Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Joona

Pages: [1] 2
1
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 27. 05. 2013 13:01 »
Viime yö Tukholmassa oli normaalia rauhallisempi, kun ei poltettu montakaan autoa , vain yksi päiväkoti. Montako käytettyä volvoa saa uuden päiväkodin hinnalla ?.

2
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 22. 05. 2013 16:04 »
Suurin osa tukholmassakin olevista pakolaisista on sopeutuvaisia ja fiksuja. Ongelma muodostuukin siitä pienestä rähinäsakista. Onhan vankilatkin olemassa vain pientä joukkoa varten. Suurin syy ongelman jatkumiselle on media, joka on tuominnut poliisin ilman oikeudenkäyntiä ja täten on antanut julkisen oikeutuksen mellakalle ja tuhoamiselle.Suomessa ja Vaasassa on samat ongelmat edessä, jos pakolaisten määrä karkaa käsistä. Jo nyt on joillakin alueilla tapauksia , joissa kantasuomalaiset ovat muuttaneet pois, kun uudet naapurit painostavat kantaväestöä muuttamaan mm. varastelemalla naapureiden omaisuutta. Kaikkea tietoa ei mene poliisille, koska sitä on turha ilmoittaa.

3
Vaasa / Vs: Kemira
« on: 12. 05. 2013 05:05 »
Nyt olisi vihreän puolueen näytön paikka. Ikävä kyllä , heillä ilmeisesti ei ole haluja tarttua todelliseen ongelmaan ,vaan he mielummin kiusaavat yrittäjiä minkkitarhoilla, kuin ajaisivat vaasalaisten etuja pukinjärven alueella.

4
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 02. 05. 2013 16:04 »
Liian moni poliitikko hallituksessa päästää tänä päivänä sontaa suustaan. Se nähdään mm. Puolueiden vertailututkimuksissa.

5
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 01. 05. 2013 16:04 »
Ilmeisesti samoja murheita on poliitikoilla mm. Täällä vaasassa, kun kuvittelevat, että me emme kykene huolehtimaan itsestämme, joten tänne on haalittava tuhansia maahanmuuttajia huolehtimaan meistä. Vaikkakin tosiasiassa me joudumme huolehtimaan heistä ja vielä sen lisäksi huolehtimaan itsestämme.

6
Vaasa / Vs: Kemira
« on: 26. 04. 2013 20:08 »
Pukinjärvestä löytyy myös merimiinojen lasisytyttimiä. Lisäksi on tietenkin puhdistettava onkilahden perukka, johon on vuosien varrella valunut saasteita. Tosin saasteita on lisännyt myös metrin välein asetetut sähkötolpat, joiden tehtävä oli tukea ruoppausjätettä 60 luvulla. Ihmetyttääkin elyn suuri huoli siitä , että mökkiläisten hiki saunomisen yhteydessä on muodostunut niin suureksi ongelmaksi.

7
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 26. 04. 2013 19:07 »
Ruotsissa on enemmän kokemusta myös maahanmuuton haittapuolista, joten kaikkien suomessa olevien puolueiden tulisi myös huomioida nämä seikat, ettei tehdä samoja virheitä, kuin siellä on tehty kotouttamisen suhteen. Vaikkakin perussuomalaiset ovat edelläkävijöitä myös tässäkin suhteessa huomioidessaan nämä seikat muita puolueita aikaisemmin.

8
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 26. 04. 2013 09:09 »
Ei pidä aliarvioida mamuja. Heille on työntekoa se, että käy kelalla, joutuvat odottamaan jopa tunnin vuoroaan.

9
Sekalaista keskustelua / Vs: KEPU!
« on: 25. 04. 2013 17:05 »
Joillekkin homoille tuntuu se ruskea reikä oleva heille se henkireikä. Maken ohjeet sopii hyvin ennenkaikkea ruskean reiän ritareille.

10
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 25. 04. 2013 07:07 »
Kerrankin olen maken kanssa samaa mieltä, nimittäin hänen loppukommentistaan. Todella järkevästi todettu.

11
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 24. 04. 2013 15:03 »
Kyllä oli hieno aloite persuilta ,että saatiin vankilatuomion saanut rikollinen pois vastuullisesta tehtävästä. Kansan enemmistö oli samaa mieltä.

12
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 24. 04. 2013 15:03 »
Originelli Wiikinki on vain kateellinen, kun RKP ei voi juhlia puoluetuella.

13
Sekalaista keskustelua / Vs: KEPU!
« on: 24. 04. 2013 15:03 »
Ehdottomasti tämä kevätulva on myös perussuomalaisten syytä , josta maaseudun väestö pääasiassa kärsi.

