Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - pappa

Pages: [1] 2 3
1
Yleistä keskustelua / Kuluttaja kysyy
« on: 30. 04. 2013 09:09 »
Voiko paistinjauheliha olla halvempaa kuin tiskistä ostettu paisti? Eikö paistinjauhelihan  hintaan tule lisäksi jauhatus ja pakkaaminen.  Siis paistinjauheliha ei voi olla jauhettu paistista?

2
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 27. 04. 2013 16:04 »
Pitäisikö kuitenkin laittaa harkintaan millaisia maahanmuuttajia me tänne haluamme.  Jos vuonna 2020 liehuu Profeetan lippu eduskuntatalon harjalla, niin kuin on ennustettu, niin varokoon suomenpystykorvat ja suomalaiset pystykarvat-

3
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 27. 04. 2013 11:11 »
Olisiko islaminuskoiselle kovakin loukkaus ilmaisu: "Et ole koiran perseenreikää parempi"

4
Vaasa / Vs: Kemira
« on: 27. 04. 2013 08:08 »
Risto Helinille!  Kuivuiko ruoppauskeskustelu tähän, vai onko Sinulla jotain uutta tietoa?

5
Sekalaista keskustelua / Vs: Joka kuritta kasvaa
« on: 24. 04. 2013 15:03 »
Kun luen lehdestä että oppilaat kiristävät opettajia nolojen tilanteiden videoilla, täyttää mieleni hiljainen raivo.  Jotain näille riiviöille, ja joissakin tapauksissa heidän vanhemmileen, pitää tehdä.  Kaunis puhe ei auta.

Tarvitaan rangaistuksia, joiden on oltava niin kovia että ne tuntuvat. Tällaisella sivistyneellä foorumilla ei tiettenkään voi ehdottaa kaikkea mikä tulee mieleen.

Noloja tilanteita sattuu kenelle tahansa ja ne on voitava ohittaa naurulla.

6
Yleistä keskustelua / Vs: Ruokaosuuskunta oma pelto
« on: 21. 04. 2013 06:06 »
make,
se että käytit sanaa kolhoosi, kertoo siitä että et lukenut "Oma Pelto" ideaa kyllin tarkasti.  Kohonneet elintarvikkeiden hinnat, S-ketjun ja K-ketjun ryöstööpolitiikka johtaa väistämättä sihen, että ihmiset ryhtyvät pohtimaan luovia vaihtoehtoja. Omapelto on vain yksi niistä. 

Toinen on tuo kaupunkiviljely.

Eli vihanneksia ja yrttejä voi kasvataa jo parin neliön kokoisella alueella, oli tuo alue sitten osa maan pintaa tai lava tai seinämä tai jokin muu kekseliäs paikka. Yksi täysin hyödyntämätön resurssi on tasakatto.

Käytät myös ilmaisua "väärentää kilpailua".  Mitä muuta keskusliikeiden ylivalta on kuin väärentynyttä kilpailua.  Kaikki toimenpiteet sen murtamiseksi ovat kilpailun oikomista.


7
Yleistä keskustelua / Vs: Lähituotteet- ja palvelut
« on: 20. 04. 2013 13:01 »
Ekosoppi on vuonna 2007 perustettu yksityinen ekokauppa.

Vuonna 2010 liike muutti  uusiin tiloihin Vaasan ydinkeskustaan  50 metriä torilta ja kauppahallista. 2011 marraskuussa tilat laajenivat 200 neliöön.

Valikoimiin kuuluvat: elintarvikkeet, pesuaineet, kosmetiikka ja hygienia, raaka-aineita kotikosmetiikan valmistukseen, joogatarvikkeet, eteeeriset öljyt ja suitsukkeet, villatuotteet (peitot, tyynyt, tossut, sukat) itsehoitotuotteet. Ekosoppi on kyläkauppa keskellä kaupunkia,

http://ekosoppi.nettiavain.fi/

8
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 31. 03. 2013 11:11 »
Sana varoitus tuntuu Helinin kohdalla kovasti autoritaariselta ja viittää Maria Tolppasen persoonaan ja hänen käsitystään omasta roolistaan Vaasan persuissa. "Puhuttelu" olisi ollut oikeampi termi ja kuvannut paremmin asian luonnetta.

