Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Meijer

Pages: [1]
1
Ei kai tuollaista asiaa tarvitse säädöksillä ja määräyksillä perustella. Romut eivät kuulu tuohon pihapiiriin. Sen sanoo jo talonpoikaisjärki.

2
Valtuuston tietoon / Vs: Katujen talvikunnostus
« on: 29. 12. 2012 10:10 »
On kyllä maailma mallillaan, jos vaatimuksena on luoda olosuhteet ympärivuotiseen polkupyöräilyyn. Käypä kattomassa pääkaupungin katujen talvihoitoa, ei siellä kukaan edes uneksi talvisesta polkupyöräilystä (uutta baanaa lukuunottamatta). Mieluummin lisäpanostusta vaikkapa vanhusten hoitoon. Kohtuus kaikessa. Vaasassa katujen ja jalkakäytävien kunnossapito talvisin on aivan riittävällä tasolla. Jämtti on näin. Och så ska de vara.

M

3
Yleistä keskustelua / SAS:n konkurssi ja Vaasa
« on: 17. 11. 2012 11:11 »
En ole huomannut paikallisissa medioissa keskustellun millään lailla SAS:n mahdollisen konkurssin vaikutuksista Vaasan lentoliikenteeseen. Nythän SAS:n osuus Vaasan liikenteestä on melkoinen, Tukholma ja Kööpenhamina kokonaan eikä Helsingin yhteyskään ole vähäpätöinen. Yleensähän tyhjät aukot täyttyvät, mutta liikenteen loppuminen kokonaan Ruotsiin ja Tanskaan vaikuttaisi paljon Vaasan lentoliikenteeseen ja erityisesti vaasalaisiin yrityksiin. Ymmärtääkseni Norwegiankin on talvitauolla Tukholman liikenteestä.
Neuvottelut kuluvana viikonloppuna lienevät ratkaisevia SAS:n jatkon suhteen.

Meijer

4
Vaasa / Vs: Nyt se ikea sitten seinäjoelle prkl..
« on: 14. 05. 2012 16:04 »
Jos minä olisin Kamprad, Seinäjoelle minäkin kauppani perustaisin. Sehän on keskellä maakuntaa eikä jossain lätäkön laidassa. Virkamieskunnan saamattomuus on sitten asia erikseen. Tuplamiehitys Seinäjokeen verrattuna takaa pysähtyneisyyden. Tulee mieleen vanha Neuvostoliitto. Vieläköhän Vaasan virkamiehet piirtelevät kaaviokuviaan lentokentän risteykseen? Kyllä se vaan niin on, että toiset tekevät ja toiset vain unelmoivat. Seinäjoki taitaa tehdä vielä laivayhteydenkin Ruotsiin vaikkapa fuusioimalla Kaskisen, Vaasan mokatessa senkin.

5
Yleistä keskustelua / Hiihtoladut merenjäällä
« on: 28. 02. 2011 18:06 »
Kevättalvisin ja etenkin hiihtolomaviikolla Vaasassa on ollut tapana tehdä latu, joka johtaa Jannen saluunaan. Miksi ei tänä talvena? Lumitilanne on hyvä ja jäät mitä parhaat. Meille hiihdon harrastajille olisi mukavaa pelkän ratakiertämisen vastapainoksi tehdä matkahiihtoja jonnekin, missä voi nauttia vaikkapa kupin kahvia. Tiedän, että Gerbyn suuntaan latu löytyy Hietasaaresta, mutta se ei vastaa monen kysyntään. Vielä ehtii!!!

m

6
Yleistä keskustelua / Vs: Venekauppa
« on: 24. 02. 2011 18:06 »
Venekaupan Tervajoesta ei ole vieläkään kuulunut mitään, ei myöskään Ikeasta, ei linja-autoasemalle tulevasta hehtaarihallista by Sponda. Hiljainen on kylätie. Kylän nimi on Vaasa-Vasa.

7
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 10. 02. 2011 19:07 »
Pöh on oikeassa. Kaivattu tieto on olennainen koko ketjukeskustelulle. Ellei määrärahoissa ole merkittävää ylitystä so what, mutta jos ylitys on monikymmenkertainen, lipposmainen vastaus ei riitä. Nyt tarttis saada fundamentit kohdalleen. Kai joku tietää?

meijer

8
Vbl kirjoittaa nettiversiossaan VCS:n ylilääkäriin kohdistetusta rikosilmoituksesta. Vaasan Keskussairaalasta kuuluu turhan paljon huonoja uutisia.

Avstängda läkaren brottsanmäls
Publicerad 17 januari 2011 kl. 15:39. Senast ändrad 17 januari 2011 kl. 15:42

VASA. Överläkaren, som sedan i mars varit avstängd från sin tjänst på Vasa centralsjukhus, brottsanmäls. Det beslutade styrelsen för Vasa sjukvårdsdistrikt i sitt möte i dag.

Beslutet fattades efter omröstning där rösterna föll nio för brottsanmälan och två emot.

Orsaken till anmälan är enligt Göran Honga, sjukvårdsdistriktets direktör, misstankar om ekonomiska oegentligheter i överläkarens tjänsteutövning.

Styrelsen beslutade också att upphöra med löneutbetalningen till överläkaren från och med den 1 februari 2011 medan utredningen pågår.

I december i fjol beslutade styrelsen att låta Tillstånds- och tillsynsverket för social- och hälsovården Valvira utreda de vårdmisstag som överläkaren enligt sjukhusledningen ska ha begått.

Valvirautredningen tar enligt Göran Honga åtminstone ett halvår.

m

9
Yleistä keskustelua / Re: Venekauppa
« on: 19. 10. 2009 14:02 »
Sillan kupeessa oli FM Boats, joka meni konkurssiin mustaakseni jo vuosia sitten, mutta vieläkin siellä veneitä näkyy. Konkurssipesäkö siellä häärii vai mikä lie?

10
Yleistä keskustelua / Venekauppa
« on: 18. 10. 2009 18:06 »
Vähän huomiota on saanut Aquamarin liikkeen lopetus Vaskiluodossa. Vasabladetissa aihetta on ohuesti sivuttu, Pohjalaisessa en ole huomannut sitäkään. Lappeenrantalaisen Konevenesunin kiinnostus loppui lyhyeen ja liikkeen vastaava Jyrki Niemi siirtyi jääkiekon pariin.
Muistaakseni myös Wikro laittoi myös pillit pussiin tänä vuonna, joten Vaskiluodossa on enää Vaasan Moottori. Hartman Vanhassa Vaasassa "kuivalla maalla" saa lähes monopolin.
Mikä siinä on että meri- ja veneilykaupungissamme paattibisnes on näin näivettynyttä?

11
Valtuuston tietoon / Re: C Express
« on: 06. 11. 2008 21:09 »
Ote etusivun jutusta:
"Se, mitä alukselle seuraavaksi tapahtuu, on omistajan harkinnassa."

Näinköhän on?


12
Valtuuston tietoon / Re: Kuntaliitos Vaasa-Mustasaari
« on: 07. 01. 2008 18:06 »
Quote
Tämä taas ajaa pikkuhiljaa Suomea tilaan, joka vallitsee kaikissa kehitysmaissa. Eli tuloerot ovat valtavan suuria ...

Suomessa on muiden Pohjoismaiden kera Euroopan pienimmät tuloerot ja erot ovat vain pienentyneet. Lähde www.stat.fi.

Pages: [1]