Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - sivupersoona

Pages: [1] 2 3
1
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 14. 08. 2013 11:11 »
Nyt kaikki hyysärit voisivat näyttää monikulltuurisuus-ihnteensa ja ottaa hyysättäväkseen muutanan koti-madkhalit´in.

2
Vaasa / Vs: Vaasan kehitysideoita
« on: 14. 08. 2013 11:11 »
Anna-Maija kiarjoitti:
Quote
"Asiasta toiseen: Minkä takia ihminen haluaa luottamuspaikkaa, jos ei hän halua/pysty/osaa/viitsi ohjata asioita? Eikös politiikkaan mennä juuri silloin, kun halutaan muuttaa asioita ja poistaa epäkohtia? "

No, moni menee valtuusatoon pelkästään pönkittääkseen omaa egoaan tai toimiakseen oman intressiryhmän veturina, oli se sitten millainen tahansa. 

Suurin osa valtuutetuista ei edes pysty ymmärtämään asioita, joita siellä käsitellään.  Jos tavoitteena olisi yhteinen hyvä, niin Vaasa olisi aivan toisen näköinen kuin se nyt on.

Parhaiten monia nykyvaltuutettuja kuvaa vanha sananparsi: "Oma suu on aina lähempänä kuin kontin suu."

3
Vaasa / Vs: Poliisilla on asiaa
« on: 13. 06. 2013 16:04 »
make kirjoittaa

Quote
Se, että onko tuntomerkkien suhteen kysymyksessä ulkomaalaistaustainen henkilö vai ei, niin sillä on merkitystä vain ja ainoastaan epäillyn kiinnisaannin kannalta. Hyvä, että tuntomerkeistä kerrotaan, jotta syylliset saadaan kiinni.

Tottakai rikoksentekijän etninen tausta on kerrottava monikulttuurisessa yhteiskunnassa siitäkin huolimatta, että se vahvistaa ennakkoluuloja.  Tämä koskee siis myös alkuperäisväestöä.

Sen sijaan nyt meneillään olevaan ihmisjahtiin suhtaudun epäilevästi.  Se saattaa vahvistaa lynkkausmielialaa ja KKK:n kaltaisten järjestöjen syntymistä myös Suomeen.

4
Vaasa / Vs: Poliisilla on asiaa
« on: 13. 06. 2013 14:02 »
Raiskaus on tekona niin mielikuvitusta kiihoittava, että se kannattaa ottaa lyömäaseeksi aina kun muuta kättä pidempää ei löydy.

5
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 09. 06. 2013 13:01 »
Sveitsiläiset äänestävät tänään tiukemmasta maahanmuuttolaista:

http://yle.fi/uutiset/sveitsilaiset_aanestavat_tanaan_tiukemmasta_pakolaislaista/6680124?origin=rss

6
Vaasa / Vs: Hietalahden Villan puolesta
« on: 04. 06. 2013 14:02 »
Eihän siitä ole kuin muutama vuosi kun Airaksisen Pekka halusi ostaa Kalarannan makasiinit ja rakentaa paikalle yksityisasunnon.  Mitä jos joku haluasi Hietalahden Villa omaksi ökyasunnokseen?

7
Sekalaista keskustelua / Vs: Joka kuritta kasvaa
« on: 11. 04. 2013 05:05 »
Hyvä aloituspuheenvuoro maahanmuuttajaoppilaiden kouluhäiriköinnin syistä.

http://fifi.voima.fi/voima-artikkeli/2011/numero-1/asenteet-todellisuus

8
Sekalaista keskustelua / Vs: Rakkaamme - Pohjois-Korea
« on: 11. 04. 2013 05:05 »
Yhdysvaltojen mukaan Pohjois-Korea on lipunut hyvin lähelle vaarallista rajaa. Pohjois-Korea on viime aikoina koventanut retoriikkaansa ja sen ounastellaan valmistelevan ohjuskoetta.

http://yle.fi/uutiset/yhdysvallat_pohjois-korea_lahestynyt_vaarallista_rajaa/6574188?origin=rss

9
Yleistä keskustelua / Vs: Sinua tarkkaillaan
« on: 10. 04. 2013 07:07 »
Sinusta tallentuu joka päivä tietoa erilaisiin rekistereihin, ja joka päivä noita rekistereitä käytetään väärin. Henkilökohtaisia asioitasi vakoilevat esimerkiksi sairaanhoitaja, myyjä, kirjastotäti, pankkitoimihenkilö ja sossun virkailija. Nyt he kertovat, miten ja miksi.

