Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Pokke

Pages: [1]
1


Jalkapallo ei minusta sovi Suomen ilmastoon. Valitettavasti.

Miksei????

2
Valtuuston tietoon / Vs: Valtuustossa tapahtuu
« on: 23. 01. 2013 21:09 »
Tekonurmi ehdottomasti Hietalahteen eihän kenttää tehdä VPS OY.n yksityiskäyttöön vaan koko jalkapalloharrastajien pyhätöksi, siine on oltava mahdollisuus myös junnuille ym pelaamiseen.

Futisstadion tehdään ennen kaikkea katsojille eli meille veronmaksajille. Mehän siellä katsomossa istumme..

3
Mustasaari / Vs: Off topic Mustasaaresta
« on: 27. 07. 2010 15:03 »
Onko totta kans?  Miten jos kysymyksessä olisi akuutti tapaus?

Kaveri ei pahemmin valehtele! Ei jaksa käsittää, kun nuo on aina huutamassa tosta "palvelusta omalla äidinkielellä"-asian tärkeydestä ja sitten toiseen suuntaan toimitaan näin!

4
Mustasaari / Vs: Off topic Mustasaaresta
« on: 27. 07. 2010 14:02 »
Kaveri  tilasi omalta terveysasemalta(mustasaari) ajan ja vaihtoehdot oli, huomenna pelkällä ruotsikielellä ja ens viikolla olisi lekuri joka puhuisi myös suomea. otti riskin ja menee huomenna.. kaipaa kuulemma tulkkia!
Tuli vaan mieleen että minkähänlainen älämölö nousisi jos Vaasan puolella tehtäisiin sama temppu ruotsinkieliselle??

5
Kommentteja ja parannusehdotuksia / Vs: Facebook
« on: 08. 05. 2010 06:06 »
Olen ottopojan kanssa samoilla linjoilla.  Yhtäkään älykästä ja ajankohataista henkilökohtaista vastausta en ole saanut keskustelun avausyrityksistä huolimatta.  Missä juuri nyt keskustellaan esim. Kreikan avustuksista ja pankeista?
Tuolla: Paljastetaan rahan valhe!


6
Sekalaista keskustelua / Re: Asiat jotka risuttaa
« on: 29. 01. 2009 16:04 »
Meikäläinen kuunteli pari suvee sitten Soneran aivan paskoja biisejä yhteensä yli seittemän tuntia kun yritti saada nettiyhteyttä kuntoon. Ei tullut kuntoon vaan vaihdoin puljua, joka kerta yli puolituntia parhaimmillaan 45minuuttia. Olin ihan kypsä!:))

7
Vaasa / Re: Mansikkasaari
« on: 02. 12. 2008 20:08 »
Tänään hyväksyttiin Hietalahden jalkapallostadionin suunnittelumääräraha 100 000 euroa.

Hietasaaressa on jalkapallostadioni!?Hietasaaressa ei ole jalkapallostadionia mutta Hietalahdessa on. Kyseinen "stadioni" on rakennettu joskus 1920-luvulla ja esim. Vepsu on pelannut liigamatsinsa siellä poikkeusluvalla jo useamman vuoden ajan. Viime kesänä lopetettiin myös naisten ja nuorten maaottelut sieltä koska UEFA (Euroopan jalkapalloliitto) ei hyväksynyt enää stadionin huonoa kuntoa.
Kenttä on ihan hyvä, mutta katsomo ym. saniteettitilat jo aikansa eläneet.

8
Valtuuston tietoon / Re: Hevosurheilukeskus
« on: 22. 11. 2008 07:07 »
Oletko Pokke tosissasi?  Sinä luovutat minulle omakotitalon ja minä siirrän sen Mustasaareen, niin osallistut ja maksat  kustannuksista puolet?  Ajattele nyt toisenkin kerran!

Enhän minä mitään päätä. Kerron vain mitä kaupungin edunvalvojat ovat jo päättäneet. Tämä EI siis ollut mikään henk. koht. mielipiteeni vaan jo päätetty fakta, mitä en ole millään lailla ollut päättämässä. Oma päätäntävaltani rajoittuu siihen siivoanko tänään vai juhannuksena. Siivoan juhannuksena jos sataa!:-D

9
Valtuuston tietoon / Re: Hevosurheilukeskus
« on: 22. 11. 2008 07:07 »


Quote

Niin, enhän minä raveissakaan käy- mutta olen sitä mieltä että jos ravirata on tarkoitus pakkosiirtää nykyiseltä paikaltaan niin olisihan se ihan reilua hyvittää jos näin on.

Vai mitä esim. omakotitalon omistaja sanoisi siitä että hänen talonsa pakkosiirrettäisiin hietalahdesta jonnekkin mustasaaren perämetsille eikä edes osallistuttaisi siirtokustannuksiin?

