimien toteuttamisessa.

Tuore esimerkki suuresta marketista, jossa asioin paljon, koska pidän kaupan strategisesta linjauksesta: Edulliset hinnat laadusta tinkimättä ilman turhia välikäsiä. Eilinen ostosreissu ko. olevassa kaupassa oli kuitenkin katastrofi. Kierreltyäni vajaan tunnin kaupassa ja kerättyäni ostoskärryni täyteen tavaraa alkoi epätavallisen pitkä jonotusaika kassajonoissa. Jonot olivat pitkät, koska arviolta joka kolmannen asiakkaan maksukortti ei kelvannut. Huomasin, että asiakkaat maksattivat ostoksensa mukana olleilla kavereillaan, kaivoivat toisen kortin esiin tai jättivät ostoksensa kassalle.

Vuoroni koitti ja kortti ei tietenkään toiminut. Minulla oli mukanani ainostaan tämä yksi kortti eikä käteistäkään sattunut olemaan mukana riittävästi. Sanoin, että kortti on kunnossa, että ei pitäisi olla estettä maksamiselle. Siihen kassatyöntekijä vastasi, että ei siitä ole kysymys, vaan siitä, että linjat eivät toimi. Vika voi olla Anviassa tai Soneralla. Kysyin, miksi tämä on jo kolmas kerta, kun minulle sattuu näin tässä samassa kaupassa. Hän vastasi, että tämä ongelma esiintyy joskus ruuhkaisina päivinä. Jätin ostokseni kassalle ja siirryin toiseen kauppaan tekemään samat ostokset uudelleen. Siellä kortti toimi välittömästi.

Tulen entistä vakuuttuneemmaksi siitä, että vanhanaikainen riihikuiva raha tekee comebackin maksuvälineenä. Se on helppoa, yksinkertaista ja toimii linjahäiriöistä huolimatta. Korteista on liian paljon negatiivisia kokemuksia. Nuoret jätetään junista öisille kylmäasemille, kun kortit eivät toimi, korttien käytössä esiintyy ongelmia ulkomailla ja kaupoissa on jätettävä ruokaostokset kassoille, kun linjat reistailevat. Welcome back, money!

Pages: [1]