Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - msr

Pages: [1]
1
No nythän mä vasta hokasin että Vaasalaisia.info toimii taas. Hianoa! Tai onhan se toiminut, mutta on ollut aika kökkö formaatti. Herkkoo on ainut joka on jaksanut postailla, sitkeä sissi kun on :) ja on niitä tullut luettua vaikkei ole tullut kommentoitua.

Mutta tuohon Vaasalaisen tekstiin: mulle on jäänyt pikemminkin sellainen kuva, että Vaasan Kokoomus ei piitannut Vaasasta, vaan Kokoomuksesta.

Paras kommentti tuli Saarakkalalta: kyllä tämä olisi kannattanut tehdä 12+1, mutta äänestin nyt kuitenkin vastaan kun niin oli hallituksessa sovittu. Varsinaista demokratiaa ja eikös persut ole aina ylpeilleet sillä että ryhmäkuri puolueessa on sen verran löysä, että saa vapaasti olla puolesta tai vastaan.


2
Laihian asiat / Re: Ilmoitusasiaa:
« on: 05. 06. 2016 19:07 »
Tuulivoima on puhdasta energiaa, mikä on sen paras puoli. Pari juttua kannattaa kuitenkin muistaa:
nimellistehoon päästään tuulenvoimakkuuden ollessa välillä 14-25 m/s. Käynnistyminen tapahtuu
3 m/s tuulella. Jos tuuli on alle 3m/s tai yli 25m/s, tuotto on pyöreä 0. Alle 3:n metrin tuulella roottorin
ei pyöri ja yli 25:n metrin tuulella naiselli käännetään vastatuuleen ja lapakulmat nollaan, jolloin tuotto
on seis. Näillä arvoilla vuoden keskiarvoteho lienee luokkaa 25-30% nimellistehosta. Vertaus Loviisan
reaktoriin siis ontuu jonkin verran.

3
Vähän huonossa hapessa on nyt kyllä tämä voorumi. Mulla ainakaan ei ole pitkään aikaan sivuston näkymä ollut oikein tältä vuosituhannelta.
Ei siinä sinänsä, ylläpitäjällä on toki vapaat kädet. Mitähän tälle sivustolle oikein on tapahtunut? Iskikö tänne hakkerit vai mikä?
Viestivitjoistakin hävis monta vuotta. Harmi sinänsä.

4
No mutta tuohan on hienoa! Kuinka pitkä osuus päänäyttelijä A. Laurilla oli tuossa elokuvassa? Noin niinkuin sekunneissa mitattuna?

Sitähän on katsottu saman verran kuin Uusi päivä -jaksoja tai Euroviisujen esikarsintamaratonia. Satuhäät menee jo reilusti ohi ja Suomi-USA lätkämatsilla oli katsojia yli 560 000, vaikka se esitettiin vain kerran. Syke -sarjallakin on säännöllisesti yli 400 000 katsojaa, vaikka onkin puhdasta hömppää.

Sekin on hienoa, että olet siirtynyt Kummeli-tyyppiseen tuotantoon. Ei se nyt kovin paljoa eroa aikaisemmista tuotoksista, mutta tuo paremmin esiin näyttelijäkykysi ja tilannekomiikan tajusi, kun on rajattomasti aikaa poltettavaksi. Voisit lisätä niihin vielä musiikin, vaikka vähän jotain räppiä, koska etkös se ollut juuri sinä joka sävelsit pystin tuoneen musiikin menestyselokuvaan Atomin paluu?

hohhohoijjaa...

5
Yleistä keskustelua / Re: Työväenluokka
« on: 06. 05. 2016 09:09 »
Hertta on tässä harvinaisen oikeassa. Paitsi siltä osin, että mahdollisuus vaikuttaa äänestäjiin on kyllä muillakin kuin oikeistolla. Vasemmisto on tässä ehkä kärsinyt eniten. Tähän on syynsä.

Ensinnäkin kommunismi oli aikamoinen pettymys. Se ei käytännössä eronnut fasismista juuri lainkaan. Toki ideologialtaan, mutta ei siis käytännössä. Jos vertaa Stalinin Neuvostoliittoa ja Hitlerin Saksaa, missä on ero? Siis alkuperäisen ideologian lisäksi? Mun mielestä ei juuri missään. Samanlaista imperialistista lahtaamista.

Toiseksi, työväenluokka ei ole enää sama asia kuin se joskus aikoinaan oli. Jos ihmisellä on työtä, hänellä pyyhkii aina suhteellisen hyvin. Elintaso on noussut vuosikymmenien takaisesta. Samanlaisessa asemassa kuin työläinen oli joskus ennen, on nykyään työtön. Tosin nykytyöttömälläkin pyyhkii huomattavasti paremmin kuin takavuosien työttömällä.