J.K
Tuleeko vielä aika jolloin keräilijt pannaan tilille harrastuksestaan:  tunnen asekeräilijöitä, saksalaisten mitalien keräilijöitä, mannerheimkeräilijöitä, neuvostoliiton aikuisten merkkien keräilijöitä, sotapostikorttien keräilijöitä jne.

Kuvaako tämä harrastus heidän "suuntautmistaan"?  Olisiko parempi, että pitäisivät suunsa kiinni harrastuksestaan.

9
Sekalaista keskustelua / Vs: Rakkaamme - Pohjois-Korea
« on: 30. 03. 2013 11:11 »
Mitä intressiä "niillä muilla" olisi hyökätä Pohjois-Koreaan ilman todella painavia syitä.  Sana todella tarkoittaa äärimmäisen tulehtunutta globaalia tilannetta, mihin pisteesee tuskia asioita päästetään.

10
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 29. 03. 2013 18:06 »
Sorry.  Unohtui.  Mistä Vaasan persut varoitti Heliniä?  Jostain sellaista joka on tapahtunut vuosia ennen kuin Helinillä oli mitään tekemistä persujen kanssa?  Persujen oman imagon ja uskottavuuden vuoksi varoituksen perusteet on julkistettava.

Nyt tämä vaikuttaa neuvostoaikaiselta näytösoikeunkäynniltä.  Tämä olisi varmasti myös pohtimisen paikka oikeusoppineelle. Persut toimi kuin Orwellin "ajatuspoliisi".

Tässä on paljon sellaista mikä ei mahdu kaaliini.  Katuuko Helin?  Vai on vain katuvinaan?  Palaako rauha persuryhmään?

Syytän myös lehdistöä.  Oliko huono uutispäivä? 

11
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 29. 03. 2013 18:06 »
Olisiko tästä kellosta syntynyt tälläinen älämölö jos Helin olisi suostunut Imagen toimittajan haastattelupyyntöön.  Tässä nyt selvästi lyötiin enemmän persuja kuin Heliniä.

 "Joka kerran keksitään, sitä aina epäillään".

12
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 28. 03. 2013 17:05 »
Perussuomalaisten vaasalainen kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Maria Tolppanen on järkyttynyt tiedosta, ja aikoo ottaa sen esiin Helinin kanssa, mutta myös puolueen paikallisyhdistyksessä sekä Helsingissä. Ylen alueuutisten mukaan Vaasan perussuomalaiset pitää asian johdosta hätäkokouksen.

Voi, pääsisipä kärpäsenä kattoon seuraamaan kokousta.  Mitstä siellä mahdetaan keskustella?

Jos IMAGEN toimittaja ei olisi huomannut kelloa uusnatsien Kerhon seinällä, niin koko jupakkaa ei olisi syntynyt tai jos kellon olisi lahjoittanut jonkun muun puolueen jäsen kuin perussuomalainen, niin toimittaja olisi tuskin asiaan puuttunut.  Tai peräti tavis.

Mutta nyt oli loistava tilaisuus hiukan möyhentää yleistä ennakkoluuloa.  Hämmästelen Tolppasen reaktiota. 

Ei tarvitse olla perussuomalainen huomatakseen, että koko kellojuttu on nostettu esiin vain propagandisista syistä tai pönkittämään toimittajan egoa.  Onko tämä todella iso uutinen?

13
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 27. 03. 2013 19:07 »
Minulle on aivan sama onko myymässä "Ählämi" vai suomalainen Sählämi.  Se tosin hieman huvittaa, että olen ilmeisesti tietämättäni syönyt halai-lihaa. Mutta sama tuo jos sillä Paratiisin portti narahtaa.

