Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Risto Helin

Pages: [1] 2 3 ... 44
1
Sekalaista keskustelua / Re: Valtuustoehdokkaat
« on: 26. 04. 2021 08:08 »
Kuntavaalit ovat ovella ja vaasaankin tulee muutoksia , millaisia muutoksia jää nähtäväksi. Itse muista lyhyeltä valtuustokauden ajoilta silloisen jytkyn jota myös itse olin rakentamassa , nyt tuntuisi tulevan hieman edellistä suurempi jytky persuille ainakin on sellainen tuntu aistittavissa. Muista puolueista on hankala ennustaa mutta keskustasta voi tehdä arveluita, heillä on vaikea saada yhtään ehdokasta läpi ja se johtunee puolueen suosiosta ja valovoimaisen ehdokkaan puuttumisesta.

2
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 29. 08. 2013 09:09 »
Missäs nyt ovat ne paperittomia mamuja paapovat lääkärit kun tarvitaan , taas osoitus kuinka meikäläisiä eriarvoistetaan . YLE: Kunnat laistavat työttömien terveystarkastuksista

Työttömien kuuluu päästä säännöllisesti terveystarkastuksiin aivan kuten työelämässä olevienkin. Monet kunnat ovat kuitenkin jättäneet työttömien terveystarkastukset järjestämättä. Työttömien yhdistysten mukaan kunnat saattavat pelätä ruuhkia.

3
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 28. 08. 2013 10:10 »
Vaasan työväenopisto järjestää kaikenlaisia kursseja ja osuipa silmääni räikeä osoitus rasismista meitä Suomalaisia kohtaan . Monella kantasuomalsiella on varmaan kursseille osallistumisiin ongelma lasten hoito , no mamuille ei ole tuota murhetta. 051004 ATK tutuksi maahanmuuttajanaisille (lastenhoito järjestetty), että  tälläinen tapaus tällä kertaa.

4
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 22. 08. 2013 18:06 »
Juu nyt kyllä hyysärit kusevat omaan kippoon, täytyypä nekruilta viikonloppuna kysyä mitä mieltä ovat neekerikylä nimen käytöstä ja joka pian joutuu pannaan Vaasassa.

5
Valtuuston tietoon / Vs: Valtuustossa tapahtuu
« on: 22. 08. 2013 18:06 »
Jaa enpä ole ajatellut asiaa tuolta kantilta koska pyrin aina toimimaan niinkuin katson oikeaksi , ei ole hyvä olla ennakkoluulojensa vanki. Mutta jos tulee joku sellainen kiistatilanne jossa vastakkain on valkoinen kantasuomalainen ja mamu niin silloin pyrin ratkaisuun jossa ensin mainittu voittaa. Mutta itse tähän tapaukseen ja niihin perusteluihin mitä annettiin rautahäkkyrän puolesta oli mm. etteivät lapset pääse kiipeämään no kyllä varmaan puuaidastakin pystytään tekemään vaikeasti kiivettäviä. Missäs maassa lapsia noin vain ryöstellään kuin karkkia hyllyltä vaan.

6
Valtuuston tietoon / Vs: Valtuustossa tapahtuu
« on: 22. 08. 2013 11:11 »
VALTUUSTOSSA JA LAUTAKUNNISSA TAPAHTUU
Eilen oli rakennuslautakunnan kokous ja yleensä asiat menevät heittämällä läpi kuten nytkin, asialistalla oli Purolan päiväkodin aita ja siitä tehdyn hallinto oikeuteen tehty valitus . Mielestäni valituksen tekijä oli aivan oikeassa eihän tuollaiset rautakehikot sovi kuin keskitysleireille ja koiratarhoihin, tein esityksen aidan materiaalin vaihtamisesta puiseksi jolloin se sopisi myös ympäristöön no jäin ehdotukseni kanssa yksin .

7
Vaasa / Vs: Vaasan taidehalli
« on: 22. 08. 2013 10:10 »
Täsmälleen samaa mieltä ja aivan hyvin voidaan jopa puhua skandaalista. Mielenkiintoista on seurata mitä paikkaan tulee jatkossa , ollaanko nyt petaamassa jotain omia kuvioita. Säästää pitää mutta tällä on säästö naurettavaa luokkaa tai onko sitä ollenkaan koska tilathan ovat edelleen olemassa rasitteineen ja kuluineen.
Kaiken laisiin härveleihin laitetaan valtavia summia , viimeksi tuonne kirjaston nurkille ja maksoi maltaita.