Lisäksi poliittinen kenttä on aikaisempaa monipuolisempi ja samalla sekavampi. Suurin osa ihmisistä ei välttämättä edes tiedä puolueiden poliittisista ohjelmista, vaan äänestävät ihmistä. Onko asia siis niin, että puolueet eivät ole kiinnostuneet ihmisten mielipiteistä, vai onko se niin että ihmiset eivät ole kiinnostuneita puolueiden agendasta? Ehkä sekä että, johon yksi tärkeä syy lienee juuri yleinen elintason nousu.

6
Sekalaista keskustelua / Re: Tietokoneähky
« on: 02. 05. 2016 18:06 »
Niin voi. Paitsi iPadiin ei voi liittää mitä tahansa hiirtä, tai mitä tahansa Bt-vempelettä ylipäätään. Kannattaa testata ensin ennen ostopäätöksen tekemistä. Ompulla on omanlaisensa Bt-standardi ja jotkut laitteet tukee sitä, mutta monet ei. Yllätyksiäkin on, esim. vanhan Audio Pro Radio Onen kanssa omput toimii moitteetta.

7
Eihän näitä sun postauksia ole sensuroitu juuri missään, vaikka pitäisi kyllä. Niissä kun ei ole lainkaan asiaa.

Mitä tulee juutupevideoihin, nekin lienee kaikki nähtävillä. Yhtäkään ei ole poistettu. Laitoin tutuille jenkkeihin mailia ja pyysin kokeilemaan näkyykö sun videot sieltä käsin ja vastaus oli että näkyy toki. Joten edes se väite ei pidä paikkaansa, etteikö jenkit näkisi videoitasi teksteineen päivineen. Ne vaan eivät kiinnosta, koska ovat pelkkää lääketokkuraisen foliohatun houreista puppua.

Sinä et siis ole uhka kenellekään muulle kuin keskustelupalstojen ylläpitäjille, koska lasket palstojen asiasisällön tasoa oleellisesti.

8
Yleistä keskustelua / Re: Taas toimii
« on: 27. 04. 2016 16:04 »
Olisko se sitten kuitenkin ollut CIA/SUPO joka tähänkin sivustoon iski? Meinaan vaan kun toi A.Lauri on kuitenkin saanut Obamankin huolestumaan ilmiömäisillä näyttelijäsuorituksillaan ja tämä nyt taitaa olla viimeinen sivusto joka julkaisee estoitta kyseisen multilahjakkuuden sepustuksia.

9
Pipipää. Lieneeköhän CIA koskaan kuullutkaan "näyttelijästä" nimeltä A.Lauri?

10
Hehe. Jäikö vaijeri jumiin kun mennään taas ylikierroksilla?

Mutta hei, eihän dokumenttielokuvissa ole näyttelijöitä. Niissähän on lähinnä haastatteluita. Jos nyt yhtä kylähulluakin on haastateltu joku minuutti, niin onhan se selvää, että ko. hauskat kotivideot -tason juutupettaja ei siitä ponkaise maailmanmaineeseen. Sitten kun on vielä tuo CIA painamassa jarrua. Voi voi.

11
Asiasta ja asian vierestä niin...

Kysymyshän oli siitä, että miksei juutupehittejä sun hauskoille kotivideoille tule vaikka Atomin paluu on kovasti palkittu elokuva.


No koska sun nimeä ei mainitse kyseisen leffan yhteydessä kukaan muu kuin sinä itse. Tästä syystä Atomin paluun katsoneet eivät osaa yhdistää leffaa sun jargoniin. Tuskin haluaisivatkaan.

12
Ei sun nimeä ainakaan Kinottaren filmiesittelyssä näy:

http://www.kinotar.com/en/films/documentaries/return+of+the+atom/

Eikä naamaa näy trailerissa vaikka olet päänäyttelijä ja viet koko shoun. Olisko SUPO taas asialla? Vai peräti CIA?

Pitäisköhän sun poiketa vähintään optikolla?

13
Jaha. Nimimerkki A.Laurilla vaihtunut. Hehe. Näitähän sattuu yhdelle sun toiselle.

Se, ettei Tanskasta ole tullut yhtäkään hittiä, johtuu ainakin kolmesta syystä:

1) Atomin paluu -leffaa ei millään muotoa osata yhdistää sinuun, mikä onkin ymmärrettävää, koska eihän nimeäsi mainita missään leffaan liittyvässä.

2) Henkeäsi salpaava luku 91500 tarkoittaa 1,6% tanskalaisista. Noh, nuo 1,6% eivät mitenkään yhdistä leffaa hupivideoihisi mm. edellisessä kohdassa mainitusta syystä.

3) Et liene kääntänyt videoitasi tanskaksi(?). Eihän tuota jargonia tahdo jaksaa tankata edes äidinkielellä, miten sitten vieraalla?
 

14
Yleistä keskustelua / Vs: Taas toimii
« on: 05. 04. 2016 18:06 »
No aika vanha näyttää varmuuskopio olevan, koska profiilin mukaan olen kirjoittanut edellisen viesti vuonna 2007.

