Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Kar de Mumma

Pages: [1]
1
Sekalaista keskustelua / Vs: Venäjä ja Suomi
« on: 03. 10. 2012 18:06 »
Roy,
kirjoituksesi jäi vain heitoksi.  Jos tarkoitat Erikan tapausta, niin kurjia poikkeuksia tapahtuu aina.  Mutta mitä tarkoittaa muslilapsien eriarvoinen kasvataus.  Sitäkö että täällä ei sovelleta heihin sharian lakia.  Vai mitä? Pitäisikö soveltaa?

2
Sekalaista keskustelua / Vs: Venäjä ja Suomi
« on: 03. 10. 2012 18:06 »
Urho, uskotko sinä itsekään noihin lukuihin. Kokeile sen sijaan googlettaa sanoilla venäjän katulapset ja lastenkodit venäjällä.  Löydät mm. tällaista:

-Jopa 4,5 miljoona venäläislasta elää kodittomina, arvioi paikallinen ihmisoikeusjärjestö. Lapset ovat Venäjän tulevaisuus -järjestö arvostelee jyrkin sanoin maan viranomaisia siitä, etteivät nämä kiinnitä huomiota lasten tilanteeseen.
.
-Venäjällä katoaa joka vuosi yli 30 000 lasta ja nuorta. Viimeisten viiden vuoden aikana on paljastunut 190 lapsia kauppaavaa verkostoa, mainitsi Tshekalin.

Monilla perheillä on Venäjällä vaikeaa köyhyyden, työttömyyden, masennuksen, väkivallan ja alkoholismin takia. Valitettavasti lapset joutuvat kärsimään eniten silloin, kun vanhemmat eivät pysty kamppailemaan näitä ongelmia vastaan. Monet lapset joutuvat lastenkotiin tai asuntolakouluun, jossa heiltä puuttuu vanhempien huolenpito.

Tilastoluvut lasten asemasta Venäjällä ovat lohdutonta kerrottavaa. Venäjällä on 650 000 orpoa. Heistä jopa yli 95 prosenttia ovat niin sanottuja sosiaalisia orpoja eli heidän vanhempansa ovat elossa, mutta he ovat hylänneet lapsensa tai menettäneet huoltajuutensa. Noin 200 000 orpolasta asuu valtion ylläpitämissä lastenkodeissa, useimmat muut lähisukulaisten luona.

Syyskuussa 1999 arvioitiin, että kadulla asuu useita miljoonia lapsia. Kotoa karkaa vuosittain 50 000 lasta ja lastenkodeista 15 000. Venäjällä tulee jatkuvasti esiin tapauksia, joissa lastenkodeissa asuvia lapsia laiminlyödään ja kohdellaan väkivaltaisesti. Suljettujen laitosten sisällä tapahtuvat ongelmat voidaan Smorodinskyn mukaan ratkaista ainoastaan valtion ja yhteiskunnan harjoittaman kontrollin kautta.

Venäjän lastenkodeissa käy tarkkailijoita ja valvojia, mutta muutoksia on vaikea saada aikaan.
Viime vuosien aikana lapsiprostituutio on levinnyt Venäjällä ja erityisesti Pietarissa valtavasti. Smodinsky arvio, että lapsiprostituoituja on maassa useita miljoonia, ehkä jopa yli kymmenen miljoonaa. Tarkkaa lukua ei tiedä kukaan, sillä jotkut prostituoidut harjoittavat toimintaa hyvin satunnaisesti.

Kuinka moni suomalaislapsi elää kadulla ja mikä on suomalaisten lastenkotien taso verratrtuna venäläisiin?
 

3

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2012/09/1626197/kokoomus-ensimmaisen-sairauslomapaivan-palkka-pois

Kokoomus haluaa yhden päivän karenssin palkansaajien sairauslomiin.  On varma asia, että  tulee lisäämään sairaana työssä käymistä, joka merkitsee taas pidempiä sairaslomia, tappioita työnantajalle, työkaverien sairasteluita jne. Ilmaisesti on on tarkoitus karsia "vääriä" poissaoloja mutta keinot ovat väärät.

4
Yleistä keskustelua / Vs: Kuntavaalit2012
« on: 03. 10. 2012 17:05 »
Sain viehättävältä maahanmuuttajataustaiselta nuorelta naiselta vaalibrochyyrin, missä oli hänen nimensä ja äänestysnumeronsa sekä puolueen (SDP) kampanjasivun nettiosoite. Ajattelin että Vaasa tarvitsee nuoria, ja hyvä jos maahanmuutajataustaisia, valtuutettuja.

Monien googletustenkaan jälkeen en ole löytänyt tästä nuoresta naisesta jälkeäkään.  Miksi hänet on värvätty? Haluaako SDP vain osoittaa "olevansa ei-rasistinen", mutta ei todellisuudessa ole kiinnostunut siitä, mitä tämä nuori nainen ajatelee.

Sekään ei siis selvinnyt, ajattleeko tämä ehdokas yhtään mitään.  Jäljelle jäi tunne että todelisuudessa ei edes haluta että tällainen henkilö pääsisi valtuustoon, mutta ollaan kyllä valmiit keräämään muutama maahanmuuttajamyönteinen ääni.

5
Yleistä keskustelua / Vs: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 03. 10. 2012 08:08 »
Rabbe G:n RG-Linen raunioiden raivaaminen ei ole mikään helppo homma.  Olen Sunin ka ssa samaa mieltä siitä, että varustamotoiminta ei kuulu kunnille.  Olen myös pahoillani siitä, että tulevat kunnan luottamusmiehet sidotaan päätöksiin, jotka merkitsevat vaasalaisille veronmaksajille kovia kuluja.

Merenkurkun liikenne kuuluu yksityiselle.  Toki sitä on tuettava valtion ja EU:n rahoilla, jonka päätöksellä kannattava liikenne aikanaan loppui.

6
Yleistä keskustelua / Voiko pankkeihin enää luottaa
« on: 02. 10. 2012 17:05 »
Kansainvälinen korkojen manipulointi, pankkien suhtautuminen rahoitusmarkkinaveroon, OP:n Karvisen uhkailu, Nalle Wahlroosin törkeydet jne, jne syövät pankkien luottamusta.

Vaikka minun talletuksillani ei ole pankin kannalta merkitystä, olen päättänyt nostaa varani kenkälaatikkoon välittömästi jos pankkini lähtee vaikka Viroon.

Pages: [1]