http://www.city.fi/artikkeli/Sinua+vakoillaan/4617/


10
Sekalaista keskustelua / Vs: Joka kuritta kasvaa
« on: 09. 04. 2013 06:06 »
Oli opettajanhuoneen ilmapiiri millainen tahansa, yritetään pysyä asiassa eli opettajan toimivallassa.  Tämän ketjun eansimmäisen viestin keskeinen sisältö on  tässä:

" Vuonna 1960 Onkilahden kansakoulun vanha opettaja "Saaren Kalle" otti niskuroivan oppilaan nenän etu ja keskisormiensa väliin ja väänsi, että rutina kuului.  Se tehosi joka kerta.  Samoin kuin sormille annettu iskiu karttakepillä."

11
Vaasa / Vs: Vaasan kaupunkirakenne
« on: 09. 04. 2013 06:06 »
Heikki Kouhin raju purkaus on pakko ottaa huomioon, arvoisat valtuutetut.  Onko Vaasassa käymässä niin, että tämä kolmen kopla: Kujala, Korkealaakso, Järvelä - on este kaikelle kehitykselle?

”Vaasassa ne eivät Kujalan ja hänen esimiestensä Korkealaakson ja Järvelän mielestä riitä edes kaavoituksen aloittamispäätöksen tekemiseen. Luottamushenkilöt havittelevat 10 -20 kerroksisia asuinrakennuksia, Marketan mielestä 4 kerrosta on maksimi. Koulukatu, jonka varteen Kråkströmin kaavan sallimana tehtiin 6 – kerroksisia asuintaloja, joista näkyy merelle, on kuulemma Marketta Kujalan mielestä slummia. ”

12
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 07. 04. 2013 14:02 »
Anna saattaa olla hyvinkin oikeassa siinä, että korsnäsiläiset kasvihuone- ja pakkaamoisännät haluavat pitää kaiken irtonaisen mamutyövoiman itsellään ja siksi vastustavat mamuyritysten perustamista.

Ilmiö oli olemassa ainakin Laihialla heti sodan jälkeen kun silloinen Strömberg halusi perustaa tehtaan Laihialle.  Isännät vastustivat, koska kaikki piiat ja rengit olisivat hakeutuneet paremman ansion äärelle.

Mukana oli varmasti myös kansalaisodan ajoilta periytynyt uskonnollis-isänmaallis-kepulainen ennakkoluulo teollisuustyöväestön aatemaailmaa kohtaan.

Miten tämä yhtälö toimii Korsnäsissä?

13
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 07. 04. 2013 10:10 »
Vaasan kaupungin maahanmuuttopolitikka-sivusto on täysin laiminlyöty. 

Esimerkiksi Maahanmuuttajaneuvosto jäsenten linkki ei toimi.  Myöskään linkki Ulkomaalaistoimistoon ei toimi.  Ei myöskään ”lue lisää” linkki.

Toimimaton on myös linkki Vastaaottokeskukseen ja Tulkkikaeaskukseen.  Myöskään linkki VAKK:iin ei toimi.

Näin sivulla opastetaan vaasalaisia.

Kunnalla on omalla alueellaan yleis- ja yhteensovittamisvastuu maahanmuuttajien kotouttamisen kehittämisestä, suunnittelusta ja seurannasta. Kunta järjestää kotoutumista edistäviä ja tukevia toimenpiteitä ja palveluja maahanmuuttajille.

Etnisten suhteiden neuvottelukunta ETNOn tehtävänä on edistää hyviä suhteita ja etnistä yhdenvertaisuutta sekä eri toimijoiden monipuolista vuorovaikutusta ja yhteistyötä maahanmuuttopolitiikan eri osa-alueilla.

Muita tehtäviä ovat maahanmuuttopolitiikan eri osa-alueiden sekä maahanmuuttajien järjestötoiminnankehittäminen sekä tiedotus maahanmuuttopolitiikasta.

http://www.vaasa.fi/Suomeksi/Vapaa-aika/Kulttuuri/Monikulttuurinen_Vaasa/Maahanmuuttopolitiikka

14
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 31. 03. 2013 19:07 »
Ulkomaalaistaustainen ystäväni ihmettelee jatkuvasti suomalaista foorumikeskustelua, joka aina keskittyy ihmiseen oli sitten nimimerkki tai kirjoittaa omalla nimellään.  Hänen mukaansa sivistyneeseen anglosaksiseen keskusteluun kuuluu, että hyvin argumentoitu mielipide on keskustelussa tärkeämpi kuin kuka sen esittää.

