Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - lyyski

Pages: [1]
1
Yleistä keskustelua / Vs: Vaalit 2011
« on: 15. 05. 2011 11:11 »
Voi hyvät hyssykät! Valtion budjetista kolmasosa lainaa ja velkatakauksia luuserivaltioille.

Mihin oma taloutesi päätyisi, jos oma talo velkana ja menisit takaamaan naapuria kolmasosalla vuosituloistasi?

Kreikka menee konkkaan jo näillä tiedoilla ja Suomen saatavat siellä nollautuu, mutta pitäähän Jyrkin saada leikkiä pääministeriä.

Jali selittää tarkemmin ajatuksiaan meille tyhmille.2
Yleistä keskustelua / Vs: Vaalit 2011
« on: 15. 05. 2011 05:05 »
Pentti väittää, että suomalainen porvari voi nukkua yönsä hyvin, kun kommareita on niin vähän.

Mun mielestä suomalainen porvari ei nukkuu hyvin vasta kommunistin kyljessä.

Miten selität sen, kun Euroopasta loppui todelliset kommunistit niin eikö suomalainen kapitalisti matkustanut tehdas kainalossa Kiinaan, muutaman tuhannen kilometrin päähän, että saa nukkua kommarin kainalossa?

3
Laihian asiat / Vs: Eduskuntavaali ehdokkaat Laihialla
« on: 28. 05. 2010 04:04 »
Voi tottaviä uutta kykyä ku meni ryvettämhän ittensä hämäris tukihommis!Siinei auta uhurin rooli eikä itku.

Meinaako Pölökkypää, jotta Mertsi on itteesä ryvettäny? Kyllä Kepu on junaillu miinan siinä tapauksessa, kun ei liittynyt oikeaan ryhmään.

4
Laihian asiat / Vs: Eduskuntavaali ehdokkaat Laihialla
« on: 22. 04. 2010 08:08 »
Irvailun,eli oman henkisen tilan nostamisen sijaan, olisi kiva muistuttaa mieleen eri laihialaisehdokkaiden saamat äänimäärät valtiollisissa vaaleissa.

Ruostetniemi oli ainakin ehdokkaana ja eikö se Lehtinenkin kerännyt jonkunverran kannatusta aikoinaan. Kinnarin ehdokkuudesta en ole aivan varma.

Minä uskoisin, että Mertsi tulee keräämään huomattavan äänisaaliin tulevissa vaaleissa.

5
Laihian asiat / Vs: Ilmoitusasiaa:
« on: 15. 04. 2010 12:12 »
Olen OWn kanssa samoilla linjoilla, että ei turhia kehuja. Urheilukilpailussakin on turha onnitella voittajaa, sillä seuraavana vuonna voi olla vastatuuli niin eipä tuo voita silloin.

6
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 11. 04. 2010 06:06 »

Quote
Mistä tiedät, missä minä tätä viestiä naputtelen? Vinkkinä sinulle, olen asunut elämäni aikana neljässä eri maassa, enkä ole vieläkään palannut kotiin.

Auttakaa vaasalaiset (Matseman) yksinäistä ihmistä, joka asuu ulkomailla mutta kaipaa tänne takaisin niin, että on viettänyt Vaasainfossa jo n. 6 päivää yhden vuoden aikana. Hän ei ole saanut ystäviä uudessa kotimaassaan ja tarvitsee teidän kaikkien tuen.

7
Laihian asiat / Re: Ilmoitusasiaa:
« on: 10. 03. 2010 12:12 »
Politiikka on aina ollut totuuden pahoinpitelyä ja vastuutonta rahankäyttöä. Ei yhteisö voi mennä  "konkkaan" vaikka varat loppuu kassasta (Islannissa myös meneillään), nostetaan vain veroja ja taas on jaettavaa.

Suomen historia on esimerkki vastuuttomasta tuhlailusta mutta lopulta pahimmat klunipäät ovat saaneet juhlavan monumentin, jota  osa kansaa vieläkin kumartaa.

8

Kummallakaan ei ole mitään "luontaista ympäristöä". Kissa ja koira on jalostettu lemmikiksi.
En koe millään tavalla rääkkääväni lemmikkejäni, joita asunnossani on (ja on ollut) useita. No, ovathan ne kaikki täällä viihdyttämässä minua, mutta silti tarjoan niille jokaiselle sellaiset olosuhteet, johon ne on luotu luonnossakin. Tietysti tila on rajallista, mutta jokaisen lajityypilliset tarpeet on kyllä huomioonotettu, eikä kenenkään tarvitse juosta päin seiniä sen vuoksi ettei olisi virikkeitä. Ruokaa ja vettä tulee säännöllisesti ja terveydenhuolto toimii paremmin kuin itselläni.


Voi pyhä yksinkertaisuus! Tuotantoeläin on jalostettu tuottamaan meille lihaa tai turkiksia. Siitä huolimatta niitä pitää kohdella eettisesti/moraalisesti hyväksyttävästi.

Lemmikkieläintä on jalostettu moraalisesti täysin väärin perustein. Ei  mun tarvitse ottaa esimerkkejä koiran tai kissan jalostuksen saavutuksista, kyllä meistä jokainen tietää ne.

On eläin lemmikki tai häkissä asuva kettu niin sitä pitää kohdella ehdottomasti hyvin. Lemmikkieläimen elinkaaren tarkoitus on tuoda omistajalleen pelkästään tunnepuolen nautintoja ja se ei mun mielestäni ole hyväksyttävä syy pitää "tuntevaa" otusta sisätiloissa vankina.