14
Ymmärsin, että Tsailorin heitto oli tehty  "puolivakavissaan" ja se liittyy myös suomenruotsalaiseen ylimielisyyteen, joka näkyy varsinkin hyvintoimeentulevan keskiluokan käytöksessä.

Tätä voi tietysti analysoida vaikka kuinka pitkälle. 

Mutta itse asiaan.  Ei liene mikään salaisuus, että eräillä pienillä suomenruotsalaisilla paikkakunnilla erilaiset periytyvät sairaudet ja erityisesti mielenterveys- ja kehitysvammaisuus on ehkä keskiväestöä runsaampaa - kiitos sukusiitoksen.

"Mitä serkumpaa - sen herkumpaa" - näkyy  mm. Sundomissa.  (Anteeksi kaikki sundomilaiset)

Mustasaaren Almantiellä saaattaa kehittyä mielenkiitoinen yhteiskunnallis-juridinen selkkaus, jos jokin vakavampi onnettomuus tapahtuu.  Tästä syystä liikennettä vastustavien kannattaa dokumentoida tilanne mahdollisimman hyvin.

Näin sivustapäin tuntuu siltä että mukana  on myös sukulaisrakkautta noin laajemmassa yhteiskunnallisesa mielelssä;  citymaastureiden käyttäjät ovat virkamiesten sukulaisia, lankoja ja napalankoja - ja tästä syystä asiaan ei puututa.

Kun vielä  todistatte, että Almantiellä asuu enemmistö suomalaistaustaisia, niin valtakunnalinen julkisuus on taattu.

15
Kannattaisi ehkä kysyä myös mitä mieltä haastateltavasi on naisten asemasta suomessa.  Siis nimenomaan suomalaisen naisen asemasta Suomessa?

-Miten kurdinaiset selviävät Suomessa mieastenssä kanssa?  Syntyykö
paljon konfliktejä ja missä asioissa?

16
Vaasa / Vs: Vaskiluoto mielissämme
« on: 22. 03. 2013 08:08 »
make kirjoitti
Quote
Kuitenkin hänellä on subjektiivinen näkökanta asiaan. Ja virkamiehen pitäisi käsitellä asiaa objektiivisesti. Luultavasti hän vastusti ollessaan kaupungin arkkitehti kehitystä, joten ei ole ihmekään että Vaasa ei ole kehittynyt.

Kylläkai virkamiehet aina pistävät suunnitelmiin myös omia mieltymuksiään.  Aivan teoreettisesti: onko virkistysalueiden puolustaminen kehityksen vastustamista?

Kyllä näkemys "vihreästä" kaupungista voi olla mitä suuremmassa määrin kehitystä.

17
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 18. 03. 2013 10:10 »
Eipä tuohon paljon lisättävää ole.  Sen voisit vaatia, että tulokset on julkaistava Vaasan kaupungin sivulla uutisosassa, niin että kaikki voivat ne lukea, eikä piilottaa jonnekin näkymättömiin ja toimittaa lehdistölle.

Ensimmäinen kappale on aivan liian blokkimainen.  Käytä enteriä ja jaa ainakin kolmeen osaan .

18
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 18. 03. 2013 09:09 »
Teeppäs se Lauri ja lupaa pitää meidät täällä tietoisina miten asia etenee.  Meillä kun on täällä ikäänkuin ensiyön oikeus siihen.

19
Kyllä rasvainen ja epäterveellinen ruoka maistuu kaikista parhaimmalle.  Minä esimerkiksi pidän tästä:

-Runsaan sipulin kanssa paistetuja perunoita
-400 gr. paistettua nöttköttiä (purkkinaudan tai naudan- ja sianlihaa)
-1-2 häränsilmäksi paistettua kananmunaa
-1-2 viipaletta reissumiestä ja suolaista voita
-venäläistä valkosipulikurkkua 1/2-1 kurkku
-1-2 lasillista täysmaitoa

Ruoan päälle 1-2 kupillista kahvia + kahvikermaa + 2-3 palaa sokeria
Kahvin kanssa viineri tai korvapuusti.