8
Yleistä keskustelua / Vs: Lopettakaa nöyristely
« on: 21. 08. 2013 20:08 »
Tätä nöyristelyä riittää ja pian me Vaasalaisetkin saamme nöyrtyä kun tulee pian julki kuinka neekerikylä nimi poistuu, ihmetyttää kuinka jotkut valkoiset ovat alkaneet kulkea kumarassa kun asia pitäisi olla juuri päinvastoin.

9
Yleistä keskustelua / Vs: Poliitikkojen rehellisyys
« on: 21. 08. 2013 15:03 »
Minua ei huoli paina yhtään tuon asian tiimoilta , koska tiedän etten joudu vankilaan. Täällä on kaksi saman otsikkoista ketjua ja se toinen jonka aloitin niin siinä oli tarkoitus pohtia kuinka rehellisiä voivat poliitikot olla itselleen tai äänestäjilleen koska kuitenkin varsinaiset puolueet suitsivat esim valtuutettujen sanomisia ja tekemisiä . Senpä takia voidaan sanoa poliitikkojen olevan epärehellisiä koska ajattelevat toista kun mitä joutuvat tekemään ja onko se asia hyvä siitä haluaisin kuulla muitakin mielipiteitä. Rehellisyys politiikassa ja lainkuuliaisuus on eri asioita.

10
Yleistä keskustelua / Vs: Poliitikkojen rehellisyys
« on: 21. 08. 2013 11:11 »
Seso on sitten kahden kansan asialla , no siinä sitä riittää savottaa. Olenkohan nyt ymmärtänyt oikein , että
jihadistit jotka kurdeja ahtaalle ajavat ovat kenties samaa samaa uskonsuuntaa joita meille Suomeenkin on tullut . Jos näin on niin minkälainen mahdollisuus on levottomuuksien heijastuminen meille Suomeen ja muualle.

11
Valtuuston tietoon / Vs: Valtuustossa tapahtuu
« on: 21. 08. 2013 10:10 »
Maanantain kokuksessa vatuustossa käytiin uuuvuttava keskustelu kaupungin työntekijöiden osallistumisesta säästöihin , puhetta riitti ja paljonhan nuo puheet tulivatkin maksamaan ja tulipa taas mieleeni Havukka-ahon ajattelijassa esiintynyt kuoliaaksi naurattaja muutettuna tuossa kokouksessa uuvuksiin puhujiin. Ääni väristen käytiin puolustamassa noita etuja ja olipatuo järkytys vaikuttanut joidenkin valtuutettujen puhekykyynkin olisi helposti luullut , että nyt ollaan puolustamassa yhteiskunnan heikompiosasia mutta se luulo on harhaa nyt puolustettiin kavereita ja hyväosaisia. Ja tulipa yhden puolustajan kohdalla mieleen , että puhuu samalla paatoksella kuin joku Imaami.

12
Yleistä keskustelua / Vs: Poliitikkojen rehellisyys
« on: 21. 08. 2013 10:10 »
Minä en ole kyseistä sähköpostia lähettänyt jos sellaista on yleensä lähettänyt yhtään kukaan, Minttu on niitä esiintyjiä jotka hoitavat itse omat ilmoituksensa . Se kuinka paljon puppua noilla sivustoilla levitellään on kuin suoraan vitsikirjasta, vaalien alla oli minun facesivulta kuvakaappaus jossa ei kasvoja näkynyt vaan kuvassa oli näkyvissä tatuointi sekä hakaristipaita no kuva ei ollut minusta sillä en omista kyseistä tatuointia.

13
Yleistä keskustelua / Vs: Poliitikkojen rehellisyys
« on: 21. 08. 2013 08:08 »
Unohtivat sopivasti mainita ettei sen ilmoituksen tekijänä ollut minä , vaan kuten lähes aina ja tässäkin tapauksessa ilmoituksen laativat esiintyjät itse . Ja escort palvelut ovat sallittuja ja jos eivät olisi niin aina kun istuu ravintolassa ja tarjoaa vaikka koko illan seuralaiselleen niin huonosti käy.Niin ja noista liikken tanssijoista ei poliisi ollut kiinnostunut yhtään mitenkään , ei ensimmäistäkään kysymystä heistä tai liikkestäni.

