Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - pitsipöksy

Pages: [1]
1
Valtuuston tietoon / Re: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 14. 09. 2008 15:03 »
Koska "tavallinen" kuntalainen on...? Mitä? Liian yksinkertainen ymmärtämään? Vai?
Voitko selventää.
Quote
No, se on vaikkapa 85% valtuutetuista. Tämä asia on vaikeaselkoinen kun "uudistuksen" todelliset motiivit ovat monenaiset ja ääneen lausumattomat. Asioista ei nyt puhuta niiden oikeilla nimillä.
Quote
Siis 85% valtuutetuista ei ymmärrä? Ja 15% ymmärtää?
Kumpaan ryhmään itse kuulut?

Pitäisikö sittenkin vaihtaa 100% valtuutetuista, jos asia on kuten Tapio kertoo?
Quote

Vapaudenpatsas ynnä muut "tavikset" lässyttävät nyt jo niin lapsellisia, että viheltäkää ihmeessä peli poikki.

Valtuutettu Osala on sen sijaan pyrkinyt asiallisesti kaupunginjohtajakysymyksen yksityiskohtia valottamaan ja onnistunutkin siinä oikein hyvin. Kiitos siitä.
On ilmiselvää, että kissa on jäänyt nostamatta pöydälle. Seliteltiinpä julkisuuteen sitten mitä tahansa.
Tärkeällä uudistuksella ei ole koskaan niin kiire, ettei sitä ehdittäisi tarkkaan keskustellen ja laaja-pohjaista asiantuntijuutta hyödyntäen valmistella.

Mutta tosiaan ... tällä foorumilla tästä aiheesta syntyy tuskin enempää.

2
Yleistä keskustelua / Re: KOY Pikipruukki
« on: 02. 03. 2008 18:06 »

Vielä piti sanomani, että a) sanoit, että olen rasisti, b) tuijotan omaan napaani ja c) pitäisi hankkia elämä. Pitsipöksy, olet kirjoitellut täällä palstalla tod. paljon, joten miten voit käskeä toista hankkimaan elämän :) Kun noin nopsaan pystyt ihmisen analysoimaan yhden viestin perusteella, niin ala ihmeessä psykolookiksi :)
Quote

Jatkat näemmä tuolla samalla tyhmälogialla?
Vai miten muuten edes yrität yhdistää tällä palstalla kirjoittamiseni määrän ja suositukseni hankkia itsellesi elämä???

Ja psykolookiksi pitsipöksyn ei tarvitse enää alkaa. Hän kun nimittäin on jo sitäkin!

3
Yleistä keskustelua / Re: KOY Pikipruukki
« on: 01. 03. 2008 19:07 »
Tiedustelen muilta Pikipruukin asukkailta, eiköhän heitä täältäkin foorumista löydy, miten tyytyväisiä olette Pikipruukin toimintaan ja asumiseen Pikipruukilla?

Itse olen viime kuukausien aikana laittanut merkille muutamia seikkoja. Ensinnäkin olivat nämä vuokrankorotuksen, jotka ovat reilusti suuremmat, mitä esimerkiksi eräillä muilla vuokra-asunnontarjoajilla täällä Vaasassa on.

Vuokrat siis nousevat, mutta entä palvelun laatu?

Pikipruukki ilmoittaa hyvin herkästi huomioimistaan epäkohdista, esimerkiksi autopaikkojen sähkötolpista riippuvat johdot. Huoltoyhtiöllä on kuulemma oikeus poistaa ne, jos ne roikkuvat siellä väärällä tavalla. Mihin tämä perustuu ja mikä on se väärä tapa?

Vaasaan otetaan runsaasti maahanmuuttajia ja pakolaisia. Tämä on selkeästi näkynyt Pikipruukin asuntojen asumisviihtyvyydessä. Roskia heitellään minne sattuu, eikä roskapusseja viitsitä laittaa siihen roskikseen johon ne kunnolla mahtuvat, vaan heitetään jopa roskakatoksen lattialle. Roskiksista kannetaan tavaraa pihamaalle. Rappukäytävässä tanssitaan ja lauletaan ilmeisesti jonkin toisen kulttuurin tyyliin klo 23 aikaan yöllä. Miksi tähän ei puututa?