20
Yleistä keskustelua / Vs: Mikä nimeksi Bölelle?
« on: 01. 03. 2013 13:01 »
Metsän poika tahdon olla,
sankar jylhän kuusiston,
Tapiolan vainiolla
karhun kanssa painii lyön,
ja mailma Unholaan jääköön.

Nämä säkeet toivat mieleeni ainakin seuraavat nimet:
Takametsä, Metsälä, Metsämaa, Metsävainio, Metsäkangas, Jylhämetsä, Jylhämaa, Jylhävainio, Kuusisto, Kuusimaa, Kuusimetsa, Kuusivainio, Karhuvainio, Painikangas, Unhola.. Muitakin saattaisi tulla mieleen, mutta jätän keksimisen ilon muille..

21
Yleistä keskustelua / Vs: Mikä nimeksi Bölelle?
« on: 01. 03. 2013 11:11 »
Näistä Aleksis Kiven säkeistä löytyy monta yhdistelmää ja ASSOSIAATIOTA:

Metsän poika tahdon olla,
sankar jylhän kuusiston,
Tapiolan vainiolla
karhun kanssa painii lyön,
ja mailma Unholaan jääköön.

22
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 01. 03. 2013 10:10 »
Persujen idea Bölestä on hyvä, mutta nimiesitys on kökkö.  Böle nimisiä kyliä on Suomessa ja  Ruotsissä leegio, joten lansion ehdotus uudesta yhteisestä molemmnkielisisestä tai kummallakin kaelellä erikseen on mainio.  Sitä voitaisiin vaikka pähkäillä täällä:

Uudessa yhteisessä nimessä voisi esiintyä sana metsä, marja, kuusi. mustikka, kanerva tms. yhdistyneenä johonkin muuhin sanaan ja samma på svenska.  Nimi ei saa olla alentava  vaan ylaentävä.

Löytyisikö Aleksis Kiveltä oikea sana?


23
Vaasa / Vs: Piikikästä puhetta
« on: 01. 03. 2013 08:08 »
Kirjoittaako A-M Salo puppua kun kukaan ei uskalla kommaentoida. Tuskinpa.  Mielenkiintoista että talotoimi on budjetoinut miljoonia pieleen.  Onko kysymys taitamattomuudesta vai onko jotain lopullisen hinnan ja budjetoidun hinnan välistä mennyt johonkin muuhun tarkoitukseen?

24
Yleistä keskustelua / Vs: Kunnallispolitiikka
« on: 25. 02. 2013 14:02 »
Olipa Laurilla hieno kirjoitus.

25
Vaasan sosiaalipalvelut / Vs: Kondis-hanke
« on: 04. 12. 2012 08:08 »
Sukulaisillani (eläkeläispariskunta) on oma osake kerrostalossa Fuengerolassa Espanjassa.  Samassa talossa asuu muitakin iäkkäitä suomalaisia.

Talossa on myös parturi ja siivousfirma ja samassa korttelissa kauppoja, lääkäri, hieroja ja suomalainen ruokabaari. Siis jonkinlainen kondiskonsepti sillä erotuksella että omistaja on espanjalainen ja että asunnoissa ei ole mitään joka olisi suunniteltu erityisesti eläkeläisiä tai vammaisia tai huonokuntoisia varten.

Kalle, sano vain, niin annan sinulle tarkemmat tiedot että voit tylyttää tämänkin asumismuodon.

Tämähän ei millään tavoin poikkea omistusmuoodoltaan Kondiksesta, paitsi että Kondis on vaasalainen ja paljon pidemmälle viety kuin Fuengerolan tavallinen espanjalainen kerrostaloasunto.

26
Tässä vielä raadollisempi näkökulma aiheeseen:

”Vanhuksella ei ole velvollisuutta elää. Tämän vuoksi hänellä on vapaus kuolla itsemurhan kautta”, sanoo vaasalaissyntyinen  filosofian professori Timo Airaksinen.