14
Yleistä keskustelua / Vs: Poliitikkojen rehellisyys
« on: 20. 08. 2013 18:06 »
Kuinkahan muuten on kun muistelee vanhoja tapauksia jossa kokoomuslaiset kansanedustajat ovat olleet epäiltynä , onko näissä tapauksissa kokoomus tutkinut asioita. Yle uutisoi aikoinaan : Helsingin kihlakunnansyyttäjä ei nosta Jaskaria vastaan paritus- ja pahoinpitelysyytteitä. Jaskari saa kuitenkin syytteen laittomasta uhkauksesta.Jaskari joutui eroamaan syksyllä Kokoomuksen puoluesihteerin tehtävistä rikostutkinnan takia.Jaskari asettuu ehdolle eduskuntavaaleissa. Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen toivottaa Harri Jaskarin tervetulleeksi jatkamaan eduskuntavaalikampanjaansa
Ja sitten tuoreempi tapaus ,Iltasanomat: Kansanedustaja Eero Lehti (kok) vaatii vankkoja näyttöjä siitä, että hänen omistamissaan liiketiloissa tehtäisiin seksibisnestä, ennen kuin itse ryhtyy toimiin. Keskiviikkona Lehti käännytettiin thai-hieromon ovelta.

15
Yleistä keskustelua / Vs: Poliitikkojen rehellisyys
« on: 20. 08. 2013 17:05 »
Tuossa Uuden Suomen blogi kirjoituksessa seso kyselee tutkivatko persut asiaa, mitähän tutkimista persuilla siinä on antaa poliisien hoitaa tutkimiset . Jälkikäteen kun katselee vanhoja kirjoituksia niin joskus ne tuntuvat aika koomisilta , tosin tuo kranaatti viesti kyllä laittaa Ristonkin pitkiin mietteisiin .

16
Yleistä keskustelua / Vs: Poliitikkojen rehellisyys
« on: 20. 08. 2013 12:12 »
Aivan turhaan on poistettu tuo kirjoitus , siitä paistoi kuinka katkera hän on vieläkin kun sai vähemmän ääniä ja omasta mielestään hävisi minulle. Ehkä ensi vaaleissa hänen kannattaa keskittyä helpompiin vastustajiin jotka löytyvät hänen omasta puolueestaan , jos Sohrabi voittaa heidät niin sitten ollaan valtuustossa.

17
Yleistä keskustelua / Vs: Poliitikkojen rehellisyys
« on: 20. 08. 2013 08:08 »
Seida Sohrabi julkaisi jo oman kirjoituksen minuun liittyen , vahinko vain ettei tuo kirjoitus kauaa roikkunut hänen Uuden Suomen blogissaan koska se poistettiin sieltä. Hän ilmeisesti ei täällä halua kirjoitella mutta noukkii ns. rusinoita täältä , ja minä kun olen aina kovasti toivonut mamujen osallistumista täällä käytyihin keskusteluihin vaikkakaan ne eivät aina ole niin kivoja jonkun mielestä.
http://seso.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147377-kuka-on-tuo-torkeasta-parituksesta-epailty-valtuutettu

18
Yleistä keskustelua / Vs: Poliitikkojen rehellisyys
« on: 19. 08. 2013 08:08 »
Nastyn aikaisemmin esittämiin kysymyksiin en osaa vastata koska lähtökohta on se , että olen syytön enkä ole syyllistynyt kyseiseen rikokseen. Mitä taas tulee noihin korkeisiin moraaleihin niin niistä voisi käydä vaikka kuinka pitkän filosofisen keskustelun vaikka lähtökohtana onko moraali ja omatunto eri vai sama asia. Viimekädessä se kuinka korkeaa moraalia minä edustan ratkeaa seuraavissa vaaleissa , äänestäjäkunta päättää sen ja heijastelee omia käsityksiään ja toiveita minun kautta .

19
Yleistä keskustelua / Vs: Poliitikkojen rehellisyys
« on: 18. 08. 2013 15:03 »
Ettei kukaan valtuutettu joudu syyttä suotta epäillyksi niin voin kertoa olleeni kuulustelussa asian tiimoilta , itse syyettä ei olla vielä nostettu koska asia ei ole syyttäjällä asti . Huomenna itse varsinainen pääjutun käsittely alkaa Tampereella ja sen yhteydessä on syyttäjä sekä poliisi todennut ettei juttuun liity ihmiskauppaa. Koska juttu on kesken niin en alkaa suuremin ottamaan asiaan kantaa täällä , joihinkin kysymyksiin saatan vastata jos ne esitetään omalla nimellä . Perussuomalaisten kanta on tämänpäiväisen epävirallisen keskustelun pojalta sama mitä oli mediassa aikaisemmin , että katsotaan ensin hutkitaan sitten.