Tätä ei täällä osata. Nimimerkit kaivetaan vaikka kiven alta ja sen jälkee he saavat ympäri korvia.  Sitä lujempaa mitä älykkäämmin kirjoittavat.

Tässäkin ketjussa on kysymys ihmisyyden perusasioista.  Ei siis mistään pikkujutusta.

15
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 28. 03. 2013 15:03 »
Vaasa on nyt esillä arwolehdessä peräti 12-sivun verran.  Tällaista ei minun muistini mukaan ole tapahtunut pitkään aikaan.  Valiteyyavasti julkisuus on negatiivista. 

Tästä ei kukaan ole kirjoittanut riviäkään.  Sen sijaan kaeskiöön on nostettu triviaali hitlerkello ja sen lahjoittaja kun pitäisi keskustella näistä mukavista naapurinpojista, jotka leikkivät kämpässään hitlelekkejä.

Nämä meidän tuntevat nuorokaiset ovat valinneaet käyttäytymismallin, jonka seurauksena saattaa syntyä etninen konflikti. En viitsi maalata seinälle koko pirua.

-Olisi varmasti syytä pohtia miksi näin on päässyt käymään.  Eikö koulujen historianopetus olea mennyt perille? Vai onko kysymys pahan olon kanavoitumisesta tällä tavoin, ja jos on , niin mitä asialle voi tehdä?

-Onko poliisi todella sitä mieltä, että kysymys on "vain" isänmaallisista pojista?

-Pitäisikö rohkeasti lähteä siitä, että yhteisö osoittaa selvästi tuomitsevansa tällaisen käyttäytymisen ja mielipiteet?  Olisiko nämä herttaiset naapurinpojat pantava sosiaaliseen "häkkiin" - siis tarkkailuluokalle?

-Pitäisikö täällä keskustella ihmisten todellisista havainnoista ja niiden syistä?

-Olisiko viranomaisten sanottava jotain syistä ja mahdollista seurauksista?

"Pätkän tavoin":  Minä vaan kysyn?

16
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 28. 03. 2013 13:01 »
Eikö noilla naurettavilla hysteerikoilla ole mitään muuta tekemistä kuin kytätä jotakin Hitler-aiheisen kellon lahjoittanutta kaupunginvaltuutettua

Miksi natsiaate ja Adolf Hitler aiheuttavat aina, ja aina siis, samanlaisen hysteerisen meuhkaamisen ja vaatimuksen tuomita aihetta kannattavat? Miksi samaan aikaan saat olla kommunisti, pitää vaikka Stalin-teepaitaa tai Che Guevara-julistetta seinällä (Guevara oli kommunistinen vastavallankumouksellinen sissi-tappaja) ja kaikki hymistelee ja pitää ok:na?

Mikä siinä natsiaatteessa nyt on niin kammottavaa verrattuna kommunismiin Stalineineen tai sitten vaikkapa kokoomuslaiseen maailmankatsomukseen Stubbeineen, että se pitää aina ottaa suurennuslasin alle mutta muut aatteet ei?

Eikö noilla naurettavilla hysteerikoilla ole mitään muuta tekemistä kuin kytätä jotakin Hitler-aiheisen kellon lahjoittanutta kaupunginvaltuutettua?

http://yle.fi/uutiset/perussuomalaisvaltuutettu_lahjoitti_hitler-kellon_uusnatsikerholle_vaasassa/6557465

Nimm. ”Ihme vouhkaajat”
Suomi24 Maailman menoa

17
Vaasa / Vs: Vaskiluoto mielissämme
« on: 22. 03. 2013 07:07 »
Miten niin?  Mitä muuta etua eläkeläisellä on kuin "kunnianpalautus"?

18
Vaasa / Vs: Vaasan kaupunkirakenne
« on: 21. 03. 2013 13:01 »
Olen sitä mieltä että kuka tahansa arkkitehtiylioppilas ei voi sörkkiä tunnustetun arkkitehdin töitä, vaan kaikista muutoksista on  keskusteltava hänen kanssaan oli sitten eläkkeellä tai ei mutta täydessä tolkussaan.

Muuten tehdään samoja virheitä kuin vaikkapa 1970-luvulla kun arvorakennuksia ja niiden rakennetta muutettiin sumeilematta.