15
Yleistä keskustelua / Re: VLP - oletteko tyytyväisiä?
« on: 29. 11. 2007 17:05 »
Emme taaskaan ole; tänään tuli VLP:lta ilmoitus, jossa kerrottiin lankapuhelinliittymän kuukausiveloituksen pienenevän ja puheluiden hinnan hieman nousevan. Minun matikallani puheluiden minuuttiveloitus lähes kolminkertaistuu! Hieman nousee joo...

16
Sekalaista keskustelua / Re: Päivän piristeeksi
« on: 11. 12. 2006 09:09 »
Oli pohojalaaset häät. Syätihin hyvin, mutta koska pappi oli viälä riannoos mukana, viinaa otettihin vain salaa. Sulhasenkin rupes tekemähän miäli naukkua ja eherootti nuarikollensa josko käytääs kamarin kaapilla jemmapullolla. Tuumasta toimehen ja anoppi salaa oven taa kuuntelemahan. Appiukko oli aiemmin jo löytäny nuarenparin pullojemman ja ottanu kuunnon siivut. Kun sulhanen huamas pullosta melekeen pualet karonneen, karijaasi: JUMALAUTA! TÄÄLON JO KÄYTY! Johon anoppi oven takaa: EI OO! MOOMMA MUUTEN VAAN ISOOVITTUUSTA SUKUA!

17
Valtuuston tietoon / Re: Kenen hyväksi VAASAN SÄHKÖ?
« on: 11. 12. 2006 08:08 »
Quote
Vesikeskuslämmityksellä voi lämmön lähdettä vaihdella. Myös kunnon takka auttaa jos puiden kanssa haluaa puuhastella. Yhdellä tutulla puulämmittäjälläTeeriniemessä ei kulu varaavasta yösähkölämmityksestä energiaa muuhun kuin käyttöveteen. Ja sitä voi käyttää säästäen. Halpaa voi olla asunnon lämmittäminen,polttopuutahan saa melkein ilmaiseksi jos on viitseliäisyyttä.

Sano nyt mitä sanot, mutta lämmön lähteen vaihtelu ei ole ihan noin yksinkertaista. Ei sitä voi vaihtaa nappulasta kääntämällä. Se on aina useiden tuhansien eurojen investointi kun lämmönlähde vaihdetaan toiseen, eli investoinnin kiinnikuromiseen menee aina vuosia poikineen. Tilanne voi siinä välissä vaihdella useaankin otteeseen.

Jotta vesikeskuslämmityksen pyörittäminen puulla olisi kannattavaa, puuta pitäisi ehdottomasti saada omasta metsästä. Ostaminen ei kannata ja sellaisen määrän kerääminen klapeina jatkuvasti sieltä täältä olisi kyllä aika tuskallista puuhaa.

Mitä taas tulee takkaan ja sen käyttöön lämmityksessä, se on ihan hyvä idea. Sekin tosin käy vain sivulämmönlähteeksi ja vaatii muutaman tonnin hintaisen varaavan takan. Avotakalla ei lämmitetä kuin harakoita.

18
Valtuuston tietoon / Re: Kenen hyväksi VAASAN SÄHKÖ?
« on: 09. 12. 2006 20:08 »
Quote
Jos joku on jättänyt asuntonsa lämmityksen pelkästään sähkön varaan, niin kyllä silloin tyhmyydestä rokotetaan.

Heräsi pari kysymystä: miten olet toteuttanut asuntosi lämmityksen, jos et ole toiminut tyhmästi? Entä miten pystyt omakohtaisesti ennustamaan valitsemasi lämmitystavan edullisuuden tulevaisuudessa verrattuna muihin lämmitystapoihin?

19
Valtuuston tietoon / Re: Kenen hyväksi VAASAN SÄHKÖ?
« on: 29. 11. 2006 09:09 »
Kenen hyväksi? Se kai on sivuseikka. Mun mielestä tökeröin juttu koko hommassa on se, että perustellaan sähkön hinnan korotuspaineita tukkuhintojen nousulla, vaikka tukkuhinta oikeasti  on laskenut. Nyt sitten selitellään, että näin suurta tukkuhintojen laskua ei osattu odottaa ja että tukkuhinta oli väärä termi ja oikeampi termi olisi olllut tuottajahintojen nousu. Jos laskua tukkuhinnoissa oli odotettavissa, mistä kuluttajahintojen nosto johtuu? Lisäksi; jos tuottajahinta nousee, eikö se automaattisesti nosta tukkuhintoja? Eikös nimenomaan tuottajat myy sähköä nk. tukussa? Oikea syy Vaasan sähkön hinnannostolle oli hiihtäminen Fortumin perässä. Syykin kopioitiin suoraan Fortumilta. Nyt ei sitten ole sen vertaa selkärankaa että voisi virheensä myöntää. Sehän tosin oli arvattavissa.

Pages: [1]