Jään odottamaan.

Juu, minulla kyllä on kokemuksia asumisesta Pikipruukilla pitkältä ajalta ja poikkeuksetta ovat kokemukset hyviä!
Minä olen täysin tyytyväinen Pikpruukin työntekijöiden, myös huoltopuolen, palvelualttiuteen. Aina olen palvelua saanut, kun olen sitä pyytäny/tarvinnut. Laatu-hinta-suhde on mielestäni kohdallaan.
Eikä ikinä ole tarvinnut asuntoa vaihtaessa korvata yhtään mitään, kun ei ole ollut mitään korvattavaa.

Mene sinä nyt pikimmiten peilin eteen ja vastaa itsellesi ihan rehellisesti, asutko tosiaan niin railakkaasti, että aina syntyy jotain korjattavaa. Siis sellaista korjattavaa, mitä ei ns. "normaali" asuminen ja eläminen tuota. Syytä vasta sen jälkeen Pikipruukkia, jos jää jotain mistä syyttää.

Tuo maahanmuuttajien ja pakolaisten syyttely menee sitten jo yli! Olethan varsinainen rasistikin kaiken muun napaasi tuijottelun lisäksi!

Entäs sitten sähkötolpista roikkuvat johdot? Mikä on "roikkumisen väärä tapa"?
Onko tuo olevinaan jotan tyhmälogiaa?
Kaikki muutkin taloyhtiöt Pikipruukin ohella varoittavat asukkaita siitä, ettei mistään turvallisuusnäkökulmasta katsottuna ole turvallista, järjenhäivästä puhumattakaan, roikottaa sähköjohtoja tolpissa silloin, kun niitä ei käytetä. Onko liian raskasta poistaa johto käytön väliaikoina ja vielä lukita tolppaluukku? Eivät pääse lapsetkaan keksimään ymmärtämättömyyttään milloin mitäkin....

Vähän tulee mieleeni... hankkisit itsellesi elämän!

4
Olipa Vasabladetissa tänään taas järkyttäviä juttuja VKS:sta. Johto ajaa sydänkirugiaa tosissaan alas.

Ja jatkuu tänään Vasabladetissa....

Nyt kieroilusta syytetty johto vastaa. Tai oikeastaan EI vastaa tälläkään kerralla yhtään mitään.  Johdattaa lukijan pehmosia puhuen sivuraiteille puhdistautuen näin kaikista syytöksistä ja peräänkuuluttaen rakentavaa ja sivistynyttä keskustelua. Lukija ei taatusti tiedä tämän jälkeen, ketä pitäisi/voisi uskoa.

Kyllä on jakomielistä politiikkaa!

5

Mikä muuten lenee tämä kyseinen "Hoitotakuu"..?
Quote

Onko siitä nyt kohta pari vuotta aikaa, kun Suomessa astui voimaan ns. Hoitotakuu.

Hoitotakuu määrittelee tarkasti, missä ajassa lääkäriin pitää päästä silloin kun kyse on ns. kiireettömästä (ei siis päivystysluonteisesta) hoidon tarpeesta.

Erikoissairaanhoidon kohdalla, jota siis ortopediakin tietty edustaa, tämä tarkoittaa suurinpiirtein seuraavaa: Kun potilaasta on mennyt keskussairaalan jollekin pkl:lle lähete, sen "saapuminen" pitää vahvistaa kirjeellä kolmen viikon sisällä. Eli potilaalle ilmoitetaan esim. että lähete on tullut ja hänet on laitettu jonoon odottamaan pkl:lle pääsyä ja odotusaika on suunnilleen "niin ja niin pitkä".

Tämän jälkeen potilaan on päästävä hoitoon eli vähintäänkin erikoislääkärin vastaanotolle hoitoarvioon viimeistään puolen vuoden kuluessa.