14
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 23. 04. 2013 18:06 »
Mikähän lienee todellinen lukumäärä. Viranomaiset eivät  saa, eikä uskalla julkaista todellisia tilastoja. Olisi liian karua luettavaa. Näin kantaväestöä pimitetään.

15
Sekalaista keskustelua / Vs: KEPU!
« on: 23. 04. 2013 17:05 »
Sorry arvausleikkisi meni pieleen . Oikeisto.

16
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 23. 04. 2013 17:05 »
Originaali Wiikinki puhuu 3,5% voimalla . Kyllä hätä onkin aiheellinen , kun vertaa persuihin.

17
Sekalaista keskustelua / Vs: KEPU!
« on: 23. 04. 2013 17:05 »
Ja siinä OW. Heräsi ajatus, että hänelle ei sovi punainen puolue, koska punaiset marjat putosivat maahan. Kömpelönä ihmisenä hän päättikin, että hänelle sopii parhaiten RKP.

18
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 23. 04. 2013 17:05 »
Kuka tahansa huomaa, että make ja OW edustaa täällä kuolevaa luonnonvaraa,eli RKP:tä.

19
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 23. 04. 2013 14:02 »
Wiikihän se varsinainen originelli on ,kun koiramaisia juttuja täällä levittelee. Sen koira taitaakin olla ainut ,joka häntä ymmärtää, kieli taitaa olla ruotsi. Olen kyllä havainnut jo aikoja sitten, että sillä on ongemana hoono soomi. Nyt selvisi sekin , kenen kanssa se ajatuksiaan rakentaa, koska niissä ei ole päätä eikä häntää.

20
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 23. 04. 2013 12:12 »
En viitsi edes teiniikäisen maken kysymyksiin vastata, joka ei edes elä tässä ja nyt, vaan elää mielikuvitusmaailmassa hame päällä ja tanssii napatanssia peilikuvansa kanssa. Tuskin hän on edes työelämässä, koska saisi potkut suunsoitosta ja yksjinkertaaisten asioiden jankuttamisesta.

21
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 23. 04. 2013 11:11 »
Henkilön,joka ei ymmärrä luettua tekstiä en tietenkään voi mitään. Toistan vielä kerran. Poliitikot ovat näiden päätöksien takana, ei mamut ,eikä Eu. Make on ilmeisesti tyyppi, joka vaikuttaa rautalangan kulutukseen enemmän, kuin rautalankaa käyttävä tehdas. Suomen ja ruotsin kannalta voisi olla hyvä, että make muuttaisi ruotsiin.Mitä tulee rahan jakoon Eu:n se on vasta alkamassa, vaikka suomessa lähestytään ennätys työttömyyttä.

22
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 23. 04. 2013 09:09 »
Kyllähän suomalaiset poliitikot ovat kaikin tavoin romuttamassa lausetta, että on lottovoitto syntyä suomeen. Eiköhän uusi lause liene on lottovoitto muuttaa suomeen ja vertailukohde on kehitysmaat. 60 luvulla oli yleinen lause , kun suomalaiset muuttavat ruotsiin, niin molemmissa maissa älykkyysosamäärä nousee. Suomalaisten poliitikkojen tavoitteena on lause. On lottovoitto suomelle jakaa rahoja Eu. Käyttöön.

23
Luultavasti, kun poikien yhteys tietoja selvitellään tulee lisää pidätyksiä.Siinä
vaiheessa Putinin tarjoama apukin voi olla tarpeellista. Tilanne saattaa paisua yllättävän suureksi. Kyllä Suomikin on tulevaisuudessa samojen uhkien kanssa tekemisissä, mitä enemmän rikastutamme maatamme eri kulttuureiden uskonnoilla.

24
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 20. 04. 2013 13:01 »
Nämä ovat sellaisia asioita, joissa ei toimi politiikan juupas eipäs säännöt. Make ei ilmeisesti ymmärtänyt, että Saksassa on otettu jo käyttöön eri hoitomuodot ja niistä saadut kokemukset ovat olleet rohkaisevia Akupunktio perustuu hermoratojen ärsytykseen.Minä taas ajattelisin talonpoikaisjärjellä, että aivojen ja raajojen yhteistoiminta on häiriintynyt aivoverenvuodon seurauksesta, jossa hermoradoilla on oleellinen merkitys. Homeopatia hoitokeinona perustuu hyvin pitkälle hivenainetasapainon häiriöistä johtuviin vaivoihin .Se on siis myös hyvin pitkälle ennaltaehkäisevää toimintaa ja tarkoituksena olisi, että keho itse pyrkisi parantamaan oireita. Myös henkinen vireys on osa hoitoa ,sekä terveellinen ravinto ja liikunta. Lääkkeet ovat luonnonlääkkeitä , joissa EI ole sivuvaikutuksia, kuten pillereissä,joita lääkärit tarjoavat . Siitä seuraa, että esim . Vanhuksille joudutaan antamaan kymmenenkin pilleriä, jotta ne kumoaisivat toistensa haittavaikutukset. Onneksi on nykyään netti, josta voi heti katsella , mitä haittoja esim tietyn merkkisellä yskänlääkkeellä on. Tutkimuksia tehtäessä täytyy aina katsoa suodattimen läpi, kuka tai ketkä hyötyvät tutkimuksen tuloksesta.  Oiva esimerkki koululääketieteen tilasta on sikainfluenssa rokote.