Rikollisellekkin annetaan ihan ihmisen lajinomaiset olosuhteet elää ja lettujakin joskus mutta vapaus tuntuu silti perin hienolta.

Niiskutti kirjoittaa ja rasvattu vastaa mutta en pidä sitä kovin ihmeellisenä, tasoerosta kysymys nääs.

9
Samaan rääkkäykseen syyllistyy asunnossaan lemmikkieläintä pitävä ihminen. Koira kärsii aina asuessaan ihmisen asunnossa. Hajusteet, ihmisen viihdyttäminen, lasten leikkikaluna oleminen tai asunnossa isäntää odottamassa pitkiäkin aikoja, ei tommonen ole koiran luontaista elämäntapaa.

Ei ihminen voi korvata koiran kaipaamaa laumassa elämisen tarvetta. Miltä ihmisestä tuntuisi kulkea jonkun kuljettamana narun päässä ja aina välillä istua, kun käsketään.

Ihan pakko kommentoida tähän, että ilmiselvästi aikaisempien viestien ja tämän perusteella nimim Nikkari ei tiedä mitään eläinten saati lasten kasvatuksesta. Toivottavasti asia on näin, muutoin seuraukset saattavat olla järkyttävät.

On ihan pakko kommentoida tätäkin mielipidettä.

Ei voi olla oikein, että pidetään eläintä viihdyttämässä ihmistä. Mikä koiran tai kissan luontainen elinympäristö on ihmisen asunnossa? En voi mitenkään keksiä muita syitä koiran pitoon, kun omistajan omien tarpeiden tyydyttäminen. Meluavat lapset ja kaljaröyhtäisyjä päästävä isäntä ei varmasti ole koiraeläimen luontaista ympäristöä.

Eihän se, että eläintä on jalostettu sopivaksi/sävysävyyn huonekkalujen kanssa tee koiran pitämisestä ja kasvattamisesta hyväksyttävää.

10
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 13. 02. 2010 07:07 »
Mitä eroa on pedofiilillä ja savimajasta luku- ja kirjoitustaidottomia ihmisiä tänne haalivalla sekä hyysäävällä sosiaalitantalla?

Pedofiili vahingoittaa lapsen henkistä kehitystä oman viettinsä tyydyttämisessä ja ”tantta” vahingoittaa tänne rahdatun maahanmuuttajan identiteettiä oman viettinsä tyydyttämisessä.

Ei se kivuttomasti muutu oppimattomalla ihmisellä ajatusrakennelmat, kun koko alkuelämä osoittautuu väärin eletyksi. Rahaa ja ruokaa saa sylin täydeltä mutta oman tyttären jalkojen väliä ei saisi leikata lasinsirulla ja kursia luuneulalla kasaan. Oman heimon keskuudesta on perin vaikea löytää aviomiestä, jos jalkojenvälissä on oljenkortta suurempi reikä.

Olisiko sittenkin parempi, jos me veronmaksajat kustannamme kiihkeän hoivavietin omaavat henkilöt sinne savimaja alueelle?

11
Laihian asiat / Re: Ilmoitusasiaa:
« on: 13. 12. 2009 19:07 »
Voi voi, kun ottaa kipeää, mutta saunakaljat ilmeisesti olette saaneet aina hankittua.

Luuleeko joku, että mun lapset eivät ole saaneet valita, myykö naapureille keksiä, vessapaprua tai kynttilöitä vai maksanko heidän osuutensa keräyksestä ilman naapureitten apua. Ovat aina valinneet kotoa saatavan rahan.

Luuletteko, että pienet lapset hyppivät ilosta, kun saa mennä myymään joka vuosi vieraille ihmisille turhaa kamaa?

Tänä syksynäkin on tullut pieni tyttö (jota en tuntenut) myymään kalenteria, kun hänellä ei ole enää ketään tuttua, joka ostaisi. Voitte arvata, että ostettavaksi tuli mutta ei kovin lämpimät tunteet olleet sitä kohtaan, joka oli hänet lähettänyt hankkimaan toimintarahaa.


12
Laihian asiat / Re: Ilmoitusasiaa:
« on: 13. 12. 2009 09:09 »

 Pienen lapsen lähettäminen kerjuulle, kun hänen tekee mieli osallistua ikäistensä kanssa toimintaan ja rahaa ei kotoa anneta. 


Joo, pitäis edellyttää, että ainakin toinen vanhemmista on mukana kerjuureissulla. Vois olla isillä tai äidillä mustat lasit silmillä, naapurin ovikelloa soittaessa.

13
Laihian asiat / Re: Ilmoitusasiaa:
« on: 30. 11. 2009 14:02 »
Ilmoitan täten laihialaisille vanhemmille, että en osta teidän musikoiltanne mitään ylikallista tarviketta.

Taas on liikkunut lapsia kauppaamassa joulukalentereita meillekin ja maksavat 6 €. Halppiksesta saa samankokoisia kalentereita reiru eurolla ja niissä halppiksen kalentereissa on vielä suklaatakin.

Nämä teidän kalentereita kauppaavat lapsenne ovat taas koko syksyn tulleet koulumatkalla mua vastaan tuossa raitilla ja joka kerta ovat vastaantullessa tutkineet maantien ojien syvyyttä tiukasti.

Oviklokkaa soitetaan reippaasti, kun myydään euron tavaraa 6 eurolla mutta kohdatessa ei tervehditä naapureita.

Opettakaa edes alkeet ihmisyydestä lapsillenne.

Pages: [1]