Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - PELIMIES

Pages: [1]
1
Laihian asiat / SUOMIKO TIETOLIIKENNE YHTEISKUNTA ?
« on: 26. 11. 2009 16:04 »
Kauppalehti tiistai 24.11.2009

F-Securen toimistujohtaja R.Siilasmaa lataa Suomen tietoliikenne yhteiskunnan hyvän maineen olevan potaskaa. Tai maine voi olla kova mutta todellisuus on karmea.

Olen sen itse saanut kokea aivan lähikuukausina...Suomen eri virastojen ( Valtion ) tietojärjestelmät eivät kommunikoi keskenään mutta VIELÄ PAHEMPAA vaikka ne eivät kommunikoi keskenään niin heillä ei ole edes minkäänlaista alkeellista yhteistyötä. Jokaisella virastolla on omat lomakkeet ja samaankin asiaan liittyen pitää käydä neljässä virastossa ja kahteen kertaan. Voi olla että tämä järjestlemä on luotu tahallaan näin, mutta MIKSI voi miksi ? Siis ylläpidetäänkö tällä järjestelmällä työpaikkoja vai pelotetta vai mitä sillä tehdään ? Onneksi M.Kiviniemi totesi mennä viikolla että Suomen valtion ja kuntien tulee tehostaa organisaatioitaan vähintään 25%:a ja minä sanon että vähintään 50 %:a

Minäkin ( vaikka ei ollut mun asia ) olisin saanut hoidettua yhden valtion virkamiehen kanssa koko asian jos valtion tietojärjestelmät kommunikoisivat keskenään tai jos olisi ollut edes 8 lomaketta samassa osoitteessa ja siellä olisi lukenut, täyttäkää nämä kahdeksan lomaketta ja jättäkää ne virkailijalle X. Eri virastot lähettävät sen jälkeen postia kukin tahoiltaan. Eli olisin saanut lomautettua kolme virkamiestä.

No ei ole ihme että Suomessa pitää kerätä veroja näin paljon ja jatkossa vielä enemmän...kun eläkejärjestelmätkin alkavat pettämään. Eläkeyhtiöiden omaisuudesta on sulanut jo puolet tässä taantuman tilanteessa...tarttis tehdä jotain.

Pages: [1]