25
Media tulee vielä seuraamaan tilannetta tämän toisen "näytelmän" jälkeenkin. Loppunäytelmä on sen verran karua tarinaa, että kukaan normaali ei halua joutua kokemaan samaa piinaa. Siitä tullaan kyllä pitämään huoli atlanttin takana ihan jo esimerkin vuoksikin.

26
Sekalaista keskustelua / Vs: kateutta vai mikä vaivaa
« on: 20. 04. 2013 06:06 »
Em. Teksteistä päätellen kolme muskettisoturia alkoholilla terästettynä esittelee toinen toistaan rasistisempia mielipiteitä. Kalenteri ikä lienee lähemmäs sata ,mutta henkinen nippa nappa puperteetissa ja seksuaalisuuskin vielä haussa.

27
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 20. 04. 2013 04:04 »
Tiedoksi eri hoitomuotojen yhdistämisestä. Närpiössä n. 5v. Sitten palomies löytyi pyörtyneenä työpaikallaan. Hänet kuljetettiin Vaasaan, jossa todettiin , erittäin vaikea aivoverenvuoto, eikä annettu kovinkaan paljon toivoa selviytymisestä. Potilas vietiin Tampereelle leikkaukseen. Vaimo oli sairaanhoitajakoulutuksen lisäksi saanut koulutusta akupunktiohoitoon ja homeopatiaan. Heti leikkausta seuranneena päivänä vaimo rupesi antamaan päivittäin akupunktiohoitoa miehelleen, joka oli halvaantunut vasemmalta puolelta raajoistaan. Viikon kuluttua, kun potilasta hoidettiin akupunktiohoidolla sormenpäihin tämä veti sormen pois ja sanoi aj. Tästä kaksi viikkoa jälkeenpäin potilas käveli ulos sairaalasta ja on tänä päivänä työkykyinen. Vaasassa sairaalassa todettiin , ei ikinä oltu nähty vastaavaa ja lääkärit ihmettelivät suuresti. Voisiko olla niin, että akupunktiohoito ennemmin tai jopa myöhemminkin voisi auttaa halvauspotilaita. Saksassa, mistä Suomen lääketide on saanut alkunsa on jo huomattu, että paras tulos saadaan eri hoitomuotoja yhdistämällä, koska ne tukevat toisiaan. Näitä ovat koululääketiede, akupunktiohoito ja homeopatia, johon kuuluu mm. Sähkömangneettinen hoitomuoto. Tämä Närpiön tapaus on jokaisen luettavissa Närpes när tiningistä.

28
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 18. 04. 2013 18:06 »
Mielelkiintoista havaita, kuinka  make sotkee himonsa hillitsemisen ja perussuomalaiset. Itellään hänellä lienee todellinen ongelma himoitessaaan epänormaalisti  samaa sukupuolta olevia näin jopa julkisesti.

29
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 18. 04. 2013 07:07 »
Tärkeintä lienee se, että kirjoittaja itse ymmärtää sanomansa. Kuningas vertailu sopii ilmeisen hyvin sinne, mistä  se on tullutkin , eli Ruotsiin. Maammehan joutui siitäkin kärsimään vuosisatoja. Prosenteilla leikkiminen sanallisessa vaikuttamisessa jääköön kirjoittajan mielikuvituksen varaan, jolla ei lukijan kannalta ole mitään merkitystä.

30
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 18. 04. 2013 05:05 »
O. Wiikin rivien välistä löytyy asian ydin, vaikka vanhana poliitikkona yrittääkin vierittää ongelmien syyt muiden syliin. Ensi alkuun hän haukkuu Soinin ja ent. Urheilijan rasistisesti. Sitten hän vierittää ministereiden ongelmat Soinin niskaan. Sitten hän oivaltaa, että nykyinen hallitus on mennyt talouspolitiikassaan metsään, koska sitä ei voi laittaa sitä Soinin syyksi , hän jättää syyllisen mainitsematta. Lopuksi hän huomaamattaan vertaa "käyttöautoa" nyky hallitukseen ja tilanteen pelastajaa "Matti Laulajaa"  perussuomalaisiin.

31
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 15. 04. 2013 13:01 »
Minusta avioliiton käsitettä ei pidä sekoittaa poliittisiin homoliittoihin.