20
Yleistä keskustelua / Vs: Poliitikkojen rehellisyys
« on: 16. 08. 2013 20:08 »
Ja siihen saakka saat vapaasti heittää minun ylle epäilyksiäsi , ei se ole noin yksinkertaista. Tuolla sinun logiikalla sinäkin voit olla syyllinen vaikka mihin koska jotkut eivät tiedä kuka on nimimerkin takana, ja niin kauan kun emme sitä vielä tiedä niin voit olla vaikka minkälainen rikollinen.

21
Yleistä keskustelua / Vs: Poliitikkojen rehellisyys
« on: 16. 08. 2013 19:07 »
Nyt ei asiasta paljoa tiedetä ja ainoa totuus on se ettei asia ole vielä syyttäjällä ,  näin ollen syytteen nimike ja ylipäätään tullaanko valtuutettua vastaan nostamaan on vielä epävarmaa. Kun hertta noin suorasti kohdistaa syytteen minuun niin onko Hertta ottanut huomioon kuinka tuollainen saattaa poikia tutkintapyynnön , oletko valmis kantamaan vastuun herjaamisesta.

22
Vaasa / Vs: Vaasan kehitysideoita
« on: 15. 08. 2013 08:08 »
Oma mielipiteeni on , että on oikein nuo ilmaiset paikat kirjaston henkilökunnalle se ei minua häiritse . Mutta samaan aikaan sama mahdollisuus on tarjottava myös muille keskustassa työssä käyville joilla ei ole työnantajan maksamaa paikkaa. Eilisessä telan kokouksessa noiden maksuttomien paikkojen muuttamisesta maksullisiksi palautettiin uudelleen valmisteluun .

23
Vaasa / Vs: Vaasan kehitysideoita
« on: 14. 08. 2013 18:06 »
Ilmaisia parkkipaikkoja kirjaston henkilökunnalle löytyy Rautatienkadun varella olevalta alueelta .

24
Vaasa / Vs: Vaasan kehitysideoita
« on: 14. 08. 2013 09:09 »
Lähetin tänään pysäköinninvalvontaan kyselyn kuinka paljon noita ilmaisia parkkipaikkoja on kaupunkialueelta varattuna kaupungin henkilökunnalle, odotan mielenkiinnolla vastausta .
Kyllä se uskallusta vaatii koska nyt on sellainen tilanne , että lautakunnat ovat täynnä nössöjä jotka eivät uskalla tai halua ohjata asioita . Jos uskoisin salaliittoihin niin voisin kuvitella kiinka puolueet ovat tahallaan valinneet ja jakaneet paikkoja lampaille  ja näin asiat saavat mennä vanhalla kaavalla .

25
Vaasa / Vs: Vaasan kehitysideoita
« on: 14. 08. 2013 07:07 »
Tuollaista aloitetta en voi tehdä koska olen sitä mieltä , että kyllä noita ilmaisia parkkipaikkoja kuuluu olla kaupungin laitamilla niitä varten jotka käyvät töissä keskustassa. Alue missä on nuo kirjaston henkilökunnan paikat sijaitsee kirjaston sivulla radan varella ja osa alueen paikoista on myös muille ilmainen , mutta tänään pidettävässä telan kokouksessa mitä ilmeisemmin muuttuvat nuo paikat maksullisiksi muilta paitsi kirjaston henkilökunnalta . Asiaa yritetään perustella sillä , että nyt on keskustasta poistunut noita maksullisia paikkoja kun todellisuudessa ne poistumat ovat väliaikaisia ja kun rakentaminen on saatu valmiiksi niin ne paikat vain lisääntyvät . Olen ollut kahteen ko. lautakunnan jäseneeseen yhteydessä asian tiimoilta ja olivat minun kanssa samaa mieltä , mutta kuinka kokouksessa käyttäydytään ja uskalletaanko olla eri mieltä virkamiesten kanssa onkin jo sitten eri asia.

26
Vaasa / Vs: Vaasan kehitysideoita
« on: 13. 08. 2013 09:09 »
Vaasassa tunnutaan menevän vahvasti vihreään suuntaan ja yritetään saada aikaan autotonta kaupunkia aikaan , ja tämä tuntuu aika hölmöltä niin kauan kun ei joukkoliikenne toimi kunnolla.
Keskiviikkona on mielenkiintoinen kokous telassa jossa aiotaan poistaa viimeisetkin ilmaiset parkkipaikat keskustan tuntumasta  tuntuu aika ihmeelliseltä , että joidenkin ihmisten jotka käyvät keskustassa töissä joutuvat maksamaan siitä hyvästä . Tämä ei tietenkään koske mm. kirjaston ja muiden kaupungin työntekijöiden ilmaisia parkkipaikkoja , tämä ryhmä joka suurimalla äänellä itkee kun pitäisi ottaa osaa säästötalkoisiin .