Vasabladetin tietojen mukaan runsaat 400 ortopedistä potilasta on odottanut jo yli puolen vuoden ajan hoitoon pääsyä. Eli tässä kohdin Hoitotakuun "takaraja" on ylitetty.

Semmoistakin on kirjoiteltu lehdissä, että STM miettii jonkinlaisia sanktioita niille sairaanhoitopiireille, jotka eivät kykene Hoitotakuuta täyttämään.

6
Ellette ole vielä ehtineet, niin lukekaapa kuitenkin tämän lauantain Vasabladetista kuvaus siitä, kuinka mahtavasti toiminta pyörii juuri vasta laatusertifikaatin saaneessa keskussairaalassamme?!

1700 ortopedialle jonossa, reilut 400 jonottanut yli puoli vuotta, mikä on hoitotakuun "takaraja".
Pelkästään poliklinikalle lääkärin tutkimukseen odotetaan KAUAN, 13-18 kk! Kuinka pitkään pitää odottaa sen jälkeen toimenpidettä?

Lehtijuttuun haastateltu henkilö oli soittanut lähetteensä perään kun ei ollut siitä kuukauteen mitään kuullut(tieto pitäisi lähettää kolmen viikon sisällä). Puhelimessa oli varmistunut, että lähete oli sentään vastaanotettu, mutta kukaan lääkäreistä ei sitä kylläkään ollut ehtinyt lukea. Tämän jälkeen kului vielä yli kuukausi, kunnes kyseinen henkilö lopulta sai edes kirjeen, jossa ilman mitään allekirjoituksia ilmoitettiin em. ylipitkästä odotusajasta.

Ortopedian pkl:n ylilääkäri arvioi ilmoitetun odotusajan olevan "jo vanhentunutta tietoa". Tuttavani on saanut täsmälleen samanlaisen kirjeen ortopedian pkl:lta juuri tammikuun lopulla! Kulkeeko tieto pkl:n sisällä eri ammattiryhmien välillä näin heikosti?  Taas tulee mieleeni... että mistä ihmeestä se laatusertifikaatti on oikein ansaittu??

Kirurgian ylilääkäri levittelee käsiään: "Näin toimii kunnallinen sairaanhoito!"
Paljon ei ole tällä kerralla kommentoitavaa sairaalan johtaja ylilääkärilläkään: "Jono tilanne on ennallaan vuoden vaihteeseen nähden".

TEHKÄÄ NYT IHMEESSÄ JOTAIN!

7
Klaara on hieno juttu nuorille mutta Mielenterveyskeskuksesta ei lääkärille aikaa saa aikuiselle. Siellä on asiat sekaisin ja Vasabladetissa vaan kerrotaan että hyvin menee kun on peräti kaksi psykiatrian professoria palkattu ja heilla peräti neljä oppilasta, joista joskus tulee psykiatreja!

Vielä parammeksi pisti sairaalan johtajaylilääkäri tässä jokunen aika taaksepäin. Hänhän kehuskeli Vasabladetissa "oppilaita" olevan peräti kahdeksan. Tämän liioittelun Vasabladet nyt sitten korjasi: toiset neljä olivatkin Kokkolasta eivätkä "hyödytä" Vaasaa millään tavalla.

Sitä paitsi... kuinkahan moni "oppilas" jää valmistuttuaan erikoislääkäriksi virkapaikalle keskussairaalaan? Jos liki puolet viroista on kuitenkin täyttämättä. Houkutteleeko ketään? Pitäis varmaan satsata ihan erityisesti rekrytointiin.

8
Kuinka voi saada laatusertifikaatin sairaala jossa on noin vähän lääkäreitä? Taisi sertifikaatti koskea muuta kuin hoitoa? Ystäväni sai lähetteen mielenterveyskeskukseseen ja siellä ei ollut yhtään ainoaa virassa olevaa lääkäriä.  Jostain luin, että niitä pitäisi olla 10! Laatua....

