Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Meijer

Pages: [1]
1
Yleistä keskustelua / SAS:n konkurssi ja Vaasa
« on: 17. 11. 2012 11:11 »
En ole huomannut paikallisissa medioissa keskustellun millään lailla SAS:n mahdollisen konkurssin vaikutuksista Vaasan lentoliikenteeseen. Nythän SAS:n osuus Vaasan liikenteestä on melkoinen, Tukholma ja Kööpenhamina kokonaan eikä Helsingin yhteyskään ole vähäpätöinen. Yleensähän tyhjät aukot täyttyvät, mutta liikenteen loppuminen kokonaan Ruotsiin ja Tanskaan vaikuttaisi paljon Vaasan lentoliikenteeseen ja erityisesti vaasalaisiin yrityksiin. Ymmärtääkseni Norwegiankin on talvitauolla Tukholman liikenteestä.
Neuvottelut kuluvana viikonloppuna lienevät ratkaisevia SAS:n jatkon suhteen.

Meijer

2
Yleistä keskustelua / Hiihtoladut merenjäällä
« on: 28. 02. 2011 18:06 »
Kevättalvisin ja etenkin hiihtolomaviikolla Vaasassa on ollut tapana tehdä latu, joka johtaa Jannen saluunaan. Miksi ei tänä talvena? Lumitilanne on hyvä ja jäät mitä parhaat. Meille hiihdon harrastajille olisi mukavaa pelkän ratakiertämisen vastapainoksi tehdä matkahiihtoja jonnekin, missä voi nauttia vaikkapa kupin kahvia. Tiedän, että Gerbyn suuntaan latu löytyy Hietasaaresta, mutta se ei vastaa monen kysyntään. Vielä ehtii!!!

m

3
Yleistä keskustelua / Venekauppa
« on: 18. 10. 2009 18:06 »
Vähän huomiota on saanut Aquamarin liikkeen lopetus Vaskiluodossa. Vasabladetissa aihetta on ohuesti sivuttu, Pohjalaisessa en ole huomannut sitäkään. Lappeenrantalaisen Konevenesunin kiinnostus loppui lyhyeen ja liikkeen vastaava Jyrki Niemi siirtyi jääkiekon pariin.
Muistaakseni myös Wikro laittoi myös pillit pussiin tänä vuonna, joten Vaskiluodossa on enää Vaasan Moottori. Hartman Vanhassa Vaasassa "kuivalla maalla" saa lähes monopolin.
Mikä siinä on että meri- ja veneilykaupungissamme paattibisnes on näin näivettynyttä?

Pages: [1]