Home / Hotellit Vaasa / Sokos Hotel Vaakuna Vaasa

Sokos Hotel Vaakuna Vaasa

Sokos Hotel Vaakuna Vaasa ulkokuva

Sokos Hotel Vaakuna Vaasa ulkokuva

Katso huonehinnat!Mukavuudet ja palvelut:

24h vastaanottoBaariHuonepalveluKokoustilatLemmikkieläimet sallittuMatkatavarasäilytysMyymälöitä hotellissaPesulapalveluRavintolaAutonvuokraus

ratingratingratingrating

Etäisyydet:

Rautatieasema 300mVaasan lentokenttä 12kmHotelli Vaasan torin reunallaHotelli Rewell Center-kauppakeskuksessaVanha kauppahalli 100mWasalandia 2kmTropiclandia 2km

[table id=4 /]

Sokos Hotel Vaakuna Vaasa – Kaikki lähes käden ulottuvilla

Sokos Hotel Vaakuna Vaasa Rewell Centerissä

Sokos Hotel Vaakuna Vaasa Rewell Centerissä

Kun hotellin respa sijaitsee lähellä uloskäyntiä kauppakeskuksen sisällä, jokainen ymmärtää että lähes kaikka tarpeellinen on vain muutamien askelten päässä. Kun hotelli sijaitsee vielä kauppatorin varressa, olet todella Vaasan ytimessä.

Voit valita useasta huonevaihtoehdosta. Valintasi voi olla tilava yhden hengen huone, missä on ylellinen 140 cm leveä vuode. Vaihtoehtona näkymät torille tai sisäpihalle. Voit valita kahden hengen huoneen tai perhemajoituksen. Kaikissa huoneissa on moderni sisustus parkettilattialla. Käytössäsi on myös ilmainen langaton nettiyhteys, sekä hyvät työskentelytilat.

Teemahuoneet

Jos kuitenkin haluat jotain aivan erityistä, niin Original Sokos Hotel Vaakunan teemahuoneet ovat oikea ratkaisu sinulle.

Vaakunassa on neljä Superior-luokan teemahuonetta. Voit valita vaikka teemahuoneen, jonka inspiration lähteenä on toiminut Merenkurkun saaristossa sijaitseva Norrskärin majakka.

Majakka on Suomen ensimmäinen ja viimeinen miehitetty majakka. Majakka sijaitsee Merenkurkussa Mustasaaren kuntaan kuuluvan Norrskärin puuttoman saaren etelärannalla olevalla kumpareella. Majakan ympärille sijoittuivat 1800-luvulla rakennetut majakanvartijoiden rakennukset sekä 1900-luvun alussa perustettu luotsiasema. NORRSKÄR-hotellihuoneesa on muistumia tästä kaikesta.

Kaupunkikuvia

Voit valita teemahuoneen, jonka inspiration lähteenä on kaupungin 1920-1960-luvun historia. Huoneen tunnelma kaupunkikuvineen yksityiskohtineen rauhoittaa ja vie ajatukset aikaan, joka ei enää koskaan palaa.

Kuvataidehuone

Jos olet kuvataiteen ystävä, niin ATELJÉ -huone on juuri sinua varten. Huone on kuin kuin taidegalleria. Vaasalaisen taidegraafikon ja maalarin Juha Tammenpään teokset tulevat edukseen juuri tässä huoneessa.

-Taiteeni lähtökohdat ovat voimakkaassa luontokokemuksessa, ja vaikutteita rönsyilee musiikista, historian kirjoituksista, eeppisistä tarinoista. Kuviini ne suodattuvat oman historiani ja kokemusteni lävitse. Kuin kuvittaisin omaa vaellustani, sanoo Juha Tammenpää

Aamupala

Hotelli Vaakunan tarjontaan kuuluu tietysti myös ilmainen aamupala ja ilmainen langaton internet-yhteys. Aamupalla maistelet tietysti vaasalaisia herkkuja: bocklinkia ja maalahden limppua.

Kuntosali

Hotellissa on myös yli 70 m2 kokoinen kuntosali ja yli 10 kuntoilulaitetta. Pääset oikeaan viresseen heti aamusta. Hotellissa on myös edullinen tilaussauna.

Ravintolat

Hotellin yhteydessä on kaksi ravintolaa: Tex mex-ravintola Amarillo ja Pincho, jonka runsaasta salaattibuffetista voit rakentaa oman salaattisi mielesi mukaan. Lounaalla on myös lämminruoka-vaihtoehto sekä take away- mahdollisuus.

Kauppakeskus Rewell Center

Sokos hotelli Vaakuna on kiinteässä yhteydessä kauppakeskus Rewell Centeriin. Kauppakeskuksessa on noin 60 trendikästä myymälää ja useita etnisiä ravintoloita ja Kotipizza, sekä vauhdikas tapahtumatori kauppakeskuksen sydämessä.

Tapahtumatorilla esiintyvät mm. Vaasan kuorofestivaalin monet kuorot, kaupungissa vierailevät tähdet mm. Jari Sillanpää, Cheek ja politiikan kiinto- ja tähdenlennot vieraillessaan Vaasassa.

Autolla olet perillä

Saavu Rewell Centeriin helposti autolla pysäköimällä lämpimään ToriParkkiin, joka sijaitsee kauppatorin alla. Toriparkista voit piipahtaa hissillä kauppatorilla tai pistäytyä modernissa vaatetusliikkeessä liukuportaita pitkin. Toriparkissa on pysäköintitilat noin 840 autolle.

Studio Ticket on Kauppakeskus Rewell Centerin infopiste

Jos viivähdät pitempään Vaasassa niin kauppakeskuksen kakkoskerroksessa sinua palvelee Vaasan seudun Matkailu Oy eli Visit Vaasa, Studio Ticket ja Merenkurkun maailmanperintö ry. Samoissa tiloissa palvellaan sekä matkailijoita, että Vaasan seudun asukkaita Toriparkkia koskevista asioista majoitusvaihtoehtoihin lähiseudulla.

Studio Ticket jatkaa entiseen tapaansa lippujen välitystä kaikkiin tapahtumiin Vaasan seudulla. Studio Ticket tulee jatkossa toimimaan myös Rewell Centerin ja Toriparkin infopisteenä sekä Vaasan Paikallisliikenteen myyntipisteenä.

Suomessa on tuskin toista näin kompaktia pakettia matkailijoille ja bisnesvieraille. Hotellit Vaasa voi taata sinulle viihtyisän asumisen Sokos Hotel Vaakuna Vaasassa!

 

Katso huonehinnat!Katuosoite:

Rewel Center 101, 65100 Vaasa

Sisäänkirjautuminen:

Klo 15:00 alkaen

Uloskirjautuminen:

Klo 12:00 asti

Sokos Hotel Vaakuna Vaasan sijainti:

 

Hae reittiohjeet

Annettuna henkilölle

Autolla
Kävellen
Pyöräillen

 
näytä vaihtoehdot

Vältä tietulleja
Vältä moottoriteitä

Lähtöpaikka
Saapumispaikka

Haetaan reittiohjeita……

Tyhjennä reittiohjeet
Print directions