Eduskunnan oikeusasiamies Riitta-Leena Paunion teettämä selvitys paljasti suomalaisen vanhustenhoidon karmean todellisuuden. Perushoito on mitoitettu niin tiukaksi, että hoitajilla ei ole tarpeeksi aikaa vanhuksille. Ikääntyneitä sidotaan sänkyihinsä, heitä teljetään lukkojen taakse ja ulkoilusta tingitään. Levottomimmat tainnutetaan lääkkeillä.
Ikääntyneiden itsemurhista on nyt tulossa merkittävä keskustelunaihe. Noin joka toinen päivä yksi yli 65-vuotias suomalainen tappaa itsensä.

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/talous/filosofi-timo-airaksinen-vanhuksella-on-vapaus-tehda-itsemurha

27
Itsemurhasta puhuva
vanhus on jo suuressa vaarassa

Professori Jouko Lönnqvist sanoo, että palvelujärjestelmäämme ei ole luotu hoitamaan moniongelmaisia ihmisiä, ei ainakaan vanhoja.
Vanhuus ei tule yksin, mutta se voi tuoda yksinäisyyden. Lapset asuvat satojen kilometrien päässä. Ikätoverit ovat jo siirtyneet ajasta ikuisuuteen, rakas elämänkumppani vuosia sitten. Terveyskeskuslääkäri on taas uusi ja entistä kiireisempi. Isoisä, joka kesäkuussa oli puhunut väsymyksestään vain ohimennen, päätyy itsemurhaan.

http://dialogi.stakes.fi/FI/tesson+arkisto/2009/tesso7/sivu/32.htm

28
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 19. 11. 2012 17:05 »
Aivan mututuntumalla väitän, että suhtautuminen maahanmuuttajiin Vaasassa on kiristymään päin. Iso syy on eräiden afroperäisten maahanmuuttajien lakeja halveksiva röyhkeä käyttäytyminen. Juuri tästä poruksta löytyvät paljon kohua aiheuttanee ryöstelijät.

Kysymys ei siis ole kansanryhmälle ominaisesta käyttäytymisestä, vaan muutamasta ”mädästä omenasta”, jotka pilaavat koko laatikon.

17.11. 2012 tapahtunut uusnatsien mielenosoitus on otettava vakavasti.  Se on signaali.  Vaasassa pitää avata maahanmuutto ja kaikki  siihen liittyvä  niin raastavaa kuin se onkin.

Tämä avaaminen tarkoittaa avointa keskustelua mediassa ja julkisessa tilassa, joka sisältää niin kaikki maahanmuuton vaasalaisille aiheuttamat kustannukset, kuin kysymys mamubisneksestä kokonaisuutena.

Tähän keskusteluun on otettava mukaan myös viranomaisten asenteet ja rooli.   Nythän tilanne on sellainen että vastakkain ovat humaanit virkamiehet ja sivistymätön rasistinen rahvas.

Näin asia ei  tietenkään todellisuusuudessa ole. Kriittinen suhtautuminen maahanmuuttoon ei ole rasismia, vaan normaalia yhteiskunnallista keskustelua.  Eri asia on sitten nimittely, halveksunta ja jopa kiihottaminen kansanryhmää kohtaan, joka on heti tuomittava.

Tehtävä on vaikea mutta se on tehtävä.  Muussa tapauksessa erilaiset fasistiset ja natsihenkiset liikkeet vain vahvistavat toimintaansa.

Tämä tarkoitta myös maahanmuuttajien tuloa esille.  On järjestettävä avoimia tilaisuuksia, joissa on mahdollista tutustu meille vieraisiin kulttuureihin ilman mitään seremoniallista painolastia.

Tärkeintä on aloittaa avoin ja vilpitön keskustelu.  Minä nimittäin  pelkään että muuten tapahtuu ikäviä asioita, jopa ihmishenkien menetyksiä.

29
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 19. 11. 2012 16:04 »
pappa makelle:

Juuri tästä on kysymys tässäkin uusnatsijutussa.