32
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 10. 04. 2013 16:04 »
Idi Amin oli sarjassaan ainutlaatuinen, hän tapasi ottaa vastustajansa elimiä  mm. Maksan pakasteeseen, jota hän sitten söi saadakseen lisävoimaa.

33
Sekalaista keskustelua / Vs: Joka kuritta kasvaa
« on: 09. 04. 2013 06:06 »
Muistan nuoruudesta seuraavat positiiviset viisi K:ta. Kansakoulu, Koulutus, Kuri, Katajisto,Karttakeppi. Ne olivat ohjenuora elämälle.

34
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 09. 04. 2013 05:05 »
USA:ssa on kaupunkeja, joissa eri kaupunginosiin ei ole menemistä, kuin tietyn etnisen taustan omaavat ihmiset.Tulevaisuuden vaasassa näitä kaupunginosia ovat kaikki muut , paitsi entinen vähäkyrö.

35
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 08. 04. 2013 16:04 »
Lähestyisin asiaa laatunäkökohdasta. Tulisiko potin puhdistamosta paikallinen talvivaara?. Mitä tulee vesiputkistojen liitäntöihin omakotitaloissa, ihmettelen mitenkä joku insinööri on voinut määrätä vaasan veden asentamaan kupariputket valurautaliittimin ja vielä ohjeistaa liitoskohdan betonivalun sisään. Koulutus on mennyt tässä tapauksessa hukkaan. Onneksi tutkin asian ja vaadin vaihdon muoviputkeen. Vesivahinko oli kahden kierteen päässä. Lisäksi kaukolämpöputket on tehty halvimmasta raudasta, on ajan kysymys, koska ne alkavat poksahdella ympäri kaupunkia. Näihin viitaten uskon , että yksityisellä taholla ehkä laatuun kiinnitetään enemmän huomiota, tosin laatu aina maksaa.

36
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 08. 04. 2013 11:11 »
Liikaa yksityiskohtiin ei pidä mennä . Käy pian selville, että olemme kaikki mamujen jälkeläisiä, minäkin 8 polvessa.

37
Sekalaista keskustelua / Vs: Rakkaamme - Pohjois-Korea
« on: 08. 04. 2013 08:08 »
Uutisten mukaan Pohjoiskorea on ottanut käyttöön koirasotilaat, voisivat ottaa käyttöön rottassotilaat, koska ne tutkimuksien mukaan jäävät jäljelle atomisodastakin, joten voittajana selviytyy Pohjoiskorea.

38
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 07. 04. 2013 05:05 »
Arhinmäki on sekoittanut käsitteet puhe ja teot. Hän puhuu vasemmistopoliitiikasta , mutta tekee oikeistopolitiikkaa jopa enemmän, kuin persut. Yhtälö ei toimi siten, että kaikki vasemmalta oikealle on samassa hallituksessa.Se puolue ,jolla on pääministeri sanelee aina ehdot, muut vikisee, kuten kaikki ovat havainneet.Annetaan anteeksi, sanotaanhan ,että rakkaus on sokea. Rakkaus salkkuun on näköjään vienyt kuulonkin.

39
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 06. 04. 2013 18:06 »
Vaikka mamut tekisivätkin enemmän rikoksia , kuin kantasuomalaiset ei ratkaise itse ongelmaa. Joka saattaa olla se, että osa mamuista on joutunut kokemaan sellaisia raakuuksia, joista ei ole helposti ulospääsyä. Sen vuoksi joka mamu pitäisi laittaa sellaiseen psykoloogiseen testiin jossa selviää kaikki mahdolliset henkiset ongelmat ja tämän jälkeen asianmukaiseen hoitoon. Tuskin kukaan työnantaja haluaa palkata hermonsa menettänyttä työntekijää, jolla pinna on liian lyhyt. Esim.tämä poliisien potkiminen on jonkin tason henkisen ongelman seuraus.

40
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 06. 04. 2013 18:06 »
Mitähän Kekkonen olisi tuumannut siitä, että hänet olisi leimattu rasistiksi. Se nyt on vain niin, että näitä lyhyt tukkaisia on ja tulee yhä enemmän. Minusta ihmisen ulkonäköön liittyviä kiusaamisia tulisi välttää.Monissa työpaikoissa siitä saa varoituksen. Ja työpaikan ulkopuolella voi saada nenän kipeäksi. Tilasto tulisi tehdä Vaasan kaupunkia koskevana , se kiinnostaa meitä, ja antaa oikean vertailukohdan. Mitä tulee pakolaisten hajasijoitukseen vaasan kaupungissa. Se tulee olemaan siten, että eri etniset ryhmät hakeutuvat omille tahoilleen ja luovat täten omia reviirejä, joihin muilla ei ole asiaa.

Pages: [1] 2