Jos muutoksen kohteena on Hovioikeudenpuistikon varrella olevan nakkikioskin (autokoulu) muutostyöt, niin ne voidan antaa vaikka säkätimpurille.

19
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 20. 03. 2013 14:02 »
Jokainean suomalainen puolue on laulun arvoinen:
https://www.youtube.com/watch?v=xjgeB6Pkrco

20
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 20. 03. 2013 14:02 »
Se huumorinkukka on se kaunehin kukka.  "Olen soinilainen"

https://www.youtube.com/watch?v=-4gsm643jaI

21
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä jos teemme näin
« on: 11. 03. 2013 07:07 »
Nyt kun luin aloituksen uudelleen ymmärrän mistä on kysymys.  Kysymys  on sumutuksesta.  Eklu on löytänyt arvokkaita mineraaleja lähimetsästä hakiessaan mamujen sinne kauhuissaan heittelemiä puukkoja.

Tarkoitus on siis vain kaivoksen perustaminen ja voiton jakaminen Lajusen ja Eklun kesken.

22
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä jos teemme näin
« on: 11. 03. 2013 05:05 »
Oletteko nyt varmasti pohtineet riittävästi oikeata "valtiomuotoa". Minusta herrat tuntien valistunut Diktatuuri tai kalifikunta olisi paras ratkaisu.

23
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 10. 03. 2013 16:04 »
Tässä heti tuoreeltaan Suomen Sisun uuden puheenjohtajan Olli Immosen, 27 ajatuksia

"Kannatan länsimaisten vapauden arvojen ja universaalien ihmisoikeuksien pohjalle perustuvaa yhteiskuntaa. Poliittisissa näkemyksissäni yhdistyvät suomalainen kansallismielisyys ja klassinen yksilönvapausajattelu."

http://www.suomensisu.fi/

24
Vaasa / Vs: Vaasanlaivat
« on: 07. 03. 2013 10:10 »
Vaasanlaivat nettisivulla en havainnut minkäänlaista uutis-osiota, mistä saisi syvällisempää tietoa yrityksestä.  Eikö moderniin liiketoimintaan kuulu avoimmuus ja nopea tiedottaminen mahdollisten mediavahinkojen välttämiseksi.

Jos yritys ei tätä tee, niin kaikenlainen turhanaikainen spekulaatio vain lisääntyy varustamon ympärillä.

http://www.vaasanlaivat.fi/

25
Valtuuston tietoon / Vs: Vaasan Imago
« on: 07. 03. 2013 07:07 »
Mielenkiintoinen tuo Lumion muistomerkkiketju.

Risto Helin kirjoittaa
Jakobssonilla on ollut sellainen käytäntö , että maksaja tässä tapauksessa kaupunki saa sen virallisesti paljastettavan ja itse kohde saa myös kotiinsa maalauksen . Kuinka muut muotokuvia maalavat taiteilijat toimivat sitä en tiedä, ei varmaankaan olisi huono idea myös näinkin kalliin maalauksen tilaamisen yhteydessä käydä tarjouskilpailu sillä samantasoisia tekijöitä on paljon ja myös hinnat huomattavasti edullisempia.
« Vastaus #11 : 09. 02. 2011 20:08 »

Nimm: tekopirteä
Kyllä teoksen pitää joka tapauksessa ilmentää hänen ahkeraa edustamistaan. SKY-yökerhon katolle? Tai yökerho Fontanan eteen sen "Tallinnan yö" veistoksen pariksi.

Olen todella pettynyt jos verovaroja tuhlataan Fritzin tavanomaiseen tauluun, uusia polkuja tallannesta ja kuuluisuutta Vaasalle tuoneesta kapunginjohtajasta.
« Vastaus #30 : 23. 02. 2011 13:01 »

Lisääminen
http://www.vaasalaisia.info/keskustelu/index.php?topic=2831.msg118832#msg11883226
Kokoomuspiirin puheenjohtaja vaasalainen Susanna Koski on aivan selvästi plagionut kolumniinsa keskeisiä ajatuksia Tuomas  Enbusken vanhasta kolumnista.  Muutkin ”Suskin” ajatukset tuntuvat olevan peräisin historian kaatopaikalta.

Olisiko tässä syy Kosken sivujen hakkerointiin?

Pohjanmaan Kokoomuksen puheenjohtajan Susanna Kosken maanantain kolumni Pohjalaisessa ”Eriarvoisuus on keksitty fiilis” muistuttaa erehdyttävästi juontaja Tuomas Enbusken kolumnia Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä.