Quote

Jos olen oikein käsittänyt niin nyk. ravirata sijaitsee kaupungin mailla ja on kaupungin omistuksessa jonka käytöstä "raviväki" maksaa nimellistä vuokraa. Korjatkaa jos olen aivan väärässä.
Kysymykseni onkin että kuka hyvittää ja kenelle?
Kaupunkihan on jo lupautunut maksamaan uudesta Mustasaareen rakennettavasta raviradasta puolet mutta korkeintaan 3milj. euroa. Mustasaarihan ei tästä oikein tykkää, kun tällä hetkellä tuo Vaasan ulkopuolinen rahoitus näyttäisi jäävän 1,6 miljuunaan mistä Mustasaaren osuus olisi 1 miljuuna.

10
Sekalaista keskustelua / Re: Asiat jotka ilostuttaa!
« on: 21. 11. 2008 09:09 »
Ilostuttaa nämä hiekkalaatikkoleikit, jännää "vaklata" mitä sinisellä puolella touhutaan ja sitten välillä vaikka omalla keltaisella jotain nyhrätä..
Yhtenä päivänä jommassa kummassa kävi kukko! mutta haukkui tunkioksi..;)

11
Sekalaista keskustelua / Re: Asiat jotka risuttaa
« on: 13. 11. 2008 09:09 »
Se vasta risuttaakin ja panee Itäpohjanmaalaisen sappeni kiehumaan kun olivat Esboossa vieneet ruåttinkielisiä putkaan! Polliisi oli vielä mennyt luulemaan että ymmärsivät suomea vaikka joukossa oli yksi aito affenanmaalainen joka ei suomea ymmärtänyt. Nyt on mun lisäksi Wideroosit ja Aftonblaadetit ja kaikki aivan kauhuissaan.
On se kumma, itte jouduin nuorena miehenalkuna putkaan kun soitin suomeksi suutani, ei ne paljoo selitelly, sanoivat vaan että "otetaan mukaan". Ei siitä pahempia traumoja jäänyt kun pääsin aamulla pois.

12
Sekalaista keskustelua / Re: Asiat jotka risuttaa
« on: 01. 10. 2006 10:10 »
Hyvä Risto! Luvaton kuva hemmettiin, oli nyt sitten missä tahansa..

13
Sekalaista keskustelua / Re: Asiat jotka risuttaa
« on: 01. 10. 2006 08:08 »
Huomasin juuri, että Harri O. Niskasen kirjoittaman tekstin yhteydessä on käytetty
luvatta Tapio Parkkarin Risto Helin Artissa maanantaina 23.09.06 ottamaa kuvaa,
jossa olen kohdehenkilönä. Koska en ole antanut lupaa kuvan käyttöön tällaisessa
yhteydessä tulen ottamaan asian johdosta yhteyttä. Oikeus on puolellani..

Missäpäin tämmönen luvaton kuva luuraa..

14
Vaasa / Re: Vaasan tuleva undergroundrakentaminen
« on: 21. 09. 2006 13:01 »
Riston kanssa pitkälti samaa mieltä, rakennus sinällään on hyvinkin säilyttämisen arvoinen. Velmulaiset haluaisivat vaan isommat tilat, nykyinenhän ei vedä kuin vähän toistasataa henkeä ja toiveissa olisi noin kuusisataapaikkainen tila.

15
Sekalaista keskustelua / Re: Asiat jotka risuttaa
« on: 15. 09. 2006 14:02 »
Taas pitäisi siivota. Se vähän risuttaa ja kyllästyttää, kun ei millään viitsisi.

Sama asia risuttaa, koitan pysyä tässä hiljaa niin ehkä ei huomaa ettei osallistu. En usko kummiskaan tähän itsekkään, pakko kai se on mutta pölyjä en ala pyyhkiin!

Vähän paremmin siivosin joskus keväällä kun on ollut niin hienot ilmatkin. Katotaan nyt koska tulis kunnon siivousilmoja...edessä oleva suursiivous risuttaa jo nyt.

16
Täällähän muistellaan samoja asioita kuin minäkin vielä muistan.. Itse pyörin aikoinani Kokkola, Jeppis, Vaasa-linjalla progepiireissä.
Mielikummituksessa soittivat ainakin jossain vaiheessa Masat Lehto rumpuja sekä Prepula kitaraa.. Prepula soitteli vielä pari vuotta sitten Tolosen kanssa mutta en tiedä mitä nykyään hommailee. Kitaraa ei varmaankaan ole jättänyt. Lehdon kanssa rakentelin 80-luvun lopulla Tukholmassa ruotsalaista kuningaskuntaa ja rummut olivat jääneet.
S.P. Insectin avauskokoonpanossa soittivat em. Järvinen ja Piha, rummuissa oli Kuulan Jomppa. Nillu tuli sitten myöhemmin kuvioihin. Samppi soitteli myöhemmässä vaiheessa noissa Insektin jälkiporukoissa, itse kyllä katsoisin Insektin loppuneen siihen kun viulu-Matti lopetti.
Pihan Harrin poika Tom on nykyään Ruotsissa ja miksei jo muuallakin maailmassa, kova hip-hop stara Fjärde Världen-bändissä ja sooloprojektissaan Max Peezay.

Pages: [1]