Eikös tuo laatuserfikaatti tullutkin lähinnä kaksikielisyydestä. Sehän on kielilain mukaan pakko jotenkin palveluissa huomioida, joten...

Tarkoitus pyhittää keinot.

Laatusertifikaatin saaminen edellyttää ulkopuolista arviointia, joka ei ole ihan halpaa lystiä!
Kuinka siihen riitti rahaa, kun ei hoitajien palkankorotusten maksamiseen??

9
Vaasa / Re: Pikipruukki ja vuokrankorotukset
« on: 23. 12. 2007 09:09 »
Lainaus käyttäjältä: Professional - Joulukuu 21, 2007, 22:36:13

Quote
Oletko nyt Pentti aivan varma, että tämän konsernin asukkaat eivät tiedä, että asuminen maksaa.
Sinä ja Osalako tämän nyt jälleen Kunnassamme ainoina tiedätte.?

Tilatkaa sitten yhdessä pöytä ja ruvetkaa rationalisoimaan, kapitaalikipparit.

 Mutta kait Talousneroina ottanette niistäkin pisteet.
 

No, jos konsernin asukkaiden veisaamaa valitusvirttä  kuuntelee, niin siltähän tuo vaikuttaa. Etteivät siis kumma kyllä tiedä, että asuminen maksaa myös Pikipruukin taloissa.

Muuten ihmettelen tämän saitin puheenvuoroissa proffessoori Sinun ylenkatsovaa, hieman vihamielistä ja suoraan sanoen vähän  kateudellekin haiskahtavaa suhtautumistasi herroihin Pentti ja Osala.

Sinäkö luot rakentavaa keskustelua?
Et kyllä.


10
Vaasa / Re: Pikipruukki ja vuokrankorotukset
« on: 19. 12. 2007 15:03 »

Pitsipöksy on muuten, yllätys, yllätys, Pikipruukkiin ERITTÄIN tyytyväinen!             Onneksi kuulut kuitenkin vähemmistöön.


             Nimittäin muuten nämä "Todelliset Kustannukset" olisivat vielä 100 % suuremmat..

             Perusteet:

             - Ei tarvitse paljon kattella miten vesiään lorottelee

             - Ei tarvitse ottaa kantaa mihinkään

             - Ei tarvitse säästellä missään

             - Voi kuluttaa huoletta, kyllä yhteisö maksaa

             - Mikään ei maksa paljon, koska se sisältyy hintaan.

             - Vain puhelinsoitto, ja kaikki pelaa

         
Professoori ymmärsi taas tapansa mukaan ja tietty ihan tarkoituksella viestini päin seiniä. Liekö tuo sitä itseään miehistä putkiaivoisuutta? Mutta ei Pitsipöksy välitä.

Pitsipöksy jo kuka on kaikessa kulutuksessa kohtuuden kannattaja!
Senkin jälkeen kun on palannut takaisin hyyryläisten kastiin.

Tarkoitin tietenkin viestilläni juuri sitä, että ruinaajat eivät ilmeisestikään halua muistaa, mitä kaikkea vuokrarahoilla on katettava ja maksettava. Niihin kustannuksiin voi kuluttaja itsekin jnkn verran vaikuttaa. Vaikka elinkustannukset näyttävät joka tapauksessa nousevan toinen toisensa perään. Vaasan Sähkö korottaa hintojaan ensi keväänä jne.


11
Vaasa / Re: Pikipruukki ja vuokrankorotukset
« on: 18. 12. 2007 18:06 »
En viitsi kaikkia tämän palstan kirjoituksia edes lukea, koska uskon niiden sisältävän poikkeuksetta rutinaa Pikipruukin suojissa asumisesta ja asumisen kalleudesta. Mikään ei toimi. Vuokrankorotusten myötä viedään kohta tuhkatkin pesästä.

Pitsipöksy on muuten, yllätys, yllätys, Pikipruukkiin ERITTÄIN tyytyväinen!

