Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - oloneuvos

Pages: [1]
1
Sekalaista keskustelua / Vs: Riitaa ja riitaa
« on: 20. 11. 2011 06:06 »
Kiitoksia vain tervetulotoivotuksista nimm. Matsemanille.  Tämä sekopää harkitsee vetäytymistä kokonaan, vaikka mieli tekisi kirjoittaa. Mutta näin on tehnyt moni muukin ko. selväpään vuoksi.

2
Sekalaista keskustelua / Vs: Riitaa ja riitaa
« on: 19. 11. 2011 13:01 »
Matseman kirjoitti:
"Ei anneta, vaan avataan omia pehmoketjuja joissa kaikki voivat paistatella auringossa pitää toisiaan kädestä kiinni. "

Matsemanin näkemys on  fasismia.  Ei kai tämän foorumin tarkoitus ole antaa psyykkisesti häiriytyneille narsisteille mahdollisuutta knekata toisiaan, vaan keskustella kaikkille vaasalaisille tärkeistä asioista.

Mamu-uutiset, Persujen syöverit, esimerkiksi, eivät millään tavoin liity siihen, miten Vaasasta saataisiin parempi paikka elää ja asua.

3
Vaasan sosiaalipalvelut / Vs: Sairaanhoidon arvot
« on: 18. 11. 2011 06:06 »
Tapio,
avaa hiukan mitä kaikkea tuo vakavampi asia tarkoittaa.  Onko RKP haastamassa nyt alueen suomenkieliset?

4
Yleistä keskustelua / Vs: Markettien huumaa
« on: 18. 11. 2011 06:06 »
Markettien huuma on sitten meidän perheen osalta finito.  Sain eilen tietää, että en enää saa uusittua ajokorttia heikentyneen näön vuoksi.  Ikää mittarissa on 69 ja vaimolla ei ole ajokorttia.  Meitä on varmaan muitakin, mutta säästyypä rahaa ja luontokin voi paremmin.

5
Vaasa / Vs: Vaasan keskustastrategia
« on: 17. 11. 2011 12:12 »
Tuo keskustastrategia tilaisuus vaikuttaa kiinnostavalta.  Taidan mennä paikalle kyselemään mitä kuuluu Huutoniemen sairaalan vanhusten paratiisille, mitä kasarmialueen vanhushankkeelle, mihin katosi kaksi pysäköintitaloa jne.

Jos menen paikalle niin kysyn myös mitä kuuluu Spondan hankkeelle nyt kun Lidl muuttaa entisiin Keskon tiloihin kun Sotka/Askon tiloihin tulee Citari ja entisen Euromarketin tiloihin Hong Kong.

Pages: [1]