27
Sekalaista keskustelua / Vs: Poliitikkojen rehellisyys
« on: 13. 08. 2013 09:09 »
Usein mainitaan poliitikkojen tavoittelevan omaa etuaan , onko tälläisestä jotain näyttöä vaikkapa kunnallisella tasolla . Itse olen ollut vasta puoli vuotta valtuustossa , mutta siellä on monia jotka ovat istuneet pitkään joten jos sellaista on olemassa niin luulisi siitä löytyvän jotain kongreettista näyttöä.

28
Sekalaista keskustelua / Vs: Poliitikkojen rehellisyys
« on: 10. 08. 2013 16:04 »
Herttaisesti yritetään keskusteluun sekoittaa luokkataistelua kun kuitenkin otsikon mukaan on kyse poliitikkojen rehellisyydestä ja omastatunnosta tässä ajassa missä elämme. Kuinka vaikea oli esim. aikoinaan vasemmistolaisten poliitikkojen vaieta sellaisista asioista joita he aivan varmasti tiesivät sosialistisissa maissa harjoitettavan , mm. mielipidevangit , homojen vainoaminen , pakkosiirrot , eliitin korkea elintaso verratuna proletaareihin, ja ei siellä se viljakaan kasvanut yhtään nopeammin kun mitä se kasvoi kapitalistisissa maissa.

29
Sekalaista keskustelua / Poliitikkojen rehellisyys
« on: 09. 08. 2013 09:09 »
Eilen taiteiden yössä istuskelimme luotsiptsaalla ja seuraani liittyi erään lehden toimittaja , kaiken muun mielenkiintoisen keskustelun lomassa pohdimme voiko puolueeseen kuuluva edustaja olla täysin rehellinen . Onko niin ettei poliitikko voi olla ihan oma itsensä , mielipiteet ja päätökset suitsii puolueet aika kovallakin kädellä ja mieliin tulee kyllä Räsäsen kommentit toimia omantunnon mukaan ja toimisiko tämä myös vaikkapa kunnallispolitiikassakin.

30
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 06. 08. 2013 16:04 »
Viimeviikolla oli lehdissä tarinaa pizzeria välikohtauksesta jossa asiakas oli riehunut  ja jos joku kuvitteli , että joku suomalainen juoppo olisi ollut asialla niin eipä ollutkaan. Minä tiesin heti uutisia luettuani , että nyt kun ei Lipposka ja Kiljunen eivät ole marssia kokoon kutsumassa niin asiassa on jotain hämärää ja kun kaiken kukkuraksi poliisikin ilmoitti heti ettei rikokseen liity mitään rasismiin viittavaa. Turun Sanomat kirjoitteli näin : Keski-ikäinen pariskunta aiheutti hässäkän lahtelaisessa pizzeriassa torstai-iltana.Poliisin kertoman mukaan nainen heitti ensin lopun ruoan lattialle. Sitten mies uhkaili ja pahoinpiteli henkilökuntaa ja ravintolanpitäjän lapsia astalonaan muun muassa pizzalapio.Naisen poistuttua mies palasi ulkoa sisälle, lukitsi ulko-oven ja lateli uhkauksia. Iskujen ja potkujen kohteeksi joutui kaksi henkilökuntaan kuuluvaa miestä sekä ravintolanpitäjän 13-vuotias poika. Tämän 11-vuotiasta veljeä riehuja ei saanut kiinni.Pizzeriaa pitää ulkomaalainen mies, mutta rikoksia ei epäillä rasistisiksi.
No nyt mies on julistettu vangituksi , henkilön nimi on Kasri Mohamed. Asian diaarinumero on PK 13/1555.