On kyllä kokemuksia velkavankisen omistusasujankin tuskasta. Se vasta kurjaa oli!
Ja kallista. Vedet, sähköt, remontit, joita oli jatkuvasti jotain, piti kaikki maksaa omasta pussista. Sitten rivitalossa ainakin talonmiehen (paska)duunit vielä päälle. 

Pikipruukin asunnossa elän sen sijaan hyvinkin auvoisesti. Vuokra on täysin kohtuullinen. Vettä voi lorotella varsin huolettomasti tarvitsematta tarkkailla koko ajan kulutusta ja mitä maksaa? Lämmityskustannuksista en tiedä mitään.Nekin kuitataan vuokrilla.

Kannattaisi vähän hankkia muunkinlaisia kokemuksia elämästä, ettei kehtaisi joka välissä kollottaa, kuinka kaltoin muka Pikipruukki hyyryläisiään kohtelee.

12
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 05. 11. 2007 20:08 »
Yhtä kaikki valtuustossa esitettiin erikoisiakin puheenvuoroja. Erikosimpana niistä voitaneen
valtuutettu Häkkisen puheenvuoroa. Miten johtaja Häkkinen voi olla pihalla kuin lumiukko?

Ei sen puoleen Skåtarikaan esiintynyt edukseen!
Tuo riman alitus johtui vain siitä syystä, ettei heillä yksinkertaisesti ollut mitään kunnollisia argumentteja esittää puolustuksekseen.

Onneksi järki, demokratia ja oikeudentaju voittivat! HYVÄ ME!!

Kyllä nyt ottaa kipiää Kouhilla ja kumppaneilla...

13
Vaasa / Re: Vaasan Asuntomessut
« on: 23. 10. 2007 15:03 »

Messutoimisto siis pyytää jälleen kaupungilta rahaa (vaivaiset 2,2 miljoonaa euroa), jo budjetoidun lisäksi siis. Tästä 720 000 euroa tarvitaan jo tänä vuonna. Pieni summa sekin. Ei tunnu missään. Ja auliisti päättäjämme nämä rahat suovat, tottakai. Ei voi veronmaksajana muuta kuin suu auki ihmetellä tätä touhua. Millaisissa käsissä on kaupunkimme!
Quote

Sanos muuta!
Pian on valtuuston talousarviokokouskin edessä. Sitten taas nähdään, kuinka pienistä rahoista kättä väännetään. Ei ole palvelujen turvaaminen tavallisille taapertajille yhtään mitään!

Yrittäkää nyt hyvät ihmiset muistaa vielä ensi syksyn kunnallisvaaleissakin, minkälaisia farsseja poliitikan näyttämöllä on Vaasassa näytelty mm. asuntomessujen ja RG Linen merkeissä. Ei ole mikään pakko äänestää valtuustoon noin pössöä porukkaa!
14
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 11. 10. 2007 07:07 »
Taitaa todella olla niin että heidän hirmuisuutensa Kouhi, Rauhala, Grönblom ja Boucht-Lindeman ovat kieltäneet rivivaltuutettuja ottamasta kantaa julkisesti tapaus RG-Lineen.  Muutoin ei täydellinen hiljaisuus kannattajien taholta ole mahdollinen.

Kuulisin arviostani mielelläni lisää.

Suurten puolueiden rivivaltuutettujen epäillään uskaltavan äänestää RG-line-tukiaisia vastaan. Vaikka ehkä niin haluaisivatkin.

Vasemmiston Taina Lehto kertoi ihan julkisesti kokeneensa maanantain kokouksessa painostusta. No, onneksi hänellä oli rohkeutta!

Kun nyt näin isosti kyseenalaistetaan tulevan maanantain äänestyksen "rehellisyys", miksipä joku vatuutetuista ei voisi tehdä esitystä suljetusta lippuäänestyksestä. Vaikka se yleensäkin tulee kysymykseen vain henkilövaaleissa, niin kuitenkin....