30
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 19. 11. 2012 16:04 »
Ns. Suomen Vapaudenpatsas on todella Valkoisen Suomen eli vuoden 1918-sodan muistomerkki. 

Patsaan  ideologia paljastuu kun pystiä tarkastelee torin suunnasta.  Torilta katsottuna patsaan kyljessä on leijona, joka polkee jotain jalkoihinsa.  Tuo ”jotain” on fiinimmältä nimeltään ”punainen hydra” eli työväenliike. Näin Vaasa kunnioittaa edelleen Valkoisen Suomen perinteitä.

Virallisesa turistislangissa häveliäisyysyystä  leijona polkee lohikäärmettä. Torin puolella on lisäksi vapaudenristi sekä sanat:  ISÄNMAAN VAPAUTTAJILLE 1918 ÅT FÄDERNESLANDETS BEFRIARE.

Vaasan Suomalaisella klubilla oli aina sen lakkauttamiseen saakka seinätauluna puuveistos, jonka nimi on Koneiden murskaajat.  Se on veistetty lapualaisfasistien Työn Ääni kirjapainoon tekemän latomakoneiden murskaamisen kunniaksi. 

Missä taulu nykyisin on, ei ole tiedossa,  mutta ilmeisesti jotkut sitäkin yhä ihailevat.

31
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 19. 11. 2012 08:08 »
Missä ovat persut nyt kun heidän mielipidettä kaivataan?

32
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 03. 11. 2011 19:07 »
Minua kiinnostaa kovasti mitä Pohjallinen kertoo huomenna epäilystä, että Mäntymaa olisi vaikuttanut tutkimusten keskeyttämiseen.  Tuskin maltan odottaa aamuun.

33
Vaasa / Vs: Pikipruukin hallituksessa
« on: 01. 11. 2011 11:11 »
Voidaan keskustella esimerkiksi siitä, että reagoiko Pikipruukki asukkaiden valituksiin nopeammin ja herkemmin kuin yksityinen sektori,  kuunteleeko P. todella asukkaiden mielipiteitä, voiko P:n arvioihin luottaa vai haluaako P. vain suojata itsensä tai vain säästöjä.

Onko P:n asukkailla käytössään joku kolmas osapuoli, jolta voi saada objektiivisia neuvoja ja ohjeita?

Mikä todistusarvo on perheen laitteesta ottamilla kuvilla?  Onko perheellä esim. koeputkessa laitteesta löytnytt töhnää ja kuinka patkälle asukas joutuu itse hankkimaan todistusaineistoa ja mikä merkitys sillä on ja onko P:n hallitukseen valituilla asukasedustajilla halua, uskallusta ja tarmoa ajaa asukkaiden valituksia eteenpäin jne.

Kyllä tästä keskustelu saadaan aikaan.

34
Vaasa / Vs: Pikipruukin hallituksessa
« on: 01. 11. 2011 06:06 »
Juha Tuomikoskella riittää taistelukentää, jos vain halua riittää.  Viittaan tänään Pohjalaisessa olevaan juttuun Perttulan perheen saamasta kohtelusta Pikiruukin taholta homeongelman kanssa.  Puuttumatta perheen asiaan, kerron oman pienen kokemukseni.  Perttuloiden kohtelusta voit lukea päivän lehdestä.

Muutimme viisi vuotta sitten nykyiseen asuntoomme. Kun asuntoa esiteltiin oli, mukana toinenkin perhe.  Perheen isä koputteli kylppärin ja saunan seiniä ja sanoi että niistä kuluu ontto ääni joka saataa olla yhteydessä homeeseen, en tosin tiedä mikä yhteys on.  Perhe ei ottanut asuntoa vaikka oli ensisijainen hakija.

Me otimme mutta vaadimme ennen allekirjoitusta että Pikiruukin on tutkittava mahdollinean homehaitta.  Meille sanottiin että se voidaan tutkia mutta mitään paperia tutkimustuloksista ei anneta, ei myöskään siitä että olemme tällaista tutkimusta halunneet, ainoastaan suullinen raportti.