– Eriarvoisuus on tunne, jota pelkistetysti voidaan selittää sillä, että tiedostetaan joillakin menevän vielä paremmin. Köyhänkin suomalaisen elintaso on nyt parempi kuin esimerkiksi 90-luvulla, kirjoittaa Susanna Koski.

Näin sanotaan 18. tammikuuta julkaistussa Enbusken kolumnissa:
Ilkka:
http://www.ilkka.fi/uutiset/maakunta/oliko-susanna-kosken-kolumni-kopio-tuomas-enbuskelta-vertaa-1.1349314

Näin ”Suski” 12.040 2012
Kokoomuksessa ei mahda olla enää edes rippeitä porvarillisista tai oikeistolaisista periaatteista. Puolue on "valtansa huipulla", mutta arvomaailmaltaan aallon pohjalla, hän kirjoittaa.
-Kompromissit ovat epäonnistumisia, joiden seurauksena joutuu antamaan omista tavoitteistaan periksi.

27
Yleistä keskustelua / Vs: Kunnallispolitiikka
« on: 23. 02. 2013 19:07 »
Olen sitä mieltä, että Vaasassa tulisi pitää tauko maahanmuuton suhteen.  Tauko voisi olla 2-3 vuoden pituinen. Hyvä syy taukoon on, että viranomaiset  ovat vaienneet ongelmista, jotka ovat olleet kaikkien nähtävillä ja koska ongelmista ei ole puhuttu, ei niihin ole voitu myöskään puuttua. Tälläinen keskustelu kuin täällä foorumissa on tavalliselle kansalaiselle ainoa mahdollisuus saada sanotuksi edes jotain.

Netistä löytämäni analyysin mukaan maahanmuuton ongelmia on sammutettu palokuntamalliin kouluissa, sosiaalivirastoissa, sairaaloissa ja ulkomaalaiskeskuksissa. Eli ruiskutettu vasta silloin kun palo on roihunnut ylimmillään.

”Näin pääsi käymään, vaikka nopeammin kansainvälistyneissä naapurimaissa kaikki haasteet olivat nähtävillä siinä vaiheessa, kun Suomi vasta availi porttejaan. Kaikkia maahanmuuton ongelmia ei olisi voitu välttää millään.”

Suurin syy nykytilanteeseen ja yhä raivokkaammin käyvään nettikeskusteluun on siinä, että viranomaiset kieltävät kansalaisilta mahdollisuuden kysyä ja olla eri mieltä.  Virkamiesten kannasta poikkeavat mielipiteet eristetään rasismiksi ja näin syyllistetään nekin jotka vilpittömästi ovat huolissaan ja jopa peloissaan kaikesta siitä mitä näkevät päivittäin omassa elinympäristössään ja sanovat sen julkisesti.

Esimerkiksi opettajat ovat asian oppineet ja suostuvat keskustelemaan opettajanhuonessa vain säätilasta.

Joskus tuntuukin siltä, että maahanmuuttovirkamiehille pitäisi ostaa Nokian-saappaat ja vaatia heitä menemään kartsalle tai yöpymään kerrostalossa, jossa elämä alkaa vasta puolentyön jälkeen kun juhlijoiden elättäjien pitäisi saada nukkua, että jaksavat jatkaa elättämistä.

Syytän viranomaisia nykytilanteesta.  Jos asioista voitaisiin keskustella avoimesti kriittisinkin sanoin ja äänenpainoin, olisi loppuatulos ehkä siedettävä  konsensus.  Näillä nykyisillä virkamies-suitsilla sitä ei saada aikaan.

29
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 17. 02. 2013 10:10 »
Mikä on totuus tässä asiassa.  Ja aivan oikein.  Pysytään Ristinummi - Mäkikaivontie yms. akselilla.
Tässä kuitenkin uutisia Turusta:
http://www.turkulainen.fi/artikkeli/133991-%E2%80%9Dvarissuolla-liikaa-maahanmuuttajia%E2%80%9D

Nykyisin Varissuolla on koko maan tihein keskittymä maahanmuuttajia. Koko alueella heidän osuutensa on 30 prosenttia, tietyissä kortteleissa jopa 70 prosenttia. Se on huimasti enemmän kuin pääkaupunkiseudun lähiöissä. Perinteisesti täällä on asunut myös paljon romaneja.
http://www.hs.fi/nyt/artikkeli/Soinin+parempi+puoli/1135243124406

Turun Ylioppilaslehti
VARISSUO on Suomen monikulttuurisin asuinalue, jonka asukkaista maahanmuuttajia lasketaan olevan 37 prosenttia. Määrä on jatkuvassa kasvussa.
Alueelle mahtuu yli 40 kansallisuutta ja 60 kieltä. Monikulttuurisuus tulee vastaan yhtä lailla ruokaostoksilla, asuintalojen rappukäytävissä ja koulujen pihoilla.