Uskoisin "syytettyjen" kannaltakin olevan tärkeää, että epäilyt lopputuloksen, mikä se sitten onkaan,  "oikeellisuudesta", nujerrettaisiin kertaheitolla.

15
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 09. 10. 2007 16:04 »
Quote

Arvostukseni Håkan Nordmania kohtaan on syöksylaskussa.
Quote

Sama täällä.
Kenellekään ei jäänyt epäselväksi, mitä mieltä hän on RG-Line-asiasta. Ja yritti vielä selvästikin viime hetkellä "pienesti painostaa" valtuutettuja äänestämään sen puolesta.

Menetti siis hetkellisesti otteensa valtuuston puheenjohtajan nuijasta, mihin en olisi kokeneen puheenjohtajan uskonut sortuvan. Ei hyvä!
Lieneekö myös kaffepaussilla pelotellut näitä RKP:n nuorimpia valtuutettuja, joiden valintaa en muutenkaan ymmärrä ollenkaan. Enpä ole montaa sanaa heidän suustaan kuullut... Vaikea siis varmasti tietää, osaavatko ylipäätänsä omilla aivoillaan ajatella?

16
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 28. 09. 2007 10:10 »
Pohjalainen vei sanat suustani!

Tähän asiaan palataan vielä.
 

Toivoa sopii, etti palataan!

Nythän teillä viksuimmilla valtuutetuilla on näytön paikka kohta edessänne. Valtuusto kokoontuu reilun viikon kuluttua.

Toivottavasti ei sisäinen ryhmäkuri eikä yli puoluerajojen ahdisteleva kouhilaisuuskaan pelästytä tällä kerralla ketään teistä. Vaan että rohkenette seisoa avoimesti ja julkisesti periaatteittenne saappaissa myöskin itse H-hetkellä.

Koska takinkääntäjä vellihousuja  löytyy aina, kannattaa aloittaa jo kiiruusti päälle puskeva "lobbaus" järkevän ja oikeudenmukaisen asian puolesta!
Perästä kuuluu.

17
Vaasa / Re: Vaasan Asuntomessut
« on: 27. 09. 2007 07:07 »
Quote
Osoittaako toiminta asuntomessualueella älykkyyden puutetta?

- Näkisin, että tämäntapaisissa konflikteissa ja uhkatilanteissa kukin toimija pyrkii optimoimaan omaa tulostaan ja varmistamaan, että minä selviän kuivin jaloin. Sen sijaan pitää nousta sille tasolle, että yhdessä todetaan kokonaisuuden onnistumisen olevan tärkeintä. Se on älykästä toimintaa, ja mielestäni sitä on jo käytössä asuntomessualueella.

Onko teillä kokemusta vastaavien ongelmien ratkaisemisesta?

- Olen ollut rakennuttajapäällikkönä useissa urakkakohteissa. Tämäntapaiset ongelmat (kuin asuntomessualueella) ovat aivan tavallisia. Niistä on selvitty, kun on todettu, että ensin pitää saada kohde valmiiksi, ja sen jälkeen rauhassa istutaan alas ja katsotaan, mitä on saatavia ja maksettavia.

Aika mielenkiintoinen näkemys verovaroin toimivalta johtajalta. Vaikka kalliita virheitä tehdään, niistä ei saa puhua ja jälkeenpäin me veronmaksajat kiltisti maksamme kaiken ja varmaan vielä niin, että todellisia syyllisä ei edes paljasteta. Ja sitten siirrytään seuraavan projektiin, samoilla voimilla....

Minusta ei ollenkaan mielenkiintoinen. Sen sijaan kylläkin ylimielinen ja aggressiivinen vastaus Hra Longalta.
Että tällaiset ongelmat muka aivan tavallisia?
Ja mikä toimintaohje Hra Longalta?!
Ensin söhelletään kiireellä täherrys päätökseen(messujenkin suhteen aikataulu pitää, jos mikään muu ei olekaan pitänyt). Sitten vasta istutaan miettimään kuka maksaa virheistä viulut.
Onkohan ihan viisasta?

