Vaasalaisia.info - keskustelut

Vaasa ja ympäristö => Sekalaista keskustelua => Topic started by: Henry Eklund on 05. 02. 2013 13:01

Title: Niinistön mielenkiintoinen avaus
Post by: Henry Eklund on 05. 02. 2013 13:01
Mitä mieltä muut on, mielestäni nyt meillä on presitentti joka on mukana hallituksen toiminnassa. Kahden lautasen käyttöä ei meillä enään ilmene ja yksityis lentokoneen käyttö ihan minimiä muumimammaan verrattuna eli on esimerkillisesti mukana säästöissä. Herättääkö keskustelua koska tämä ei ole populismia vaan maamme johtaja on aidosti mukana pudottamassa kuluja.
Title: Vs: Niinistön mielenkiintoinen avaus
Post by: make on 05. 02. 2013 16:04
On onnistunut presidenttinä erittäin hyvin, toisin kuin edellinen. Pyrkii oikeasti pelastamaan Suomen valtiota ja kansaa toiminnallaan ja esimerkeillään.
Perusvasemmisto näkee tietysti "punaista", kun presidentin tausta on oikeistolainen, niin eihän heidän mukaansa sieltä voi mitään hyvää tulla.
Mutta hyvältä näyttää ja toivotaan, että esimerkkiä seurataan ja ehdotuksiin reagoidaan positiivisesti.
Title: Vs: Niinistön mielenkiintoinen avaus
Post by: jali on 11. 02. 2013 13:01
No saipa lippiskansa ja minkkiturkkikanssa näköisensä presidentin.
Ei tarvitse enään vaivata päätään sen pyykkimuijan horinoilla kolmannen maailman ongelmista eikä erilaisten vähemmistöjen tai naisten asemasta eikä muillakaan glbaaleilla ongemilla.
Nämä niinistön jutut ei ainakaan mene yli hilseen vaikka ei ole lukenut muuta kuin aku ankkaa,elikkä yksinkertaisille ihmisille yksinkertaiset jutut.
Title: Vs: Niinistön mielenkiintoinen avaus
Post by: Henry Eklund on 12. 02. 2013 16:04
Pitää muistaa että on luovuttanut puolueen jäsenkirjan joten ihan koko kansan pressa on meillä ja toivon jatkokautta hänelle, Hän jopa vastasi mun spostiin ja asiallisesti. Aikaisemmat ei panneet edes avustajaa vastaamaan, posti on henkilö kohtainen joten pysyy salassa mutta antoi mulle toivoa paremmasta tulevaisuudesta. Oikea mies oikeassa paikassa ja hyvin edustava pari ulkomailla joihin pääsee reittilennoilla, turvamiehet ruokkii ja taluttaa koiraa.