Suomen ensimmäisessä katetussa kauppakeskuksessa, Varissuon liikekeskuksessa, on Turun ensimmäinen itämainen basaarialue. Paikka on sisustettu erittäin autenttiseksi ja sisään astuessaan lähestulkoon unohtaa olevansa Suomessa.
http://www.tylkkari.fi/turun-ylioppilaslehti/maineensa-vanki

31
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 14. 02. 2013 12:12 »
Roy,
olet väärässä.  Yritän vain tuoda tähän keskusteluun erilaisia näkökantoja. Yritän siis vihjata, että kannattaa joskus käydä muuallakin katsomassa, mitä mieltä ihmiset ovat. 

Toki pidän itseäni aitona demokraattina, mutta en niin piukkapipoisena että en hyväksyisi myös sellaisten mielipiteiden oikeutusta, jotka ovat eri mieltä kuin minä.

Miten se nyt menikään. "Vaikka olen eri mieltä kanssasi, niin taisten hautaan saakka  sen puolesta, että saat vapaasti sanoa mitä mieltä olet."

32
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 14. 02. 2013 10:10 »
Olen kovasti mieltynyt näiden linkkien esittelyyn, varsinkin kun kuulin sivukorvalla, että joku on moittinut tätä palstaa sivistymättömien ihmisten krjoitteluksi.  En siis itse kuullut tällaista, vaan ainoastaan toisen sanomana.  Siksi etsin tuloksia hakusanoilla ”sivistynyt maahanmuuttokeskustelu”

Sivistynyttä keskustelua maahanmuutosta
http://www.flightforum.fi/forum/index.php?FFSESS=e6j8a97fit363na7f13ffp9mt6&topic=84657.65

Svistynyt maahanmuuttokeskustelu, hohoi!
Olen seurannut maahanmuuttoon liittyvää mediakeskustelua. Keskustelun taso näyttää olevan sitä, että perussuomalaiset pääsevät laukomaan julkisesti muukalaisvihamielisiä mielipiteitään, ja kaikki järkevät ja suvaitsevaiset ihmiset ovat hiljaa. Missä on sivistynyt keskustelu maahanmuuttopolitiikasta? Mielestäni sitä ei ole. Media vahvistaa rasististen äänten kuuluvuutta, ja syvälliset, maahanmuuttoa kiihkottomasti analysoivat jutut loistavat poissaolollaan.

http://reetaheino.blogspot.fi/2012/05/sivistynyt-maahanmuuttokeskustelu-hohoi.html

En ole rassisti, mutta
Suomalaiseen julkiseen keskusteluun juurtui talvella 2008–2009 uusi sana, maahanmuuttokriittisyys. Keskustelu maahanmuutosta ja monikulttuurisuudesta politisoitui, mutta mihin jäi kriittinen arviointi kovasanaisesta ja uhkakuvia painottavasta maahanmuuttokritiikistä?
http://enolerasisti.wordpress.com/

Sampo Terho:  "Haiseva maahanmuuttokeskustelu”
Kauhisteluun ei siis ole syytä. Maahanmuuttokeskustelu on tällä hetkellä laadukkaampaa ja todenperäisempää, kuin se on Suomessa koskaan ennen ollut. Jos tämä sitten on johtanut nykyisen maahanmuuttopolitiikan uskottavuuden romahtamiseen, ei siinä vielä sinänsä voi olla mitään aihetta valittamiseen.
http://sampoterho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/31359-haiseva-maahanmuuttokeskustelu

Sivistynyttä puhetta kotouttamisesta
http://www.kansanaani.net/61?onsitemessage=saved

33
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 13. 02. 2013 08:08 »
Netissä erilaisia kansallissosialistisia, äärivasemmistolaisia, antifasistisia, liberaaleja jne, jne sivuja selaava vaipuu nopeasti epätoivoon.  Suurin osa sivuista on melkoista höttöä ja selailija jää ihmettelemään, että mistä tämä kaikki energia purkautuu.

Monet sivuista ovat taitavasti laadittjau ja ne antavat kuvan siitä, että kysymyksessä on merkittävä like- tai yhdistys vaikka todellisuudessa takana saattaa olla vain yksi asialleen vihkiytynyt intomieli.