Home tutkittiin Pikiruukin ilmoituksen mukaan ja mitään ei löytynyt, joten allekirjoitimme vuokrasopimuksen vuokrasopimuksen.  Pikiruukista jäi mielikuva moraalittomia tapoja ylläpitävänä yrityksenä.

Myöhemmin on ilmennyt jatkuvia ongelmia pienten koraustöiden ja parannusten osalta, jotka kaikki on aina torpannut henkilö nimeltä Kimmo Haapasalo. NYkyään emme enää ota yhteyttä Hra. Haapasaloon, joka on toimessaan ivallinen, asukkaita halveksiva,vaan hoidamme asiamme asiallisempinen työntekijöiden kanssa.

35
Sekalaista keskustelua / Vs: Vihapuhetta
« on: 26. 10. 2011 16:04 »
Eikö ne ollut lähinnä kokoomuslaisia, jotka harjoitti Suomessa "saunan takana ja soramontuissa".

36
Sekalaista keskustelua / Vs: Kysy - kansa vastaa
« on: 06. 10. 2011 12:12 »
Näitähän riittää:  olin 6-7 vuotias kun isoisäni näytti minulle kiihtyneenä valokuvaa (lehtileike), jonka oli tekstin mukaan ottanut amerikkalainen lentäjä Korean yllä.  Kuvassa näkyi selvästi pilvessa parrakas mies.  12 vuotiaana kun olin oppinut vedostamaan valokuvia tein samanlaisen Vaasan ylle.

Keskiajalla ovelat munkit myivät omenoita, joissa oli ristin tai Neitsyt Marian profiili uskomattomiin hintoinen.  Kuva omenan pintaan oli saatu aikaan lattamalla varjostin omenan ja auringon väliin.  Näin pigmentti ei muodostunut varjoisalle alueelle.

Siitä ei ole montakaan vuotta kun kahvileivän pintaan tuli ”Madonnan kuva”.  Näitä juttuja on satoja.

Mielenkiintoinen kysymys kuuluukin:  miksi Luojamme käyttää kahvileipää tai omenaa ilmaistakseen itsensä  tai 12-vuotiasta tyttöä (kuka todistaa) kun voisi ilmestyä aamupäivällä vaikka Rewell Centeriin.

37
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 16. 09. 2011 20:08 »
Nyt tehty päätös saa kansalaiset yhä vakuuttuneemmaksi siitä, että asiassa on jotain salattv aa jota ei haluta päästää julkisuuteen.  Vaasan hallinnon  päälle lankeaa yhä mustempi varjo.

38
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 16. 09. 2011 20:08 »
Korjatkaa jos tässä logiikassa on jotain vikaa:

Suomi on antanut kahdelle muualla kuin Suomessa syntyneelle turvapaikan ja pelastanut heidän henkensä.  Kiitokseksi tästä nämä kaksi ovat mahdollisesti  syyllistyneet terrorismirikokseen, joka toteutuessaan oilsi vaikuttanut  /saattaisi vaikuttaisi suoraan suomalaiseen yhteiskuntaan.


39
Yleistä keskustelua / Vs: Kreikan vedätys
« on: 14. 09. 2011 12:12 »
Luin että moni kreikkalainen huippu futisjoukkue ei maksa lainkaan veraoja.  Homman täytyy mennä niin, että verottaja, joka järkkää asian, saa ainakin ilmaiset paikkaliput VIP-katsomoon. :-)

40
Yleistä keskustelua / Vs: Kreikan vedätys
« on: 14. 09. 2011 05:05 »
Onko siis niin, että kourallinen Kreikan nykyisen ja entisten hallitusten ministereitä on luvannut omilla äänestäjileen seitsemän hyvää ja kahdeksan kaunista katteettomalla rahalla ja nyt koko Eurooppa on ajautumassa kaaokseen?

Kuinka moni heistä on edelleen vallassa?  Miksi ns. tavallinen kreikkalainen ei vaadi heitä tlille?

Pages: [1] 2 3