31
Sekalaista keskustelua / Vs: Marjanpoimintaa
« on: 05. 08. 2013 11:11 »
Jos on kyse metsämarjoista niin ei poimijoita tarvitse tarjota mihinkään vaan he voivat myydä itse nuo poimimansa marjansa sellaiselle taholle joka välittää marjat eteenpäin vaikkapa Riitan Herkku tulee ensimmäiseksi mieleen. Kiinalaisten kohdalla sinä voit heitä auttaa löytämään oikeat kanavat , ja luovuuden käyttö on sallitua esim. laittamalla joka kaupan eteisessä oleviin ilmaisiin myyntitaululle ilmoituksen jossa myydään marjoja ja vielä viimevuonna oli ruotsinkielinen rouva joka kiersi keskustan toimistoissa ja liikkeissä myymässä poimiaan marjoja .

32
Sekalaista keskustelua / Vs: Päättömät Uutiset:
« on: 05. 08. 2013 10:10 »
Laiskuus on usein syynä ettei marjametsään lähdetä , kukaan ei myöskään estä täällä opiskelevia kiinalaisia samoille tienisteille kun taikut. Maaseudulla ja varmaan kaupungissakin on monta jotka tekevät hyvän tilin marjanpoiminta aikana ja useat tekevät sen oman työnsä ohella minäkin tiedän monta.

33
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 03. 08. 2013 20:08 »
Nyt on sitten Naurussakin naurut naurettu. IL:  Australian mukaan tarkoituksena on vähentää siirtolaisten haluja hakeutua maahan. Arvostelijoiden mukaan Australia ulkoistaa pakolaisongelmansa kehitysmaihin.
Australia ja Naurun saarivaltio ovat allekirjoittaneet kiistellyn sopimuksen siirtolaisten sijoittamisesta.

34
Vaasa / Vs: Vaasan kehitysideoita
« on: 03. 08. 2013 08:08 »
Kulttuurikasarmi sai sitten logon ja juhlavasti oikein kilpailun kautta , kilpailuun osallistui parisenkymmnentä
tekijää . Kun katselin tuota voittanutta logoa niin eittämättä tuli mieleen , että olisi mukava nähdä myös nuo muut niin siitä olisi hyvä päätellä onko meiltä luovuus kadonnut .

35
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 01. 08. 2013 11:11 »
Puna-Erkki kumppaneineen hoitaa varmaan sankarivainajan Suomen multiin ja mahdollinen vaimo(t) saavat jonkinlaisen sotalesken eläkkeen. Sirkustelulle ei näy loppua.

36
Sekalaista keskustelua / Vs: Vihreät - De gröna
« on: 30. 07. 2013 16:04 »
Olen virheellisesti uskonut , että vihreiden naiset koostuvat jonkinsorttisista feministeistä mutta nyt täytyy kyllä päivittää tuota uskoani. Vihreät naiset väistelevät kukin vuorollaan silloin kun herra Osala haluaa saliin , puudellimaista miesten tahdon mukaista nöyristelyä.
Tuossa Laurin käyttämässä lainatussa tekstissä ei näkynyt ö kirjaimen pisteitä , onko koneessani vikaa vai onko kyse sensuurista.

37
Vaasa / Vs: Tall Ships Races Vaasa
« on: 23. 07. 2013 11:11 »
Pertti Salon kirjoituksista sai sellaisen käsityksen , että jarrumiehiä on ollut ja jos hän asian näin kokee niin onhan se kohtuullista saada tietää . Onko nyt rahaa laittaa humppaan kun on tärkeämpiäkin kohteita ,niin se onkin aivan toinen asia.

38
Vaasa / Vs: Tall Ships Races Vaasa
« on: 23. 07. 2013 08:08 »
Turha kyyräily pois ja lisää nimiä esille sillä jos asioista on mustaa valkoisella niin ei silloin olla mitään rikollista tekemässä päinvastoin, on vain mielenkiintoista tietää kuka jarruttaa mitäkin .

39
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 22. 07. 2013 14:02 »
Äärioikeistolaisia kerhoja nousee kuin sieniä sateella, pitäisikö alkaa huolestumaan .
http://web.archive.org/web/20040202055508/http:/www.pelulamu.net/isanmaa/

40
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 18. 07. 2013 08:08 »
Ruotsista kuuluu kummia, onkohan Kapraad varastanut ja kehitellyt tuotteen Lajusen innoittamana. Talous-sanomat: Huonekalujätti Ikea loi yllättävän tuotteen. Ikean säätiö eli Ikea Foundation on rahoittanut pakolaisille tarkoitetun väliaikaisen talon kehittämisen. Kyse on pakolaisten auttamisesta eikä bisneksestä. Ikea toimittaa talot Yhdistyneiden kansakuntien pakolaisjärjestön eli UNHCR:n hankkeisiin.

Pages: [1] 2 3 ... 44