Mutta jos aikaa ja mielenkiintoa riittää, niin voinhan näitä poimia. Syy siihen, että postitan näitä tähän ketjuun on siinä, että tarkkaan tutkimalla näitä sivuja voi etsiä hiljaisia viestejä siitä mitä saattaa olla tulossa.

Koko euroopassa tuntuu olevan meneillään kehitys, missä keskiluokka etsii kiihkeästi peloilleen vankaa ideologista alustaa.  Keskiluokka oli myös se kansanosa, joka mahdollisti krematoriot.


Antifasistit – kommunismin puolustelua ja katutappeluita
http://vapaasana.net/artikkelit/2010/01/antifasismi-kommunismin-puolustamista-ja-katutappelua

Mikä on Elatismin uhrien tuki?
Etatismin uhrien tuki ry on vuonna 2012 perustettu yhdistys, jonka kotipaikka on Helsinki. Yhdistyksen tarkoituksena on lisätä tietoisuutta valtion yksilönvapauksia rajoittavista toimista. Yhdistyksen toiminta on puoluepoliittisesti sitoutumatonta.
http://etatisminuhrit.fi/blog/antifasistit%20yhtykaa/

Ludwig von Mises-instituutti
http://mises.fi/'

Liberalismin puolesta
http://www.libera.fi/


34
Yleistä keskustelua / Vs: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 12. 02. 2013 15:03 »
Näyttää siis siltä, että tämä ketju jatkaa elämäänsä vielä pitkään eli ainakin Intian  laivapurkamoihin saakka.

35
Ymmärsinkö oikein, että minä voin käydä keskustelua maahanmuuttajan kanssa, mutta en toisten suomalaisten kanssa - siis esim. väitellä?  Eli kysymyksessä on kysy-vastaa-väitä-vastaväite maahanmuutajan kanssa?

36
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 11. 02. 2013 14:02 »
Seuraavaa siirtoa odotellessa.  Nämäkin ovat suomalaisia, tai ainakinSuomessa syntyneitä:

"Jussi Halla-aho on miesten mies joka osaa sanoa, sen mitä pitääkin kuten Seppo Lehtokin"
 
https://groups.google.com/forum/?fromgroups=#!topic/sfnet.keskustelu.ihmissuhteet/1FuDsBKHeEQ

Kansallismiaeliset
http://kansallismieliset.f

37
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 11. 02. 2013 11:11 »
Ihmettelen, että täällä ei synny minkäänlaista järkevää keskustelua postitettujen linkkien perusteella.
Jyväskylän kirjaston tapahtumat ovat synnyttäneet valtaisan nettikeskustelun, jossa on tullut esille merkittäviä havaintoja suomalaisesta yhteiskunnassa.

Tässä muutama mielipide.  Huomio myös suojeluskunta.com ín.

Punnittua puhetta
http://intrigoori.blogspot.fi/2013/02/miehet-mustissa-ja-aariliikkeet.html

Lisää pohdintoja
http://kuinkakarlmarxtavataan.puheenvuoro.uusisuomi.fi/131433-aariliikkeiden-sietamattomat-avioriidat

Euroopan komissio perustaa verkoston torjumaan väkivaltaisia ääriliikkeitä
http://europa.eu/rapid/press-release_IP-11-1011_fi.htm

Tosisuomalainen näkökanta
https://suojeluskunta.com/38
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 10. 02. 2013 08:08 »
Jos Vaasan vihreisiin on luottamista, niin Kari Lajusen ponnistelut ovat turhia.  Kaikki on Vaasassa hyvin?!

Lainaus:
”Lisäksi maahanmuuttajat olivat ratkaisevan tärkeä työvoimareservi Vaasan teollisuudelle nousukaudella 2007-08 : heitä palkattiin sadoittain lähinnä alihankkijaportaaseen. Yritystalouden yksi perustotuus on, että jos monikansallinen yritys (esim. ABB, Vacon tai Wärtsilä) kärsii työvoimapulasta jollain alueella (esim. Vaasassa), se siirtää toimintojaan toisille alueille (esim. Kiinaan tai Intiaan). Viimeisimmällä ja seuraavalla nousukaudella vaasalaisyritykset eivät voi perustella siirtojaan ainakaan työvoimapulalla, kiitos maahanmuuttajien.”

http://www.pohjanmaanvihreat.fi/?p=180

39
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 06. 02. 2013 16:04 »
White Warrior Vaasa taisi jäädä ”suutariksi”
http://naurunappula.com/782061

No ainakin yksi vaasalainen patriootti tiedetään nyt nimeltä kun haluaa sitä itse levittää.  Seura kirjautui myös IRC Galleriaan, mutta ei ole uskaltanut jättää kuvia tai videoita.
http://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=20&t=59586&start=240

Natsejako?

