Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Virmatuuli

Pages: [1]
1
jeri-kulta, pysy piilossa,

se hirmu on nähty täälläpäin.         

Investoinnit eläinsuojeluun ovat kokonaisetua ajatellen kannatettavia, vaikka rahallisia pikavoittoja havitteleva vähemmistö niitä inhoaa.

2

Luonnonsuojelu ja markkinatalouden kasvun vaatimukset eivät sovi kulkemaan käsi kädessä. Luonnon loppuun kaluaminen asettaa myös kovemmat haasteet suojelulle. Toteutus on vaikeaa. Syntyy vain rahan menoa ja voittojen vähentymistä.

Tuotantoeläinten kärsimykset ja rahanahneus ovat nykyään kuin paita ja peppu, toisiinsa sidoksissa. Eikä ministereiltä kuulu kuin sanahelinää,...lässynlässyn läpätilää.

3
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 10. 02. 2010 18:06 »

Maahanmuuttoviranomaiset karkottavat 81-vuotiasta sairasta mummoa (Antonova) että näyttäisi siltä että he tekevät jotakin.

4
Sekalaista keskustelua / Re: Matkailu
« on: 21. 12. 2009 20:08 »

Ihmispolo täältä Suomen ilmastosta haluaa tietenkin aurinkoon ja lämpöön, miettimättä sen kummemmin mitä kaikkea siitä seuraa, ja onko se nyt niin ihanaa.

Kun viikko on vierähtänyt saunan kaltaisessa säätyypissä, alkavat suomalaisen meteorologin viiden vuorokauden ennustukset pyöriä päässä; "lännessä oleva matalapaine aiheuttaa jo yön aikana sateita jotka tulevat lumena tai räntänä, myös jäätävää tihkua saattaa paikka paikoin esiintyä".

Jäätävä tihku, sehän on suomalaisen ikioma sää, johon on totuttu. Päässä pyörivä nauha ei lopeta ;"Kova tuuli tekee pakkasesta erittäin purevan". - Pureva pakkanen, sitähän tästä vaan puuttuu, mutta ah niin kotoista, niin suomalaista. Ei mitään tulipalloa joka kärventää nahan tunnissa kirkkaanpunaiseksi.

Kotomaahan vaan ja mitä pikimmin. Jäätävä tihku ja pureva pakkanen saavat tulla suoraan naamaan, lyömme kättä sovinnon merkiksi. Ja kaupan päälle tulevat vielä ruisleipä, lenkkimakkara ja maito. Kuinka ihminen voi elää ilman niitä? Annas olla, kun on oltu kotomaassa muutama päivä ajattelee että mitäs hullua mä tänne tulin palelemaan. Olis pysytty siellä etelässä ja nautittu siitä tulipallosta. Mutta kun ei ole koskaan hyvä. Ihminen on aina haluamassa jotain muuta kuin sitä mitä on.

Pages: [1]