18
Vaasa / Re: Vaasan Asuntomessut
« on: 21. 09. 2007 11:11 »
Quote
Muualla maailmassa osaajien ammattitaito on rajallista ja siellä joudutaan usein turvautumaan itseään osaavampien ihmisten tietotaitoon. Vaasa on ilahduttava poikkeus, koska huippuosaajat ovat jo kaupungin palkkalistoilla ja sen takia ulkopuolinen apu käännytetään jo ovelta takaisin edes tutustumatta avun tarjoajan asiaan. Tämä on niin ainutlaatuinen siunaus kaupungille, että siinä olisi jo ainesta maaimanlaatuiseen uutisointiin.
Quote

Siunausko?
Ehkä pikemminkin kirous. Ymmärrän toki kirjoituksesi satiirin...

Vaasa poikkeaa tässä kohdin muista siinäkin mielessä, että yleensä selkärankaisten maailmassa, esimerkkinä vaikkapa Ruotsi, tunaroineet huippuosaajat olisivat jo aika päiviä sitten ymmärtäneet pistää pillit pussiin ja lähteä.
Mutta sitä päiväähän saadaan Vaasassa odottaa.

19
Vaasa / Re: Vaasan Asuntomessut
« on: 19. 09. 2007 22:10 »

Ihmettelen kyllä, miksi edes "tekstaten"-palstalla ei kommentoida aiheesta.

Syyhän on päivänselvä. Pohjalaisen toimitus on joutunut Sensuuri- trombin silmään.

Sitä paitsi Pohjalainen ja kaupungin Töpeksijöiden Herra-klubi syövät samasta pöydästä.

20
Vaasa / Re: Vaasan Asuntomessut
« on: 19. 09. 2007 22:10 »
Asuntomessut järjestävät huomenna torstaina iltapäivällä lehdistötilaisuuden.  Sen aiheena on maaperätutkimuksen tulokset.

9.6.2005 Jussi Hallasmaa kirjoitti tämän fioorumin Blogissa mm. seuraavasti:
"Laaja valmistelu
Alueen kaavoitustyön pohjaksi on laadittu erilliset luonto- ja rakennettavuusselvitykset, joita täydennetään kesän aikana."

Julkistetaanko nyt siis vuodelta 2005 peräisin olevia rakennettavuusselvityksiä = maaperätutkimuksen tuloksia?
Missäs niitä on nämä reilut kaksi vuotta piiloteltu?

21
Vaasa / Re: Vaasan Asuntomessut
« on: 18. 09. 2007 22:10 »
Olen huolissani viattomien rakentajien puolesta. Heidän olisi syytä harkita keskusteluryhmää ammattiauttajan kanssa. Yhteinen asianajaja voisi myös rauhoittaa. Syntynyt tilanne (suuri ja kallis unelma uhattuna) aiheuttaa vakavan uhan muuten tasapainoisen ja vahvankin ihmisen henkiselle tasapainolle.

Minä en ole mikään asiantuntija toisin kuin Doctor, mutta onnellisena omakotitalon omistajana tiedän minäkin jotain.

Ainakin sen kuinka raskas prosessi talon rakentaminen voikaan olla.
Me, pitsipöksy ja rakas raappahousunsa, rakensimme sentään kovalle maaperälle eikä ollut mitään vajoamisia tai edes niiden uhkia. Siitä huolimatta, myönnettäköön, perhesopu oli välillä koetuksella ja jos joku oli johonkin vajoamassa, niin sitten se.

En uskalla edes arvuutella, mitä olisi tapahtunut, jos mieheni olisi ollut Suvilahden messurakentajien housuissa!? Hui sentään!

Varmaan hän olisi lähtenyt Asuntomessuista päättäneitä virka- ja luottamusmiehiä edesvastuuseen jaagaamaan tai sitten pamauttanut kuulan omaan kalloonsa. On se semmoinen, sanoo nimimerkki Kokemusta on.

Pages: [1]