Olen lukenut lehdestä, kuinka vaasalainen kamppailuseura White Warriors Waasa tuomitaan natsijärjestöksi ja kuinka kauheaa on, kun se opettaa tappelua. Tappelua on opetettu Suomessa vapaaottelun muodossa jo yli kymmenen vuotta. Siitä järjestetään lukuisia kilpailuja ympäri vuoden. Yksi esimerkki on vapaaottelun Suomen mestaruuskilpailut, jotka pidetään vuosittain Vaasassa.
Jos isänmaallisia ihmisiä pidetään natseina sen takia, että he ovat isänmaallisia, on jokaisen syytä katsoa peiliin. Jokainen sotilasvalan vannonut Suomen kansalainen on luvannut olla Suomen valtakunnan luotettava ja uskollinen kansalainen, palvella maatansa rehellisesti sekä parhaan kykynsä mukaan etsiä ja edistää sen hyötyä ja parasta. Tämän valan on mielestäni aivan liian moni unohtanut.
Hakaristi on Suomen armeijan käytössä oleva tunnus, joka on silmiinpistävä ja isänmaallinen. Hakaristi löytyy Vaasan torilla seisovasta vapauden patsaasta sekä tasavallan presidentin lipusta. Jos hakaristin käytöstä tuomitaan natsiksi, on silloin Tarja Halonenkin natsi.
Tutkikaa asioita, ennen kuin tuomitsette.

Toni Stenman
Patriootti
Vaasa

Combat karaten harrastajat eivät tunnu White Warriors Waasa  kovin arvostavan
http://www.potku.net/forum/viewtopic.php?p=349131

Aanarkistit Vaasassa 2005. onko tämän jälkeen porukasta kuultu mitään?
http://vaasalaisia.blogspot.fi/2005/02/anarkistit-vaasassa.html

Vaasan anarkisteilla on/oli myös meili:
vaasan_anarkistit@rbgi.net

Anarkistinen toiminta
http://www.anarkismi.net/at/

Lisää anarkismista
http://fin.anarchopedia.org/Anarkismi

Vielä kerran Varasstokadun ampumatapaus Tämä nyt kertauksen vuoksi jos esim. Vaasassa haluttaisiin järjeastää kirjastossa keskustelutilaisuus  oikeaistolaisista ääriliikkeitä.  Näin myös nimet ja toimipaikat yms. vähitellen paljastuvat:
http://takku.net/forum/viewtopic.php?showtopic=11586

Keskustelua Homma-foorumissa
http://hommaforum.org/index.php?topic=18681.0

Ruotsalainen Expo Foundation kerää tietoja äärioikeistolaisista liikkeistä Ruosissa ja Pohjolassa?
http://expo.se/2010/about-expo_3514.html

Näin Euroopassa persuista. Googleta sanoilla right wing finland
http://expo.se/2010/about-expo_3514.html40
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 06. 02. 2013 11:11 »
Hakusanoilla uusnatsit vaasa
Löysin mm. seuraavaa

Vuoden 2011 tietojen mukaan ns. Valkoinen kapinahenki-järjestöön kuuluu myös vaasalaisia'
http://whiterebelsfinland.blogspot.fi/2010_03_01_archive.html

Vuonna 2005 Vaasan perustettiin väkivaltainen WWW WHITE WARRIORS WAASA
FINLAND yhdistyksen Vaasan filiaali.  Kokoonkutsujana Toni Stenman.  Lue kommentit
http://www.basso.fi/keskustelu/yleinen-keskustelu/natsit-vaasassa-organisoitumassa/

Vaasa Foorum
Perussuomalaiset ja äärinationalismi
http://www.vaasafoorumi.com/phpBB3/viewtopic.php?f=14&t=169&start=20

Halla-aho ja Vaasan natsit
http://todellisuus.org/index.php?topic=303.1755;wap2

Yleistä Pohjalainen
http://www.pohjalainen.fi/uutiset/kotimaa/uusnatsien-jarjestolla-takanaan-useita-iskuja-1.1332505
Pages: [1] 2 3